Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Επιχειρημα τετραχρονουΑνα πασα στιγμη μπορει να σε χτυπησει αυτοκινητο
Αυτο τι σημαινει οτι θα φορας πανοπλια αν βγεις εξω η να μην βγεις καθολου
Τύπε τα μέτρα στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται ούτε ακυρώνονται με βάση τα επιστημονικά στοιχεία...εφαρμόζονται γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή και ακυρώνονται για να έρθουν οι τουρίστες και να κινηθεί η αγορά για να μην πεθάνουμε από την πείνα.Που ζεις;
Δεν ακυρώνουν τα μέτρα επειδή δεν ήταν αποτελεσματικά;
Ή ζω σε άλλη χώρα εγώ που ανοίγουν τα μαγαζιά;
Ενώ εσένα που το επιχείρημά σου είναι "για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτή την κατάσταση" δεν έχεις μυαλό τετράχρονου; Εδώ είμαστε να στοιχηματίσουμε και σπίτια αν θέλεις για τον Οκτώβριο.Επιχειρημα τετραχρονου
Τι θα γίνει τον Οκτώβριο, ω ανυπέρβλητε παντογνώστη?Ενώ εσένα που το επιχείρημά σου είναι "για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτή την κατάσταση" δεν έχεις μυαλό τετράχρονου; Εδώ είμαστε να στοιχηματίσουμε και σπίτια αν θέλεις για τον Οκτώβριο.
Λογικά όλα ανοιχτά και όλα ελεύθερα, τίποτα κλειστό, κανένας περιορισμός. Αφού εμβολιαστήκαμε. Αφού πήγε άριστα το σχέδιο "ελευθερία". Τι, όχι;Τι θα γίνει τον Οκτώβριο, ω ανυπέρβλητε παντογνώστη?
Να το περάσεις σπίτι;το προβλημα ειναι η πληροτητα των νοσοκομειων
να αρπαξω κορωνα και να τον κολλησω σε πεντε φιλους μου που θα το περασουμε σπιτι δεν τρεχει τιποτα
για φτυσιμο ειναι η κυβερνηση που επεβαλε καταστροφικα οριζοντια μετρα ενω το 50% των κλινων καταλαμβανονται απο αλλοδαπους και ενα μεγαλο ποσοστο απο ηλικιωμενους
κανενα ειδικο μετρο για τις ομαδες που γονατισαν το εσυ
ποσο αχρηστοι ειναι..
Κορωνοϊός: Αλλοδαποί από το κέντρο της Αθήνας τα μισά κρούσματα σε Ευαγγελισμό και Σωτηρία
Μόνο χθες, το 50% των εισαγωγών ασθενών με κορωνοϊό σε «Ευαγγελισμό» και «Σωτηρία» αφορούσε σε αλλοδαπούς - Εντονός προβληματισμός στις Αρχές για δημιουργία νέων εστιών μετάδοσης της νόσου - Στο «κόκκινο» Πέλλα, Πιερία και Λέσβος - Τι δείχνει η γεωγραφική κατανομή μετά τα 287 κρούσματα το...www.protothema.gr
πάλι εδώ είσαι;27 μαιου εχω ραντεβου με αδενοεμβολιο.
Η κομματικη γραμμη του κομματος του συριζα ειναι υπερ του εμβολιασμου.
Οποτε εμβολιαζομαστε
Ωραία, για πες μας όμως την δική σου γνώμη! Τι? Όχι? Δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου? Ούτε καν μας λες τι ψηφίζεις? Τι? Όχι? Απλά κάνεις αντηπωλυτεφσι? Τι? Όχι?Λογικά όλα ανοιχτά και όλα ελεύθερα, τίποτα κλειστό, κανένας περιορισμός. Αφού εμβολιαστήκαμε. Αφού πήγε άριστα το σχέδιο "ελευθερία". Τι, όχι;
Σωστά, αν σου πούνε τράβα γαμήσου, θα πας τρέχοντας!!!!27 μαιου εχω ραντεβου με αδενοεμβολιο.
Οποτε εμβολιαζομαστε
Η Φινλανδικη κυβερνηση συστηνει βιταμινη D επισημαΚάποιοι άλλοι επιστήμονες του εξωτερικού υποστηρίζουν ότι αν λαμβάνει κάποιος καθημερινά τις βιταμίνες: D, C, Ζn, Se. Eιναι προστατευμένος για τον covid- 19
γράψε τις πηγές που έχεις για να το στηρίξεις. Σε 20 άτομα που γνωρίζω εγώ μόνο μια είχε σοβαρές παρενέργειες (υψηλό πυρετό, τρέμουλο) για δύο μέρες, η οποία έχει και σαθρή υγεία γενικότερα. Όλοι οι άλλοι εκτός από ένα ντεπόν που πήραν για μια - δύο μέρες δεν είχαν άλλο πρόβλημα. Στις 29.5 κάνω και τη 2η δόση, θα γράψω ενημέρωσηΒαρυ εμβολιο το αστρα ολους τους γονατίζει.
Eίναι ταυτόχρονα γιατρός, επιστήμονας, manager και επιχειρηματίας, μην το ψάχνεις!γράψε τις πηγές που έχεις για να το στηρίξεις. Σε 20 άτομα που γνωρίζω εγώ μόνο μια είχε σοβαρές παρενέργειες (υψηλό πυρετό, τρέμουλο) για δύο μέρες, η οποία έχει και σαθρή υγεία γενικότερα. Όλοι οι άλλοι εκτός από ένα ντεπόν που πήραν για μια - δύο μέρες δεν είχαν άλλο πρόβλημα. Στις 29.5 κάνω και τη 2η δόση, θα γράψω ενημέρωση
Γιατί όχι mRNA; Το λέει και αυτό η γραμμή του κόμματος;27 μαιου εχω ραντεβου με αδενοεμβολιο.
Οποτε εμβολιαζομαστε
όχι, οικονομικά έχω σπουδάσει, Προιστάμενος Υπηρεσίας σε Τράπεζα ήμουν. Ποιος είναι πραγματικός λόγος που προσπαθείς να διαστρέψεις όσα έχω γράψει κατά καιρούς; έχεις κάποια προσωπική εμπάθεια, ή κάποια άλλη ατζέντα;Eίναι ταυτόχρονα γιατρός, επιστήμονας, manager και επιχειρηματίας, μην το ψάχνεις!
Μάλλον εσύ έχεις μια εμπάθεια γιατί αναφερόμουν σε άλλονόχι, οικονομικά έχω σπουδάσει, Προιστάμενος Υπηρεσίας σε Τράπεζα ήμουν. Ποιος είναι πραγματικός λόγος που προσπαθείς να διαστρέψεις όσα έχω γράψει κατά καιρούς; έχεις κάποια προσωπική εμπάθεια, ή κάποια άλλη ατζέντα;
Ρε φίλε τώρα σοβαρά, και ανεξάρτητα του δεξιά η αριστερή τοποθέτηση.27 μαιου εχω ραντεβου με αδενοεμβολιο.
Οποτε εμβολιαζομαστε
παρέθεσες δικό μου μήνυμα, ζητώ συγνώμη αν κατάλαβα λάθοςΜάλλον εσύ έχεις μια εμπάθεια γιατί αναφερόμουν σε άλλον