Κωνσταντινουπόλεως 132, Ελίνα
Την ξέρω εδώ και μερικά χρόνια. Είχε σταματήσει πριν κάπου 1,5-2 χρόνια και την είχα χάσει. Επανήλθε όμως και την ξαναβρήκα στο Κωνσταντινουπόλεως 132. Πήγα αρκετές φορές έκτοτε. Προφανώς την είχα ξαναχάσει κατά τη διάρκεια του τρίμηνου lockdown των μαγαζιών, αλλά ευτυχώς την ξαναβρήκα όταν ξανάνοιξαν. Όποτε την πετυχαίνω δεν αφήνω την ευκαιρία να πάει χαμένη και την επισκέπτομαι. Συνεπώς, θα γράψω τη γενική μου εντύπωση-συμπύκνωμα από τις συναντήσεις μου και δεν θα περιγράψω κάποια συγκεκριμένη, μεμονωμένη συνάντηση. Και μάλιστα, θα εστιάσω σε εκείνα τα σημεία που έχουν σημασία για μένα.
Ελληνίδα μιλφ όπως την είχα χαρακτηρίσει και παλιότερα. Κοντούλα, ξανθιά, με όμορφα μάτια και ωραίο χαμόγελο και χιούμορ, λάγνα φωνή, μούρλια καυτό γυναικάκι, ερωτικό. Δυναμική και τρυφερή μαζί. Ωραίο τυπάκι, ευθύβολο, πολύ κοινωνικό.
Κάνει πλούσια προκαταρκτικά, χωρίς να βιάζεται. Είναι συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη. Πάντοτε ένιωσα να σέβεται εμένα και τα χρήματα μου. Κατά καιρούς έτυχε να δοκιμάσουμε διάφορες γνωστές στάσεις με τις παραλλαγές τους ή όχι. Καταλήγουμε συνήθως σε αυτή που προτιμώ εγώ. Συμμετέχει ενθαρρύνοντας με τις συμπεριφορές της, χωρίς να είναι υπερβολική. Έχει καλή τεχνική τόσο στα προκαταρκτικά όσο και στο κυρίως μέρος. Κάτι που έχει επίσης μεγάλη σημασία για μένα είναι ότι πάντοτε έφευγα ευχαριστημένος μετά τις συναντήσεις μου με την Ελίνα, και ότι πάντοτε ήταν επιτυχημένες ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες που ζούμε καθημερινά. Θεμελιώδεις αιτίες για να επαναλάβω την επίσκεψη.
Ο χώρος πολύ καλός, πολύ καθαρός και φροντισμένος. Νιώθω πάντοτε ασφάλεια όταν πηγαίνω. Σωστή υπηρεσία. Παρκάρισμα εύκολο.