Νέα

Ένταξη στο σχέδιο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Παιδες...ξερει κανεις κανα νεο, τιποτα πληροφοριες για οικοπεδα που δεν ειναι ακομα σε σχεδιο, ποτε μπαινουν, τι προυποθεσεις θελουν και λοιπα;;; ακομα και politically incorrect πληροφοριες θα ηθελα...

Επισκέπτης
Παιδες...ξερει κανεις κανα νεο, τιποτα πληροφοριες για οικοπεδα που δεν ειναι ακομα σε σχεδιο, ποτε μπαινουν, τι προυποθεσεις θελουν και λοιπα;;; ακομα και politically incorrect πληροφοριες θα ηθελα...

σε αυτή τη χώρα τα πάντα είναι άγνωστα και αβέβαια και ειδικά ο χρόνος εφαρμογής δημοσίων σχεδίων. Αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις ή να αγοράσεις οικόπεδο εκτός σχεδίου, μπορείς να το κάνεις με μεγάλη άνεση

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
σε αυτή τη χώρα τα πάντα είναι άγνωστα και αβέβαια και ειδικά ο χρόνος εφαρμογής δημοσίων σχεδίων. Αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις ή να αγοράσεις οικόπεδο εκτός σχεδίου, μπορείς να το κάνεις με μεγάλη άνεση

να πουλησω..αλλα το μπουρδελο δε θα πιασει αυτα που θα επιανε αν ηταν μεσα....και μιλαμε για τρελη διαφορα...

Επισκέπτης
να πουλησω..αλλα το μπουρδελο δε θα πιασει αυτα που θα επιανε αν ηταν μεσα....και μιλαμε για τρελη διαφορα...

έχω εμπειρία προσωπική, το έδωσα στα μισά λεφτά από την πραγματική του αξία.... Αν έχεις υπομονή και δεν έχεις ανάγκη κράτα το

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
έχω εμπειρία προσωπική, το έδωσα στα μισά λεφτά από την πραγματική του αξία.... Αν έχεις υπομονή και δεν έχεις ανάγκη κράτα το

Υπομονη και σαφως θα κανω...γιατι χανω εις διπλουν μιας κι εχω το 50% μονο, συγγενικο προσωπο το αλλο 50%, κι ειναι κι εκτος...υπομονη που ειναι κι αρετη...

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775

σε ποια αναρτηση βρισκεται η περιοχη?   1η  2η  3η .........?

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
σε ποια αναρτηση βρισκεται η περιοχη?  1η  2η  3η .........?

Δεν εχω ιδεα...ο πατερας μου θα ξερει. Ξερω μονο οτι ειναι Πεντελη και πλαι σε δρομο. Οπου απο την αλλη μερια του δρομου εχουν μπει στο σχεδιο...  :uglystupid:

Τωρα μου χει ερθει να ασχοληθω λιγο να μαθω 5 πραματα γιατι βλεπω το πατερα μου να μη πολυνοιαζεται, θα χασει τιποτα εξελιξεις  και χρονο και γενικως μου σπαει τα ουμπαλα η αδρανεια του....

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Δεν εχω ιδεα...ο πατερας μου θα ξερει. Ξερω μονο οτι ειναι Πεντελη και πλαι σε δρομο. Οπου απο την αλλη μερια του δρομου εχουν μπει στο σχεδιο...  :uglystupid:

Τωρα μου χει ερθει να ασχοληθω λιγο να μαθω 5 πραματα γιατι βλεπω το πατερα μου να μη πολυνοιαζεται, θα χασει τιποτα εξελιξεις  και χρονο και γενικως μου σπαει τα ουμπαλα η αδρανεια του....

να πας στην πολεοδομια που ανηκει το οικοπεδο(ρωτα τον δημο σου σε ποια πολεοδομια ανηκεις) και εκει

ρωτησε αν στην περιοχη σου γενικα εχει γινει καμια πραξη αναρτησης στο σχεδιο πολεως..

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
να πας στην πολεοδομια που ανηκει το οικοπεδο(ρωτα τον δημο σου σε ποια πολεοδομια ανηκεις) και εκει

ρωτησε αν στην περιοχη σου γενικα εχει γινει καμια πραξη αναρτησης στο σχεδιο πολεως..

μαλιστα... ευχαριστω

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πλέον αξίζει μόνο να αγοράζεις εκτός σχεδίου.
αν πουλήσεις  σου δίνουν λίγα ενόψει των αναμενόμενων ρυθμίσεων για περιορισμό της εκτός σχεδίου δόμησης, που όλο εξαγγέλει ο σουφλίας.
οπότε αν έχεις εκτός σχεδίου ακίνητου, το κρατάς με την ελπίδα ότι θα μπει και επιπλέον ο χαρακτηρισμός της γης θα είναι οικιστική, αλλιώς αν είσαι στο όριο βγάζεις μια άδεια ανέγερσης να υπάρχει

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
να κοιταξεις μηπως ειναι ηδη στο σχεδιο καθως εφαπτεται στο δρομο που ειναι στο σχεδιο...τι δρομος ειναι?? κεντρικος?νομαρχιακος? δημοτικος?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Απο τιποτα καμμενα ειναι μεγαλε?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Πήγαινε πολεοδομία για αρχή με τοπογραφικό σχέδιο αν έχεις ή χάρτη ΓΥΣ με εντοπισμένο τον αγρό και ζήτα όρους δόμησης. Αν δεν μπορείς να τους καταλάβεις απευθύνσου σε μηχανικό να σε κατατοπίσει δεν θα σου ζητήσει αμοιβή για να σε πληροφορήσει.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Ξέρεις τουλάχιστον πόση έκταση έχει?

Stories