mental one
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ο αδυναμος...
την πληρωσε ο αδυναμος..οπως παντα
ο γαύρος χρωστούσε;;δε μου λετε ρε μαγκες ο γαυρος η αεκ ο παοκ ο αρης ο (νεος,παλιος) πανιωνιος γιατι δεν επεσαν κατηγορια??αφου χρωστουσαν και ακομα χρωστανε περισσοτερα απο τον ηρα??οποτε ολοι β! αγωνιστικα ο ηρα δεν επεσε
παντος εμεις β δεν παιζουμε,μαλλον για σκοπια μας βλεπω.
ρε γαυρε, τα χρεη που σου εσβησαν δεν ηταν ληξιπροθεσμα???για ποιο δανειο πεφτει ο ηρα????επειδη χρωσταει σε παικτες πεφτει...ο γαύρος χρωστούσε;;
χαχα
ναι, οκ, ξέχασα....κυκλοφορούνε και πράσινα γιαλιά
ρε παπάρες, άλλο το ληξιπρόθεσμο χρέος και άλλο να γράφει μια ΠΑΕ χρέος επειδή δεν έχει αποπληρώσει δάνειο - τι στόκοι
όταν παίρνεις εσύ δάνειο για το σπιτάκι σου χρωστάς τα χρήματα αυτά, και όσο πληρώνεις μειώνεται το χρέος...αντερστεντ;
ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουνε ληξιπρόθεσμα χρέη και ειδικά ο ΠΑΟΚ έχει και αδιακανόνιστα που απλά ξεχνιώνται
και ο ΠΑΟ έχει χρέη, αλλά ακόμα δεν φαίνονται
ωχούυυυυυυυυυυυυυυρε γαυρε, τα χρεη που σου εσβησαν δεν ηταν ληξιπροθεσμα???για ποιο δανειο πεφτει ο ηρα????επειδη χρωσταει σε παικτες πεφτει...
κοιταξε ο ηρακλης εχει απολυτο δικιο να αισθανευε αδικημενος αφου ενω σωθηκε στο τελος επεσε.αυτο που ολοι λενε ειναι οτι ο ηρακλης ειναι μια ομαδα που δεν εχει τη δυαναμικη ουτε του ολυμπιακου ουτε παναθηναικου ουτε αεκ παοκ.και επεσε πολυ ευκολα.για τους ιδιους λογους στο παρελθον ολοι οι παραπανω δεν επαθαν απολυτως τιποτα.αυτη η αδικια ειναι που πνιγει ολες τις μικρομεσαιες ομαδες.θα μου πεις απο καπου πρεπει να ξεκινησουν ...αλλα γιατι παντα ξεκινανε απο αυτους που δεν μπορουν να αντιδρασουν;ωχούυυυυυυυυυυυυυυ
μιλάμε και δεν ξέρεις να μιλάς και δεν ξέρεις για τι λες
και είναι και συζήτηση που την έχουμε χιλιοκάνει εδώ μέσα...
βαρεμάρα...τραγούδα μόνος σου...με 48 μηνύματα προσπαθείς να μου ξεκινήσεις τέτοια συζήτηση...
γάμα τα
και μόνο που γράφεις "γαύρος", "βάζελος" κλπ σε έχω κάνει ντιλιτ
ναι αλλά το δικό μου ποστ δεν αφορούσε τον Ηρακλήκοιταξε ο ηρακλης εχει απολυτο δικιο να αισθανευε αδικημενος αφου ενω σωθηκε στο τελος επεσε.αυτο που ολοι λενε ειναι οτι ο ηρακλης ειναι μια ομαδα που δεν εχει τη δυαναμικη ουτε του ολυμπιακου ουτε παναθηναικου ουτε αεκ παοκ.και επεσε πολυ ευκολα.για τους ιδιους λογους στο παρελθον ολοι οι παραπανω δεν επαθαν απολυτως τιποτα.αυτη η αδικια ειναι που πνιγει ολες τις μικρομεσαιες ομαδες.θα μου πεις απο καπου πρεπει να ξεκινησουν ...αλλα γιατι παντα ξεκινανε απο αυτους που δεν μπορουν να αντιδρασουν;
μπεκ???από φέτος βγηκε ένας νόμος που λεει ότι όποιος ανοίγει τα μπεκ κατα τη διαρκεια του αγωνα θα πεφτει στη β εθνικη