Νέα

Επικίνδυνα περιστατικά με ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
51 μέλη και 101 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. :o

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι τιποτα απλα ετσι εχω μαθει..
Ξεκινησα τα μπουρδελα απ τα 13 μου οποτε οπως καταλαβαινεις εχω καλομαθει στο ευκολο πηδημα..
+ οτι επειδη εχω συνηθησει στην ποικιλια, δεν μου κανει καμια αισθηση να γαμαω την ιδια γυναικα για πανω απο 2-3 φορες πχ απο ενα σημειο και μετα ειτε πιανω τον κωλο μου ειτε πιανω τον δικο της το ιδιο ερεθιζομαι..  :grin:
οποτε οπως καταλαβαινεις πλεον βαριεμαι και σπανια να μπω στη διαδικασια να ριξω μια γυναικα, να επενδυσω χρονο και χρημα σαυτη απ τη στιγμη που γνωριζω εκ των προτερων οτι θα τη γαμησω 2-3 φορες και θα τη βαρεθω..
βεβαια δεν λεω οχι σε ευκολα πηδηματα εκτος, δηλαδη περιπτωσεις που ειναι ηδη ψημενες και δεν θελει σχεδον καθολου προσπαθεια, αυτο το κανω ακομα και θα συνεχισω να το κανω..

Το προβλημα σου ειναι οτι βλεπεις τη γυναικα λες και ειναι ζωο. Οι γυναικες δεν ειναι ζώα. Περα απο το σεξουαλικο πρεπει να υπάρχει και ψυχικη επαφη.

Αλλα βεβαια αμα σε εχουν μαθει ετσι αυτα που σου λεω τωρα εγω θα σου φαινονται παπαριες και δεν θα μπεις καν στον κοπο να τα σκεφτεις... δεν βαριεσαι ο καθενας οτι σπειρει θεριζει στην ζωη του.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Δεν ειναι φυσιολογικο καποιος να ειναι νεαρός και να λεει οτι εγω δεν γουσταρω την παρεα με τις γυναικες παρα μονο να πηδαω και να φευγω.... κατι έχει παθει.

Bεβαια αν δε κανεις παρεα με γυναικες να λετε για το βερνικι νυχιων και πως βγαζουν τα φρυδια ειναι ανωμαλια παπαπα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν ειναι φυσιολογικο καποιος να ειναι νεαρός και να λεει οτι εγω δεν γουσταρω την παρεα με τις γυναικες παρα μονο να πηδαω και να φευγω.... κατι έχει παθει.

το "φυσιολογικό" σημαίνει ότι αυτό κάνει η πλειοψηφία
αλλά ότι κάνει η πλειοψηφία, είναι προϊόν μίμησης και πιθηκίσματος
δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη λογική ούτε σου δίνει τόση ευφορία
όση πχ σου δίνει μια συμπεριφορά αποκλίνουσα δλδ "μη φυσιολογική"

άρα ζηλεύετε και προσπαθείτε να μοιάσετε σε κάτι που ναι μέν είναι μαζικό
αλλά πανηλίθιο δε

Ξεκινησα τα μπουρδελα απ τα 13 μου οποτε οπως καταλαβαινεις εχω καλομαθει στο ευκολο πηδημα..
+ οτι επειδη εχω συνηθησει στην ποικιλια, δεν μου κανει καμια αισθηση να γαμαω την ιδια γυναικα για πανω απο 2-3 φορες πχ απο ενα σημειο και μετα ειτε πιανω τον κωλο μου ειτε πιανω τον δικο της το ιδιο ερεθιζομαι..  :grin:
οποτε οπως καταλαβαινεις πλεον βαριεμαι και σπανια να μπω στη διαδικασια να ριξω μια γυναικα, να επενδυσω χρονο και χρημα σαυτη απ τη στιγμη που γνωριζω εκ των προτερων οτι θα τη γαμησω 2-3 φορες και θα τη βαρεθω..
βεβαια δεν λεω οχι σε ευκολα πηδηματα εκτος, δηλαδη περιπτωσεις που ειναι ηδη ψημενες και δεν θελει σχεδον καθολου προσπαθεια, αυτο το κανω ακομα και θα συνεχισω να το κανω..

καθαρόαιμη πορνική συμπεριφορά  :thumbsup:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην έχει πάθει μέχρι τα 25 νίλα από κομπλεξική, αγάμητη, με πρότυπο την Lindsay Lohan ελλεηνίδα;  :think:

τυπε αλλο ειναι το προτυπο της ελληνιδας.βασικα και η ιδια η ελληνιδα δεν ξερει ποιο ειναι το προτυπο της.απο το μπατηρημα και τις πολλες εκτρωσεις η ελληνιδα εχει παθει ψυχωλαλα  :crazy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
α καλα ενταξει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το προβλημα σου ειναι οτι βλεπεις τη γυναικα λες και ειναι ζωο. Οι γυναικες δεν ειναι ζώα. Περα απο το σεξουαλικο πρεπει να υπάρχει και ψυχικη επαφη.
Πορνόδες.

NOT.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Αλλα βεβαια αμα σε εχουν μαθει ετσι αυτα που σου λεω τωρα εγω θα σου φαινονται παπαριες και δεν θα μπεις καν στον κοπο να τα σκεφτεις... δεν βαριεσαι ο καθενας οτι σπειρει θεριζει στην ζωη του.

Ποιο προβλημα του βρε ρημαδι. Σου πε κανεις οτι εχει προβλημα ο ανθρωπος? Μια χαρα περναει, γαμαει πινει μπυρες, γουσταρει.  :jerking:

Κοιτα την καμπουρα σου λιγο και ασε τους αλλους  :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πορνοδες πολι :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Απο τις μλκιες που γραφεις εγω καταλαβαινω οτι εχεις να κανεις παρεα με γυναικα πανω απο 2 χρονια παντως ειτε ειναι ασχημη ειτε ομορφη ...

Καλά... Όταν κάποιος λέει άσπρο, ο Μπόλντης πρέπει να πει μαύρο.
Αν γνώριζες κάποιες από τις θηλυκές παρέες μου θα ξερόχυνες μες στο παντελόνι. Η λέξη "μοντέλο" σαν επάγγελμα σου λέει κάτι;
Πες μας εσύ για τις φίλες σου, πώς περνάνε το καλοκαίρι; Κάνουν αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων του ΟΑΕΔ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποιο προβλημα του βρε ρημαδι. Σου πε κανεις οτι εχει προβλημα ο ανθρωπος? Μια χαρα περναει, γαμαει πινει μπυρες, γουσταρει.  :jerking:

Κοιτα την καμπουρα σου λιγο και ασε τους αλλους  :jerking:

Βρε εγω την κοιταω την δικη μου καμπουρα , αλλους βλεπω να ζοριζονται και να κανουν εκστρατειες κατα των ελλεηνιδων. Εφοσον διαλεγετε την μπουρδελοζωη μην κανετε σαν κατινες και κραζετε τους αλλους.

Τον ακορεστο και τον SPEED και τον n.smirni και αλλους δεν τους εχω δει ποτε να λενε μαλακιες για τις γυναικες... αυτους τους σεβομαι να σου πω την αληθεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά... Όταν κάποιος λέει άσπρο, ο Μπόλντης πρέπει να πει μαύρο.
Αν γνώριζες κάποιες από τις θηλυκές παρέες μου θα ξερόχυνες μες στο παντελόνι. Η λέξη "μοντέλο" σαν επάγγελμα σου λέει κάτι;
Πες μας εσύ για τις φίλες σου, πώς περνάνε το καλοκαίρι; Κάνουν αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων του ΟΑΕΔ;

αχαχαχαχαχαχχαχαχα ναι ναι.

Οι κοπελες κανουν αιτησεις στον ΟΑΕΔ που ειναι ανεργες και εσυ τις κοροιδευεις που δουλευεις στην Silicon Valey.

Και ο λακης λεει οτι πηδαγε μοντελα... εδω μεσα ο καθενας οτι θελει λεει γινεσαι αστειος με το να προσπαθεις να με πεισεις.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Το προβλημα σου ειναι οτι βλεπεις τη γυναικα λες και ειναι ζωο. Οι γυναικες δεν ειναι ζώα. Περα απο το σεξουαλικο πρεπει να υπάρχει και ψυχικη επαφη. Αλλα βεβαια αμα σε εχουν μαθει ετσι αυτα που σου λεω τωρα εγω θα σου φαινονται παπαριες και δεν θα μπεις καν στον κοπο να τα σκεφτεις... δεν βαριεσαι ο καθενας οτι σπειρει θεριζει στην ζωη του.

μπολντ καλα τα λες για την ψυχικη επαφη με τις γυναικες.ομως δεν εχεις καταλαβει οτι οι περισσοτεροι εδω ειδαν οτι αυτο ειναι ματαιος κοπος.μαλλον δεν το εχεις διαπιστωσει ο ιδιος ακομα,γι'αυτο σου φαινονται περιεργα αυτα που λενε οι τυποι.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Βρε εγω την κοιταω την δικη μου καμπουρα , αλλους βλεπω να ζοριζονται και να κανουν εκστρατειες κατα των ελλεηνιδων. Εφοσον διαλεγετε την μπουρδελοζωη μην κανετε σαν κατινες και κραζετε τους αλλους.

Τον ακορεστο και τον SPEED και τον n.smirni και αλλους δεν τους εχω δει ποτε να λενε μαλακιες για τις γυναικες... αυτους τους σεβομαι να σου πω την αληθεια.

Που εκραξε τωρα ο ΒΜW? Στα αρχιδια μου ουτε τον ξερω και μαλακιες εκανε με τα ακαποτα. Αν δε λεει και φιδια. Αλλα εσυ κατευθειαν μπηκες να βγαλεις συμπερασμα και να πουλησεις εξυπναδα " δε πας με γυναικες"? Γιατι εσυ τι θες να μας πεις ρε μαμουχαλο οτι πας και εισαι και καλα καλυτερος απο εμας? Μπου ρε ουγκανο  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Bεβαια αν δε κανεις παρεα με γυναικες να λετε για το βερνικι νυχιων και πως βγαζουν τα φρυδια ειναι ανωμαλια παπαπα
ναι και ενας φιλος που εχω στο γυμναστηριο μετριας εμφανισης δεν εχει κανει ποτε του κολητη παρεα ολη του την ζωη εκτος απο γυναικες και εχει γαμησει λογης λογης μουνια..

Ετσι συνεχιστε να σκεφτεστε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντ καλα τα λες για την ψυχικη επαφη με τις γυναικες.ομως δεν εχεις καταλαβει οτι οι περισσοτεροι εδω ειδαν οτι αυτο ειναι ματαιος κοπος.μαλλον δεν το εχεις διαπιστωσει ο ιδιος ακομα,γι'αυτο σου φαινονται περιεργα αυτα που λενε οι τυποι.

Ναι ρε. Ειναι ματαιος κοπος επειδη καποιος εφαγε μερικες αποτυχιες και πονεσε το κωλαρακι του... καταλαβες? τον μαγκα τον ειχανε γαλουχησει απο μικρο οτι ειναι ο καλυτερος και οποια της την πεφτει θα πρεπει να του καθεται !!!!!

Τα ιδια και για τις γυναικες βασικα... οσες εχουν γαλουχηθει ετσι και τελικα καταντησαν κομπλεξικες.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
ναι και ενας φιλος που εχω στο γυμναστηριο μετριας εμφανισης δεν εχει κανει ποτε του κολητη παρεα ολη του την ζωη εκτος απο γυναικες και εχει γαμησει λογης λογης μουνια..

Ετσι συνεχιστε να σκεφτεστε...

??? δεν εβγαλα ακρη ρε φιλαρακο, ξαναπαιξτην την κασετα αλλα λιγο πιο αργα και καθαρα  :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχαχχαχαχα ναι ναι.

Οι κοπελες κανουν αιτησεις στον ΟΑΕΔ που ειναι ανεργες και εσυ τις κοροιδευεις που δουλευεις στην Silicon Valey.

Και ο λακης λεει οτι πηδαγε μοντελα... εδω μεσα ο καθενας οτι θελει λεει γινεσαι αστειος με το να προσπαθεις να με πεισεις.

Είμαι εισοδηματίας, δεν δουλεύω. Κλάψε  :birdman:

Κ τι να σε πείσω, ρε άμπαλε; Εσύ ξεκίνησες να με βρίζεις επειδή πρέπει μονίμως να διαφωνείς με κάποιον. Εσύ αν δεν είσαι σε αντιπαράθεση δεν ζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom