givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
Αφτο το έχω πει.,ο σύριζα επίτηδες κάνει τόσες πατάτες, δε θέλει ο Αλέξης να κυβερνήσει, γιατι βλέπει την νέα χρεωκοπία που έρχεται, αφού με ΝΔ το χρέος εχει παει στον ουρανο
δεν προλαβαν να το δουν οι τυποι επειδη δεν μπορουν να μπουν , δεν δουλευει το free wifi του ΣαμαραΤύποι γιατί έχουν ακόμα ζωή αυτά τα νήματα;
Ο ΕΝΦΙΑς έχει καταργηθεί από το 2015
Νταξει τύπε την έχεις μεγαλύτερηδεν προλαβαν να το δουν οι τυποι επειδη δεν μπορουν να μπουν , δεν δουλευει το free wifi του Σαμαρα
Νταξει τύπε την έχεις μεγαλύτερη
Μπράβο σου
Πάντως παλιά τα κυνηγαγα τα φρι βιφι
Τώρα με τα δεδομένα στα παπάκια μου
Αύριο βγαίνει.
Ρε τύπε...Ανέβηκαν και εμένα και της συζύγου, πληρώθηκαν με πιστωτική, εφάπαξ, ΝΑΙ, ΞΕΡΩ, ΜΑΛΑΚΑΣ, και του χρόνου !
Έχει έκπτωση άμα κάνεις ασφάλεια...Το κακό με τον ΕΝΦΙΑ, εκτός που υπάρχει ΑΚΟΜΑ(ΚουλοΤσίπροΒενιζέλοι να χέσω μέσα), είναι ότι δεν έχει έστω μια μικρή έκπτωση για εφάπαξ εξόφληση.
Εγώ συνήθως τα εξοφλώ γιατί δεν μπορώ να θυμάμαι τα πάντα κξαι δεν βασίζομαι κάπου να μου το θυμίζει. Έτσι έκανα ανέκαθεν με οτιδήποτε, έρχεται ο λογαριασμός για το τάδε, πληρώνω και γεια σας.Ρε τύπε...
Αφού δεν δίνει έκπτωση όπως στον ΦΕΦΠ
Ποιός ο λόγος να εξοφλήσεις;
Βγαίνει ακριβότερα όμως; Το ασφάλισαν πολλοί το σπίτι για να μειώσουν ΕΝΦΙΑ;Έχει έκπτωση άμα κάνεις ασφάλεια...
Εγκεφαλική μαλακία, η λογική μου είναι, αφού θα το πληρώσω, τι σήμερα. τι αύριο, τι τώρα !Ρε τύπε...
Αφού δεν δίνει έκπτωση όπως στον ΦΕΦΠ
Ποιός ο λόγος να εξοφλήσεις;