giwrgosbbs
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα κ παλι δεν νομιζω οτι μπορει να πει κατι ο γιατρος αν δεν του δωσει εκεινη το οκ
τελικα το πηρε δλδ? με την απορια θα μας αφησεις? Back
το τεστ δλδ ντρεπεται να το παρει να δει αν θα γινει μητερα (που δεν θα γινει)? Back
δεν ειναι οτι το πηραμε αργα αποφαση ειναι οτι μετα απο μιαμιση μερα το εμαθα και εμεινε η σημερινη...θα τα ανοιξουμε τοτε τα φαρμακειαα καλαααα...
να μην το παρει... ετσι κ αλλιως οι πιθανοτητες να κανει τπτ ειναι πολυ λιγοτερες 2.5 μερες μετα.. κ ωσπου ν αποφασισετε εσεις δεν βλεπω το λογο... θα κλεισουν κ τα φαρμακεια οπου να ναι.. χαχαχα
Αμα πηγες με ανηλικο εισαι μεγαλος καραγκιοζης!δεν ειναι..
τι θες να πεις?Αφου και το παλληκαρι 18 ειναι ρε παιδια με τι θα πηγαινε με milf??
βρε χρυσε μου... ειναι 18 χρονων αυτη? ενηλικας? οτι κ να προσεξει ο ενδοκρινολογος ειναι εμπιστευτικο μεταξυ τους.. αμα αυτη του το ζητησει να μην πει τπτ στους γονεις της πχ δεν μπορει να πει. κ δεν θα κατσει να ψαχνει ο ενδοκρινολογος για οτι να ναι αν δεν του πουν για τι πραγμα να ψαξει.
-.- ειμαι 18 και αυτη 16 ,2 χρονια διαφορα δλδ το ιδανικο...με ογδονταρα θες να παω...
παναγια μου ,μεγαλε τι θες?Αυτοι ειναι οι αντρες [που λεει ο λογος].............πανε με ανηλικα......
Και τωρα τι?εισαι περηφανος που γαμησες ενα παιδι?
Στ'αρχιδια μου παντως το 90% των αντρων [που λεει ο λογος] τα φτιαχνουν με ανηλικα γιατι αυτο τους αξιζει.......και μονο για ανηλικα κανουν........
παναγια μου ,μεγαλε τι θες?
δλδ θαταν καλυτερο στο αυτι σου αν ημουν 17 και αυτι ηταν 15? παλι 2 χρονια με την διαφορα οτι δεν ειμαι ενιλικος..τι στο διαολο νομιζεις οτι αλλαζει απο 17 σε 18 που κανει τοση διαφορα..απλως εισαι προκατελημενος..
Τωρα 15 χρονων βλεπουν τσοντες στο internet.Προσφατα γαμησα 19χρονο και μου επερνε πιπα με ροχαλεςαυτη ειναι η νεα γενια
στην εποχη μου
τα αγορια 18 επαιζαν μπασκετ
σιγα μην σκεφτομασταν το μουνι
και τα κοριτσια 16 δεν ξεραν καν να βγαζουν τα φρυδια τους
ο καθενας πληρωνει τα λαθη του
το συγκεκριμενο ειναι ενα λαθος που διορθωνεται
Οχι καμια σχεση...........αυτη ειναι η νεα γενια
στην εποχη μου
τα αγορια 18 επαιζαν μπασκετ
σιγα μην σκεφτομασταν το μουνι
και τα κοριτσια 16 δεν ξεραν καν να βγαζουν τα φρυδια τους
ο καθενας πληρωνει τα λαθη του