Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Αγαπητέ έχω ζήσει στο εξωτερικό αρκετά.Εδώ έχω μια καλή δουλειά και μπορώ και τα πληρώνω.Πάντως είναι πιθανό την επόμενη χρονιά να με στείλει η εταιρεία σε άλλη χώρα που δραστηριοποιείται αλλά δε θα πουλήσω με τίποτα το σπίτι.Μπορεί να το ενοικιάσω.Δεν αποκτούνται εύκολα τα σπίτια.Κι έξω δεν είναι εύκολο ν΄αγοράσεις σπίτι...
Κανείς δεν είπε πως να χεις σπίτι είναι κακό αλλα είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται με τους φόρους στην Ελλάδα ....δεν είναι μόνο ο ΕΝΦΙΑ , είναι και ο παραλογισμός των ασφαλιστικών εισφορών που για να κάνει ψηφοθηρικη πολιτική η κυβέρνηση προεκλογικά εξήγγειλε αύξηση τους ( γιατί τα λεφτά για τις αυξήσεις στις συντάξεις δεν πέφτουν από τον ουρανό δυστυχώς ) , είναι και η προκαταβολή 30% του φόρου της επόμενης χρονιάς ( πραγματικα δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού στον κόσμο προκαταβολή φόρου εισοδήματος ) , είναι και τα πλασματικά τεκμήρια φορολόγησης που σε αυτά προστέθηκε οριζόντια και η φορολογία εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών πλέον ....δεν αξίζει για κάποιον νέο να κάτσει εδώ και να παλεύει με αυτήν την δυστοπία .....αν πω και ότι παράλληλα με αυτο το μακελεμα των φόρων κάποιοι κάνουν πάρτι μασουλωντας ζεστό παχυλό κρατικό χρήμα κινδυνεύω να χαρακτηριστω λαϊκιστής

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Το μόνο θετικό του ΕΝΦΙΑ είναι που τελείωσε τη πολιτική καριέρα του αληταρά του Βενιζέλου.
Μια χαρά είναι ο Μπένι έχει την θεσαρα του στην Ευρώπη βγήκε και στην σύνταξη ως καθηγητής ζωαρα εξακολουθεί να κάνει ....ένα κακό μόνο γεύτηκε ενώ ως μέγας Ναπολέων της πολιτικής όπως θεωρεί τον εαυτό του τον έφαγε στην στροφή ένας καταληψιας της αριστεράς και δεν μπόρεσε να γίνει πρωθυπουργός σαν τον συνωνοματο του .......μια φορά είχα γνωρίσει μια φοιτήτρια του στο πανεπιστήμιο και μου είχε δηλώσει πως νέος ήταν μεγάλος καζανοβας δεν είχε αφήσει γκόμενα για γκόμενα στο πανεπιστήμιο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Κανείς δεν είπε πως να χεις σπίτι είναι κακό αλλα είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται με τους φόρους στην Ελλάδα ....δεν είναι μόνο ο ΕΝΦΙΑ , είναι και ο παραλογισμός των ασφαλιστικών εισφορών που για να κάνει ψηφοθηρικη πολιτική η κυβέρνηση προεκλογικά εξήγγειλε αύξηση τους ( γιατί τα λεφτά για τις αυξήσεις στις συντάξεις δεν πέφτουν από τον ουρανό δυστυχώς ) , είναι και η προκαταβολή 30% του φόρου της επόμενης χρονιάς ( πραγματικα δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού στον κόσμο προκαταβολή φόρου εισοδήματος ) , είναι και τα πλασματικά τεκμήρια φορολόγησης που σε αυτά προστέθηκε οριζόντια και η φορολογία εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών πλέον ....δεν αξίζει για κάποιον νέο να κάτσει εδώ και να παλεύει με αυτήν την δυστοπία .....αν πω και ότι παράλληλα με αυτο το μακελεμα των φόρων κάποιοι κάνουν πάρτι μασουλωντας ζεστό παχυλό κρατικό χρήμα κινδυνεύω να χαρακτηριστω λαϊκιστής
Αυτά τύπε είναι η κορυφή του παγόβουνου

εκτός του ότι στην Ελλάδα βγάζεις 100Κ και έρχεται το κράτος ως νταβάς και σου ξηλώνει το 50% σχεδόν...

η Ελλάδα είναι ΕΧΘΡΙΚΗ χώρα προς τους επιχειρηματίες. Από τον τρόπο και τον χρόνο που παίρνεις άδειες...μέχρι την ανικανότητα των δημόσιων υπηρεσιών που ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να βάλεις στη μέση...

μέχρι το καθεστώς του ότι πρέπει να πληρώσεις ΦΠΑ που δεν έχεις εισρπάξει ακόμα...μέχρι το ότι κάνεις ρυθμιση στην εφορια πληρώνεις κανονικα (με τόκο) και οταν βγαζεις ενημερότητα εισπράτεις με παρακράτηση....

τι σκατά...μέχρι πριν 6 μήνες για να πληρώσεις την ΕΦΟΡΙΑ...σου κράταγε προμήθεια η τράπεζα...δεν είχαν iris...Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΦΚΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ IRIS αλλα ζητάνε από τον λαικατζή να βάλει POS all in one ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ IRIS O ΕΦΚΑ...

τι άλλο να λέμε...γιατο ότι οι επιδοτήσεις και τα έσπα δίνονται 90% στους καρχαρίες που στο τέλος από την τσέπη τους δεν βάζουν τίποτα ενώ ο νέος και μικρός επιχειρηματίας παίρνει μια σακούλα σκατά? Ότι έχουν νομοθετήσει τις απευθείας αναθέσεις να δίνονται υπογείως? Ότι για κάθε συναλλαγή σου κρατάει η τράπεζα 4 ευρώ?

Διάλεξε και πάρε....το ζουμί είναι ότι η Ελλάδα δεν τις θέλει τις επιχειρήσεις....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.010
Πόντοι
6.515

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.010
Πόντοι
6.515

εκτός του ότι στην Ελλάδα βγάζεις 100Κ και έρχεται το κράτος ως νταβάς και σου ξηλώνει το 50% σχεδόν...

η Ελλάδα είναι ΕΧΘΡΙΚΗ χώρα προς τους επιχειρηματίες. Από τον τρόπο και τον χρόνο που παίρνεις άδειες...μέχρι την ανικανότητα των δημόσιων υπηρεσιών που ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να βάλεις στη μέση...

μέχρι το καθεστώς του ότι πρέπει να πληρώσεις ΦΠΑ που δεν έχεις εισρπάξει ακόμα...μέχρι το ότι κάνεις ρυθμιση στην εφορια πληρώνεις κανονικα (με τόκο) και οταν βγαζεις ενημερότητα εισπράτεις με παρακράτηση....

τι σκατά...μέχρι πριν 6 μήνες για να πληρώσεις την ΕΦΟΡΙΑ...σου κράταγε προμήθεια η τράπεζα...δεν είχαν iris...Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΦΚΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ IRIS αλλα ζητάνε από τον λαικατζή να βάλει POS all in one ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ IRIS O ΕΦΚΑ...

τι άλλο να λέμε...γιατο ότι οι επιδοτήσεις και τα έσπα δίνονται 90% στους καρχαρίες που στο τέλος από την τσέπη τους δεν βάζουν τίποτα ενώ ο νέος και μικρός επιχειρηματίας παίρνει μια σακούλα σκατά? Ότι έχουν νομοθετήσει τις απευθείας αναθέσεις να δίνονται υπογείως? Ότι για κάθε συναλλαγή σου κρατάει η τράπεζα 4 ευρώ?

Διάλεξε και πάρε....το ζουμί είναι ότι η Ελλάδα δεν τις θέλει τις επιχειρήσεις....
Καλο κουράγιο Έλληνες είχε πει ο Όλι Ρεν, ήξεραν ότι αυτά θα 'ρχονταν

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056

Α ναι προκαταβολή φπα άλλο highlight παραλογισμού.....έχω γνωστούς πρώην ελεύθερους επαγγελματίες που πλέον είναι απλοί υπάλληλοι στο εξωτερικό και μου διηγούνται πως η εμπειρία είναι σαν να σε απελευθερώνουν από τα κάτεργα ....και μιλάμε για πολύ μικρούς τύπου πρώην ιδιοκτήτες sport cafe , πρώην τυροπιταδες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Καλο κουράγιο Έλληνες είχε πει ο Όλι Ρεν, ήξεραν ότι αυτά θα 'ρχονταν
αυτά που περιγράφω είναι διαχρονικά και δεν έχουν να κάνουν με τον χρεοκοπία και τα μνημόνια.

είναι ριζομένη η νοοτροπία αυτή στην Ελλάδα....και στον Έλληνα όχι μόνο στο κράτος που θέλει να στάξει τις επιχειρήσεις και για το τελευταίο ευρώ.

και ο Έλληνας γενικά θεωρεί ότι η επιχείριση είναι εχθρός του. Προφανώς γιατί δεν έχει την παιδεία να ξεχωρίσει τον ολιγάρχη από τον επαγγελματία.

Όλοι έχουν όνειρο είτε μια θέση στο δημόσιο είτε μια θέση δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα. Νομίζουν ότι ο επιχειρηματίας είναι απλά το κάθαρμα που τους ξεζουμίζει.

Όπως έγραψα η Ελλάδα είναι μια απολύτως ΕΧΘΡΙΚΗ χώρα για τις επιχειρήσεις. Γιαυτό δεν πάμε μπροστά και θα μείνουμε για πάντα τα πουτανάκια των αμερικανών και των ευρωπαικών τραπεζών.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Α ναι προκαταβολή φπα άλλο highlight παραλογισμού.....έχω γνωστούς πρώην ελεύθερους επαγγελματίες που πλέον είναι απλοί υπάλληλοι στο εξωτερικό και μου διηγούνται πως η εμπειρία είναι σαν να σε απελευθερώνουν από τα κάτεργα ....και μιλάμε για πολύ μικρούς τύπου πρώην ιδιοκτήτες sport cafe , πρώην τυροπιταδες
Το καλύτερο όμως είναι να σου χρωστάει λεφτά πχ ένα νοσοκομείο...να μην σε έχει πληρώνει και εσύ να χρωστάς το ΦΠΑ από τα τιμολόγια του....και δεν δέχεται το κράτος συμψηφισμό γιατί δεν είναι και κοροιδα...

και αν είσαι και πολύ άτυχος όταν θα σε πληρώσουν θα σου ζητήσουν φορολογική ενημερότητα που δεν θα έχεις γιατί χρωστάς αυτά που αυτοί ακόμα δεν σε έχουν πληρώσει :rockon:

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Το καλύτερο όμως είναι να σου χρωστάει λεφτά πχ ένα νοσοκομείο...να μην σε έχει πληρώνει και εσύ να χρωστάς το ΦΠΑ από τα τιμολόγια του....και δεν δέχεται το κράτος συμψηφισμό γιατί δεν είναι και κοροιδα...

και αν είσαι και πολύ άτυχος όταν θα σε πληρώσουν θα σου ζητήσουν φορολογική ενημερότητα που δεν θα έχεις γιατί χρωστάς αυτά που αυτοί ακόμα δεν σε έχουν πληρώσει :rockon:
Αν χρωστάς 1 ευρώ το κράτος θα σε βρει και στο φεγγάρι να κρυφτείς αν σου χρωστάει 1 ευρώ θα σε τρέξει άσχημα μέχρι να στο δώσει

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Αυτο ειναι το λεβελ 2 του παιχνιδιου τυπε. Εχει και καλυτερα λεβελ

Λεβελ 1: Εμπλεκομενος εργασιακα με τη σκατενια ελληνικη αγορα, με οποιονδηποτε τροπο (υπαλληλος, επιχειρηματιας, κλπ)

Λεβελ 2: Υπαλληλος εξωτερικο

Λεβελ 3: Υπαλληλος ρεμοτε μονο με εταιριες εξωτερικου, διαμενοντας αμα θες Ελλαδα, αμα θες Ταυλανδη, η οπου αλλου

Λεβελ 4: Φριλανσερ με εισοδημα καλυτερο του 3 και τα ιδια μπενεφιτς

Λεβελ 5: Εισοδηματιας. Δεν ασκεις καν διοικηση, τιποτε. Ζεις απο μερισματα, τοκους, κουπονια ομολογων, ενοικια, ρογιαλτις, κλπ

Η μεγιστη ηδονη ειναι κατα τη μεταβαση απο το 2 στο 3. Μιλαμε για χυσιμο κουβαδες

Φυσικα το 5 δε συγκρινεται, αλλα αυτο το πετυχαινουν πολυ λιγοι, συχνα απο τα γενοφασια τους (γονοι πλουσιων, κλπ)

Εγω μετα απο πολλα χρονια στο 1 και λιγα χρονια στο 2, παιζω μεταξυ 3 και 4 εναλλασσοντας. Στοχο εχω το 5 αν και δυσκολο. Αν τα πραγματα ζορισουν θα παω στο 2

Αν χρειαστει ποτε να γυρισω στο 1...

e7ae4f9eed842d0c680c469a74a2c29a.jpg

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Αυτο ειναι το λεβελ 2 του παιχνιδιου τυπε. Εχει και καλυτερα λεβελ

Λεβελ 1: Εμπλεκομενος εργασιακα με τη σκατενια ελληνικη αγορα, με οποιονδηποτε τροπο (υπαλληλος, επιχειρηματιας, κλπ)

Λεβελ 2: Υπαλληλος εξωτερικο

Λεβελ 3: Υπαλληλος ρεμοτε μονο με εταιριες εξωτερικου, διαμενοντας αμα θες Ελλαδα, αμα θες Ταυλανδη, η οπου αλλου

Λεβελ 4: Φριλανσερ με εισοδημα καλυτερο του 3 και τα ιδια μπενεφιτς

Λεβελ 5: Εισοδηματιας. Δεν ασκεις καν διοικηση, τιποτε. Ζεις απο μερισματα, τοκους, κουπονια ομολογων, ενοικια, ρογιαλτις, κλπ

Η μεγιστη ηδονη ειναι κατα τη μεταβαση απο το 2 στο 3. Μιλαμε για χυσιμο κουβαδες

Φυσικα το 5 δε συγκρινεται, αλλα αυτο το πετυχαινουν πολυ λιγοι, συχνα απο τα γενοφασια τους (γονοι πλουσιων, κλπ)

Εγω μετα απο πολλα χρονια στο 1 και λιγα χρονια στο 2, παιζω μεταξυ 3 και 4 εναλλασσοντας. Στοχο εχω το 5 αν και δυσκολο. Αν τα πραγματα ζορισουν θα παω στο 2

Αν χρειαστει ποτε να γυρισω στο 1...

e7ae4f9eed842d0c680c469a74a2c29a.jpg
Μόνο 5 ασυζητητί...μέτοχος από κληρονομιά και μόνο είσπραξη μερίσματος άντε και καμιά ΓΣ μετοχων για ψαρωμα του ΔΣ άμα δεν είναι συγγενείς αλλά άσχετοι τρίτοι μάνατζερς ....αλλά αυτό να το πετύχεις εσύ ως πρώτη γενιά δύσκολο. ....

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Το άλλο που λες πάλι.. αν κάποιος παίρνει 30Κ από ενοίκια και κάθεται να πληρώσει.. ποιός σου είπε ότι δεν πληρώνει;;
Αυτό που ακριβώς το είδες?
Όταν σε ρωτάω κάτι θα απαντάς

Σε γράφω κ γω στα παπάρια μου

Αυτό που λέω το άλλαξαν αλλά κ πάλι αν κάποιος έχει μικρή περιουσία έχει έκπτωση.. πχ 100.000 , 30% έκπτωση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Όταν σε ρωτάω κάτι θα απαντάς

Σε γράφω κ γω στα παπάρια μου

Αυτό που λέω το άλλαξαν αλλά κ πάλι αν κάποιος έχει μικρή περιουσία έχει έκπτωση.. πχ 100.000 , 30% έκπτωση.
Σιγά με την προστακτική τύπε....παραλίγο να τα κάνουμε πάνω μας από το φόβο :effemine:

Αυτό που λες σου απέδειξαν οι άλλοι ότι είναι λάθος τι θες να σου πω εγώ?

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
446
Οι φόροι αυτοί είχαν θεσπιστεί περισσότερο από έναν αιώνα πριν , από τη θέσπιση στην Ελλάδα.
Όχι μόνο είναι μικρότεροι αναλογικά με τα εισοδήματα, αλλά είχαν φροντίσει όλοι
να έχουν τέτοιες ιδιοκτησίες που να τους αντέχουν .

Στην ελλάδα, είναι αβάσταχτοι .

Από την άλλη, 700.000 άτομα παίρνουν 4 δις επιδόματα το χρόνο .

Αυτά είναι ΕΝΦΙΑ Χ 3 .
Ειμαστε η τελευταια σοβιετικη δημοκρατια οπως ειπε ενας καθηγητης πανεπιστημιου. Πολλες δημοσιες επιχειρησεις πολλοι δ.υ και πολλα επιδοματα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
βγάζεις 100Κ και έρχεται το κράτος ως νταβάς και σου ξηλώνει το 50% σχεδόν...
Για πήγαινε μια βόλτα από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης!
Το πρόβλημα εδώ για εμένα δεν είναι η φορολογία,αλλά ότι τα λεφτά μου δεν πάνε εκεί που πρέπει αλλά καταλήγουν σε τσέπες κάποιων.Η λύση δεν είναι να φύγουμε εμείς,αλλά τα λαμόγια.Εγώ θα είχα φύγει,αλλά είμαι με μια κοπέλα και δεν μπορεί να μεταναστεύσει για προσωπικούς λόγους,κι εγώ δε θέλω να χωρίσω διότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχουμε καλή σχέση.Αλλιώς θα την είχα κάνει,και ας πλήρωνα φόρους,τα λεφτά μου θα τα έβλεπα σε υποδομές και υπηρεσίες.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ειμαστε η τελευταια σοβιετικη δημοκρατια οπως ειπε ενας καθηγητης πανεπιστημιου. Πολλες δημοσιες επιχειρησεις πολλοι δ.υ και πολλα επιδοματα.
Ο καθηγητής όμως πληρώνεται ευχάριστα από το δημόσιο...Σε πολλές χώρες έχουν δημόσιο,το όνειρο για όλα ιδιωτικά των "φιλελευθέρων" είναι όπως το όνειρο για όλα κρατικά των κομμουνιστών .Ουτοπία.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.374
Πόντοι
446
Ο καθηγητής όμως πληρώνεται ευχάριστα από το δημόσιο...Σε πολλές χώρες έχουν δημόσιο,το όνειρο για όλα ιδιωτικά των "φιλελευθέρων" είναι όπως το όνειρο για όλα κρατικά των κομμουνιστών .Ουτοπία.
Συγγνώμη λάθος δικό μου. Δημοσιογράφος ανεξαρτητος το είπε τώρα το έλεγξα πάλι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.925
Πόντοι
3.656
Για πήγαινε μια βόλτα από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης!
Το πρόβλημα εδώ για εμένα δεν είναι η φορολογία,αλλά ότι τα λεφτά μου δεν πάνε εκεί που πρέπει αλλά καταλήγουν σε τσέπες κάποιων.Η λύση δεν είναι να φύγουμε εμείς,αλλά τα λαμόγια.Εγώ θα είχα φύγει,αλλά είμαι με μια κοπέλα και δεν μπορεί να μεταναστεύσει για προσωπικούς λόγους,κι εγώ δε θέλω να χωρίσω διότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχουμε καλή σχέση.Αλλιώς θα την είχα κάνει,και ας πλήρωνα φόρους,τα λεφτά μου θα τα έβλεπα σε υποδομές και υπηρεσίες.
Έχω πάει μια βόλτα από την κύπρο που έχει φορολογία 12% :confused:

Επίσης όλα είναι σχετικά....φυσικά και όταν πληρώνεις φόρους και παίρνει κοινωνικές παροχές ως αντάλλαγμα είναι καλύτερα.

εδώ οι φόροι και οι εισφορές που πληρώνω πάνε στον μισθό των μετακλητών των βουλευτών, στη λίστα πέτσα και στον μπόμπολα.

Οπότε ναι οκ να φύγουν τα λαμόγια...αλλά επειδή αυτά τα λαμόγια τα ψηφίζουν κάτι άλλα λαμόγια που έχουν γεμίσει σα σφήκες τις δημόσιες υπηρεσίες....θα προτιμούσα να φύγω εγώ...ίσως αν φύγει η παραγωγική δύναμη της χώρας και μείνουν μόνο οι κοπρίτες...να δούμε ποιον θα φορολογήσουν μετά για να μπορούν να συνεχίσουν να παρασιτούν αμφότεροι...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αγαπητέ,οι μισοί Κύπριοι είναι στην Αγγλία.Εγώ δε θα πήγαινα να ζήσω μόνιμα στην Κύπρο.Ούτε στη Βουλγαρία που δε μένουν ούτε οι Βούλγαροι.Και μην ξεχνάς ότι η Ελληνικές κυβερνήσεις ταΐζουν δεκάδες επιχειρηματίες.Δουλειές,επιχορηγήσεις κλπ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Οτι ηταν επι Γελτσιν η Ρωσία είμαστε
τα χω πει πολλες φορες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom