Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.335
Πόντοι
3.656
Μία πηγή εσόδων , θα ήταν ξεπούλημα κρατικών ακινήτων σε συνεργασία με ΠΟΜΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΣΙΤΩΝ ....

να μην πουληθούν .... οικόπεδα στο ελληνικό ..... 140 χιλιάδες το στρέμμα .....

να πουληθούν σε σοβαρή τιμή .... όχι χάρισμα μπιρ παρά ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μία καλή αρχή θα ήταν να κοπούν όλες οι συντάξεις αντιστασιακών γεννημένων μετά το 1930. Απευθείας με ένα

Λακη βρηκες καποια ταυτιση αποψεων στο παραπανω αρθρο του Τζημερου;

1683623023787.png

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Άποψη μου είναι ότι χρειάζονται τεχνοκράτες.
Με ισχυρή βούληση και κέφι για δουλειά κάτι στο στυλ του Πιερακάκη για παράδειγμα.
Αν ο κόσμος δει εμφανής και γρήγορες διαφορές στα απλά τα καθημερινά, θα ακολουθήσει και θα βάλει πλάτη.
Η αποχή και οι αναποφάσιστοι δείχνουν καθαρά ότι π κόσμος έχει μπουχτίσει.
ο τυπος και το στυλ του ειναι μονο για ταβερνα με ψητα ,σε καποιον ορεινο προορισμο σαββατοκυριακου....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ρε φίλε τσουβαλιάζει όμως.

Ίδια μείωση στη συνταξιούχο ολυμπιακης, δεη , οτε , 70 σήμερα , που είναι συνταξιούχος από το 1992 και παίρνει σύνταξη σήμερα 1800€ , ενώ το 2003 έπαιρνε 2500€ και ίδια ο βιοτέχνης , 80 σήμερα , που βγήκε σε σύνταξη το 2009 και παίρνει σήμερα 900€ ;;;

Ο υπάλληλος της δεη σήμερα, ο διορισθείς πριν το 2011 , παίρνει 35.000€ , δηλαδή καθαρά 2500€ το μήνα, Χ14, το ελάχιστο .
Ενώ παίρνει 2500€ καθαρά .... του λένε ότι .... τα μεικτά του .... είναι 4750€ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλαβαίνεις τι σύνταξη θα του δώσουν σε 10-15 χρόνια ;;;;;

Είναι δυνατόν ..... επαγγελματίας .... να δίνει εισφορές 2250€ ΤΟ ΜΗΝΑ ;;;;;;;;;

Γιατί η δουλειά αυτουνου, που είναι 07.30 με 15.30 .... ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ......

με .... ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ .... του λένε ότι αξίζει 4750€ το μήνα ;;;;;;;;;;;;

Και του ιατρού που έδωσε πανελλαδικές , μπήκε με 19.1/20 μεσο όρο (όχι σαν το χλεχλέ στο μπλοκ με λεφτά της οικογένειας)
σπούδασε 6 χρόνια .... αγροτικό ειδικότητα ..... άλλα 6 .... στα 34 του δίνει ..... 1500€ μεικτά .... 1150€ καθαρά ;;;;;;

Ο Τζημερος ειναι φανατικος υπερμαχος του ανταποδοτικου συστηματος ασφαλισης. Ξερει απ εξω και ανακατωτα ολες τις αδικιες που περιγραφεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.335
Πόντοι
3.656
ο τυπος και το στυλ του ειναι μονο για ταβερνα με ψητα ,σε καποιον ορεινο προορισμο σαββατοκυριακου....

εποχή πασοκάρας όμως .... να παίρνουν καφάσια τα εμφυαλωμένα κρασιά και να μοιράζουν 10χίλιαρα στα τσιγγανάκια με λουλούδια .....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.335
Πόντοι
3.656
Λακη βρηκες καποια ταυτιση αποψεων στο παραπανω αρθρο του Τζημερου;
Τι σημασία έχουν οι απόψεις τύπε ;
Θα μπει στη βουλή ;
Θα γίνει υπουργός ;;;

Θα μείνει πέτρα όρθια αν τα πει κανείς αυτά ;;;;
Θα βγάλει 24ωρο ;;;

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Δεν πα να τρώει και 2kg προβατίνα στην καθισιά του ρε μαν.
Το θέμα είναι ότι έκανε κάποια έστω και μικρά βήματα για την καθημερινότητα των πολιτών.
Για ενα απλό "χαρτί " έπρεπε να περιμένω στην ουρά στα ΚΕΠ λες και είμαι στην σοβιετία.
Από τα απλά ξεκινάς και σιγά σιγά προχωράς.
Αλλιώς δημιούργησε νέα ΚΕΠ ,πλήρωνε ξανά μανά υπαλλήλους , για την αποσυμφόρηση των παλιών ΚΕΠ που αποσυμφορήσαν τους δήμους .....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Δεν πα να τρώει και 2kg προβατίνα στην καθισιά του ρε μαν.
Το θέμα είναι ότι έκανε κάποια έστω και μικρά βήματα για την καθημερινότητα των πολιτών.
Για ενα απλό "χαρτί " έπρεπε να περιμένω στην ουρά στα ΚΕΠ λες και είμαι στην σοβιετία.
Από τα απλά ξεκινάς και σιγά σιγά προχωράς.
Αλλιώς δημιούργησε νέα ΚΕΠ ,πλήρωνε ξανά μανά υπαλλήλους , για την αποσυμφόρηση των παλιών ΚΕΠ που αποσυμφορήσαν τους δήμους .....
οχι μικρα τυπε ,αρχιδια καπαμα εκανε...ξεκαθαρα....ασε που τα κεπ ζουν και βασιλευουν ακομα ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.335
Πόντοι
3.656
οχι μικρα τυπε ,αρχιδια καπαμα εκανε...ξεκαθαρα....ασε που τα κεπ ζουν και βασιλευουν ακομα ....

έλα ντε .... ενώθηκαν οι δήμοι ... για ελάττωση εξόδων .... ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ;;;

ενώθηκαν τα ταμεία .... για μείωση εξόδων !!!!!!!

ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΥ , ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ , ΤΣΜΕΔΕ, ΤΕΒΕ .... γιατί υπάρχουν όλα ακόμη
και όλοι είναι στα γραφεία τους και παίρνουν μισθούς ;;;;

μείωση εξόδων = ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ .... ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ...
ή σε άλλο πόστο να δουλ'εψει !!!!!!!!

assofmaria

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
212
Πόντοι
20
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας . Και κόβω αποδείξεις.

Θα σου πω το απλό .

Ελεύθερος επαγγελματίας ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ και έχει ένα σπίτι που βρήκε από τον παππού του , παντρεμένος με παιδί και έχει και ένα αυτοκίνητο , ακόμη κι αν και αυτό το κληρονόμησε από τον πατέρα του
ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ από 2500€ και πάνω.

Χωρίς να έχει εταιρεία .
Αν η επαγγελματική του δραστηριότητα είναι εταιρεία και όχι ατομική, ο φόρος επιτηδευματία από 650€ γίνεται 1000€.

Ιατρός που έχει κάνει την επαγγελματική του δραστηριότητα εταιρεία και έχει 3 ιατρεία, πληρώνει μόνο φόρο επιτηδευματία 2200€ το χρόνο .

Από αυτούς που έμειναν χωρίς δουλειά με μνημόνια και κρίση ήταν κανένας δημόσιος υπάλληλος ;
Από αυτούς που αυτοκτόνησαν ; Μιλάμε για κάποιες χιλιάδες.
Από αυτούς που πούλησαν ακίνητα ;
Από αυτούς που ξεπούλησαν αυτοκίνητα ;
Αφού κόβεις αποδείξεις, πάω πάσο. Συγχαρητήρια, είσαι από τους λίγους και ο πρώτος που γνωρίζω, έστω και έμμεσα. Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα, δεν θα χρειάζονταν τα τεκμήρια.

Πάντως τα τεκμήρια ισχύουν για όλους. Δημόσιος ή Ιδιωτικός υπάλληλος που δηλώνει το μισθό του μόνο, ακόμα και εντός του αφορολόγητου και και έχει ένα καλό σπίτι, παιδιά σε ιδιωτικό σχολείο, αυτοκίνητο κλπ, που δεν δικαιολογούνται από το μισθό του, πληρώνει επιπρόσθετο φόρο, πέρα από το ποσό που του παρακρατείται. Προσωπικά το θεωρώ λάθος. Είμαι υπέρ του Αμερικανικού μοντέλου: Πιστεύω όσα μου δηλώσεις, αλλά αν δω κάτι περίεργο σε παρακολουθώ, συλλέγω στοιχεία και μετά σε ελέγχω εξονυχιστικά. Αν η περιουσία σου προέρχεται από κληρονομιές ή γονικές παροχές, για τις οποίες έχει πληρωθεί ο συναφής φόρος, κανένα θέμα. Αν, όμως έχεις κάνει κουτσουκέλα, έστω και την παραμικρή, σε εξαϋλώνω: Βαρύ πρόστιμο, αφαίρεση άδειας άσκησης επαγγέλματος για 2 χρόνια (την πρώτη φορά, την δεύτερη 5 και την τρίτη για πάντα) και φυλάκιση 6 μηνών, χωρίς αναστολή (την πρώτη φορά, τη δεύτερη δύτο έτη και την τρίτη πέντε έτη).

