pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Για τις 15-20 ποια η γνώμη σου;;;;αλλο να εχεις παει μια δυο φορες στην ζωη σου και αλλο μια δυο φορες την βδομαδα/μηνα.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Για τις 15-20 ποια η γνώμη σου;;;;αλλο να εχεις παει μια δυο φορες στην ζωη σου και αλλο μια δυο φορες την βδομαδα/μηνα.
δεν εζησες την δεκαετια του 80Βενιζέλος,Πάγκαλος,Τσίπρας,Βαρβιτσιώτης,Σαμαράς,Αβραμόπουλος,Καραμνλής,κτλ,κτλ,κτλ....όλοι ξυρισμένοι κόντρα.....
Ενώ αξύριστοι συνήθως είναι οι φοιτητές,και κάτι παιδιά για τα θελήματα στις καφετέριες και τα συνεργεία αυτοκινήτων.....και επίσης κάτι μαλάκες που νομίζουν ότι είναι in κ<αι trendy και αφήνουν γένια.......
Ποιος έχει λοιπόν παραπάνω επίπεδο;
ο μονος λογος που θα διαλεγα το πρωτο...εχει σημασια
ο ενας χαλαει απλα τζαμπα τα λεφτα του
ο αλλος ειναι επικινδυνος
Βενιζέλος,Πάγκαλος,Τσίπρας,Βαρβιτσιώτης,Σαμαράς,Αβραμόπουλος,Καραμνλής,κτλ,κτλ,κτλ....όλοι ξυρισμένοι κόντρα.....
Ενώ αξύριστοι συνήθως είναι οι φοιτητές,και κάτι παιδιά για τα θελήματα στις καφετέριες και τα συνεργεία αυτοκινήτων.....και επίσης κάτι μαλάκες που νομίζουν ότι είναι in κ<αι trendy και αφήνουν γένια.......
Τώρα όχι;;;δεν εζησες την δεκαετια του 80
ΠΑΣΟΚ=ΜΟΥΣΙ τοτε
Βενιζέλος,Πάγκαλος,Τσίπρας,Βαρβιτσιώτης,Σαμαράς,Αβραμόπουλος,Καραμνλής,κτλ,κτλ,κτλ....όλοι ξυρισμένοι κόντρα.....
Τι μας λες μωρέ!αλλο να εχεις παει μια δυο φορες στην ζωη σου και αλλο μια δυο φορες την βδομαδα/μηνα.
δεν εζησες την δεκαετια του 80
ΠΑΣΟΚ=ΜΟΥΣΙ τοτε
Πλεον η ζωη εχει μεταφερθει στο διαδικτυο μαζι με ολες τις εκφανσεις της
μην μου λες εμενα να βγω εξω να προσεγγισω οταν εσυ αραζεις 10 ωρες την ημερα σε σαιτ κοινωνικης δικτυωσης
οι περισσοτερες γυναικες απο εδω ενα 60% της ημερας του το τρωνε σε αυτα... ελεος ας ειμαστε λιγο ειλικρινεις... τι πας να μου πεις τωρα ;)
Το οτι οι αντρες μπαινουν στο φεησμπουκ δεν ειναι δικο τους θεμα
η καλυτερα δεν ειναι μονο δικο τους θεμα... ο συγκεκριμενος τυπος
ειναι ενας τυπος ο οποιος αμφιβαλλω αν εχει δοκιμασει να καμακωσει ποτε
εκτος δικτυου ωστε να τα λεει αυτα... αν καμακωνε.. οπως εχω κανει εγω παλαιοτερα
και αλλοι συναδελφοι θα καταλαβαινε τις δυσκολες , το κομπλεξ και την αδυναμια
μιας γυναικας να σταθει σε ενα καμακι... η επιτυχια ενος καμακιου δεν ειναι μονο απο το ενα μερος
οταν ενας απο τους 2 δεν μπορει ειτε λογω κομπλεξ ειτε λογω οτιδηποτε αλλου.... χαλαει ;)
αυτο μαλλον δεν αναφερεται σε μενα αλλα γενικα.οποτε σου λεω οτι ακριβως τα ιδια λεω και στις κοπελες της ηλικιας σου.να μην ξεροσταλαζιουν στον υπολογιστη περιμενοντας να βρουν καποιον αλλα να βγουν εξω και να ειναι δεκτικες ;)Πλεον η ζωη εχει μεταφερθει στο διαδικτυο μαζι με ολες τις εκφανσεις της
μην μου λες εμενα να βγω εξω να προσεγγισω οταν εσυ αραζεις 10 ωρες την ημερα σε σαιτ κοινωνικης δικτυωσηςοι περισσοτερες γυναικες απο εδω ενα 60% της ημερας του το τρωνε σε αυτα... ελεος ας ειμαστε λιγο ειλικρινεις... τι πας να μου πεις τωρα ;)
Το οτι οι αντρες μπαινουν στο φεησμπουκ δεν ειναι δικο τους θεμα
η καλυτερα δεν ειναι μονο δικο τους θεμα... ο συγκεκριμενος τυπος
ειναι ενας τυπος ο οποιος αμφιβαλλω αν εχει δοκιμασει να καμακωσει ποτε
εκτος δικτυου ωστε να τα λεει αυτα... αν καμακωνε.. οπως εχω κανει εγω παλαιοτερα
και αλλοι συναδελφοι θα καταλαβαινε τις δυσκολες , το κομπλεξ και την αδυναμια
μιας γυναικας να σταθει σε ενα καμακι... η επιτυχια ενος καμακιου δεν ειναι μονο απο το ενα μερος
οταν ενας απο τους 2 δεν μπορει ειτε λογω κομπλεξ ειτε λογω οτιδηποτε αλλου.... χαλαει ;)
Ρε φίλε μην κολλάς στις λέξεις,προσπάθησε να καταλάβεις το βαθύτερο νόημα από τα γραφόμενα της λουκ...Τι μας λες μωρέ!
Μια/δυο φορές την εβδομάδα = ΣΥΧΝΑ!
Μια/δυο φορές σε όλη σου την ζωή ΑΡΑΙΑ!;!
Δηλαδή το ΣΠΑΝΙΑ πόσο συχνά είναι για εσένα;
...και ακολουθεί συνέχεια.
τωρα μουσι=το κανελωνεις το ρυζογαλοΤώρα όχι;;;![]()
εγω παντως κιθαρα δεν ειχα προλαβει να ξυριστω...δεν πιστευω να με παρεξηγησεςΒενιζέλος,Πάγκαλος,Τσίπρας,Βαρβιτσιώτης,Σαμαράς,Αβραμόπουλος,Καραμνλής,κτλ,κτλ,κτλ....όλοι ξυρισμένοι κόντρα.....
Το μούσι η κουρτίνα ντου πούστη εεε;;;τωρα μουσι=το κανελωνεις το ρυζογαλο
αυτο μαλλον δεν αναφερεται σε μενα αλλα γενικα.οποτε σου λεω οτι ακριβως τα ιδια λεω και στις κοπελες της ηλικιας σου.να μην ξεροσταλαζιουν στον υπολογιστη περιμενοντας να βρουν καποιον αλλα να βγουν εξω και να ειναι δεκτικες ;)
εχει σημασια
ο ενας χαλαει απλα τζαμπα τα λεφτα του
ο αλλος ειναι επικινδυνος
ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ...
Γέλασα αρκετά. Σταματάω. Φαντάζομαι ότι και οι αγαπητοί συμ-forum-ίτες σχημάτισαν εντύπωση...Βενιζέλος,Πάγκαλος,Τσίπρας,Βαρβιτσιώτης,Σαμαράς,Αβραμόπουλος,Καραμνλής,κτλ,κτλ,κτλ....όλοι ξυρισμένοι κόντρα.....