Νέα

Έπεσε ο Ηρακλής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• ____________________________27.jpg
    ____________________________27.jpg
    145,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • iraklis-aris 003 .jpg
    iraklis-aris 003 .jpg
    244,4 KB · Εμφανίσεις: 22

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Στα αρχιδια μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δε μου λετε ρε μαγκες ο γαυρος η αεκ ο παοκ ο αρης ο (νεος,παλιος) πανιωνιος  γιατι δεν επεσαν κατηγορια??αφου χρωστουσαν και ακομα χρωστανε περισσοτερα απο τον ηρα??οποτε ολοι β! αγωνιστικα ο ηρα δεν επεσε
ο γαύρος χρωστούσε;;
χαχα
ναι, οκ, ξέχασα....κυκλοφορούνε και πράσινα γιαλιά
ρε παπάρες, άλλο το ληξιπρόθεσμο χρέος και άλλο να γράφει μια ΠΑΕ χρέος επειδή δεν έχει αποπληρώσει δάνειο - τι στόκοι
όταν παίρνεις εσύ δάνειο για το σπιτάκι σου χρωστάς τα χρήματα αυτά, και όσο πληρώνεις μειώνεται το χρέος...αντερστεντ;
ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουνε ληξιπρόθεσμα χρέη και ειδικά ο ΠΑΟΚ έχει και αδιακανόνιστα που απλά ξεχνιώνται
και ο ΠΑΟ έχει χρέη, αλλά ακόμα δεν φαίνονται

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ασε τι φωτογραφιες ρε μλκ και πανε στο κατασνειο που εχει τωρα συκγεντωση.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μονο στα χαρτια μας ριχνουν οχι αλλιως.η δευτερη φορα,ηπρωτη το 80.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
κατευθειαν στο δημαρχο θα παω που μας στηριζει κιολας..quote author=d3m link=topic=121784.msg2797478#msg2797478 date=1304532985]
Ασε τι φωτογραφιες ρε μλκ και πανε στο κατασνειο που εχει τωρα συκγεντωση.
[/quote]

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
παντος εμεις β δεν παιζουμε,μαλλον για σκοπια μας βλεπω.

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Λάβαμε και δημοσιεύουμε την καταγγελία των διαχειριστών του forum "bluefans", το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης από την ΕΠΟ. Απίστευτο;

"Λίγο πριν την έκδοση της απίστευτα απαράδεκτης απόφασης διαπιστώσαμε με απορία (εκείνη τη στιγμή) πως οι servers της σελίδας έχουν για κάποιο λόγο κλειδωθεί και δεν επιτρέπεται στους διαχειριστές καμία πρόσβαση και καμία ενέργεια. Συνέπεια αυτού η σελίδα των Bluefans υπολειτουργεί φημώνοντας αυτή τη δύσκολη στιγμή οργής τα στόματα των φιλάθλων και οπαδών της ομάδας μας.

Ο καθένας έχει μυαλό και καταλαβαίνει ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτές τις πράξεις. Η προσπάθεια λογοκρίσιας και ελέγχου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο Ηρακλής είναι στον στόχο τους.

Δυστυχώς για αυτούς δεν θα φιμωθούμε - Ο αγώνας οργανώνεται και δίνεται πλέον στους δρόμους με κάθε κόστος.

Θα επιστρέψουμε όταν μας το επιτρέψουν η κρατικές και παρακρατικές δυνάμεις κυβερνο-καταστολής. Ως τότε όλοι στον αγώνα τους".

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
478
Πόντοι
21
ο γαύρος χρωστούσε;;
χαχα
ναι, οκ, ξέχασα....κυκλοφορούνε και πράσινα γιαλιά
ρε παπάρες, άλλο το ληξιπρόθεσμο χρέος και άλλο να γράφει μια ΠΑΕ χρέος επειδή δεν έχει αποπληρώσει δάνειο - τι στόκοι
όταν παίρνεις εσύ δάνειο για το σπιτάκι σου χρωστάς τα χρήματα αυτά, και όσο πληρώνεις μειώνεται το χρέος...αντερστεντ;
ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουνε ληξιπρόθεσμα χρέη και ειδικά ο ΠΑΟΚ έχει και αδιακανόνιστα που απλά ξεχνιώνται
και ο ΠΑΟ έχει χρέη, αλλά ακόμα δεν φαίνονται
ρε γαυρε, τα χρεη που σου εσβησαν δεν ηταν ληξιπροθεσμα???για ποιο δανειο πεφτει ο ηρα????επειδη χρωσταει σε παικτες πεφτει...

Boldoras

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
63
Πόντοι
1
Αν δεν ήταν ο μιζαδώρος Κοκκαλης θα έπεφτε κατηγορια ο ΟΣΦΠ σιγουρα, οταν ενελαβε μετά τον Σαλιαρέλλη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε γαυρε, τα χρεη που σου εσβησαν δεν ηταν ληξιπροθεσμα???για ποιο δανειο πεφτει ο ηρα????επειδη χρωσταει σε παικτες πεφτει...
ωχούυυυυυυυυυυυυυυ
μιλάμε και δεν ξέρεις να μιλάς και δεν ξέρεις για τι λες
και είναι και συζήτηση που την έχουμε χιλιοκάνει εδώ μέσα...

βαρεμάρα...τραγούδα μόνος σου...με 48 μηνύματα προσπαθείς να μου ξεκινήσεις τέτοια συζήτηση...
γάμα τα
και μόνο που γράφεις "γαύρος", "βάζελος" κλπ σε έχω κάνει ντιλιτ

Επισκέπτης
ωχούυυυυυυυυυυυυυυ
μιλάμε και δεν ξέρεις να μιλάς και δεν ξέρεις για τι λες
και είναι και συζήτηση που την έχουμε χιλιοκάνει εδώ μέσα...

βαρεμάρα...τραγούδα μόνος σου...με 48 μηνύματα προσπαθείς να μου ξεκινήσεις τέτοια συζήτηση...
γάμα τα
και μόνο που γράφεις "γαύρος", "βάζελος" κλπ σε έχω κάνει ντιλιτ
κοιταξε ο ηρακλης εχει απολυτο δικιο να αισθανευε αδικημενος αφου ενω σωθηκε στο τελος επεσε.αυτο που ολοι λενε ειναι οτι ο ηρακλης ειναι μια ομαδα που δεν εχει τη δυαναμικη ουτε του ολυμπιακου ουτε παναθηναικου ουτε αεκ παοκ.και επεσε πολυ ευκολα.για τους ιδιους λογους στο παρελθον ολοι οι παραπανω δεν επαθαν απολυτως τιποτα.αυτη η αδικια ειναι που πνιγει ολες τις μικρομεσαιες ομαδες.θα μου πεις απο καπου πρεπει να ξεκινησουν ...αλλα γιατι παντα ξεκινανε απο αυτους που δεν μπορουν να αντιδρασουν;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοιταξε ο ηρακλης εχει απολυτο δικιο να αισθανευε αδικημενος αφου ενω σωθηκε στο τελος επεσε.αυτο που ολοι λενε ειναι οτι ο ηρακλης ειναι μια ομαδα που δεν εχει τη δυαναμικη ουτε του ολυμπιακου ουτε παναθηναικου ουτε αεκ παοκ.και επεσε πολυ ευκολα.για τους ιδιους λογους στο παρελθον ολοι οι παραπανω δεν επαθαν απολυτως τιποτα.αυτη η αδικια ειναι που πνιγει ολες τις μικρομεσαιες ομαδες.θα μου πεις απο καπου πρεπει να ξεκινησουν ...αλλα γιατι παντα ξεκινανε απο αυτους που δεν μπορουν να αντιδρασουν;
ναι αλλά το δικό μου ποστ δεν αφορούσε τον Ηρακλή
αυτό που ξέρω εγώ είναι πως αυτός που είναι σωστός πρέπει και να φαίνεται (δυστυχώς)
μπορεί όντως να τον έριξαν για μια μαλακία και να πρέπει να πέσουνε άλλοι 5-6. Μαζί σου.

αλλά τα σενάρια τα βαρέθηκα
ειδικά από κάποιους που απλά αναπαράγουν αυτά που λέει κάποιος άλλος και διαβάζουνε αυτοί - αναπαράγουν μισές αλήθειες και ημιμάθειες.
Είναι ο λόγος που στην Ελλάδα είμαστε εδώ που είμαστε. Όλοι έχουνε γνώμη για πράγματα που δεν γνωρίζουνε.

Τώρα θα δεις θα αρχίσει νέα συζήτηση για το ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του τη νέα χρονιά...
και έτσι ξεχνιώνται όλαααααααααααα
πάπαλα τα επεισόδιαααααααααααα

έτσι ξεχάστηκαν τα επεισόδια στο χάντμπολ, στο βόλλευ, στο μπάσκετ, ξεχάστηκαν που σκάβανε τα γήπεδα κάποιοι κάποιοι, έτσι θα ξεχαστούνε κι αυτά

και θα ζούμε μια ωραία ζωή επειδή κάποιοι θυμούνται εύκολα πράγματα πριν από 20 χρόνια (αλλά τα θυμούνται κατά το δοκούν ) και ξεχνούν τα πράγματα που έγιναν πριν από 2-3 μέρες

και θα κάθε χρόνο θα γινόμαστε χειρότερα....γιατί δεν κοιτάμε να φτιάξουμε το σήμερα, κοιτάμε να το συγκρίνουμε με τι έχει γίνει πιο παλιά

άστο γαματο...τη βαριέμαι την ίδια συζήτηση...θα με χαλάσει πάλι

Επισκέπτης
από φέτος  βγηκε ένας νόμος που λεει ότι όποιος ανοίγει τα μπεκ κατα τη διαρκεια του αγωνα θα πεφτει στη β εθνικη  :fuck1:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και by the way, οι ίδιοι οι Ηρακλειδείς δεν θεωρούν εαυτούς αδύναμους
έχουνε κλείσει και δρόμους πιο παλιά
και στην τελική στα αρχίδια μου

αν βρίσκουνε χρέη, ατασθαλίες, παρανομίες να τους κλείνουνε στη φυλακή τους προέδρους και τους λοιπούς παράγοντες. Όχι να τους αλλάζουνε ομάδες και να σώζουνε ομάδες επειδή φωνάζει μια μερίδα φιλάθλων.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Από το απόγευμα με κόλλησε ένα τραγούδι

"Κολόγρια κολόγρια