Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μαγκες καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω. μου στειλανε ενα μηνυμα οτι εχω αφησει απληρωτη μι δοση ενφια 49 ευρω.και οτι μεσα σε 15 μερες θα επρεπε να την τακτοποιησω.σε 3 μερες ληγει η προθεσμια.ξερετε τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις?το ποσο ξερω δεν ειναι μεγαλο αλλα σε αυτη τη φαση δε τα εχω.απλα θελω να ρωτησω αν παιζει να μου παρουν απο το λογαριασμο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
μαγκες καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω. μου στειλανε ενα μηνυμα οτι εχω αφησει απληρωτη μι δοση ενφια 49 ευρω.και οτι μεσα σε 15 μερες θα επρεπε να την τακτοποιησω.σε 3 μερες ληγει η προθεσμια.ξερετε τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις?το ποσο ξερω δεν ειναι μεγαλο αλλα σε αυτη τη φαση δε τα εχω.απλα θελω να ρωτησω αν παιζει να μου παρουν απο το λογαριασμο.

οχι ρε τυπε, με τετοια ποσα δεν ασχολουνται, το μηνυμα ειναι αυτοματοποιημενο και 0.1 λεπτο να φαινεται οτι χρωστας παλι θα σου το στειλουνε και θα σου λεει ακριβως τα ιδια. :S :S :S

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.928
Πόντοι
25.186

Δεν θα γίνει άμεσα τίποτα.
Θα μπούνε κάποιες προσαυξήσεις,που στην περίπτωσή σου θα είναι ανύπαρκτες λόγω του πολύ μικρού ποσού(κάτι σεντς δηλαδή).

Για κατάσχεση απο λογαριασμό,λόγω και του πολύ μικρού ποσού,θα αργήσει -λογικά-πολύ(αν θα γίνει κιόλας για τέτοιο ποσό.)

Εάν ανησυχείς,κάνε ή έπρεπε να είχες κάνει τον λογαριασμό ακατάσχετο(μέχρι 1200 ευρω νομίζω είναι)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Στα παπάρια σου. Έχει μια πρoσαύξηση 2-3%. Δηλαδή από 49 θα πρέπει να πληρώσεις μεταγενέστερα 50!!!

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
οχι ρε τυπε, με τετοια ποσα δεν ασχολουνται, το μηνυμα ειναι αυτοματοποιημενο και 0.1 λεπτο να φαινεται οτι χρωστας παλι θα σου το στειλουνε και θα σου λεει ακριβως τα ιδια. :S :S :S
ευχριστω αδερφε.απλα δε μου εχει ξανατυχει και αυτα τα 50 που εχω στο λογαριασμο τα θελω για αλλου.θα τα πληρωσω τελος του μηνος.απλα τωρα  φοβομουν μην τα παρουν.σε ευχαριστω

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
τετοια κανετε και δεν μπορει να πιασει τους στοχους μετα ο σταικουρας  :undecided:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.244
Πόντοι
20.686
Το προστιμο ειναι 0,73% ανα μηνα δηλ στα 49 ευρω  ειναι 36 λεπτα.Κατασχεση σε λογαριασμο δεν γινεται.Για να κινηθει θα πρεπει να χρωστας 500 ευρω και πανω συνηθως.Μολισ αποφασισεις να το πληρωσεις μπες στο taxisnet πηγαινε στην προσωπικη πληροφορηση και δες στιε οφειλες που δεν εχουν υπαχθει σε ρυθμιση.
Θα βρεις το ακριβες ποσο που πρεπει να πληρωσεις.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Το προστιμο ειναι 0,73% ανα μηνα δηλ στα 49 ευρω  ειναι 36 λεπτα.Κατασχεση σε λογαριασμο δεν γινεται.Για να κινηθει θα πρεπει να χρωστας 500 ευρω και πανω συνηθως.Μολισ αποφασισεις να το πληρωσεις μπες στο taxisnet πηγαινε στην προσωπικη πληροφορηση και δες στιε οφειλες που δεν εχουν υπαχθει σε ρυθμιση.
Θα βρεις το ακριβες ποσο που πρεπει να πληρωσεις.
Ακριβως ετσι ειναι

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ευχριστω αδερφε.απλα δε μου εχει ξανατυχει και αυτα τα 50 που εχω στο λογαριασμο τα θελω για αλλου.θα τα πληρωσω τελος του μηνος.απλα τωρα  φοβομουν μην τα παρουν.σε ευχαριστω
θα σου φτασει το 50αρικο τυπε :think:
:S :S :S

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Καλό είναι να το πληρώσεις και να το δεις να διαγράφεται κιόλας από το TAXISNET.
Αν πας εκεί που λέει Προσωποποιημένη πληροφόρηση το βλέπεις αν θυμάμαι καλά συγκεκριμένα Οφειλές εκτός ρύθμισης ή κάπως έτσι.
Δεν ξέρεις πως ανεβάζουν τα ποσά τα λαμόγια της εφορίας.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
τέτοιους πελάτες θέλει η εφορία και αυτό είναι και το νόημα του ΕΝΦΙΑ και των τεκμηρίων διαβίωσης
Για μικροποσά να βρίσκει δικαιολογία να κατάσχει περιουσίες

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.244
Πόντοι
20.686
Μη λέμε και ότι θέλουμε.Σε κανένα δεν έγινε κατάσχεση περιουσίας για μικροποσο. Ισα ίσα κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν χαρηστικες ρυθμίσεις για να πληρώνουν οι μπαχτακτζηδες. Και τι δείχνουν ότι οι συνεπεις είναι μαλακες.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μόνο και μόνο που σε μπλέκουν σε τέτοιες διαδικασίες με απειλητικές επιστολές, κλείδωμα τραπεζικών λογαριασμών, κατάσχεση ακινήτων ή προσημείωση αυτών καλό είναι να το πληρώσεις λέω και πάλι.
Τέτοιες μαγκιές έκαναν και οι "δεν πληρώνω". 50 ευρώ είναι ένα ποσό που μπορεί κάποιος να πληρώσει αν και η όλη ιστορία ΕΝΦΙΑ είναι λαμογιά.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96

Να φοβάσαι
Πάρτα στο χέρι

Από τα φρέσκα που έχουν κάνει

Αν σου δεσμεύσουν λογαριασμό
Και μετά ρυθμίσεις
Και πάρεις χαρτί από την εφορία προς την τράπεζα
Οτι ρύθμισες και να αποδεσμευτεί ο λογαριασμός

Τότε η τράπεζα στέλνει το υπόλοιπο στην εφορία
Και ο λογαριασμός μένει μηδενικός
Και αποδεσμεύεται :)

Προφανώς αν το υπόλοιπο του λογαριασμού δεν καλύπτει το χρέος
Αν το καλύπτει παίρνουν όσα είναι το χρέος και σου αφήνουν τα υπόλοιπα.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.268
Πόντοι
1.056
.....μπήκαν στην πιστωτική, εξόφληση και τέλος ................ πάμε για την επόμενη λυπητερή !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom