Νέα

Επικίνδυνα περιστατικά με ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ναι ρε. Ειναι ματαιος κοπος επειδη καποιος εφαγε μερικες αποτυχιες και πονεσε το κωλαρακι του... καταλαβες? τον μαγκα τον ειχανε γαλουχησει απο μικρο οτι ειναι ο καλυτερος και μορφωμενος και οποια της την πεφτει θα πρεπει να του καθεται !!!!!

Hσουνα διπλα και ειδες που τον γαλουχησανε κιολας. Μου μαθες και το γαλουχησανε  :headbang:

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Κοιτα τυπε τα ειπα αναλυτικοτατα δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο..
Σαυτη τη φαση αυτο με γεμιζει μαυτο περναω καλα αυτο κανω και δεν ενοχλω κανεναν.
Και επειδη δεν με ξερεις πιστευω οτι εχεις σχηματισει και λαθος αποψη για μενα.. Δεν ειμαι το ζωο που νομιζεις.. Εχω ριξει "ακυρο" σε πολλες γυναικες διοτι ηξερα οτι θα τις γαμησω και σε κανα 2 μερες θα τις παρατησω μονο και μονο για να μην τις πληγωσω.
Αν καποια στιγμη στο μελλον νιωσω οτι δεν με ικανοποιει αυτο που κανω τωρα, πολυ απλα θα σταματησω να το κανω
για πλακα νομιζω οτι τα λεει τυπε ο μπολντ ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είμαι εισοδηματίας, δεν δουλεύω. Κλάψε  :birdman:

Κ τι να σε πείσω, ρε άμπαλε; Εσύ ξεκίνησες να με βρίζεις επειδή πρέπει μονίμως να διαφωνείς με κάποιον. Εσύ αν δεν είσαι σε αντιπαράθεση δεν ζεις.

Που σε εβρισα για δειξε μου? οταν λες μαλακιες θα σου πω οτι λες μαλακιες. Απλο μην περιμενεις αγαπουλες... αγαπουλες απο τον μπαμπα και την μαμα οχι απο μενα.

Και σε τι να κλαψω? να τα χαιρεσαι.

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
165 ατομα διαβαζουν αυτο το θρεντ :o :o

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εισαι καθυστερημενος η το παιζεις???????
Ρε παπαρα ειπα εγω ποτε οτι ΠΡΕΠΕΙ να μου καθονται ολες οι γυναικες???

Δεν μιλάς ομορφα. Εγω δεν σε εβρισα. Αμα εχεις απωθημενα και με την καθε λεξουλα πειράζεσαι δεν θα κανεις συζητηση. Οκ? πριν προχωρησουμε θα δεχθεις αυτο. Με κομπλεξικους δεν γουσταρω να κανω συζητησεις οποτε αν νομιζεις πως εχεις απωθημενα σταματαμε την κουβεντα αλλωστε δεν θελω να σε πεισω

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Που σε εβρισα για δειξε μου? οταν λες μαλακιες θα σου πω οτι λες μαλακιες. Απλο μην περιμενεις αγαπουλες... αγαπουλες απο τον μπαμπα και την μαμα οχι απο μενα.

Και σε τι να κλαψω? να τα χαιρεσαι.

Να ξηγάς την μαλακία πρώτα. Όχι τουφεκιές στον αέρα και μετά το παίζουμε τρελίτσα ψυχολογώντας το άλλο...

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Δεν μιλάς ομορφα. Εγω δεν σε εβρισα. Αμα εχεις απωθημενα και με την καθε λεξουλα πειράζεσαι δεν θα κανεις συζητηση. Οκ? πριν προχωρησουμε θα δεχθεις αυτο. Με κομπλεξικους δεν γουσταρω να κανω συζητησεις οποτε αν νομιζεις πως εχεις απωθημενα σταματαμε την κουβεντα αλλωστε δεν θελω να σε πεισω

Τοτε γιατι πεταγεσαι καθε τρεις και λιγο και μας πρηζεις τον πουτσο αν δε θες να μας πεισεις?  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι κομπλεξικος μου λες ρε αγορι μου????
Επειδη θελω μονο να γαμαω???
Επειδη δεν μαρεσουν οι σχεσεις, τα SMS, η βραδυνη εξοδος στο W οι ερωτες, οι ζηλιες, κτλ???
Στο bourdela.com γραφεις οχι στο αγαπουλιδες.com
Εσυ μου φαινεται εχεις προβλημα.
Αν ποτε νιωσω οτι δεν με γεμιζει αυτο το πραγμα θα σταματησω να τοκανω.
Οσο μου αρεσει θα συνεχιζω.
Δεν ενοχλω κανεναν.
Επισης θεωρω οτι ειναι πολυ πιο τιμιο αυτο που κανω απ το να παραμιθιαζω κοριτσακια να τα γαμαω και να τα παραταω μετα απο 2-3 μερες  ;)

Ρε παικτουρι που λεει και ο άλλος εσυ δεν ελεγες οτι άρχισες τους έρωτες με μια πουτάνα? τωρα μας λες οτι δεν σου αρεσουν οι σχέσεις και οι έρωτες?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
και τι είναι ?

εγώ τις βλέπω ζώα μεν, πανέμορφα δε  :grin:

2559438e11f3b53b2387b23a01beb4d91a99d7b.jpg

pet-magazine-cat-woman-small-53549.jpg

Τι κομπλεξικος μου λες ρε αγορι μου????
Επειδη θελω μονο να γαμαω???
Επειδη δεν μαρεσουν οι σχεσεις, τα SMS, η βραδυνη εξοδος στο W οι ερωτες, οι ζηλιες, κτλ???
Στο bourdela.com γραφεις οχι στο αγαπουλιδες.com
Εσυ μου φαινεται εχεις προβλημα.
Αν ποτε νιωσω οτι δεν με γεμιζει αυτο το πραγμα θα σταματησω να τοκανω.
Οσο μου αρεσει θα συνεχιζω.
Δεν ενοχλω κανεναν.
Επισης θεωρω οτι ειναι πολυ πιο τιμιο αυτο που κανω απ το να παραμιθιαζω κοριτσακια να τα γαμαω και να τα παραταω μετα απο 2-3 μερες  ;)

το μανιφεστο ενος μπουρδελιαρη  :rockon:  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εν τω μεταξυ χρησιμοποιει την λέξη αγαπουληδες που την έχουν εφευρει κάποιοι καμμένοι που σκάνε με σοκολατακια και αρκουδακια στα μπουρδελα... εκει το αγαπουλης το ξεχνανε καταλαβες? σαν τους κομμουνιστες .... οταν ειναι να πάρουν δανειο για καινουργιο αμαξακι ή διακοπες ξεχνανε οτι ταιζουν τον καπιταλισμο και το συστημα με αυτο τον τροπο  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Επισκέπτης

τα οποία μπορεί να πληγώσουν ανεπανόρθωτα την παιδική ψυχή ενός κοριτσιού

οπότε δίνεις ένα 20ρικάκι και πας καβαλάς καμιά Ντανιέλα ή καμιά Σουζάνα, τη χύνεις στη μάπα και φεύγεις ξεκαβλωμένος με ήσυχη συνείδηση

που να τα πιάσουν αυτά ρε τύπε κάποια γυμνασιόπαιδα που είναι ακόμη στη φάση του
"πως θα βγάλω γκόμενα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom