Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.386
- Πόντοι
- 446
Η αδερφή του πατέρα μου ποτέ δε χώνευε την μάνα μου επειδή είναι ξένη.
Αν ειναι ετσι,αλλαζει το πραμα,ελλεινιδες,τι περιμενειςΗ αδερφή του πατέρα μου ποτέ δε χώνευε την μάνα μου επειδή είναι ξένη.
Αυτά είναι κλασικά. Κι εμένα μάνα και αδελφή, μου λέγαν να μην παντρευτώ μία γκομενάρα που είχα καψουρευτεί στην αυστρία.Η αδερφή του πατέρα μου ποτέ δε χώνευε την μάνα μου επειδή είναι ξένη.
Μωρέ και ΕΝΦΙΑ και ΦΟΡΟ, τα έδωκα και ξεμπέρδεψα.Τον πληρωσατε τον γαμημενο ΕΝΦΙΑ ??
Το πολιτικο εκτρωμα Σαμαρα - Βενιζελου τον ανακαλυψε..
ΟΠΟΥ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο Αλέξης τυπε;Τον πληρωσατε τον γαμημενο ΕΝΦΙΑ ??
Το πολιτικο εκτρωμα Σαμαρα - Βενιζελου τον ανακαλυψε..
ΟΠΟΥ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Πες τα μαν με το ψεύτη,ο ενφια ήταν τριπλάσιος από τι τώρα .Τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο Αλέξης τυπε;
Αυτο λες;
Τον πλήρωσα.
Πλήρωσα και το φόρο εισοδήματος εφάπαξ και ησύχασα. Μου έμειναν και λεφτά στο πορτοφόλι.
Επί ΣφΥΡΙΖΑ δεν μου έμενε τίποτα.
Τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο Αλέξης τυπε;
Αυτο λες;
Τον πλήρωσα.
Πλήρωσα και το φόρο εισοδήματος εφάπαξ και ησύχασα. Μου έμειναν και λεφτά στο πορτοφόλι.
Επί ΣφΥΡΙΖΑ δεν μου έμενε τίποτα.
η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να νικήσει την φυσική βλακεία… (την δικιά σου ! )Για εμενα πρεπει να ακριβυνει ο ενφια,για οποιον εχει δικα του απο 2 σπιτια και πανω,αμα δεν εχει να πληρωσειενφια,ας παει να δουλεψει
ειλικρινα δεν εχω ορεξη να κατσω να σου γραψω τα αυτονοητα. βαριεμαι πραγματικα.Πας καλα ρε δικε μου η' απ τα εμβολια της συμμοριας εκαψες φλατζα ??
Απο ποτε εχεις να βαλεις βενζινα και να πας σουπερ μαρκετ ??? Εχεις καμμια επαφη με την πραγματικοτητα ??
Του χρόνου θα σε ξαναθυμηθεί...πάλιΜωρέ και ΕΝΦΙΑ και ΦΟΡΟ, τα έδωκα και ξεμπέρδεψα.
εχεις μπερδεψει το εισοδημα με το ενφια τυπερε τυποι,γιατι το ενφια ειναι ληστεια?δηλαδη αμα εχεις μια πολυκατοικια,δεν πρεπει να πληρωνεις φορο εισοδηματος ,οπως κανουν σε ολες τις χωρες?αμα δεν σας αρεσει πατε στο νοικι να μεινετε
Θα τον καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έμαθες;;;;;Και μας πηδάει ο ΕΝΦΙΑ στην ελλάδα.
Αν όπως γράφεις, έχει κάποιος στη κατοχή του μία πολυκατοικία και νοικιάζει διαμερίσματα, προφανώς και πρέπει να πληρώνει τον αντίστοιχο φόρο. Στη περίπτωση όμως, που τα διαμερίσματα είναι κενά και δεν αποφέρουν εισόδημα, δεν θα ε΄πρεπε να φορολογείται. Τα "ντουβάρια" για ποιο λόγο να φορολογούνται; Είναι φόρος κατοχής πε΄ρα απ' το ότι είναι παράνομος είναι και αντισυνταγματικός.ρε τυποι,γιατι το ενφια ειναι ληστεια?δηλαδη αμα εχεις μια πολυκατοικια,δεν πρεπει να πληρωνεις φορο εισοδηματος ,οπως κανουν σε ολες τις χωρες?αμα δεν σας αρεσει πατε στο νοικι να μεινετε
ρε τυποι,γιατι το ενφια ειναι ληστεια?δηλαδη αμα εχεις μια πολυκατοικια,δεν πρεπει να πληρωνεις φορο εισοδηματος ,οπως κανουν σε ολες τις χωρες?αμα δεν σας αρεσει πατε στο νοικι να μεινετε
Έτσι όπως τα λες είναι… αλλά το παιδί είναι νούμεροΑν όπως γράφεις, έχει κάποιος στη κατοχή του μία πολυκατοικία και νοικιάζει διαμερίσματα, προφανώς και πρέπει να πληρώνει τον αντίστοιχο φόρο. Στη περίπτωση όμως, που τα διαμερίσματα είναι κενά και δεν αποφέρουν εισόδημα, δεν θα ε΄πρεπε να φορολογείται. Τα "ντουβάρια" για ποιο λόγο να φορολογούνται; Είναι φόρος κατοχής πε΄ρα απ' το ότι είναι παράνομος είναι και αντισυνταγματικός.