Νέα

Επικίνδυνα περιστατικά με ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εν τω μεταξυ εχεις προσεξει οτι εχουν εξαφανιστει ολα τα γυναικεια νικς απο εδω μεσα? τι ειναι αυτοι ρε... τον γυναικοδιωχτη εχουνε
Αμα θελεις να εχει γυναικες μπορεις να πας και σε αλλο site.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
εν τω μεταξυ εχεις προσεξει οτι εχουν εξαφανιστει ολα τα γυναικεια νικς απο εδω μεσα? τι ειναι αυτοι ρε... τον γυναικοδιωχτη εχουνε

Βρήκαν χορηγούς και πάνε στα νησιά να πλακωθούν στον πούτσο και στα μπάνια. Τι νομίζεις, κάθονται στην Αθήνα μες στην αφραγκία;

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Εχω γαμησει πολλες γυναικες "εκτος", ελλεινηδες, τουριστριες, τσουρκες, χοντρες, ασχημες, ομορφες, μουναρες, οτι θες και σχεσεις εχω κανει και απ ολα..
Δεν "καταντησα" στα μπουρδελα οπως το 95% εδω μεσα..
Ειναι επιλογη μου, δεν γουσταρω καθολου την παρεα με γυναικες, μαρεσει να βλεπω να γαμαω και να φευγω.. Γι αυτο το λογω αλλωστε πληρωνω, για να γαμησω και να φυγω..
Ελπιζω να σε καλυψα
ξεροχυνωωω με  απαντηση μπεμπα :cum: :cum: :cum: :cum:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Επισκέπτης
Αμα θελεις να εχει γυναικες μπορεις να πας και σε αλλο site.

τύπε μπήκα λίγο στο κόσμο για χαβαλέ να δω επιτέλους τι συζητάνε και έπαθα σοκ !!!

τόση βλακεία μαζεμένη δεν είχα ξαναδεί!!!

μπροστά σ αυτό, το bou είναι MIT τύπε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω γαμησει πολλες γυναικες "εκτος", ελλεινηδες, τουριστριες, τσουρκες, χοντρες, ασχημες, ομορφες, μουναρες, οτι θες και σχεσεις εχω κανει και απ ολα..
Ειναι επιλογη μου, δεν γουσταρω καθολου την παρεα με γυναικες, μαρεσει να βλεπω να γαμαω και να φευγω.. Γι αυτο το λογω αλλωστε πληρωνω, για να γαμησω και να φυγω..
Ελπιζω να σε καλυψα

Κάποια νειλα μεγαλη θα χεις παθει εσυ για να μην γουσταρεις καθολου την παρέα με γυναικες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βρήκαν χορηγούς και πάνε στα νησιά να πλακωθούν στον πούτσο και στα μπάνια. Τι νομίζεις, κάθονται στην Αθήνα μες στην αφραγκία;

Ποσα χρονια έχεις να κανεις παρέα με γυναικες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι φυσιολογικο καποιος να ειναι νεαρός και να λεει οτι εγω δεν γουσταρω την παρεα με τις γυναικες παρα μονο να πηδαω και να φευγω.... κατι έχει παθει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με καημένες, μισοκακόμοιρες και ασχημούλες ποτέ...

Απο τις μλκιες που γραφεις εγω καταλαβαινω οτι εχεις να κανεις παρεα με γυναικα πανω απο 2 χρονια παντως ειτε ειναι ασχημη ειτε ομορφη ...

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Οχι τιποτα απλα ετσι εχω μαθει..
Ξεκινησα τα μπουρδελα απ τα 13 μου οποτε οπως καταλαβαινεις εχω καλομαθει στο ευκολο πηδημα..
+ οτι επειδη εχω συνηθησει στην ποικιλια, δεν μου κανει καμια αισθηση να γαμαω την ιδια γυναικα για πανω απο 2-3 φορες πχ απο ενα σημειο και μετα ειτε πιανω τον κωλο μου ειτε πιανω τον δικο της το ιδιο ερεθιζομαι..  :grin:
οποτε οπως καταλαβαινεις πλεον βαριεμαι και σπανια να μπω στη διαδικασια να ριξω μια γυναικα, να επενδυσω χρονο και χρημα σαυτη απ τη στιγμη που γνωριζω εκ των προτερων οτι θα τη γαμησω 2-3 φορες και θα τη βαρεθω..
βεβαια δεν λεω οχι σε ευκολα πηδηματα εκτος, δηλαδη περιπτωσεις που ειναι ηδη ψημενες και δεν θελει σχεδον καθολου προσπαθεια, αυτο το κανω ακομα και θα συνεχισω να το κανω..

:rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ελπιζω να σε καλυψα
πορνοδες :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom