Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ποσο χρονων εισαι σοβαρα τωρα?
Γιατι εσυ τι θες να μας πεις ρε μαμουχαλο οτι πας και εισαι και καλα καλυτερος απο εμας? Μπου ρε ουγκανο
Ποσο χρονων εισαι σοβαρα τωρα?
Γιατι εσυ τι θες να μας πεις ρε μαμουχαλο οτι πας και εισαι και καλα καλυτερος απο εμας? Μπου ρε ουγκανο
Μέχρι στιγμής, να χτυπήσω ξύλο, ευτυχώς, έχω κολλήσει μόνο HIV.
Ουυυυυ εχουμε μπολικα απ αυτα παρε να χεις
Καπου στην Αλκαμενους σε μια σαπια κωλογρια.. Εσπασε το προφυλακτικο, εχυσα μεσα :S
Φυλης 69Β μια Ελενα μελαχρινη με Βυζαρες.. Το ιδιο :S
Διδυμου 16Α μια αλβανιδα δεν θυμαμαι ονομα, πηγε να κατσει ακα, την πεταξα πισω.
Στο Φυλης 59 πριν 3 χρονια περιπου στο 2ο ραντεβου μαζι της και μετα απο απιστευτο ερωτα και καυλαντα η Σακιρα εκατσε για πρωτη φορα ακαποτα πανω μου.. Δεν ξερω τι σκεφτομουν και γω νομιζα οτι την επιασα γκομενα η με ερωτευτηκε .. Στη συνεχεια ακολουθησαν πανω απο 10 καυτες ακρως ερωτικες απροφυλακτες συνεδρειασεις μαζι της μεχρι που μια ωραια μερα μου ανακοινωσε οτι φευγει για παντα.. Ημουνα απαρηγορητος για πανω απο 2 μηνες :'(
Κασσανδρας 6 αν θυμαμαι επισης πριν 2-3 χρονια.. Ονομα κοπελας Ελπιδα.. Φοβερη μουναρα.. 2ο ραντεβου, απιστευτο καυλαντισμα με ειχε τρελανει στα φιλια και οπως τριβοταν πανω μου εκατσε και αυτη ακαποτα.. Ειχα σεληνιαστει απ την καυλα και δεν αντεδρασα για αρκετη ωρα.. :S
Κασσανδρας 4 Μισελ απο Βραζιλια και καλα.. Ακριβως το ιδιο σκηνικο.. :S
Ευνειδων 5 Μια σαπια μιλφ ουτε ονομα δεν θυμαμαι.. Αυτη την πεταξα πισω ακαριαια
Και 4-5 περιπτωσεις με σπασμενα προφυλακτικα ενδιαμεσα που το καταλαβα αμεσως.. :S
....και φυσικα ελευθερο στοματικο, γλωσσοφιλα, 69 και δαχτυλα με την γνωστη Νατασα απο Φωκαιας22 που βρεθηκε θετικη στον HIV :S :S :S :S
Ολα εγιναν με τη χρονικη σειρα που τα περιγραφω.. Εκανα τις τελευταιες εξετασεις για ολα τα ΣΜΝ 2-3 μηνες μετα το σκηνικο με τη Νατασα και ευτυχως δεν αρπαξα τιποτα..
Απο τοτε δεν εχει συμβει τιποτα
δασκαλε πες μου γιατι σε βριζουν απεναντι,εχω χασει επεισοδια
οκ δασκαλε καταλαβαΔεν ξερω ρε κατα τυχη μπηκα μια μερα και τα ειδα... ε με βριζουν επειδη λεω για γυναικες κανονικες σε σαιτ με πουτανες. Εχει μια λογικη αυτο σου λεει εμεις εχουμε μαζευτει εδω μεσα και εχουμε δικους μας κανονες τι μας λες τα αντιθετα? να μας το παιξεις ανωτερος?
:S Μονο τυπε;
Θυμησε μου στο ρεβεγιον να σου δωσω πλαστικο ποτηρι... εσυ θα μου μαγαρισεις τα κρυσταλλινα...
Δεν ξερω ρε κατα τυχη μπηκα μια μερα και τα ειδα... ε με βριζουν επειδη λεω για γυναικες κανονικες σε σαιτ με πουτανες. Εχει μια λογικη αυτο σου λεει εμεις εχουμε μαζευτει εδω μεσα και εχουμε δικους μας κανονες τι μας λες τα αντιθετα? να μας το παιξεις ανωτερος?
Κι εσυ ρε τυπε δεν εχεις βαρεθει να λες τα ιδια και τα ιδια; Απο τη μια εσυ με τις παρεες και απο το αλλο ακρο ο rigormortis με τη μετασυνουσιακη αποχωρηση μας εχετε κανει τα αρχιδια σα σαμπρελες...
Tυπε μου καποιοι εδω μεσα δεν αντεξαν την αληθεια...Πρεπει να ναι μαθητης του μαρη τυπε, δεν παθαινει τιποτα.
Δεν ξερω ρε κατα τυχη μπηκα μια μερα και τα ειδα... ε με βριζουν επειδη λεω για γυναικες κανονικες σε σαιτ με πουτανες. Εχει μια λογικη αυτο σου λεει εμεις εχουμε μαζευτει εδω μεσα και εχουμε δικους μας κανονες τι μας λες τα αντιθετα? να μας το παιξεις ανωτερος?
Εσένα τι σε κόφτει και γιατί τους χλευάζεις;
Για εμένα θα ήταν τελείως ανεύθυνο να πάω με γυναίκα που δεν είναι επαγγελματίας. Αυτό διότι η "κανονική" γυναίκα μπορεί να μην ξέρει να προστατεύσει τον εαυτό της ή να παρασυρθεί λόγω του πάθους (που έτσι κι αλλιώς το σεξ με μη επαγγελματία είναι κάτι αυθόρμητο που κυριαρχείται απ' το συναίσθημα. Όχι κάτι προσχεδιασμένο που διέπεται από λογική). Όχι, εμπιστεύομαι μόνο τις επαγγελματίες του είδους και μάλιστα τις έμπειρες.
Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν τους δικούς τους εύλογους λόγους να πηγαίνουν μόνο με πουτάνες. Εσένα τι σε κόφτει και γιατί τους χλευάζεις;
Βρε εγω την κοιταω την δικη μου καμπουρα , αλλους βλεπω να ζοριζονται και να κανουν εκστρατειες κατα των ελλεηνιδων. Εφοσον διαλεγετε την μπουρδελοζωη μην κανετε σαν κατινες και κραζετε τους αλλους.
Τον ακορεστο και τον SPEED και τον n.smirni και αλλους δεν τους εχω δει ποτε να λενε μαλακιες για τις γυναικες... αυτους τους σεβομαι να σου πω την αληθεια.
. Εσένα τι σε κόφτει και γιατί τους χλευάζεις;
τύπε ξέρει καράτε, μην του μιλάς έτσι :S
Τυπε, αυτο που ειπε για την μανα του ηταν χοντρο...ξυλο!
ξυλο!
ξυλο!
ξυλο!
Μέχρι στιγμής, να χτυπήσω ξύλο, ευτυχώς, έχω κολλήσει μόνο HIV.
Τυπε, αυτο που ειπε για την μανα του ηταν χοντρο...