Πριν αρκετα χρονια το καλοκαιρι του 2007 τοτε που τα οικονομικα ηταν καπως ανθηρα,πηγαινα συχνα σε ενα γνωστο στριπτιζαδικο..εκει γνωρισα μια Ρωσσιδουλα την οποια συχνα πυκνα κερναγα ποτα, ακομα και σαμπανια οτα χορευε στυλο κλπ..της εδωσα τον αριθμο του κινητου και καποια στιγμη πηρε τηλ..μεσ την τρελη χαρα ετοιμαστηκα για να βγω ραντεβου με μια γκομεναρα που ηταν και στριπτιζου..(το μετραγα καπως αυτο)πραγματι βγηκαμε και την πηγα σε ενα πολυ καλο ρεστωραν καπου στα νοτια προαστια..αφου φαγαμε(λογαριασμος 180e)! κατω απο το ημιφως των κεριων της προτεινα να παμε σε οτελ για τα περαιτερω..μωρο μου, μου λεει για σενα επειδη σε συμπαθω μονο 200ε για οση ωρα θες! Αυτοστιγμη ρε μαγκες το ηθικο μου επεσε στο ναδιρ..γιατι ειχα πιστεψει ο χαζος οτι την πηγαινα για σχεση..να μη τα πολυλογω πηγαμε οτελ ηταν πολυ καλη και η σχεση συνεχιστηκε ετσι..το αποτελεσμα? μεσα σε 2 χρονια μου μασησε αυτη και το στριπτιζαδικο μαζι πανω απο 45.000 ευρω..ναι φυσικα η κοπελα δεν εφταιγε σε τπτ εγω ημουν ο
..ομως εχει και συνεχεια..οταν πια στεγνωσα οικονομικα και το πηρε πρεφα, αρχισε τα μουρο μου σημερα δεν μπορω να βγουμε θαχω καποιους φιλους σπιτι και τετοιες φτηνες δικαιολογιες..ναταν ομως μονο αυτη? στο συγκεκριμενο στριπ ειχα αφησει τουχαχιστον 20.000(απο τα 45000) γιατι πηγαινα εκει την κερναγα ανοιγα σαμπανιες κλπ..περιττο να σας πω οτι μ0υ εδιναν το καλυτερο τραπεζι ηταν ευγενεστατοικλπ..οταν καταλαβα οτι στεγνωσα μου γυρναγαν περιφρονητικα την πλατη δεν με κερασαν ουτε ενα ποτο ενω δεν ελειψαν και οι ειρωνιες και μαλιστα απο ανθρωπους στους οποιους αφηνα καθε φορα απο 10-20 ε πουρπμπουαρ..για τραπεζι δε ουτε λογος..στο ορθιο την εβγαζα και ας ειχα αφησει πανω απο 20.000ε σε 2 χρονια(απο το 2007-2009) γι αυτο μαγκες προσεξτε τι λεφτα χαλατε σε τετοια μερη, προσοχη στις ρωσσιδες δαγκωνουν ασχημα και δεν εκτιμανε τπτ απολυτως..οσο καλα και να τις φερθειτε..μοναδικο ελαφρυντικο η ηλικια μου αφου τοτε μολις ειχα κλεισει τα 30..υπηρξαν βεβαια και τα θετικα..1.εκανα πολυ και καλο σεξ..2.διασκεδασα αρκετα στο στριπ..και 3 και κυριοτερο ειμαι πια πολυ πιο δυνατος και δεν την ξαναπαταω..