Αναφορικά με την κρίση, ο μέσος δημόσιος υπάλληλος έχασε το 40% του εισοδήματός του. Μοιραία, πολλοί δεν ήταν σε θέση μετά και τις μειώσεις να ανταποκριθούν. Τα δάνεια που κοκκίνησαν λόγω της κρίσης ανήκαν και σε δημοσίους υπαλλήλους. Μάλιστα, οι τράπεζες αιφνιδιάστηκαν τόσο που από το 2010 προσπάθησαν να κάνουν ρυθμίσεις (δες αυτό το άρθρο: .Δάνεια και Δημόσιοι Υπάλληλοι) Φυσικά, οι ρυθμίσεις δανείων, ποτέ δεν είναι προς όφελος του δανειζόμενου.

Για τις αυτοκτονίες, δεν έχω βρει στοιχεία. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όσοι προέβησαν στο απονενοημένο διάβημα ήταν απελπισμένοι. Αποκλείεται μέσα σε αυτούς να μην ήταν και δημόσιοι υπάλληλοι, δεν ξέρω ωστόσο ποσοστά...

Όπως και να έχει, δεν δικαιούμαι να μιλάω για την κρίση και τις επιπτώσεις της, σε προσωπικό επίπεδο. Πριν την κρίση είχα μικρή επιχείρηση, αλλά γνωστοί μου με προειδοποίησαν για την επερχόμενη λαίλαπα. Την έκλεισα έγκαιρα, στο τέλος του 2009, έβγαλα ότι χρήματα είχα στην Ελβετία και βρήκα δουλειά σε μεγάλη εταιρεία, μέσω γνωριμιών. Δεν επηρεάστηκα, λοιπόν, από την κρίση και έτσι δεν έχω ηθικό δικαίωμα να μιλάω...

Σε κάθε περίπτωση αξίζεις και πάλι συγχαρητήρια που παρότι ελεύθερος επαγγελματίας κόβεις αποδείξεις. Μακάρι και άλλοι να σε μιμηθούν

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Πας στα ΚΕΠ για μια απλή υπεύθυνη δήλωση?
Αν όχι τότε μάλλον κάτι έγινε.
Είναι κι άλλα πολλά που γλυτώνεις με το gov αλλά βαριέμαι τα σεντόνια.
Οι Η/Υ έχουν ανακαλυφθεί τόσα χρόνια.
Οι προηγούμενοι τι έκαναν ?
Δεν λέω ότι λύθηκαν τα προβλήματα μας.
Έγινε ένα βήμα προς την θετική κατεύθυνση.
Αυτό θέλουμε, ανθρώπους που βήμα βήμα θα μας πάνε μπροστά.

assofmaria

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
212
Πόντοι
20
Ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είναι μόνο οι υδραυλικοί και οι ηλεκτρολόγοι.

Είναι όλοι όσοι έχουν από ατομική εταιρεία μέχρι και αε. Εταιρείες που πολλές φορές από την φύση της δουλειάς τους δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν. Έχεις πάρει ποτέ ρούχα από κατάστημα χωρίς απόδειξη? Και συνήθως αυτοί την πληρώνουν για όλους.

Από την άλλη και το κράτος με 60-70% φορολογία στα μπλοκάκια δεν σου δίνει και το κίνητρο να μην φοροδυαφύγεις ε?

Θα πάει δηλαδή ο άλλος να κάνει μια εργασία για 2 ώρες θα βγάλει 60 ευρώ και θα πληρώσει στο κράτος τα 40? Και μετά θα πάει το παιδί του στο ΙΚΑ της περιοχής του και θα του πουν έχουμε ραντεβού σε 2μισι μήνες αν δεν σου αρέσει πήγαινε στο ιδιωτικό νοσοκομείο?

Ε πουτσα του τα παίρνει μαύρα τα 60 και πάει μόνος στου στο ιδιωτικό...δε χρειάζεται να πληρώνουμε και τους κηφήνες του ΙΚΑ
Ναι, έχω πάρει και ρούχα και παπούτσια χρίς απόδειξη, αλλά μόνο από συνοικιακά μαγαζιά. Αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έθιξες την ουσία της υπόθεσης: Τον φαύλο κύκλο του φορολογικού. Πολίτες φοροδιαφεύγουν, το κράτος βάζει τεκμήρια και υπέρογκους φόρους για να βγάλει τα σπασμένα, οι πολίτες φοροδιαφεύγουν περισσότερο, το κράτος αντιδρά με περισσότερους έμμεσους και άμεσους φόρους...

Το χειρότερο είναι ότι ο φαύλος αυτός κύκλος "νομιμοποιεί" την φοροδιαφυγή, με βάση το σκεπτικό που παρέθεσες. Προσωπικά, όπως έγραψα και αλλού, πιστεύω ότι η μόνη λύση είναι η υιοθέτηση του Αμερικανικού μοντέλου. Με βάση αυτό το κράτος έχει θεσπίσει ένα φορολογικό σύστημα και δέχεται ότι δηλώνει ο πολίτης ως αληθές. Παράλληλα, όμως, χρησιμοποιεί κάθε μέσο, από την τεχνολογία, μέχρι τους ρουφιάνους, για να εντοπίζει πιθανούς φοροφυγάδες, τους οποίους, μετά από παρακολούθηση, ελέγχει ουσιαστικά και πλήρως. Αν εντοπίσει παρατυπία, ο αποδεδειγμένα πλέον φοροφυγάς εξαϋλώνεται: Πρόστιμα, αφαίρεση άδειας, φυλάκιση χωρίς αναστολή. Υπό το φόβο του ελέγχου, το μεγαλύτερο μέρος της φοροδιαφυγής προλαμβάνεται και ένα σημαντικό της μέρος εντοπίζεται. Υπάρχει φοροδιαφυγή, βέβαια, αλλά αρκετά μικρότερη από ότι στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι θα θέλαμε να εφαρμοστεί ένα τέτοιο σύστημα στη χώρα μας ή η πλειοψηφία μας βολεύεται με αυτόν τον φαύλο κύκλο;

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
η φοροδιαφυγη δεν ειναι το προβλημα που η χωρα παει κατα διαολου.
αυτα τα πιστευουνε οι χαζοι,οσα χρηματα και να εισπραξει η κυβερνηση απο φορους τα λαμογια θα βρουνε τροπουν να κατασπαταλησουνε το δημοσιο χρημα κ αν γινει κανα θαυμα κ εχουμε ποτε πλεονασμα θα βγει η ευρωπ.ενωση κ θα μας πει οτι πρεπει να αγορασουμε το τελευταιο εξοπλιστικο διοτι το προηγουμενο ειναι ξεπερασμενο.
ειμαστε μπανανια απλως κ τεχνητα μας κρατανε χρεωμενους ωστε να λεμε ναι σαν χωρα σε οτι χρειαστει.
πριν απο 10 κ βαλε χρονια κοντεψε να γκρεμιστει το ευρω γιατι η ελλαδιτσα χρωσταγε 300 δις
κ μας φαγανε τα λεφτα των ομολογων .
σημερα χρωσταμε 450 δις
κ ολοι ειναι χαρουμενοι γιατι υπαρχει αναπτυξη στη χωρα.
γιατι η ευρωπαικη ενωση δεν μας τραβαει το αυτι τωρα,ενω στα 300 δις ειχε γινει το σωσε.
γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει στην ατζεντα της τωρα το ελληνικο χρεος.
πολυ συντομα που θα υπαρξει κ θα ειναι μεσα στην επομενη τετραετια θα μας γαμησουνε.
κ εσεις ασχολειστε ακομα με τη φοροδιαφυγη,το οποιο ειναι για χρονια η δικαιολογια των λαμογιων που μας κυβερνανε για τα χαλια της οικονομιας.
τωρα ομως που τελειωνει κ η φοροδιαφυγη αφου οι περισσοτεροι πλεον πληρωνουνε με καρτα να δουμε τι δικαιολογια θα σκαρφιστουνε για να μας πουλησουνε...
κατι θα σκεφτουνε...

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Περιμένω με αγωνία τις νέες ανακοινώσεις αφού όμως γίνουν οι εκλογές με την νέα κυβέρνηση που θα βγει
Πιστεύω ότι ο ΕΝΦΙΑ ήρθε για να μείνει και ότι ακούγεται για κατάργηση η μείωση είναι απλώς ιδέες...Για να μην πω προεκλογικά ψέματα...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.335
Πόντοι
3.656
Ναι, έχω πάρει και ρούχα και παπούτσια χρίς απόδειξη, αλλά μόνο από συνοικιακά μαγαζιά. Αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έθιξες την ουσία της υπόθεσης: Τον φαύλο κύκλο του φορολογικού. Πολίτες φοροδιαφεύγουν, το κράτος βάζει τεκμήρια και υπέρογκους φόρους για να βγάλει τα σπασμένα, οι πολίτες φοροδιαφεύγουν περισσότερο, το κράτος αντιδρά με περισσότερους έμμεσους και άμεσους φόρους...
Αν υποθέσουμε ότι ένας μικρός επαγγελματίας , έχει 5000€ μαύρα αφορολόγητα.
Δεν θα τα ξοδέψει ;;;
Κρασία από σούπερ μάρκετ να πάρει ... και ρούχα από πολυκατάστημα για τα παιδιά του ..... 24% ΦΠΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ;;;

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ .... ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ;;

Για ποια φοροδιαφυγή λέμε ;;;;

assofmaria

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
212
Πόντοι
20
Αν υποθέσουμε ότι ένας μικρός επαγγελματίας , έχει 5000€ μαύρα αφορολόγητα.
Δεν θα τα ξοδέψει ;;;
Κρασία από σούπερ μάρκετ να πάρει ... και ρούχα από πολυκατάστημα για τα παιδιά του ..... 24% ΦΠΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ;;;

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ .... ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ;;

Για ποια φοροδιαφυγή λέμε ;;;;
Συμφωνώ απόλυτα, αρκεί να εφαρμοστεί και στους μισθωτούς. Ο μισθωτός θα πάρει ένα μισθό, το οποίο θα ξοδέψει και θα φορολογηθεί με τον ΦΠΑ (στο βαθμό που του κόβουν αποδείφεις). Γιατί να του παρακρατείται επιπλέον φόρος; Ας δίνουν τους μισθούς στο ύψος των μεικτών αποδοχών...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.335
Πόντοι
3.656
Ας δίνουν τους μισθούς στο ύψος των μεικτών αποδοχών...
Αν γινόταν αυτό , θα ήταν σε επίπεδα Νορβηγίας.

Δεν μας λες όμως .... πιστεύεις ότι ο απόφοιτος Λυκείου , που διορίστηκε στη ΔΕΗ, πριν τα μνημόνια ....
αξίζει 4750€ Χ 14 μεικτά ....
ή 2500€ Χ 14 καθαρά που παίρνει σήμερα ;;;

Αν παίρνει τόσα αυτός ....

ο πιλότος του F16 και ο νευροχειρουργός του ΕΣΥ ... πόσα έπρεπε να παίρνουν ;;;

Ξέρω ... ο πρώτος παίρνει 2000€ ... και ο δεύτερος 1600€ με ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 36ωρες !

Καταλάβαμε πλήρως σε τι πιστεύεις !

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Αν γινόταν αυτό , θα ήταν σε επίπεδα Νορβηγίας.

Δεν μας λες όμως .... πιστεύεις ότι ο απόφοιτος Λυκείου , που διορίστηκε στη ΔΕΗ, πριν τα μνημόνια ....
αξίζει 4750€ Χ 14 μεικτά ....
ή 2500€ Χ 14 καθαρά που παίρνει σήμερα ;;;

Αν παίρνει τόσα αυτός ....

ο πιλότος του F16 και ο νευροχειρουργός του ΕΣΥ ... πόσα έπρεπε να παίρνουν ;;;

Ξέρω ... ο πρώτος παίρνει 2000€ ... και ο δεύτερος 1600€ με ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 36ωρες !

Καταλάβαμε πλήρως σε τι πιστεύεις !
τυπε ποσα σπιτια εχεις και νοικιαζεις,ελα λεγε

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.421
Πόντοι
446
Μια αδερφή του πατέρα μου έστειλε μήνυμα έμμεσα στην μάνα μου "όποιος έχει περιουσία θα πληρώνει". Σκατοψυχία στα μεγαλεία της.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Μια αδερφή του πατέρα μου έστειλε μήνυμα έμμεσα στην μάνα μου "όποιος έχει περιουσία θα πληρώνει". Σκατοψυχία στα μεγαλεία της.
γιατι σκατοψυχια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αμα δεν σα αρεσει πανε για δουλεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom