Επισκέπτης
Ειναι προτυπο για σενα ο δημητρακης.... τον ειχανε βγαλει στον λαζοπουλο και τον κοροιδευανε ναι ή οχι? απαντησε μου
και τον Σαμαρά που ψηφίζεις κοροιδεύει ο Λαζόπουλος, τι σημαίνει αυτό;
Ειναι προτυπο για σενα ο δημητρακης.... τον ειχανε βγαλει στον λαζοπουλο και τον κοροιδευανε ναι ή οχι? απαντησε μου
Τυπε οσο περιεργο και να σου φαινεται εσενα καποιοι τη γουσταρουμε αυτην την παρακμη :S
εισαι ενας απο μαςΣε περιπτωση που δεν το έχω καταστήσει σαφές στο παρελθόν εγώ έχω για πρότυπο τον Boldemort.
Δεν ήξερα από γυναίκες και έμαθα, δεν γαμούσα και γάμησα, δεν είχα παρέες και απέκτησα, δεν ήξερα να χορεύω και έμαθα.
Μου άνοιξε τα μάτια, ας τον έχει ο Θεός καλά.
[video]
Ο Μπόλντης τρέφεται με ποστ ο πόστης.
ωχ μουνι ειναι αυτο?
καλα μουνοδουλος ειναι αυτο το ξέραμε.Ναι και ωραιο μαλιστα μολις την ειδε ο δημητρακης του εφυγαν τα σαλια
αυτην δεν τολμησε να την πει ελλεινιδα ομως.... τα δωράκια πηγανε και ηρθανε με την μια.
λες να την εσπρωξε τυπε?Ναι και ωραιο μαλιστα μολις την ειδε ο δημητρακης του εφυγαν τα σαλια
αυτην δεν τολμησε να την πει ελλεινιδα ομως.... τα δωράκια πηγανε και ηρθανε με την μια.
ναι ρε καπου μεταξυ 3ου και 4ου ονειρουλες να την εσπρωξε τυπε?
ναι ρε καπου μεταξυ 3ου και 4ου ονειρου
Κολλησε φωτογραφια της πανω στο πεπονι.
Και ξερεις τωρα θα αρχισει ο πολεμος απο τιποτα κορονακηδες και πιτσιλιστες στο αλλο φορουμ γιατι τωρα αυτοι αν με διαβαζουν σου λεει τι μπηκε να μας πει ο μαλακας εδω μεσα? να μας το παιξει ανωτερος?