sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ο αρνι με το βενζινοπριονο δικε μου...ποιος εισαι ρε τυπε,ο αρνι;
Ο αρνι με το βενζινοπριονο δικε μου...ποιος εισαι ρε τυπε,ο αρνι;
τσιμπησα ο μαλακας;Άντε παλί βρήκες την χαρά σου...ένα θρεντ στα κυβικα σου!!!
τι εννοεις με αλλους?ναι αλλα υπαρχουν και οι αλλοι....
ετσι ειναι,οριστε και η αποδειξηΡε μάστερ21,σοβαρέψου.....δηλαδή με αυτή τη λογική,όποιος είναι ΑΕΚτζης,και είναι με μαλλί τρελού επιστήμονα,με μούσια,με πατομπούκαλα, καμπούρα και φάτσα σαν τρακαρισμένο περίπτερο γαμάει τα καλύτερα μουνιά........ελπίζω να κάνεις πλάκα.....
ναι αλλα υπαρχουν και οι αλλοι....
καθολου...ο αρθρογραφος χανει το δικιο του (οσο εχει δε το εξεταζω)με τον τροπο που μιλαει και με το οτι τα λεει ανωνυμα.Άντε παλί βρήκες την χαρά σου...ένα θρεντ στα κυβικα σου!!!
τα μουσια ειναι ιν ειπαμε
Εννοώ ότι είναι ένα θέμα καθαρά cosmo-style...καθολου...ο αρθρογραφος χανει το δικιο του (οσο εχει δε το εξεταζω)με τον τροπο που μιλαει και με το οτι τα λεει ανωνυμα.
υπαρχουν αντρες(λιγοι πολλοι ενας δε με αφορα)που για ποικιλια οπως λες δε παει σε ιεροδουλες...χρησιμοποιει διαφορετικες γυναικες...γιατι μπορει!
.δεχτειτε το οτι δεν ειστε οι μαγκες του κοσμου...δεχτειτε οτι αυτο που κανετε για καποιους ειναι "ουαουυυυυ"και για καποιους"λουοουουουζεεεεεεεερ".....
ετσι ειναι....ειτε το θελετε ειτε οχι...
τσιμπησα ο μαλακας;τι εννοεις με αλλους?
τωρα σε καταλαβακαθολου...ο αρθρογραφος χανει το δικιο του (οσο εχει δε το εξεταζω)με τον τροπο που μιλαει και με το οτι τα λεει ανωνυμα.
Εμένα πάντως τέτοιο στυλάκι γραφείς μου θυμίζει τον κάθε ταλαίπωρο που το παίζει μεγάλος γαμιάς επειδή τα έχει με κάποιο χοντρό μπάζο...τωρα σε καταλαβα
εχει δικιο σε λιγα μονο σημεια
στα περισσοτερα οχι
εγω παω συνηθως σε μπαρ που με ξερουν και σερβιρουν το ποτο μου χωρις να παραγγειλω
ποτε δεν μου την επεσε καμια που δεν με ξερει
τωρα σε καταλαβα
εχει δικιο σε λιγα μονο σημεια
στα περισσοτερα οχι
εγω παω συνηθως σε μπαρ που με ξερουν και σερβιρουν το ποτο μου χωρις να παραγγειλω
ποτε δεν μου την επεσε καμια που δεν με ξερει
μπορει να φταιω και εγω
υπαρχουν αντρες που κατακρινουν τον αγοραιο ερωτα;
ναι ασφαλως και υπαρχουν αλλα ελαχιστοι
Άκου μέλος στο bou κ δεν έχεις ούτε μία κριτική...υπαρχουν αντρες που κατακρινουν τον αγοραιο ερωτα;
δεν ξερω αν τον κατακρινουν αλλα πολλοι που γνωριζω δεν χρειαζεται να καταφυγουν σ'αυτον...υπαρχουν αντρες που κατακρινουν τον αγοραιο ερωτα;
μη το λες....υπαρχουν αντρες που κατακρινουν τον αγοραιο ερωτα;
Εμένα πάντως τέτοιο στυλάκι γραφείς μου θυμίζει τον κάθε ταλαίπωρο που το παίζει μεγάλος γαμιάς επειδή τα έχει με κάποιο χοντρό μπάζο...
Ρε μακριάαα,αλάργαααααααα που λένε!!!
Για μαζέψου!!!Εμενα παλι μου θυμιζει γιο χουντικου νοματαρχη ("κουμουνιστες" )
μωρη ρουφιανα παπαζοληΆκου μέλος στο bou κ δεν έχεις ούτε μία κριτική...
Σαν δεν ντρέπεσαι!!!
Δεν αισχύνεσαι στάλα;;;