Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πριν από λίγο έβλεπα ΣΚΑΙ και παρολίγο να σπάσω την τηλεόραση με την πολιτική ορθότητα και τη μαλακία αφενός της Κοσιώνη αφετέρου του Μανδραβέλη...
Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε, άμα τα πάκια, τα αφγάνια, τα μπαγκλαντά και τα άλλα μουσουλμάνια θεωρούν ότι στην ελλάδα δεν σέβονται επαρκώς το μισαλλόδοξο ιδεολόγημά τους, με τις κλειτοριδεκτομές, τα μαστιγώματα, τις σαρίες και τις τζιχαντ, να τσακιστούν να πάνε στην καμπούλ και στο καράτσι...
Και πουθενα μα πουθενά θρησκευτική ελευθερία δεν σημαίνει ότι πρέπει με λεφτά των ελλήνων πολιτών να τους κατασκευάζουμε τζαμιά, μαντράσες, ακαδημίες της αλ κάιντα και κανά στρατοπεδάκι εκπαίδευσης καμικάζι (αυτά πάνε μαζί...)

Ό,τι απετράπη στο Πουατιέ και στη Βιέννη (και αποτρεπόταν στην Κωνσταντινούπολη έως το 1453) το ζούμε σήμερα χάρη στους χαλβάδες πολιτικούς και στις πολιτικά ορθές πουστρίστες...

Όποιο πάκι θέλει να ζήσει εδώ, θα μάθει να σέβεται πρώτα...Στην Ελλάδα βρίζουμε χριστούς, παναγίες, το βούδα, τον μίτρα και τον κρομ...Ακόμη και το Δία...Δεν θα κάνουμε εξαίρεση στον αλλάχ επειδή αυτοί είναι φονταμενταλιστές και έχουν έθιμο να σφάζουν και να ανατινάζουν...

Ειδάλλως, στα τσακίδια....

(το ποστ αυτό γράφηκε εν βρασμώ ψυχής και περιέχει σχόλια που ίσως θίξουν τις ευαίσθητες χορδές μεταναστοπατέρων και οπαδών της πολιτικής ορθότητας...Μου είναι αδιάφορο...)
συμφωνω σε ολα οσα λες αν θα συμπληρωνες και εκκλησιες χριστιανικες....
ειμαι ελληνας αθεος σε μια ανεξιθρησκη(υποτιθεται) χωρα ....αρα γιατι να πληρωνω χτισιμο εκκλησιας;;;; :think: :think:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ρε μάγκες όλα αυτά ΔΕΝ είναι τυχαία, οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι, αυτοί που 'διορίζουν'
τον Κωστάκη, τον Geoffrey Papandreou, και αργότερα την Dora, τα έχουν 'προγραμματίσει'
όλα αυτά να συμβούν. Μας έχουν ήδη μετατρέψει στην ΧΑΒΟΥΖΑ της ΕΕ, όλα τα ανθρώπινα
σκουπίδια μαζεύονται ΕΔΩ και ο ΠΟΥΣΤΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΠΑΚΗΣ τους κρατάει εδώ για να μας 'γονιμοποιήσουν'
με τον 'πολιτισμό τους'(βλέπε ΣΑΡΙΑ κ.λ.π.) όπως λέει. Όλο το διαδίκτυο 'βουίζει' για το οτι
έχει δώσει εντολές στην αστυνομία να μην κάνει ελέγχους στοιχείων σε λαθραίους γιατί είναι
τόσοι πολλοί που δεν ξέρουν που να τους βάλουν και τί να τους κάνουν.
Παράλληλα η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία στην ΕΕ οτι υπεύθυνη για τους λαθραίους είναι η ΠΡΩΤΗ Χώρα της ΕΕ
στην οποία θα μπούν (λες και θα μπορούσαν να 'τηλεμεταφερθούν' Σουηδία χωρίς να περάσουν από Ελλάδα)
μας έχει οδηγήσει σε ακόμα χειρότερη κατάσταση.

Μας Κυβερνούν ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ, Περαστικά Σας/Μας.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Όλο το διαδίκτυο 'βουίζει' για το οτι
έχει δώσει εντολές στην αστυνομία να μην κάνει ελέγχους στοιχείων σε λαθραίους γιατί είναι
τόσοι πολλοί που δεν ξέρουν που να τους βάλουν και τί να τους κάνουν.

Αυτό που λες δεν ισχύει.Και σε αυτό είμαι απόλυτος!

Επισκέπτης
Θα μπορουνα να γραψω πολλα για το θεμα αλλα δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε το χρονο αποψε. Θα πω ομως το εξης : Και στο χωριο μου εχουμε μεταναστες. Αλβανους κυριως αλλα υπαρχουν και μερικοι Ρουμανοι και περσυ στον τρυγο ηρθαν και οι πρωτοι Αφγανοι. Γιατι εδω δεν δημιουργουν το παραμικρο προβλημα ? Γιατι με τους Αλβανους αραζουμε στο καφενειο μαζι και πινουμε μπυρες σα να μη μας χωριζει τιποτα ?

Επισκέπτης
Απαράδεκτο να σκίσει το Κοράνι και να φερθεί με ασέβεια. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καεί το σύμπαν! Με το να κάνουν επεισόδια και καταστροφές χάνουν το ομολογουμένως δίκιο τους.

ΔΕ πρέπει να ξεφύγει η κατάσταση με μουσουλμάνους! Γιατί εύκολα οδηγείται αλλού τα πράγματα δεν είναι παίξε γέλασε. Ρωτήστε τους κατοίκους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. Όπως η Τουρκία ή το Πακιστάν κατά πόσο θα ήθελαν να τους επιβληθούν οι θεοκράτες. Εδώ ανέχτηκαν δικτατορίες ( Μουσάραφ) ή στρατοκρατικά καθεστώτα όπως στην Τουρκία ακριβώς για να μη γίνουν Ιράν. Δείτε και τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο Πακιστάν στην κοιλάδα Σβατ που επιβλήθηκε η Σαρία.

Φυσικά θα επιβληθεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα? Δε ξέρω. Λέω απλά ότι στο μακρινό μέλλον δε ξέρεις τι γίνεται. Γενικά πρέπει μεν να σέβεσαι τις θρησκείς και το Ισλάμ είναι ΣΕΒΑΣΤΟΤΑΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ( Με καλές σχέσεις γενικά με τον Ελληνισμό) αλλά ο θρησκευτικός φανατισμός είναι ότι χειρότερο. Να σταματήσει εδώ, μη τραβηχτεί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους μουσουλμάνους τους σεβόμαστε και μας σέβονται. Αλλά και αυτοί ας ηρεμήσουν λίγο.

να βαλουν το κορανι στον καλοδουλεμενο κωλο τους και να πανε απο εκει που ηρθαν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα μπορουνα να γραψω πολλα για το θεμα αλλα δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε το χρονο αποψε. Θα πω ομως το εξης : Και στο χωριο μου εχουμε μεταναστες. Αλβανους κυριως αλλα υπαρχουν και μερικοι Ρουμανοι και περσυ στον τρυγο ηρθαν και οι πρωτοι Αφγανοι. Γιατι εδω δεν δημιουργουν το παραμικρο προβλημα ? Γιατι με τους Αλβανους αραζουμε στο καφενειο μαζι και πινουμε μπυρες σα να μη μας χωριζει τιποτα ?
γιατι τους εχετε δωσει φροντιδα αγαπη και προδερμ?
και το εχουν εκτιμησει αυτο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Μας Κυβερνούν ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ, Περαστικά Σας/Μας.

Εμάς τους γραικύλους.
Πες το όπως είναι μπας και ντραπούμε και αντιδράσουμε.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
συμφωνω σε ολα οσα λες αν θα συμπληρωνες και εκκλησιες χριστιανικες....
ειμαι ελληνας αθεος σε μια ανεξιθρησκη(υποτιθεται) χωρα ....αρα γιατι να πληρωνω χτισιμο εκκλησιας;;;; :think: :think:

Έχει κάποια βάση αυτό που λες αλλά απ' όσο γνωρίζω οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι ναοί χτίστηκαν από δωρεές και σε εποχές που οι άθεοι ήταν απειροελάχιστη μειοψηφία...
Επίσης, υπάρχουν αρκετοί λατρευτικοί χώροι μέσα στην Αθήνα για τους μουσουλμάνους και εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ανεμπόδιστοι...
Το χτίσιμο τζαμιού όμως ή ακόμη χειρότερα τεμενους, ακόμη και με ιδιωτικά κεφάλαια, δεν είναι απλή υπόθεση και έχει να κάνει από την εικόνα τής χώρας έξω έως την τρομοκρατία...
Άσε που πρέπει να τους παραχωρηθεί γη και ειδικά στο κέντρο της αθήνας κάτι τέτοιο είναι αδύνατον...

Επισκέπτης
πω ρε παιδια τι φατσες ειναι αυτες >:( χειροτερες και απο τα orc του Lord of the rings ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom