Νέα

Ενας ανωνυμος αγαπουλης κραζει μπουρδελιαρηδες......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φυσικα μια εξυπνη κινηση ειναι να μην δειχνεις ποτε οτι δουλευεις σκληρα
ως προς αυτο τον παραδεχομαι τον τυπο του αρθρου αλλα ανοιξτε τα ματια σας
για να βγαλεις  5-10 το μεγιστοτατο! καλες γκομενες ολο το χρονο και να τις φτασεις μεχρι το κρεβατι
θα πρεπει να την εχεις πεσει σε 100 - 200.

Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα  :P

ΑΠο εκει και περα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει τις μυθομανιες του

και εγω μπορω να σου πω οτι χθες γαμουσα 2 γκομενες ... την μια που εριξα και την κολλητη της

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα σε αυτην την χωρα...διοτη ο αγοραιος ερωτας εξω ειναι αναπτυγμενος...

και ναι σε αυτην την χωρα μονο, λογια απο τον εξυπνο ελληνα....

τι πειράζει εαν καποιος γουστάρει τον αγοραιο ερωτα?

και τι διαολο επιβολη ειναι αυτη οτι η αποψη του αλλου ειναι ποιο σωστη απο την δικη σου και οτι αυτο που λεει αυτος ειναι ο σωστος δρομος και αυτος που εχεις παρει εσυ ειναι λαθος?

Χουντα εχουμε η δημοκρατια? Μηπως ειστε μισογυνηδες?Μηπως ειστε μαλακες?

Δηλάδη για να καταλαβω, ο μπερλουσκονι,μεγαλοι ηθοποιοι του χολιγουντ, μεγιστάνες,εφοπλιστες που πανε με πουτανες, κυριως αναβαθμισμενες( βιζιτες)
ειναι ατομα που πρεπει να τρωνε κραξιμο? Η μηπως μαγκες επειδη γαμάνε τα καλυτερα μουνια του κοσμου?

Εχετε δει τι πηδαει ο μπερλουσκονι?

Ο ροναλντο μηπως?

Εδω ο ωνασης που ειταν παντρεμενος και τα ειχε ολα εριχνε ενα φιστικη καμια φορα....

Συνεχεια βλεπουμε στο σαιτ δυο ομαδες αυτους που κραζουν της ελληνιδες και αυυτοι που τους εχουν κανει αυτες πληση εγκεφαλου...

ναι μεν εχουν δικιο σε πολλα πραγματα, αλλα αδικο σε αρκετα, οπως οι ενασχολησαντες με τον αγοραιο ερωτα.....

Τελοσπάντων, τετοια πιτσιρικια τα βλεπω στα σχολεια καθημερινα εχουν μια γκομενα και νομιζουν οτι κατι κανουν, υπαρχουν ομορφοτερα πραγματα , και δεν ειναι σημαντικοτερο τι γαμας γκομενα η πουτανα

το γαμηση δεν κανει τον ανθρωπο...

τελοσπαντων...

μην δεινετε σημασια σε ενα παιδι της φαπας....  ;) ;) ;) ;)

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
Εγω δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα σε αυτην την χωρα...διοτη ο αγοραιος ερωτας εξω ειναι αναπτυγμενος...

και τι διαολο επιβολη ειναι αυτη οτι η αποψη του αλλου ειναι ποιο σωστη απο την δικη σου και οτι αυτο που λεει αυτος ειναι ο σωστος δρομος και αυτος που εχεις παρει εσυ ειναι λαθος?

Δηλάδη για να καταλαβω, ο μπερλουσκονι,μεγαλοι ηθοποιοι του χολιγουντ, μεγιστάνες,εφοπλιστες που πανε με πουτανες, κυριως αναβαθμισμενες( βιζιτες)
ειναι ατομα που πρεπει να τρωνε κραξιμο? Η μηπως μαγκες επειδη γαμάνε τα καλυτερα μουνια του κοσμου?

Ο ροναλντο μηπως?

Εδω ο ωνασης που ειταν παντρεμενος και τα ειχε ολα εριχνε ενα φιστικη καμια φορα....

Συνεχεια βλεπουμε στο σαιτ δυο ομαδες αυτους που κραζουν της ελληνιδες και αυυτοι που τους εχουν κανει αυτες πληση εγκεφαλου...

ναι μεν εχουν δικιο σε πολλα πραγματα, αλλα αδικο σε αρκετα, οπως οι ενασχολησαντες με τον αγοραιο ερωτα.....

Τελοσπάντων, τετοια πιτσιρικια τα βλεπω στα σχολεια καθημερινα εχουν μια γκομενα και νομιζουν οτι κατι κανουν, υπαρχουν ομορφοτερα πραγματα , και δεν ειναι σημαντικοτερο τι γαμας γκομενα η πουτανα

τελοσπαντων...

το εθεσες πολυ σωστα, συμφωνω απολυτως

Επισκέπτης

τελοσπαντων...

μην δεινετε σημασια σε ενα παιδι της φαπας....  ;) ;) ;) ;)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγώ πάντως δεν ανήκω σε καμία από τις 2 ομάδες...ούτε κράζω τις ελληνίδες,και ούτε μου έχει κάνει καμία πλύση εγκεφάλου.....

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Ρε μαλάκα.....πάρε για παράδειγμα τους πολιτικούς,που έχουν μια Α κουλτούρα.....αξύριστους πολιτικούς ελάχιστους θα δεις.....οι περισσότεροι ξυρισμένοι είναι

Και άμα μου ξεφύγει καμιά μέρα και δεν ξυριστώ,μπορεί να είναι λόγω του ότι είμαι άρρωστος,σε σημείο που δε μπορώ να σταθώ όρθιος...άλλο λόγω δεν έχω για να μείνω αξύριστος
Για δώσε ρε μαλάκα κανά παράδειγμα γιατί η λογική σου είναι απίστευτη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ο ροναλντο μηπως?

τελοσπαντων...

Μονο ο ροναλντο??? Ο ζινταν???

Ο ΓΚΟΒΟΥ????? Και τοσοι αλλοι

απλα δεν ηταν κοροιδα και καταλαβαιναν πως οταν πληρωνεις εξαρχης

αποφευγεις ολους τους ποιοτικους - συναισθηματικους συμβιβασμους και φροντιδες.

Επισκέπτης
ΔΙαφωνω.... ευκολες λετε οτι ειστε για να προσελκυσετε υποψηφιους προσεγγιστες
κατι που θα αυξησει την αυτοεκτιμηση σας και στο τελος θα επιλεξετε μονο εκεινον που ειχατε σταμπαρει εξαρχης.

Ευκολη ειναι η αλλη μονο οταν παιζουν προοπτικες
δεν ειμαι απολυτος απλα να μιλησουμε λιγο σοβαρα
μην αρχισουμε τα παραμυθια τωρα... και τις φαντασιωσεις

μια φαντασιωση που παιζεται απο μερικους μυθομανεις τυπους
οπως ο τυπος του αρθρου ειναι οτι αυτοι εχουν τον τροπο
να πετυχαινουν πολυ ευκολα κατι... αυτο ξεχασε το ειναι απλα η διαφημιση
για να εντεινει ο αλλος την εικονα του στα ματια σου
η δυναμη σε οποιονδηποτε τομεα.... ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΓΚΟΜΕΝΕΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ κτλπ
θελει δουλεια , επαναληψη , χρονο χρημα και να ματωσεις  ;)

απλα επειδη αυτο δεν μας συμφερει να το πιστευουμε επειδη μας χαλαει την πλεονεξια
αφηνομαστε στον καθε τσαρλατανο!!!
πρωτα απο ολα εγω δεν καταλαβα να κραζει τους μπουρδελιαρρηδες αλλα αυτους που μενουν μονοι γιατι σπαταλανε το χρονο τους πισω απο μια οθονη ψαχνοντας γκομενα απο το δυκτιο και οχι προσεγγιζοντας διαφορετικα μια γυναικα.και αυτο προσπαθω να σου πω γιατι μου φαινεσαι μικρουλης.τα κοριτσακια που ξερω της ηλικιας σου ειναι ετοιμα να κανουν σεξ(και οχι απαραιτητα σχεση) ανα πασα ωρα.δε θελει κοπο θελει τροπο...
ΥΓ.συμφωνω στο μακρυα απο τσαρλατανους.συνταγες δεν υπαρχουν

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγώ πάντως δεν ανήκω σε καμία από τις 2 ομάδες...ούτε κράζω τις ελληνίδες,και ούτε μου έχει κάνει καμία πλύση εγκεφάλου.....

Ειπαμε...

