Husqsvarnas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 320
- Πόντοι
- 281
Ο ΛΑΦΚΑ. Απο τη ΝΔ, το 2004.
Αφού προηγουμένως είχε κριθεί αντισυνταγματικός.
Ο ΛΑΦΚΑ. Απο τη ΝΔ, το 2004.
μαγκες καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω. μου στειλανε ενα μηνυμα οτι εχω αφησει απληρωτη μι δοση ενφια 49 ευρω.και οτι μεσα σε 15 μερες θα επρεπε να την τακτοποιησω.σε 3 μερες ληγει η προθεσμια.ξερετε τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις?το ποσο ξερω δεν ειναι μεγαλο αλλα σε αυτη τη φαση δε τα εχω.απλα θελω να ρωτησω αν παιζει να μου παρουν απο το λογαριασμο.
μαγκες καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω. μου στειλανε ενα μηνυμα οτι εχω αφησει απληρωτη μι δοση ενφια 49 ευρω.και οτι μεσα σε 15 μερες θα επρεπε να την τακτοποιησω.σε 3 μερες ληγει η προθεσμια.ξερετε τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις?το ποσο ξερω δεν ειναι μεγαλο αλλα σε αυτη τη φαση δε τα εχω.απλα θελω να ρωτησω αν παιζει να μου παρουν απο το λογαριασμο.
ευχριστω αδερφε.απλα δε μου εχει ξανατυχει και αυτα τα 50 που εχω στο λογαριασμο τα θελω για αλλου.θα τα πληρωσω τελος του μηνος.απλα τωρα φοβομουν μην τα παρουν.σε ευχαριστωοχι ρε τυπε, με τετοια ποσα δεν ασχολουνται, το μηνυμα ειναι αυτοματοποιημενο και 0.1 λεπτο να φαινεται οτι χρωστας παλι θα σου το στειλουνε και θα σου λεει ακριβως τα ιδια. :S :S :S
τετοια κανετε και δεν μπορει να πιασει τους στοχους μετα ο σταικουρας
Ακριβως ετσι ειναιΤο προστιμο ειναι 0,73% ανα μηνα δηλ στα 49 ευρω ειναι 36 λεπτα.Κατασχεση σε λογαριασμο δεν γινεται.Για να κινηθει θα πρεπει να χρωστας 500 ευρω και πανω συνηθως.Μολισ αποφασισεις να το πληρωσεις μπες στο taxisnet πηγαινε στην προσωπικη πληροφορηση και δες στιε οφειλες που δεν εχουν υπαχθει σε ρυθμιση.
Θα βρεις το ακριβες ποσο που πρεπει να πληρωσεις.
θα σου φτασει το 50αρικο τυπεευχριστω αδερφε.απλα δε μου εχει ξανατυχει και αυτα τα 50 που εχω στο λογαριασμο τα θελω για αλλου.θα τα πληρωσω τελος του μηνος.απλα τωρα φοβομουν μην τα παρουν.σε ευχαριστω
ευχριστω αδερφε.απλα δε μου εχει ξανατυχει και αυτα τα 50 που εχω στο λογαριασμο τα θελω για αλλου.θα τα πληρωσω τελος του μηνος.απλα τωρα φοβομουν μην τα παρουν.σε ευχαριστω