It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.060
- Πόντοι
- 206
Το bou δεν κάνει bullying για outing. Είμαστε μια inclusive κοινότητα. Ακολουθούμε την πολιτική της ΝΔ. Όταν ο υπουργός νιώθει έτοιμος θα βγει να το πει.
Και πουστης και τσιπηςΗλίθιος είναι σίγουρα όπως όλοι οι ανεπάγγελτοι γόνοι - κοπροσκυλα. Αλλά περαν αυτού , προφανώς δε λέει όλο το στορι το τραβέλι. Σίγουρα έδωσε πατήματα στον Μιλτάρα για να της στείλει και είναι βέβαιο οτι εφόσον γνωριζε τη γυναίκα του , γνώριζε και το εικονικό του γάμου. Οι διαλογοι ειναι για ξεκαρφωμα. Υποθετω δε της εδωσε αρκετά και προσβλήθηκε.
χωρις να εχω σε καποια ιδαιτερη εκτιμηση των βαρβ αλλα δε νομιζω κανενας να ειναι τοσο μαλακας να εστειλε απο verified accountΟ/Η Μοντάνα λέει πως του/της εστειλε απο verified account. Απο μονο του αυτό βρωμάει ως προς την πραγματικότητα του γεγονότος. Αν είναι τόσο ηλίθιος ο υπουργός να στειλει απο τον επίσημο λογσριασμό του, τότε του αξίζει να τον κράξουν.
Εδώ συνοδό κανονίζει ο κυρ-Περικλής και το κάνει απο δευτερο καρτοτηλεφωνο.
Και πουστης και τσιπης
Τελικά τον έδωσε τελείως στεγνά κι εμείς ψαχνόμαστε.
Αρα να μην πιστευουμε οτι λες εδω μεσαΜην πιστεύεις πούστη λόγια
Και πουτάνας μοιρολόγια.
Πάμε παρακάτω.
Η εξουσία σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι άτρωτος κ ότι κανείς δεν μπορεί να σε ακουμπήσει. Basically κάνεις ότι θες κ αλωνιζεις.χωρις να εχω σε καποια ιδαιτερη εκτιμηση των βαρβ αλλα δε νομιζω κανενας να ειναι τοσο μαλακας να εστειλε απο verified account
σιγουρα ομως ο τζεφ ειναι μια εγκυρη προσωπικοτητα και δε θα ελεγε ψεματα μονο και μονο για να τραβηξει προσοχη
και ενας αλλος εγκυρος πουστης δεν ελεγε οτι ο φιντερικος ειχε βιασει την μπικα ενω ο φιντερικος ηταν σε αλλη χωρα?
Για ολα τα «κακα» φταινε οι αλλοι,για οτι «καλο» απο μας προηλθε,ειναι ο τυπος ΝΔΕσυ ακόμα εχθρούς βλέπεις?? Τελείωσαν οι εκλογές, μπορείς να ηρεμήσεις. Θα κυβερνήσετε για αλλα 4 χρόνια
Μπορει να ειδε το αγορι με το λιγδωμένο μαλι κ να τ σηκώθηκεΟ Βαρβιτσιωτης δεν ηταν πρωταγωνιστής πριν μερικα χρονια σε ενα βιντεακι στην Μυκονο που χαμουρευε τον κωλο της Χριστίνας Παππα;;
Τι εγινε τωρα, γύρισε το ψαρι απο την αλλη μεριά;;
Εν τω μεταξύ εγώ μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι λέγατε για το Jason - Αντιγόνη
Ρε μαλακα Βούλγαρε, πάλι ξωπίσω μου τρέχεις; E ρε με ένα τσιμπούρι που μπλέξαμε.....Αρα να μην πιστευουμε οτι λες εδω μεσα