Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
οχι φιλε ποιο ωραιο ειναι να δεις το περιγραμα απο την παλαμη σου στο κολομερι της... ;)ενδιαφερεσε?????????
οχι φιλε ποιο ωραιο ειναι να δεις το περιγραμα απο την παλαμη σου στο κολομερι της... ;)ενδιαφερεσε?????????
τωρα κοιταξτε πως την εχω πατησει παλι..εχω ελευθερη σχεση με μια κοπελα 31 ετων πολυ ομορφη..ειναι νοικαρισα σε ενα μικρο δυαρι που εχω..εχει χασει τους γονεις της δε εχει δουλεια και μου ειναι αδυνατον να την αφησω αν και ξερω οτι δεν εχουμε κανονικη σχεση..τωρα αγαπη ειναι,λυπηση ειναι, ειλικρινα δεν ξερω..Ελληνιδα ειναι παντως..
Αν και αυτο που ειπες με εβαλε σε σκεψεις ρε τυπε.Λες αν δοσω κανενα χιλιαρικο σε μια απο δαυτες να ερθει να μου κανει τη νοσοκομα τωρα αυτο τον καιρο που δε μπορω να βγω απτο σπιτι επειδη εχω χτυπισει το ποδι μου???? 2 σε ενα δηλαδη!!
ε αυτο δεν λεμε..δεν πληρωνει νοικι και οσο μπορω την στηριζω..ομως εχω φαει κολλημα αν και ξερω τι φαση ειναι..πατε στοιχημα οτι αν βρει καποιον αλλον η αν βρει δουλεια θα φυγει με την μια?? παρ ολα αυτα την λυπαμαι δεν μπορω να την αφησω η να της πω να φυγει..μια ζωη τρομπας ειμαι..τι δουλεια κανει τυπε αυτη?αν πραγματικα εχει αναγκη τοτε ας σου ξεπληρωνει το νοικι με αλλους τροπους
τωρα κοιταξτε πως την εχω πατησει παλι..εχω ελευθερη σχεση με μια κοπελα 31 ετων πολυ ομορφη..ειναι νοικαρισα σε ενα μικρο δυαρι που εχω..εχει χασει τους γονεις της δε εχει δουλεια και μου ειναι αδυνατον να την αφησω αν και ξερω οτι δεν εχουμε κανονικη σχεση..τωρα αγαπη ειναι,λυπηση ειναι, ειλικρινα δεν ξερω..Ελληνιδα ειναι παντως..
Εγω θελω να ξερει και να μαγειρευει εχω βαρεθει τα σουβλακια και τα κινεζικα! Επισης θελω μου πλενει τα ρουχα και να βαζει και καμια σκουπα γιατι τοσες μερες εχει πιασει το σπιτι ραριενεργα αποβλητα....και οταν τελειωνει ολα αυτα να ασχολειτε με τον πραγματικο της ρολοτυπε εγω που ειχα σπασει το ποδι μου ειχα καλεσει μερικες σπιτι για να μη βαριεμαι
κανενα παραπονο απο την κοπελα που ηρθε μαζι μου και 2 σαβ/κυριακα σε Συρο και Μυκονο
ε αυτο δεν λεμε..δεν πληρωνει νοικι και οσο μπορω την στηριζω..ομως εχω φαει κολλημα αν και ξερω τι φαση ειναι..πατε στοιχημα οτι αν βρει καποιον αλλον η αν βρει δουλεια θα φυγει με την μια?? παρ ολα αυτα την λυπαμαι δεν μπορω να την αφησω η να της πω να φυγει..μια ζωη τρομπας ειμαι..
εγω ηθελα νταλκα..αυτη ηταν απλα στυγνη επαγγελματιας..δεχτηκα να συνεχισω μια τετοια σχεση απλα για να την εχω που και που διπλα μου...ξεγελουσα τον εαυτο μου..παντως ηταν θεα..απιστευτη ομορφια ρε μαγκες..τελικά δεν καταλαβαίνω, τι είδουν σχέση είχατε, σεξ επι χρήμασι (επαγγελματίας, με κατ' αποκοπήν πληρωμή), ή sponsoring?
Βασικό.
Εγω θελω να ξερει και να μαγειρευει εχω βαρεθει τα σουβλακια και τα κινεζικα! Επισης θελω μου πλενει τα ρουχα και να βαζει και καμια σκουπα γιατι τοσες μερες εχει πιασει το σπιτι ραριενεργα αποβλητα....και οταν τελειωνει ολα αυτα να ασχολειτε με τον πραγματικο της ρολο
φιλε στρειδακι ειναι αλλα δεν την παρεξηγω δεν εχει που αλλουν να βασισθει..το θεμα ειναι αν λυσει το οικονομικο της προβλημα(λεμε τωρα) θα εκτιμησει οτι την βοηθουσα η θα την κανει με ελαφρα?(οχι οτι θα με νοιαξει και πολυ δλδ)Εννοείς ότι σου χει κατσικωθεί ή ότι την λυπάσαι και της έχεις κατσικωθει εσύ τύπε;
Σε λιγο η αγωρα θα το απαιτησει και τα κολ γκιρλς μαζι με το φουλ προγραμμα θα κανουν και μενου μαγειρικης!!!ετσι!!νοικοκυρα και πουτανα μαζι
Βλεπεις πώς τα μασανε κανονικα? μαθε μπαλιτσα.Respect στο στριπτοκόπριτσο
φιλε στρειδακι ειναι αλλα δεν την παρεξηγω δεν εχει που αλλουν να βασισθει..το θεμα ειναι αν λυσει το οικονομικο της προβλημα(λεμε τωρα) θα εκτιμησει οτι την βοηθουσα η θα την κανει με ελαφρα?(οχι οτι θα με νοιαξει και πολυ δλδ)
εχετε δει τον λυκο της wolf street? ειδατε τι του εκανε η γυναικα του, του ντι καπριο οτα αυτος καταστραφηκε? ειδατε πως του συμπεριφεροτανε πριν? ε, κατι τετοιο εννοω..
δεν ειναι αυτες ικανες και καπατσες..απλα ειναι βλακας ο αλλος που τα σπρωχνει..Βλεπεις πώς τα μασανε κανονικα? μαθε μπαλιτσα.
Σε λιγο η αγωρα θα το απαιτησει και τα κολ γκιρλς μαζι με το φουλ προγραμμα θα κανουν και μενου μαγειρικης!!!