Νέα

Επείγον! Θα γίνω μπαμπάς ή οχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giwrgosbbs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

giwrgosbbs

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τα αγορια 18 επαιζαν μπασκετ
σιγα μην σκεφτομασταν το μουνι
και τα κοριτσια 16 δεν ξεραν καν να βγαζουν τα φρυδια τους
μπαααα αλλα πιανουν τα αυτια μου διαβασε και την Μουτζενμπαχεν να δεις δεν αλλαξε κατι στην σεξουαλικοτητα,αλλα σε ορισμενες κοινωνιες και σε μεμονωμενα ατομα που το βλεπουν ετσι...
ν το κοριτσι ηταν 18 και ανω σιγα μην σαφηνε να τα κανεις αυτα
μην το νομιζεις...

Τωρα 15 χρονων βλεπουν τσοντες στο internet.Προσφατα γαμησα 19χρονο και μου επερνε πιπα με ροχαλες
τα 15χρονα σε χωριουδακια κανουν πολλη περισσοτερα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι καμια σχεση...........

Το μουνι βεβαιως το σκεφτομαστε απο παρα πολυ μικρη ηλικια.........

Αλλα καποτε πρεπει να ξεχωρισουν οι αντρες απο τα ΄παιδια' δε νομιζεις.......

Δε μιλαω προσωπικα αλλα για το γενικο φαινομενο των 18-25ηδων  αγαμητων που γαμανε ανηλικα και ειναι και περηφανοι γι'αυτο.....

σιγουρα πρεπει
ηθελα ν απω οτι εχουν αλλαξει οι εποχες
σε μας στα 18 σιγα μην σκεφτοσουν να γαμησεις
τωρα ειδες 16 χρονα κανουν σεξ
ε πως να μην γινουν μαλακιες
στο σχολειο θυμασε καμια ναχε σχεση?αντε κανα φιλακι και αν
ωραιες εποχες

OP
OP
G

giwrgosbbs

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σε μας στα 18 σιγα μην σκεφτοσουν να γαμησεις
Συμφωνα με μελετες η σεξουαλικη προδιαθεση εμφανιζετε και οσο βρισκεται στην κοιλιτσα της μανουλας του...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ο πατέρας συμβουλεύει το γιο του πού'χει μεσάνυχτα από σεξ:

- Λοιπόν γιε μου, μη κάνεις λάθος. Την πρώτη νύχτα του γάμου θα βάλεις το μακρύ σου εκεί στο μέρος που κατουράει η γυναίκα σου.

Η πρώτη νύχτα έρχεται και η νύφη έντρομη τηλεφωνεί στον πεθερό:

- Πατέρα, τι είπατε στο γιο σας; Είναι μες στον καμπινέ και έχει βάλει το πόδι του μες στη λεκάνη!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συμφωνα με μελετες η σεξουαλικη προδιαθεση εμφανιζετε και οσο βρισκεται στην κοιλιτσα της μανουλας του...

ασε ρε τις μελετες
και αν τι διαβαζες θα προσεχες
σεξ με κοριτσια ανω των 18 φιλε
γλυτωνεις πολλα

OP
OP
G

giwrgosbbs

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να το κανω με μεγαλυτερη...ΜΑΜΑ  :o
mother complex  :P
Ορεξη δεν εχω να κουτουπονω μεγαλυτερες ασε που εχουμε μια σοβαρη σχεση με την κοπελια...μαρεσει που ατομα παραπονιουντε για την ηλικια ...αν τα 2 χρονια διαφορας δεν ειναι το καταληλοτερο τοτε ποιο ειναι  :S

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω παντως μιλαω για την απαξιωση του αντρικου φυλου.....κια εχει αμεση σχεση με αυτο..........

Η μαγκια φιλε ειναι να ικανοποιεις μεγαλυτερες.......[αν μπορεις]

Αλλιως παιξε με κανα παιδακι ανηλικο οπως κανουν οι περισσοτεροι........ειναι η εσχατη λυση......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να το κανω με μεγαλυτερη...ΜΑΜΑ  :o
mother complex  :P
Ορεξη δεν εχω να κουτουπονω μεγαλυτερες ασε που εχουμε μια σοβαρη σχεση με την κοπελια...μαρεσει που ατομα παραπονιουντε για την ηλικια ...αν τα 2 χρονια διαφορας δεν ειναι το καταληλοτερο τοτε ποιο ειναι  :S

18 με 16 σοβαρη σχεση?χαχαχαχ
καλα οτι πεις φιλε

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τον έχετε τρελάνει τον πιτσιρικά με τα αστεία σας.
Φίλε giorgo αν η κοπέλα περίμενε περίοδο όπως λες και να την πληρώνεις δεν γίνεται να μείνει έγκυος. Εν αντιθέσει με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, το να μείνει μια γυναίκα έγκυος είναι αρκετά δύσκολο πράγμα, αλλιώς όλοι θα είχαν 12 παιδιά. 8 ημέρες πριν και 8 ημέρες μετά (οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση) η γυναίκα α) καταστρέφει το ωαριό της και το σπρώχνει προς την έξοδο (η γνωστή περίοδος) και μετά την περίοδο χρειάζονται κάποιες μέρες ώστε το ωάριο να ωριμάσει και να μπορεί να συλλάβει το σπέρμα. Οπότε όλα μέσα με το κουβαδάκι να τα ρίξεις, τσίφος θα πάει. Για αυτό το λόγο και οι παντρεμένες γυναίκες κοιτούν τον κύκλο τους όταν προσπαθούν να κάνουν παιδί, και φυσικά δεν τρέφουν ελπίδες για να συμβεί κάτι τέτοιο όταν έχουν περίοδο ή τις μέρες πριν ή μετά.
Επίσης, πριν αρχίσεις να λες "μα εγώ έχω ακούσει ότι η άλλη το έκανε με περίοδο και έμεινε έγκυος" θα σου πω ότι η βλακεία σε αυτό το λαό είναι ανίκητη και να μην πιστεύεις ότι ακούς.

Φυσικά και τώρα έχει καθυστέρηση γιατί πήγες και της το έβαλες την ημέρα της περιόδου. Καθώς είναι 18 χρονών παρθένα, της γάμησες όλο το σύστημα. (όχι μόνιμα, χαλάρωσε). Βάλε και το άγχος που σκέφτεται ότι θα αμολάει κουτσούβελα και άστο.

Ο καλύτερος τρόπος για να της έρθει η περίοδος άμεσα είναι να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Όταν διαπιστώσει ότι δεν είναι έγκυος θα της έρθει εντός μιας ώρας. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική καθώς επηρεάζει τις ορμόνες, οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην περίοδο.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Το σεξ στα 20 είναι όπως η Nokia "CONNECTING PEOPLE".

Στα 30 είναι όπως η Pepsi "ASK FOR MORE".

Στα 40 όπως η Coca Cola "ENJOY".

Στα 50 είναι όπως η Nike "JUST DO IT".

Και στα 60 όπως η Τράπεζα Κύπρου "ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ"!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το σεξ στα 20 είναι όπως η Nokia "CONNECTING PEOPLE".

Στα 30 είναι όπως η Pepsi "ASK FOR MORE".

Στα 40 όπως η Coca Cola "ENJOY".

Στα 50 είναι όπως η Nike "JUST DO IT".

Και στα 60 όπως η Τράπεζα Κύπρου "ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ"!

:2funny:

OP
OP
G

giwrgosbbs

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τον έχετε τρελάνει τον πιτσιρικά με τα αστεία σας.
Φίλε giorgo αν η κοπέλα περίμενε περίοδο όπως λες και να την πληρώνεις δεν γίνεται να μείνει έγκυος. Εν αντιθέσει με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, το να μείνει μια γυναίκα έγκυος είναι αρκετά δύσκολο πράγμα, αλλιώς όλοι θα είχαν 12 παιδιά. 8 ημέρες πριν και 8 ημέρες μετά (οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση) η γυναίκα α) καταστρέφει το ωαριό της και το σπρώχνει προς την έξοδο (η γνωστή περίοδος) και μετά την περίοδο χρειάζονται κάποιες μέρες ώστε το ωάριο να ωριμάσει και να μπορεί να συλλάβει το σπέρμα. Οπότε όλα μέσα με το κουβαδάκι να τα ρίξεις, τσίφος θα πάει. Για αυτό το λόγο και οι παντρεμένες γυναίκες κοιτούν τον κύκλο τους όταν προσπαθούν να κάνουν παιδί, και φυσικά δεν τρέφουν ελπίδες για να συμβεί κάτι τέτοιο όταν έχουν περίοδο ή τις μέρες πριν ή μετά.
Επίσης, πριν αρχίσεις να λες "μα εγώ έχω ακούσει ότι η άλλη το έκανε με περίοδο και έμεινε έγκυος" θα σου πω ότι η βλακεία σε αυτό το λαό είναι ανίκητη και να μην πιστεύεις ότι ακούς.

Φυσικά και τώρα έχει καθυστέρηση γιατί πήγες και της το έβαλες την ημέρα της περιόδου. Καθώς είναι 18 χρονών παρθένα, της γάμησες όλο το σύστημα. (όχι μόνιμα, χαλάρωσε). Βάλε και το άγχος που σκέφτεται ότι θα αμολάει κουτσούβελα και άστο.

Ο καλύτερος τρόπος για να της έρθει η περίοδος άμεσα είναι να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Όταν διαπιστώσει ότι δεν είναι έγκυος θα της έρθει εντός μιας ώρας. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική καθώς επηρεάζει τις ορμόνες, οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην περίοδο.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.
*best answer*  :cheesy:
18 με 16 σοβαρη σχεση?χαχαχαχ
καλα οτι πεις φιλε
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο, αλλιως σκευτοσουν εσυ στα δικα σου 18 αλλιως εγω στα δικα μου..

xristos1000 έγραψε:
Σχεση του κωλου........
εσυ φιλε εχεις καποιο απωθμενο η κατι τετοιο και μας τα βγαζεις εδω και πολυ ωρα...σορρυ για οτι και αν επαθες...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κανενα απωθημενο εννοειται........και δε μιλαω προσωπικα και ουτε σε ξερω.........

Καλυτερα για μενα και για το υπολοιπο 10% δεν πειραζει.

Αλλοι ειναι φτιαγμενοι για να γαμανε ανατολικα μουνια
Αλλοι για μπαζα
Αλλοι για ανηλικα [εσχατη λυση]

Εσυ ανηκεις στην τελευταια κατηγορια..........
Ο καθενας οτι μπορει κανει..........

Ολοι στην Ελλαδα πρεπει να το καταλαβουν οτι το να τα εχουν με ανηλικο τους ξεφτιλιζει και τους μειωνει ως αντρες............

Αμα σκεφτονται και λιγακι που αμφιβαλω γιάυτο ας το καταλαβουν!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
*best answer*  :cheesy:Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο, αλλιως σκευτοσουν εσυ στα δικα σου 18 αλλιως εγω στα δικα μου..
εσυ φιλε εχεις καποιο απωθμενο η κατι τετοιο και μας τα βγαζεις εδω και πολυ ωρα...σορρυ για οτι και αν επαθες...

και απτην καταληξη φαινεται ποιος σκεφτοταν σωστα στα 18

OP
OP
G

giwrgosbbs

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εσχατη λυση ειναι τα μπαζα φιλε μου!(no offence)

xristos1000 έγραψε:
κανενα απωθημενο εννοειται
το βλεπω...

Δεν περιμενω να παραδεχτεις οτι εχεις καποιο προβλημα ,λογικο ειναι και οι τρελοι δεν ξερουν οτι ειναι τρελοι οπως λεμε...
Ο καθενας οτι μπορει κανει
κατουρα και λιγο...
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑΣ !!! ΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!??
Σε εκλασε καμια μικρουλα και μου εχεις κολλησει εδω μεχρι να παρεις ενα ειδος εκδικησεις...

και απτην καταληξη φαινεται ποιος σκεφτοταν σωστα στα 18
...δεν καταλαβες προφανως τι εννοουσα....δεν πειραζει

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
στα αρχιδια μας αν γινεις.
στα αρχιδια μας και αν δεν γινεις.
Αυτα ειχα να πω εγω δεν ξερω αν σασ καλυψα στη ερωτηση.

Αν εχετε αποριεσ μπορειτε να ρωτησετε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αφηστε το παιδι ησυχο...

OP
OP
G

giwrgosbbs

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στα αρχιδια μας αν γινεις.
στα αρχιδια μας και αν δεν γινεις.
Αυτα ειχα να πω εγω δεν ξερω αν σασ καλυψα στη ερωτηση.

Αν εχετε αποριεσ μπορειτε να ρωτησετε.
Νατος!!!  ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom