Νέα

Εμπορικό vs έντεχνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Mέγα λάθος!!!
Αν ήταν έτσι θα επέλεγαν στο σπίτι τους να ακούν σκυλάδικα όλοι αλλά δεν το κάνουν.
Η μουσική αντιπροσωπεύει τον ψυχοπνευματικό κόσμο του καθενός.
Συνηθισμένος ή πιο εξεζητημένος.

Ρε λέω για όσους δεν ακούνε μπουζουκοτράγουδα.
Λες να τα ακούνε σπίτι τους?

Επισκέπτης
Ρε λέω για όσους δεν ακούνε μπουζουκοτράγουδα.
Λες να τα ακούνε σπίτι τους?
Δεν τα ακούν σπίτι τους,αυτό λέω.
Εχείς λάθος όπως το θέτεις....
Μπερδεύεις όπως έγραψα μετά αλλά δεν το πρόλαβες τις έννοιες:αντικοινωνικότητα με κουλτούρα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μπερδεύεις όπως έγραψα μετά αλλά δεν το πρόλαβες τις έννοιες:αντικοινωνικότητα με κουλτούρα.

νομίζω ότι λέει ότι άλλο δεν ακούω άλλο αντιπαθώ ένα είδος  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ναι αλλά το να είναι κάτι μονάχα νέο δεν αρκεί από μόνο του. Όπως και στις εκπομπές έτσι και στη μουσική πρέπει να έχεις ορισμένα κριτήρια ποιότητας προκειμένου να προσελκύσεις & διατηρήσεις αρκετό κοινό. Θυμάται κανείς πλεόν το Gym pου βγήκε μαζί με το Big Brother αλλά κόπηκε αμέσως? Όχι για το λόγο όχι είχε πολύ συγκεκριμένο κοινό.
Έτσι και ο σύχρονος μοντέρνος μπουζοκοpop ήχος έχει διαμορφωθεί ώστε να ηχεί όμορφα στα αυτιά των πολλών και από 'κει και πέρα, είναι όσους κερδίσει. Προσωπικά πιστεύω ότι τα περισσότερα άτομα που αντιπαθούν τα μπουζούκια είναι λόγω του κοινού & του καυλαντίσματος και όχι λόγω της μουσικής αυτής καθ'αυτής. Ο ήχος είναι μία μίξη μπουζουκιού-oriental-pop-κιθάρας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλο και κάποιο τραγούδι να σου ψιλοαρέσει. Βλέπεις πλέον ότι σε κάθε μαγαζί η μπάντα είναι τεράστια & οι χορευτές πολλοί επομένως το πληθωρικό στυλ που δημιουργείται θα αρέσει λίγο πολύ. Τέλος για να γίνω πιο κατανοητός έτσι όπως το σκέφτομαι γενικότερα, το "έντεχνο vs εμπορικό" είναι σαν να συγκρίνεις ένα παρεϊστικο συνοικιακό μαγαζί με ένα mall με ότι αυτό συνεπάγεται.
ειδικα με το μπιγκ μπρο, ειχε γινει απο πολυ νωρις ολοκληρος σαλος, πριν καν προβληθει δλδ. ακομα και η αρνητικη διαφημιση θεωρειται διαφημιση. μην υποτιμας τη δυναμη της περιεργειας. και προφανως το λανσαρισμα κι ο ντορος του μπρο, δεν ειχε καμια σχεση με του τζυμ.
απλα η μουσικη αυτη ειναι πιο ευπεπτη, πιο χαρουμενη (σε καποιες φασεις) και απλα την ακους για να περασεις καλα διχως πολλα πολλα. αυτο ομως δεν ειναι κριτηριο του τι θεωρειται ποιοτικο ή οχι.
προφανως υπαρχει ολοκληρη υπερπαραγωγη απο πισω γτ πρωτον διχως ολα αυτα τα φρου φρου, δε θα ερθουν πελατες στο σκυλαδικο, και 2ον ξοδευονται πολλαπλασια λεφτα απο οτι στο εντεχνο τραγουδι, ακριβως γτ παρακολουθειται απο περισσοτερο κοσμο, οποτε οτι ξοδευτει, θα επιστραφει πισω στα ταμεια.
δε διαφωνουμε στο οτι υπαρχει λαος που ακουει ολα τα σκυλοποπ. απλα μην συγχεεις την ποιοτητα με την απηχηχη που εχει κατι. δεν ειναι αλληλενδετα. ουτε το ενα προυποθετει το αλλο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οχί λέει οτί αντιπαθούν βασικά τον πολύ κόσμο στα μπουζουκια και όχι την μουσική αυτή.
Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα!!! :cool2:

εγώ κατάλαβα ότι λέει ότι αν δεν ήταν το κοινό της μουσικής έτσι όπως είναι, απλώς δε θα την άκουγαν, δε θα την αντιπαθούσαν...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Πες τα boomb γιατί θα με τρελάνει ο παπατσόλο.
Τύπε εννοώ ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που έτσι και παίξει εκείνη την στιγμή ένα μπουζουκοτράγουδο στο ράδιο, δεν θα θέλουν να το αλλάξουν ντε και καλά αμέσως και θα το ακούσουν (έστω και αδιάφορα) αλλά άμα τους πεις να πάτε μπουζούκια θα σκεφτούν "και που να τρέχω τώρα να κωλοτρίβομαι σε πίστες / να με χαζεύουν όλοι / να μου πετάνε λουλούδια" κλπ. Δε μιλάω για τον πυρήνα των κοινών αλλά για το γενικότερο feeling της φάσης. Είναι αρκετά άτομα που δε γουστάρουν τα παρελκόμενα της μπουζουκομάγαζων και απλά η μουσική δεν τους λέει κάτι το ιδιαίτερο.

Επισκέπτης
Πες τα boomb γιατί θα με τρελάνει ο παπατσόλο.
Τύπε εννοώ ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που έτσι και παίξει εκείνη την στιγμή ένα μπουζουκοτράγουδο στο ράδιο, δεν θα θέλουν να το αλλάξουν ντε και καλά αμέσως και θα το ακούσουν (έστω και αδιάφορα) αλλά άμα τους πεις να πάτε μπουζούκια θα σκεφτούν "και που να τρέχω τώρα να κωλοτρίβομαι σε πίστες / να με χαζεύουν όλοι / να μου πετάνε λουλούδια" κλπ. Δε μιλάω για τον πυρήνα των κοινών αλλά για το γενικότερο feeling της φάσης. Είναι αρκετά άτομα που δε γουστάρουν τα παρελκόμενα της μπουζουκομάγαζων και απλά η μουσική δεν τους λέει κάτι το ιδιαίτερο.
Επιμένω πως όχι,εγώ δεν θα ακούσω με τίποτα Πανταζή,αλλάζω σταθμό,το ίδιο όλοι!!! :rockon:

Επισκέπτης
εγώ κατάλαβα ότι λέει ότι αν δεν ήταν το κοινό της μουσικής έτσι όπως είναι, απλώς δε θα την άκουγαν, δε θα την αντιπαθούσαν...
κι εγω αυτο καταλαβα. αλλα ξεχασα να το σχολιασω πριν  :2funny:
Εχείς τεράστιο λάθος,τελικά είχα,έχω και θα έχω πάντα δίκιο!!! :grin:

Σε κάλυψα εγώ όμως!!! :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επιμένω πως όχι,εγώ δεν θα ακούσω με τίποτα Πανταζή,αλλάζω σταθμό,το ίδιο όλοι!!! :rockon:

όχι όλοι, ξέρω πολλούς που δεν ακούνε ποτέ σκυλάδικα αλλά θα τον αντέξουν τον πανταζή άμα θέλω να τον ακούσω στο ράδιο  :sunglasses:
δεν τα ακούνε απλώς, όχι ότι τα απεχθάνονται.

Επισκέπτης
όχι όλοι, ξέρω πολλούς που δεν ακούνε ποτέ σκυλάδικα αλλά θα τον αντέξουν τον πανταζή άμα θέλω να τον ακούσω στο ράδιο  :sunglasses:
δεν τα ακούνε απλώς, όχι ότι τα απεχθάνονται.
Το απεχθάνονται αλλά σε σέβονται!!! :cheesy:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Με την καμια ομως να ακουσω πανταζη αντζελα και ολες της δευτερογκομενες που τραγουδαν πλεον.ουτε καν αδιαφορα!!προτιμω να βαρεσω την κεφαλα μου στον τοιχο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μονο καλο παλιο λαικο αν σον και καλα θελω να ακουσω λαικο!!! και οχι μπουζουκολαικο δεν το αντεχω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Με την καμια ομως να ακουσω πανταζη αντζελα και ολες της δευτερογκομενες που τραγουδαν πλεον.

ε όχι και να βάζουμε τη λαίδη μαζί με τις ξώμουνες που γκαρίζουν πλέον, έλα παιδιά έλα παιδιάαααααααα συγκεντρωθείτεεεεεεεε  :rockon: :rockon:

ποσες ωρες μπορεις να ακουσεις λεπα??   :2funny: :2funny:

αρχίζω με λεπα, συνεχίζω με μάκη και τερλέγκα, το γυρίζω στον αγγελόπουλο και πέφτω στα πατώματα με γαβαλά και περπινιάδη  :sunglasses:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ειδικα με το μπιγκ μπρο, ειχε γινει απο πολυ νωρις ολοκληρος σαλος, πριν καν προβληθει δλδ. ακομα και η αρνητικη διαφημιση θεωρειται διαφημιση. μην υποτιμας τη δυναμη της περιεργειας. και προφανως το λανσαρισμα κι ο ντορος του μπρο, δεν ειχε καμια σχεση με του τζυμ.
απλα η μουσικη αυτη ειναι πιο ευπεπτη, πιο χαρουμενη (σε καποιες φασεις) και απλα την ακους για να περασεις καλα διχως πολλα πολλα. αυτο ομως δεν ειναι κριτηριο του τι θεωρειται ποιοτικο ή οχι.
προφανως υπαρχει ολοκληρη υπερπαραγωγη απο πισω γτ πρωτον διχως ολα αυτα τα φρου φρου, δε θα ερθουν πελατες στο σκυλαδικο, και 2ον ξοδευονται πολλαπλασια λεφτα απο οτι στο εντεχνο τραγουδι, ακριβως γτ παρακολουθειται απο περισσοτερο κοσμο, οποτε οτι ξοδευτει, θα επιστραφει πισω στα ταμεια.
δε διαφωνουμε στο οτι υπαρχει λαος που ακουει ολα τα σκυλοποπ. απλα μην συγχεεις την ποιοτητα με την απηχηχη που εχει κατι. δεν ειναι αλληλενδετα. ουτε το ενα προυποθετει το αλλο.

Η διαφορά στην ποιότητα φάνηκε στα ποσοστά. Μπορεί για παράδειγμα το Big Brother να άρχισε από 50% αλλά πάντοτε τα νούμερα ανέβαιναν ενώ το Gym μπορεί να έπιασε αρχικά 10% αλλά μετά είχε σταθερή πτώση. Επίσης ποιότητα θεωρώ ότι εξυπηρετεί ανάγκες & απαιτήσεις χωρίς να σε κάνει να προσαρμόζεσαι στη χρήση. Από τη στιγμή που τα μουσικά είδη στις μέρες μας είναι εξίσου προσβάσιμα & ο καθένας έχει δικαίωμα να αλλάξει τις προτιμήσεις του ανά πάσα στιγμή, είναι ορθό να λέμε ότι τα δημοφιλέστερα είδη είναι και τα ποιοτικότερα για τους πολλούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom