geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.041
- Πόντοι
- 6.515
τυπε παιρνουν τα ιδια λεφτα με τις καθαριστριες του υπουργειου Οικονομικων!
και χωρις να τους τραγουδάει η χαρουλα αλεξιου τυπε
τυπε παιρνουν τα ιδια λεφτα με τις καθαριστριες του υπουργειου Οικονομικων!
Νομιζω καπου το 65% ειναι διεθνη υδατα και αν τα κανουμε 12 θα πεσουν στο 15%.ναι τυπε μου
χωρικα υδατα ειναι μονο 6 μιλια γυρω απο καθε νησακι
το μισο αιγαιο ειναι διεθνη υδατα
Α οκ δεν το ηξερατο πτητικο ειναι περιπου 1000 ευρω το μηνα
Εδω δεν αντεξε ο τσιπρας κι έβγαλε αυτρες το παλικάρι.Κι αυτοι στα ορια ζουνε βρε παιδι μου, πολλη πιεση, ποσο να αντεξουν
ναι τυπε μουΔιαθνή ύδατα ανοιχτά της Σκύρου;
Ολο το Αιγαιο εχει 6.Υποτίθεται οτι επεσε 9 μίλια μακρυα. Εχει εχουν 12νμ η 6?
Υποτίθεται οτι επεσε 9 μίλια μακρυα. Εχει εχουν 12νμ η 6?Διαθνή ύδατα ανοιχτά της Σκύρου;
το πτητικο ειναι περιπου 1000 ευρω το μηναΣυν το πτητικο επιδομα. 150 ευρω μηνιαιως νομιζω
Καθόλου λογική εξήγηση το vertigo!Δεν αποκλειεται, ειναι μια λογικη εξηγηση.
Η εμπειρια δεν μου λεει κατι. Με αυτη τη λογικη δεν θα πρεπει ας πουμε εμπειρος οδηγος να προκαλει ατυχημα ποτέ.Καθόλου λογική εξήγηση το vertigo!
Α)Ο πιλότος ήταν ο νο1 του σχηματισμού άρα και ο πιο έμπειρος!
Β) Το vertigo ήταν συνήθες για τους Τούρκους πιλότους στις αερομαχίες πρίν το 2000 που δεν ήταν έμπειροι σε πτήσεις πάνω απο θάλασσα σε χαμηλά ύψη και τα αεροπλάνα δεν είχαν κατάλληλα συστήματά !
Γ) Επιστροφή στη βάση και διαστρέβλωση της θάλασσας με τον ουρανό είναι απίθανο!Πιο πιθανό κατά τη διάρκεια αερομαχίας!
Στα 10 μιλια απο τη Σκυρο? Προφανως. 6 ναυτικα μιλια δεν εχουμε?
Πουθενα στο Αιγαιο δεν εχουμε 12.Στη Σκύρο δεν ισχύει το 12;
Φυσικά! Αυτοί δεν έχουν σκεφτεί να κάνουν τέτοια ακριβώς απέναντι! Στον ύπνο θα τους πιάσουμε!!να αναφερω κατι σχετικο-ασχετο.
στην θητεια μου πηγαμε βολο απο την β μκ με σταγιερ.
μας φορτωσε αρματαγωγο και πηγαμε λεσβο για ασκηση.οχι τιποτα τρομερο.
αναγνωρισεις λεγοταν.περπατησαμε ολο το νησικαι στα παραλια προς τουρκια δεν φορουσαμε τον μπερε αλλα το τζοκει.....
εχω δει με τα ματια μου τις καταπακτες,λαγουμια που οδηγουν σε τεραστια κανονια τα οποια βρισκονται στις ακτογραμμες σχεδον ολοκληρου του νησιου.ετσι μας ειππαν ειναι ολα τα νησια τα ανατολικα-επιφοβα.
θα τους γαμησουμε την οικογενεια κ τα σπιτια ετσι και πουν να κανουν ντου.
Εκανε τουιτ ο Καμμενος. Παει το παλικαρι.νεκρος ο πιλοτος γραφει το site του κομιστη :'(