μια απο τις 2 και οι 2 ανεβηκαν σε μια χρονια ομως 2 κατηγοριεςΠιο ιστορικη απο την Ναπολι και την Φιορεντινα, που πεσανε Δ εθνικη στην Ιταλια, και μετα απο 4 χρονια γυρισανε ζωντανες και βιωσιμες?
δεν θυμαμαι ακριβως την φαση
μια απο τις 2 και οι 2 ανεβηκαν σε μια χρονια ομως 2 κατηγοριεςΠιο ιστορικη απο την Ναπολι και την Φιορεντινα, που πεσανε Δ εθνικη στην Ιταλια, και μετα απο 4 χρονια γυρισανε ζωντανες και βιωσιμες?
Ξαναδιαβαζω, δεν διακρινω καμια ειρωνια.αφου αυτο καταλαβες τι να πω καταρχην επειδη εγραψα για την νικη τ ηρα ηταν τελειως ειρωνικο απλα δες λιγο την κλικα σας π εφτιαξε ο μαρινακης πανιωνιος-τριπολη-κερκυρα-ξαν8η κλπ κλπ
Νομιζω με την Φιορεντινα εγινε.μια απο τις 2 και οι 2 ανεβηκαν σε μια χρονια ομως 2 κατηγοριες
δεν θυμαμαι ακριβως την φαση
ας μην συγκρινουμε ομαδες της χωρας μας με ομαδες της ιταλιας,παντως ειλικρινα λυπαμαι για τον ηρακλη,ελπιζω να γυρισει ποιο δυνατος...Πιο ιστορικη απο την Ναπολι και την Φιορεντινα, που πεσανε Δ εθνικη στην Ιταλια, και μετα απο 4 χρονια γυρισανε ζωντανες και βιωσιμες?
εισαι αεκτζης κ μ λες τι??? οτι ειναι καλιτερα π επεσε ο ηρακλης κ αξιζει να μεινει τριπολη???Ξαναδιαβαζω, δεν διακρινω καμια ειρωνια.
Παρεμπιπτοντως ειμαι ΑΕΚτζης.
Eπιτελους πηγε ο ηρακλακος στην κατηγορια που του αξιζει
Ειμαι ο πρωτος που θελω να πεσει και η μπασκετικη ΑΕΚ και η ποδοσφαιρικη ΑΕΚ δεκα κατηγοριες, αρκει να παψουν τα οικονομικα προβληματα που ακουω μια δεκαετια τωρα και εχω σιχαθει πια.εισαι αεκτζης κ μ λες τι??? οτι ειναι καλιτερα π επεσε ο ηρακλης κ αξιζει να μεινει τριπολη???
τι να πω εσυ μαλλον 8ες να βγαλεισ απο πανω τη βρωμια π κανανε στο μπασκετ η ομαδουλα σ π επρεπε να ειχε πεσει απο περσι
μ αυτα π χροσταγε στουσ δημους για τα γηπεδα αλλα εκει κινεζος...
ΜΑΘΕ ΤΙ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΑΣΧΕΤΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 500 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.Ριξανε τον Ηρακλη, επειδη την πρωτη αγωνιστικη κερδισε τον Ολυμπιακο?
Τοση ευρηματικοτητα δεν την περιμενα.
Οτι για ΔΕΥΤΕΡΗ συνεχομενη χρονια ο Ηρακλης ειχε ελλιπεστατο φακελο, και οτι ΠΕΡΣΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, ούτε λογος βεβαια ε?
Να υποθεσω οτι και ο Παναθηναικος εριξε την Λαρισα και τον Πανσερραικο επειδη τον κερδισαν?
Δεν υπαρχει περιπτωση.ας μην συγκρινουμε ομαδες της χωρας μας με ομαδες της ιταλιας,παντως ειλικρινα λυπαμαι για τον ηρακλη,ελπιζω να γυρισει ποιο δυνατος...
Αν μπορεις εσυ ο σχετικος, να γινεις πιο συγκεκριμενος.ΜΑΘΕ ΤΙ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΑΣΧΕΤΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 500 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
τιποτα δεν θα γινει...Αποκλείστε τις ομάδες από την Ευρώπη»!
«Αποκλείστε τις ομάδες από την Ευρώπη»!
χοντρά χοντρά...να πούμε πως είναι καμιά 80ριά Σισέ;Αν μπορεις εσυ ο σχετικος, να γινεις πιο συγκεκριμενος.
500 εκατομμυρια ευρω η περιουσια του ερασιτεχνη Ηρακλη?
Ξερεις ποσα ειναι 500 εκατομμυρια ευρω αγαπητε μου?
Περαν του οτι δεν βλεπω τι σχεση εχει με το θεμα μας, ξαναδιαβασε τι εγραψες.
ας σταλλεί τέτοιο φιρμάνι πρώτα και βλέπουμετιποτα δεν θα γινει...
τιποτα δεν αλλαζει!!!
αφου Κυβερνωντες και ΠΑΕ ειναι τα ιδια συγκοινωνουντα δοχεια!!!!
Η Βια απο ψηλα ξεκιναει....
οι χρηματοδοτησεις απο ΝΕΤ κρατος και ΟΠΑΠ ειναι τυχαιες?
Μοϊκανέ, φανταζομαι καπως ετσι θα τσακωνονται και οι οπαδοι της...Μλαντα Μπολεσλαβ και της Μπρνο στην Τσεχια.ξέχασα να αναφέρω πως η δική μας ομάδα είναι πάντα πιο ιστορική από τις άλλες
φίλε δεν υπάρχει αυτή η ομάδα, από το πουθενά βρέθηκε στο προσκήνιο ανεβαίνοντας τις κατηγορίες με πολύ παρασκήνιο και από κόσμο... άστα να πάνε...Φυσικα πρεπει να μεινει η Τριπολη, γιατι ειναι νοικοκυρεμενο σωματειο που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
Ε και?φίλε δεν υπάρχει αυτή η ομάδα, από το πουθενά βρέθηκε στο προσκήνιο ανεβαίνοντας τις κατηγορίες με πολύ παρασκήνιο και από κόσμο... άστα να πάνε...
τι λες εσυ εισαι κ δημοσιογραφος τησ τριπολης εγω σ λεω οτι σε κα8ε ελληνα παικτη χρωσταει απο κατι ... οχι σε επιπεδο ηρακλη γτ απλα η μια ειναι 100 χρονια στην ιστορια κ η αλλη 7-8 υπαρχει διαφορα... αλλα μην λες οτι δν χρωσταει απλα δν θελουν πολλοι να τα ωγαλουν στη φορα γτ στους ελληνες παικτες το στωμα ειναι κλειστο στους ξενους αμα τους τρεξουν στα ευρωπαικα δηκαστηρια τοτε δν τους περνει...Ειμαι ο πρωτος που θελω να πεσει και η μπασκετικη ΑΕΚ και η ποδοσφαιρικη ΑΕΚ δεκα κατηγοριες, αρκει να παψουν τα οικονομικα προβληματα που ακουω μια δεκαετια τωρα και εχω σιχαθει πια.
Φυσικα πρεπει να μεινει η Τριπολη, γιατι ειναι νοικοκυρεμενο σωματειο που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ενω ο Ηρακλης ειναι ενα σκορποχωρι καταδικασμενο εδω και καιρο, που χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα και χωρις καμια προοπτικη.
Εκτος αν πρεπει να σωνουμε με το ζορι ομαδες, επειδη επαιζε καποτε εκει ο Χατζηπαναγης.
Τραβα ομως να ρωτησεις κανεναν ποδοσφαιριστη, αν του αρεσει να χανει μισθους απο τους μπαταξηδες των...ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ομαδων για ενα-δυο χρονια, ενω η ποδοσφαιρικη καριερα δεν κραταει πανω απο δεκα.