Νέα

Επικίνδυνα περιστατικά με ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε οσο περιεργο και να σου φαινεται εσενα καποιοι τη γουσταρουμε αυτην την παρακμη  :S

Μαγκια τους ρε φιλε.... μην λενε ομως τους αλλους πιρφορους και αγαπουληδες επειδη πανε σε ενα κλαμπ να πιουνε ενα ποτο χαχαχα ακου μαλακιες που εχουνε βγαλει ρε εχω λιωσει πιρφορος λεει  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Σε περιπτωση που δεν το έχω καταστήσει σαφές στο παρελθόν εγώ έχω για πρότυπο τον Boldemort.
Δεν ήξερα από γυναίκες και έμαθα, δεν γαμούσα και γάμησα, δεν είχα παρέες και απέκτησα, δεν ήξερα να χορεύω και έμαθα.
Μου άνοιξε τα μάτια, ας τον έχει ο Θεός καλά.  :rolleyes:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Σε περιπτωση που δεν το έχω καταστήσει σαφές στο παρελθόν εγώ έχω για πρότυπο τον Boldemort.
Δεν ήξερα από γυναίκες και έμαθα, δεν γαμούσα και γάμησα, δεν είχα παρέες και απέκτησα, δεν ήξερα να χορεύω και έμαθα.
Μου άνοιξε τα μάτια, ας τον έχει ο Θεός καλά.  :rolleyes:
εισαι ενας απο μας :rockon: :rockon:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Ρε φιλαράκι είσαι πολύ μεγάλο troll τελικά...Γιατί πετάγεσαι παντού και τη σπας στον κόσμο; Δε μπορείς να αφήσεις ένα thread ήσυχο να μιλήσουμε σαν άνθρωποι; Κι εγώ off topic είμαι το ξέρω αλλά έγραψα 2 ποστ όχι 200!!!!

υ.γ. Μη μου απαντήσεις, μη με παραθέσεις, μη μπεις στον κόπο να σχολιάσεις καν....Αδιαφορώ!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Μπόλντης τρέφεται με ποστ ο πόστης.

Επισκέπτης
Ο Μπόλντης τρέφεται με ποστ ο πόστης.

τύπε ο μπόλντης είναι ένας:

DV42w59anigt68_l.jpg

:rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μαλάκας με αιτία(το τρολάρισμα).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωχ μουνι ειναι αυτο? :rolleyes:

Ναι και ωραιο μαλιστα μολις την ειδε ο δημητρακης του εφυγαν τα σαλια  :dancing:

αυτην δεν τολμησε να την πει ελλεινιδα ομως.... τα δωράκια πηγανε και ηρθανε με την μια.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ναι και ωραιο μαλιστα μολις την ειδε ο δημητρακης του εφυγαν τα σαλια  :dancing:

αυτην δεν τολμησε να την πει ελλεινιδα ομως.... τα δωράκια πηγανε και ηρθανε με την μια.
καλα μουνοδουλος ειναι αυτο το ξέραμε.

εχουμε κανα θρεντ για το μουνι αυτο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

λες να την εσπρωξε τυπε? :fuck2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και ξερεις τωρα θα αρχισει ο πολεμος απο τιποτα κορονακηδες και πιτσιλιστες στο αλλο φορουμ γιατι τωρα αυτοι αν με διαβαζουν σου λεει τι μπηκε να μας πει ο μαλακας εδω μεσα? να μας το παιξει ανωτερος? :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Και ξερεις τωρα θα αρχισει ο πολεμος απο τιποτα κορονακηδες και πιτσιλιστες στο αλλο φορουμ γιατι τωρα αυτοι αν με διαβαζουν σου λεει τι μπηκε να μας πει ο μαλακας εδω μεσα? να μας το παιξει ανωτερος? :2funny: :2funny:

Ποσο χρονων εισαι σοβαρα τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom