sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 49.312
- Πόντοι
- 26.141
Που στο διάολο φαίνεται ο ενφιαΒγηκε η λυπητερη
Οσο πιο πολλα (τα ακινητα) τοσο πιο βαθια![]()
Στείλε λινκ διότι δε μπορώ να το βρω
Που στο διάολο φαίνεται ο ενφιαΒγηκε η λυπητερη
Οσο πιο πολλα (τα ακινητα) τοσο πιο βαθια![]()
Μπες στο gsis στις εφαρμογες και διαλεξε το Ε9Που στο διάολο φαίνεται ο ενφια
Στείλε λινκ διότι δε μπορώ να το βρω
Σου εβγαλε την εκπτωση του 3% ;.....μπήκαν στην πιστωτική, εξόφληση και τέλος ................ πάμε για την επόμενη λυπητερή !
Πού το έχει αυτό το 3%; Μήπως λες για τον φόρο, γιατί στον ΕΝΦΙΑ δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο.Μπες στο gsis στις εφαρμογες και διαλεξε το Ε9
ΓΓΠΣΔΔ
www1.aade.gr
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου εβγαλε την εκπτωση του 3% ;
Α, ισως να κανω λαθος τοτε, νομιζα πως και ο ΕΝΦΙΑ ειχε 3% εκτπωση για εφαπαξ καταβολη. Αν ξερει κανεις ας επιβεβαιωσειΠού το έχει αυτό το 3%; Μήπως λες για τον φόρο, γιατί στον ΕΝΦΙΑ δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο.
Ναι, δεν θυμάμαι ποτέ να μου έγινε έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ. Και τώρα, αν επιλέξω εξόφληση εφάπαξ, καμία έκπτωση.Α, ισως να κανω λαθος τοτε, νομιζα πως και ο ΕΝΦΙΑ ειχε 3% εκτπωση για εφαπαξ καταβολη. Αν ξερει κανεις ας επιβεβαιωσει
Μάντεψε αν θα ανέβουν τα ενοίκια ή θα κατέβουν, εσύ τι λες; Σε/μας συμφέρει;Για εμενα πρεπει να ακριβυνει ο ενφια,για οποιον εχει δικα του απο 2 σπιτια και πανω,αμα δεν εχει να πληρωσειενφια,ας παει να δουλεψει
Προεκλογικά δεν θα ανέβαινε ο ΕΝΦΙΑ. Μπορείς να ελπίζεις για του χρόνου.Για εμενα πρεπει να ακριβυνει ο ενφια,για οποιον εχει δικα του απο 2 σπιτια και πανω,αμα δεν εχει να πληρωσειενφια,ας παει να δουλεψει
Καταργήθηκε. Για όσους πούλησαν τα ακίνητά τους.δεν καταργηθηκε ο ενφια τυποι? προσωρινα ειχαν πει οι σαμαρο-βενιζελοι![]()
Ο τοπ μνημονιακος φόρος ειναι ακομα εδω ως αποδειξη οτι η ελλαδα ειναι ακομα πτωχευμένη.δεν καταργηθηκε ο ενφια τυποι? προσωρινα ειχαν πει οι σαμαρο-βενιζελοι![]()
Δεν τη γλυτώσαμε τελικά!!σε όλες τις χώρες υπάρχει ο ανάλογος φόρος για τα ακίνητα...Όταν στην ΕΕ ,είχαν πρωτομάθει ότι δεν πληρώνουν οι έλληνες ΕΝΦΙΑ ,ξανακουφάθηκαν για άλλη μια φορά....με μας τους κακομοίρηδες...
τυπε πολυ καλη ιδεα....ας τον δεκαπλασιασουν για αρχη.....σημερα για ενα μετριο τριαρι θελεις μονο 700ευρω ενοικιο...οποτε μετα λογικα θα παει μια γκαρσονιερα 2χιλιαρικα και για το τριαρι θα σου ζητανε και τα δυο νεφρα σου.....ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΑΗ....Κανε μια αιτηση για μετακλητος συμβουλος στην κυβερνηση ,κριμα τετοια μυαλα να μην βρισκουν ανταποκριση!!!!!Για εμενα πρεπει να ακριβυνει ο ενφια,για οποιον εχει δικα του απο 2 σπιτια και πανω,αμα δεν εχει να πληρωσειενφια,ας παει να δουλεψει
τυπε πολυ καλη ιδεα....ας τον δεκαπλασιασουν για αρχη.....σημερα για ενα μετριο τριαρι θελεις μονο 700ευρω ενοικιο...οποτε μετα λογικα θα παει μια γκαρσονιερα 2χιλιαρικα και για το τριαρι θα σου ζητανε και τα δυο νεφρα σου.....ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΑΗ....Κανε μια αιτηση για μετακλητος συμβουλος στην κυβερνηση ,κριμα τετοια μυαλα να μην βρισκουν ανταποκριση!!!!!
αρχισανε και σφιγγουν οι ζεστες και τους αμολανε απο τα ιδρυματαρε τι γινεται