Νέα

Έπεσε ο Ηρακλής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
προς το παρον ολα τα ρεπορταζ στα αθλητικα σαιτ λενε πρωταθλημα τελος...

πριν λίγο άκουσα αθλητικές ειδήσεις στον σπορφμ

είχαν πρώτη είδηση τον Ήρα αλλά δεν είπαν τίποτα για διακοπή του πρωταθλήματος

Επισκέπτης
προς το παρον ολα τα ρεπορταζ στα αθλητικα σαιτ λενε πρωταθλημα τελος...
εσυ τι προτεινεις δηλαδη? ξυλο, μαχαιριες, μπραβιλικια και ναρκωτικα για να εχουμε ενα πρωταθλημα σικε για να χαμε να λεγαμε :think:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
476
Πόντοι
21
δε μου λετε ρε μαγκες ο γαυρος η αεκ ο παοκ ο αρης ο (νεος,παλιος) πανιωνιος  γιατι δεν επεσαν κατηγορια??αφου χρωστουσαν και ακομα χρωστανε περισσοτερα απο τον ηρα??οποτε ολοι β! αγωνιστικα ο ηρα δεν επεσε

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.908
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon:και το ροκ της υποθεσης ειναι οτι οι παπαρο-υπουργοι εστειλαν το θεμα στον ΓΑΠ να παρει την μεγαλη αποφαση...αντι να βαλουν την χοντροκωλαθρα τους κατω και να σταματησουν τη βια ...βρηκαν πιο ευκολο να σταματησουν τη μπαλα... :jerking: :jerking:
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.... :jerking: :jerking:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.908
Πόντοι
2.606
εσυ τι προτεινεις δηλαδη? ξυλο, μαχαιριες, μπραβιλικια και ναρκωτικα για να εχουμε ενα πρωταθλημα σικε για να χαμε να λεγαμε :think:
ΟΧΙ μαγκα μου...εγω προτεινω καταστολη της παραγκας για αρχη,οικονομικη εξυγιανση ολων των παε,και δρακοντειες ποινες για την βια....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να διανοηθω οτι δεν θα γινεται ομως πρωταθλημα.

Επισκέπτης
ΟΧΙ μαγκα μου...εγω προτεινω καταστολη της παραγκας για αρχη,οικονομικη εξυγιανση ολων των παε,και δρακοντειες ποινες για την βια....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να διανοηθω οτι δεν θα γινεται ομως πρωταθλημα.
Τωρα τα λες πιο καλα...
Και πως θα γινει αυτο αν δεν ξεκινησει απο καπου?
Σε ποιο πρωταθλημα αναφερεσαι σε αυτο που βασιζεται στην παραγκα και τη βια? καλυτερα να σταματισει απο τωρα να χαθει κανα φραγκο απο εισιτηρια και στοιχημα μπας και σκεφτει και κανας αλλος αυτα που λες

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Bin Laden ζεις, για πάντα Ηρακλής.

Συνημμένα

• Osama_bin_Laden_portrait.jpg
    Osama_bin_Laden_portrait.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 28

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.500
Πόντοι
5.097
γιατι θα χασουμε τπτ μηπως
για αρχη θα πρεπει να ψηφιστουν νεοι νομοι απο την αρχη με βαρυτατες ποινες
για τα κακουργηματα του ελληνικου ποδοσφαιρου
οπως η βια εντοις και εκτος των γηπεδων οπως επισης για στημενα παιχνιδια
με βαρυ χρηματικο προστιμο αφαιρεση βαθμων και αλλαγη εδρας χωρις φιλαλαθλους
επισης καθε παε να εχει εγγυητικη υψους 2 εκατομυριων ευρω για να μπορει να συμμετεχει στο πρωταθλημα ετσι ωστε οτι ζημιες γινονται να πληρωνονται απο εκει.
ας ξεκινησουν ετσι και μετα να ειναι αμιληκτοι με τις τιμωριες διχως ελαφρυντικα.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.908
Πόντοι
2.606
Τωρα τα λες πιο καλα...
Και πως θα γινει αυτο αν δεν ξεκινησει απο καπου?
Σε ποιο πρωταθλημα αναφερεσαι σε αυτο που βασιζεται στην παραγκα και τη βια? καλυτερα να σταματισει απο τωρα να χαθει κανα φραγκο απο εισιτηρια και στοιχημα μπας και σκεφτει και κανας αλλος αυτα που λες
Η ΑΓΑΠΗ και ο θαυμασμος για καποια ομαδα και για καποιους παικτες ,οδηγει πολλα νεα παιδια στα γηπεδα...ΠΙΤΣΙΡΙΚΑς θυμαμαι πηγαινα καθε μερα προπονηση για να γινω σαν τον μπανε και τον γιαννακη ,δεν εγινα ποτε ,αλλα εμαθα να αθλουμαι να ανηκω σε μια ομαδα και να σεβομαι τους γυρω μου...Η ΠΑΡΑΓΚΑ και οι ανεγκεφαλοι των γηπεδων ειναι δημιουργηματα μιας ανευθυνης πολιτειας και ανευθυνων παραγωντισκων....ΑΣ τελειωσουν αυτους...οχι το πρωταθλημα και τις ομαδες...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.908
Πόντοι
2.606
ΤΟ να υποκυψει το ελληνικο μπουρδελο που θελει να ονομαζεται κρατος στην βια των λιγων και οχι στην απαιτηση των πολλων για δικαιο και ασφαλες πρωταθλημα στα γηπεδα ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ...ΑΣ πανε καλυτερα μετα απο αυτη την προταση που ξεστομισαν να γινουν γιδοβοσκοι,αν και εκει φανταζομαι θα αποτυχουν οικτρα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η ΑΓΑΠΗ και ο θαυμασμος για καποια ομαδα και για καποιους παικτες ,οδηγει πολλα νεα παιδια στα γηπεδα...ΠΙΤΣΙΡΙΚΑς θυμαμαι πηγαινα καθε μερα προπονηση για να γινω σαν τον μπανε και τον γιαννακη ,δεν εγινα ποτε ,αλλα εμαθα να αθλουμαι να ανηκω σε μια ομαδα και να σεβομαι τους γυρω μου...Η ΠΑΡΑΓΚΑ και οι ανεγκεφαλοι των γηπεδων ειναι δημιουργηματα μιας ανευθυνης πολιτειας και ανευθυνων παραγωντισκων....ΑΣ τελειωσουν αυτους...οχι το πρωταθλημα και τις ομαδες...

πάλι νομίζω ότι υπερβάλλεις

οι εποχές που αναφέρεις ήταν πιο αθώες (όχι εντελώς αθώες βέβαια), το μπάσκετ είναι από την φύση του πιο "ευγενές" άθλημα από το ποδόσφαιρο και τέλος δεν πρόκειται να καταστραφεί καμιά γενιά παιδιών αν υποθέσουμε ότι δεν θα δουν ελληνικό πρωτάθλημα για έναν χρόνο...που δεν πρόκειται να γίνει βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.908
Πόντοι
2.606
πάλι νομίζω ότι υπερβάλλεις

οι εποχές που αναφέρεις ήταν πιο αθώες (όχι εντελώς αθώες βέβαια), το μπάσκετ είναι από την φύση του πιο "ευγενές" άθλημα από το ποδόσφαιρο και τέλος δεν πρόκειται να καταστραφεί καμιά γενιά παιδιών αν υποθέσουμε ότι δεν θα δουν ελληνικό πρωτάθλημα για έναν χρόνο...που δεν πρόκειται να γίνει βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται...
ΜΑΛΛΟΝ κολλητε δεν εχεις απο κοντα ΠΑΟΚ -ΑΡΗΣ στο αλεξανδρειο...τεσπα παω παρακατω και βεβαια τα παιδια δεν θα παθουν τιποτα χειροπιαστο στην υγεια τους ,αλλα σκεψου να δουν την πολιτεια να τα παραταει μπροστα σε φαινομενα βιας και να σταματαει μια κατα την θεωρια μονο ,υγιη δραστηριοτητα...ΔΕΝ ειναι αποδεκτη η παραιτηση,αντιθετα χρειαζεται ενταση στην προσπαθεια και θαρος.ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ και οχι λυσεις ποναει χερι -κοβω χερι...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΜΑΛΛΟΝ κολλητε δεν εχεις απο κοντα ΠΑΟΚ -ΑΡΗΣ στο αλεξανδρειο...τεσπα παω παρακατω και βεβαια τα παιδια δεν θα παθουν τιποτα χειροπιαστο στην υγεια τους ,αλλα σκεψου να δουν την πολιτεια να τα παραταει μπροστα σε φαινομενα βιας και να σταματαει μια κατα την θεωρια μονο ,υγιη δραστηριοτητα...ΔΕΝ ειναι αποδεκτη η παραιτηση,αντιθετα χρειαζεται ενταση στην προσπαθεια και θαρος.ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ και οχι λυσεις ποναει χερι -κοβω χερι...

όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο απαιτούνται δραστικές λύσεις.

αφού δεν δόθηκαν τα φάρμακα που έπρεπε στον ασθενή, ας τον πετσοκόψουν στο χειρουργείο μπας και σωθεί.

επαναλαμβάνω ότι δεν βλέπω από πού προκύπτουν αυτά που λες περί διακοπής του πρωταθλήματος :think:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.908
Πόντοι
2.606
ΤΕΣΠΑ δεν θα το κουρασω αλλο.ΟΛΟΙ οι γνησιοι φιλαθλοι θα συντριβουμε απο μια τετοια αποφαση οπως καθε φορα μας συντριβουν τα καθικια που κανουν εκτροπα,μας κλεβουν νικες οι παραγκες και τα λοιπα γνωστα...ΜΟΝΟΙ νικητες απο αυτην την παραδοχη ηττας θα ειναι τα ανεγκεφαλα χουλιγκανια που για μενα φορανε ολα την ιδια φανελα,ΟΙ αρχιδες χοντροΚΕΦΤΕΔΕς ΠΡΟΕΔΡΟΙ που νομιζουν οτι οι ομαδες που διοικουν ειναι τσιφλικι τους , μηχανες παραγωγης χρηματων και στατους.
ΑΥΤΑ καντε ο καθενας τις αναγωγες σας,ευχομαι να ειμαι υπερβολικος...

Επισκέπτης
η μπαλα εχει χαθει απο ολους πλεον.βρισκονται ολοι σε πληρη συγχυση απο τους κυβερνοντες μεχρι την ΕΠΟ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΓΓΑ!!η καθαρση ξεκιναει οπως παντα γινετε απο τον αδυναμο.αληθεια μονο ο ηρακλης εχει ελλιπη φακελο.δηλαδη οταν υπαρχουν ομαδες που χρωστανε εκατομυρια ευρω και ακομα περνουν αδεια επειδη τυχαινει να φοβουνται το πολιτικο κοστος ειναι ολα καλα;αληθεια για ολα αυτα τα αισχη που συμβαινουν με τα επεισοδια για αλλη μια φορα θα κουκουλωθει με μια ποινη χαδι 2-3 αγωνιστικων και ευχες να μην ξανασυμβει.το αποκορυφωμα να μην διεξαχθουν τα πλειοφ για λογους ασφαλειας :jerking: :jerking: :jerking:πλεον φαινεται οτι αν δεν γινουν σοβαρες αλλαγες το επομενο πρωταθλημα θα ειναι ενα ωραιο τσιρκο.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Σαματι Ήρθε η ώρα για μπαχαλα... Απ´αλλου τους περιμένει και αλλου θα τους έρθει... Φαντάζει Ωραια μια πορεία στη βουλή παναθηναικων ηρακλειδων αρειανων ατρομηταιων και λοιπών δυνάμεων... Τζιγκετ όνειρα γλυκά καρκίνωμα των σπλαχνων μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom