moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Υπαρχoυν εδω και χρονια...κανα σχολιο θα ανιξι
Υπαρχoυν εδω και χρονια...κανα σχολιο θα ανιξι
αφτα που θεσ φροντιστιριοΥπαρχoυν εδω και χρονια...
φίλε μου δηλαδή εάν κάποιος μπάτσος μαλάκας κάψει τό κοράνι πρέπει νά καίγετε η περιουσία ελλήνων πολιτών γιά εκδίκηση..Σεβαστε mod,εαν αναφερεσαι σε μενα δεν υπερασπιζομαι μεσαιωνικες αντιληψεις ουτε Χριστιανικες,ουτε Μουσουλμανικες.Απλα επισημανα-και το ξαναγραφω-το προφανες,οτι ΙΜΟ ο μπατσος που εσκισε το Κορανι ριχνοντας βενζινη στην φωτια ηταν 99,9% ΒΑΛΤΟΣ.
1)Εδω και καιρο το συγκροτημα Αλαφουζου και διαφορες φασιστο-επιτροπες"κατοικων"(δλδ.ιδιοκτητων)καθημερινα σχεδον αναφερονται στο προβλημα των λαθρομεταναστων και στην αναγκη"να γινει κατι"για να"σωθει η δημοσια υγεια"και αλλα τετοια.
2)Τετοιο σκηνικο δεν εχει ξαναγινει-να σκιζει Ελληνας μπατσος Κορανι λες και ειμαστε στο Γκουανταναμο η το Αμπου Γκραιμπ.
3)Εγινε σε δημοσιο χωρο-καφενειο οπου συχναζουν εργαζομενοι,αρα κατα τεκμηριο αξιοπιστοι τυποι η μαρτυρια των οποιων μετραει στους νεωτερους και πιο θερμοαιμους.
Οποτε για μενα οι περισσοτεροι φασιστες εδω μεσα που εκφραζουν την"οργη"τους μονο οργισμενοι δεν ειναι:"Να η ευκαιρια"λενε.
φίλε μου δηλαδή εάν κάποιος μπάτσος μαλάκας κάψει τό κοράνι πρέπει νά καίγετε η περιουσία ελλήνων πολιτών γιά εκδίκηση..
υπάρχει νομοθεσία γιά προσβολή θρησκευτικών πεποιθήσεων καί υπάρχουν μορφές διαμαρτυρίες όπως ειρινικές διαδηλώσεις έξω από τήν ασφάλεια κλπ...
άποψη μου είναι ότι αυτοί οί άνθρωποι πού διαδηλώσαν σήμερα τό απόγευμα κόμπλεξ κατωτερότητας είχαν η μίσος κατά των ελλήνων πολιτών,τούς έβλεπα μέ τί μίσος καταστρέφαν αυτοκίνητα απλών ανθρώπων,..
αγανάκτισα .αυτοί οί άνθρωποι θά μάς πυροβολούν γιά χαβαλέ σέ λίγα χρόνια .
υγ.δέν θεωρώ όλους τούς μετανάστες πού ζούν στήν ελλάδα ότι έχουν τήν ίδια ποιότητα μέ αυτά τά ζώα πού διαδηλώσαν μέ αυτό τόν τρόπο..
αυτοί παρολίγο νά κάψουν τήν βουλή μέ γιουρούσι όπως είδα..καί αφού αποτύχαν αρχίσαν νά καίνε αυτοκίνητα ανυπεράσπιστων πολιτών..
Δεν βλεπεις οτι πανε και ανατιναζοντε στο ονομα του θεου τους????? ΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΣΚΑΤΑ...ειναι προτιμοτερο να τον πιασεις και να τον γαμησεις τον μουσουλμανο παρα να του προσβαλεις την θρησκεια.
ειναι προτιμοτερο να τον πιασεις και να τον γαμησεις τον μουσουλμανο παρα να του προσβαλεις την θρησκεια.
εμποροι ναρκωτικων δεν ηταν οι περιβοητοι μεταναστες?
Εγω ξερω οτι καθε φορα θα την πληρωνουν περιουσιες αθωων ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΛΛΟΥ ΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΜΠΑΤΣΑΚΟΥ που θελει να το παιξει μαγκακος σε κακομοιρη μεταναστη.
Βρε σκατοβλαχε δεν βλεπεις οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν τιποτα πιο ιερο απ την θρησκεια τους????
Δεν βλεπεις οτι πανε και ανατιναζοντε στο ονομα του θεου τους????? ΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΣΚΑΤΑ...ειναι προτιμοτερο να τον πιασεις και να τον γαμησεις τον μουσουλμανο παρα να του προσβαλεις την θρησκεια.
Αν τον πιάσει και τον γαμήσει,πάλι τα ίδια θα λες.
το κορανι υποστηριζει την ομοφυλοφιλια?Μην ξεχναμε και την ταση ομοφυλοφιλιας που εχουν αρκετοι απο αυτους.Ισως να τους αρεσε
νε με αποκεφαλισμοτο κορανι υποστηριζει την ομοφυλοφιλια?
το κορανι υποστηριζει την ομοφυλοφιλια?
Μην κανεις υποθεσεις.Αν τον πιάσει και τον γαμήσει,πάλι τα ίδια θα λες.
Και επειδη αυτοι οι τυποι(οι μουσουλμανοι)βρισκονται σε ιστορικο χρονο 600-800 χρονια πισω απο εμας και αντιδρουν μαλακισμενα για ενα βιβλιο,εγω δλδ.πρεπει να αβανταρω το προβοκατορακι μπατσο και τα χρυσαυγουλα?φίλε μου δηλαδή εάν κάποιος μπάτσος μαλάκας κάψει τό κοράνι πρέπει νά καίγετε η περιουσία ελλήνων πολιτών γιά εκδίκηση..
με ολες τις θρησκειες γενικαΡε μαλακες το γαμησι το ειπα μεταφορικα...κουρδισμενοι ειστε
Μην κανεις υποθεσεις.
Πιστεψε με... τους εχω ζησει και ξερω τι σου λεω.
Με την θρησκεια δεν αστειευοντε.
ειδικα τα πακιστανια!οχι αλλα το χουν χουσουρι οι λιδγες πακηδες
το ισλαμμε ολες τις θρησκειες γενικα
η το ισλαμ μονο?
Σεβαστε mod,εαν αναφερεσαι σε μενα δεν υπερασπιζομαι μεσαιωνικες αντιληψεις ουτε Χριστιανικες,ουτε Μουσουλμανικες.Απλα επισημανα-και το ξαναγραφω-το προφανες,οτι ΙΜΟ ο μπατσος που εσκισε το Κορανι ριχνοντας βενζινη στην φωτια ηταν 99,9% ΒΑΛΤΟΣ.
1)Εδω και καιρο το συγκροτημα Αλαφουζου και διαφορες φασιστο-επιτροπες"κατοικων"(δλδ.ιδιοκτητων)καθημερινα σχεδον αναφερονται στο προβλημα των λαθρομεταναστων και στην αναγκη"να γινει κατι"για να"σωθει η δημοσια υγεια"και αλλα τετοια.
2)Τετοιο σκηνικο δεν εχει ξαναγινει-να σκιζει Ελληνας μπατσος Κορανι λες και ειμαστε στο Γκουανταναμο η το Αμπου Γκραιμπ.
3)Εγινε σε δημοσιο χωρο-καφενειο οπου συχναζουν εργαζομενοι,αρα κατα τεκμηριο αξιοπιστοι τυποι η μαρτυρια των οποιων μετραει στους νεωτερους και πιο θερμοαιμους.
Οποτε για μενα οι περισσοτεροι φασιστες εδω μεσα που εκφραζουν την"οργη"τους μονο οργισμενοι δεν ειναι:"Να η ευκαιρια"λενε.
ετσι ακριβως ειναι φιλε!!!Και επειδη αυτοι οι τυποι(οι μουσουλμανοι)βρισκονται σε ιστορικο χρονο 600-800 χρονια πισω απο εμας