εσυ εισαι ανθρωπος εκτος μαζοποιησης....    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τι θεωρεις  ποιο υγιεινο
να ειναι καποιος  αρρωστος μπουρδελακιας
η να γαμας μια φορα την τετραετια;

έχει σημασία εάν ο καρκίνος έχει χτυπήσει το συκώτι ή τα πνευμόνια;

Επισκέπτης
Για δώσε ρε μαλάκα κανά παράδειγμα γιατί η λογική σου είναι απίστευτη...

Βενιζέλος,Πάγκαλος,Τσίπρας,Βαρβιτσιώτης,Σαμαράς,Αβραμόπουλος,Καραμνλής,κτλ,κτλ,κτλ....όλοι ξυρισμένοι κόντρα.....

Ενώ αξύριστοι συνήθως είναι οι φοιτητές,και κάτι παιδιά για τα θελήματα στις καφετέριες και τα συνεργεία αυτοκινήτων.....και επίσης κάτι μαλάκες που νομίζουν ότι είναι in κ<αι trendy και αφήνουν γένια....... :jerking:

Ποιος έχει λοιπόν παραπάνω επίπεδο;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βενιζέλος,Πάγκαλος,Τσίπρας,Βαρβιτσιώτης,Σαμαράς,Αβραμόπουλος,Καραμνλής,κτλ,κτλ,κτλ....όλοι ξυρισμένοι κόντρα.....

Ενώ αξύριστοι συνήθως είναι οι φοιτητές,και κάτι παιδιά για τα θελήματα στις καφετέριες και τα συνεργεία αυτοκινήτων.....και επίσης κάτι μαλάκες που νομίζουν ότι είναι in κ<αι trendy και αφήνουν γένια....... :jerking:

Ποιος έχει λοιπόν παραπάνω επίπεδο;
:2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Ενώ αξύριστοι συνήθως είναι οι φοιτητές,και κάτι παιδιά για τα θελήματα στις καφετέριες και τα συνεργεία αυτοκινήτων.....και επίσης κάτι μαλάκες που νομίζουν ότι είναι in κ<αι trendy και αφήνουν γένια....... :jerking:Ποιος έχει λοιπόν παραπάνω επίπεδο;
ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πρωτα απο ολα εγω δεν καταλαβα να κραζει τους μπουρδελιαρρηδες αλλα αυτους που μενουν μονοι γιατι σπαταλανε το χρονο τους πισω απο μια οθονη ψαχνοντας γκομενα απο το δυκτιο και οχι προσεγγιζοντας διαφορετικα μια γυναικα.και αυτο προσπαθω να σου πω γιατι μου φαινεσαι μικρουλης.τα κοριτσακια που ξερω της ηλικιας σου ειναι ετοιμα να κανουν σεξ(και οχι απαραιτητα σχεση) ανα πασα ωρα.δε θελει κοπο θελει τροπο...
ΥΓ.συμφωνω στο μακρυα απο τσαρλατανους.συνταγες δεν υπαρχουν

Πλεον η ζωη εχει μεταφερθει στο διαδικτυο μαζι με ολες τις εκφανσεις της
μην μου λες εμενα να βγω εξω να προσεγγισω οταν εσυ αραζεις 10 ωρες την ημερα σε σαιτ κοινωνικης δικτυωσης
οι περισσοτερες γυναικες απο εδω ενα 60% της ημερας του το τρωνε σε αυτα... ελεος ας ειμαστε λιγο ειλικρινεις... τι πας να μου πεις τωρα  ;)

Το οτι οι αντρες μπαινουν στο φεησμπουκ δεν ειναι δικο τους θεμα
η καλυτερα δεν ειναι μονο δικο τους θεμα... ο συγκεκριμενος τυπος
ειναι ενας τυπος ο οποιος αμφιβαλλω αν εχει δοκιμασει να καμακωσει ποτε
εκτος δικτυου ωστε να τα λεει αυτα... αν καμακωνε.. οπως εχω κανει εγω παλαιοτερα
και αλλοι συναδελφοι θα καταλαβαινε τις δυσκολες , το κομπλεξ και την αδυναμια
μιας γυναικας να σταθει σε ενα καμακι... η επιτυχια ενος καμακιου δεν ειναι μονο απο το ενα μερος
οταν ενας απο τους 2 δεν μπορει ειτε λογω κομπλεξ ειτε λογω οτιδηποτε αλλου.... χαλαει  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom