You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εμπειρίες με το ίδιο φύλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bisexguy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Οχι
Φιλος εισαι πουστης απλως δε το ξερεις ακομα.
ρωτα τον λιλα σιγουρα θα ειναι ενδιαφερον η απαντηση τουΚαλησπέρα σε όλους του μπουρδελιάριδες εδώ μέσα. Αν και λίγο καθηστερημένα καλή χρόνια κι από μενα. Για πείτε πόσοι απο εδώ είχατε bi εμπειρίες; Θα γουστάρατε ποτέ να σας έπαιρνε πιπα μαζί με την γκόμενα και κάποιος άντρας;
Σύμφωνα με τον Kinsley (αμερικανό-σεξολόγο) οι άνθρωποι χωρίζονται σε 5 κατηγορίες. (Δείτε και την ανάλογη ταινία)
Στο ένα είναι οι straight και στο 5 είναι οι γκέι. Στο 3 οι Bi. Με λίγα λόγια είχε κάνει ενα ερωτηματολόγιο
που πήραν μέρος χιλιάδες αμερικανοί πολίτες και οι περισσότεροι ήταν στο 3. Για απαντήστε και σε αυτό το
poll λοιπόν. Βέβαια για ευνόητους λόγους δεν είναι απαραίτητο να πείτε τι ψηφίσατε όσοι δεν θέλετε.
Στο ένα είναι οι straight και στο 5 είναι οι γκέι. Στο 3 οι Bi. Με λίγα λόγια είχε κάνει ενα ερωτηματολόγιο
που πήραν μέρος χιλιάδες αμερικανοί πολίτες και οι περισσότεροι ήταν στο 3. Για απαντήστε και σε αυτό το
poll λοιπόν. Βέβαια για ευνόητους λόγους δεν είναι απαραίτητο να πείτε τι ψηφίσατε όσοι δεν θέλετε.
Οχι
Βασικά το να πηγαίνω και με άντρες και με γυναίκες είσαι bi.
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Kατι μου λεει οτι προσφατα ανακαλυψες το οτι γουσταρεις να σαλιωνεις το γραμματοσημο κα προσπαθεις να απενοχοποιηθεις στα ματια σου....
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Ενταξει.
Πες του μπαμπα σου οτι δεν εισαι πουστης.Μπορει να τον τρως, αλλα που και που τον δινεις κιολας.
Πες του μπαμπα σου οτι δεν εισαι πουστης.Μπορει να τον τρως, αλλα που και που τον δινεις κιολας.
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Kαμία και ούτε θέλω...
αγαπάω το άλλο φύλο είμαι ετεροφυλόφιλος
αγαπάω το άλλο φύλο είμαι ετεροφυλόφιλος
Ο Λιλα ισος θα ηθελε κατι τετοιο στηλε του πμ
ΥΓ: η ΓΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Δεν ψάχνω κάτι... Απλά κουβέντα κάνουμε...
Καλα ρε bisexguy με το ζορι να μας βγαλεις πουστηδες.
Ανοιγεις δυο θρεντ για μας πεις οτι γαμιεσαι
ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΛΑ
Τωρα θα με πεις ρατσιστη αλλα στα αρχ@@@δια μου
Ααααα τραβα στην Αμερικη να δεις τον πουστο-ερευνιτη και πεστου οτι κανει λαθος ή επειδη ειναι αυτος βι τους βλεπει ολους ετσι για να μην νοιοθει μονος
Ανοιγεις δυο θρεντ για μας πεις οτι γαμιεσαι
ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΛΑ
Τωρα θα με πεις ρατσιστη αλλα στα αρχ@@@δια μου
Ααααα τραβα στην Αμερικη να δεις τον πουστο-ερευνιτη και πεστου οτι κανει λαθος ή επειδη ειναι αυτος βι τους βλεπει ολους ετσι για να μην νοιοθει μονος
Φιλε μου κανε οτι θες με τον λοκο σου, δικαιομα σου.
Αλλα μας ποσταρεις "αμερικανικη ερευνα¨" και εδω ειμαστε αλλεργικοι σε τετοιες πονηρες ερευνες ;)
Το επιασες το υπονοουμενο ετσι?
Αγαπαμε το μουνι και το τρεφουμε καλα (και λοκο μονο γυναικιο μαμαμε)
Αλλα μας ποσταρεις "αμερικανικη ερευνα¨" και εδω ειμαστε αλλεργικοι σε τετοιες πονηρες ερευνες ;)
Το επιασες το υπονοουμενο ετσι?
Αγαπαμε το μουνι και το τρεφουμε καλα (και λοκο μονο γυναικιο μαμαμε)
Ρε παιδια μην αρπαζεσται αμεσως με τον ανθρωπο.Το παιδι ειπε οτι του αρεσοθν κ τα 2 φυλλα.Ενταξει.Πρεπει να τον βριζουμε κ να τον καταδικαζουμε για αυτο?Ελευθερο site ειναι εδω.Και στο κατω κατω ποιοι ειμαστε εμεις που θα το κρινουμε?Ουτε εμενα μαρεσουν οι αντρες κ ουτε εχω παει ποτε αλλα δεν το βριζω το παιδι για τα γουστα του.Οποιονου του αρεσει παει με οτι φυλλο γουσταρει.
προς trikadoros: Πιστευω οτι χαρακτηριζει τον εαυτο του οπως ειναι: μπαϊσεξουαλ, δηλαδη ελκεται σεξουαλικα και απο αντρες και απο γυναικες! τωρα το αν δεν μπορει ο πατερας του ή οποιος αλλος να το καταλαβει, δεν τρεχει και τιποτα
προς bisexguy: μπα, μου φαινεται απλως αηδιστικο να μου επαιρνε πιπα ενας αντρας.
προς bisexguy: μπα, μου φαινεται απλως αηδιστικο να μου επαιρνε πιπα ενας αντρας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις