Νέα

Eμπειρια απο πυρφορικη σχεση με στριπτιζου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αν μετά από 7 χρόνια σου φαίνεται "περίεργο" σαν σκηνικό και βλέπεις σε ανάλογες συμπεριφορές "αχαριστία" με συγχωρείς αλλά τα θέλει ο κώλος σου. Αυτά είναι ο κανόνας στη νύχτα ρε παίχτη.

Το Respect στη νυχτα δεν το 'χουν αυτοι που "καταθετουν".  ;)

Το εχουν τυποι με γκανια, με κοκες, με μεσα, ή αλλοι που τους επιασαν και δεν μιλησαν για να ελαφρυνουν την ποινη τους.

Μικρομεσαιοι λογιστες που αφηνουν χιλιαρικα, δεν παυουν να ειναι λογιστες στα ματια των αετονυχηδων νταβατζηδων.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Φυσικα και μου εχει τυχει.Απλα οταν μιλαμε μονο εμφανισιακο κολημα συνηθως δεν κραταει τοσο καιρο γιαυτο το λεω.Τωρα αν μιλαγατε κιολας και την συμπαθησες αλλο.

Επισκέπτης
Παντως μου εκανε εντυπωση που κανενας δεν ειρωνευτηκε ουτε με κατηγορησε στα σχολια σας..ειστε ωραιοι ρε μαγκες..αλλωστε μεταξυ συναγωνιστων αλληλεγγυη και κατανοηση.. :rockon:  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το Respect στη νυχτα δεν το 'χουν αυτοι που "καταθετουν".  ;)

Το εχουν τυποι με γκανια, με κοκες, με μεσα, ή αλλοι που τους επιασαν και δεν μιλησαν για να ελαφρυνουν την ποινη τους.

Μικρομεσαιοι λογιστες που αφηνουν χιλιαρικα, δεν παυουν να ειναι λογιστες στα ματια των αετονυχηδων νταβατζηδων.
Φιλε δεν νομιζω οτι παει ετσι.Εχω την εντυπωση οτι στη νυχτα οπως και στην μερα το respect τελειωνει εκει που αρχιζει η αναγκη και το συμπεφον...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παντως μου εκανε εντυπωση που κανενας δεν ειρωνευτηκε ουτε με κατηγορησε στα σχολια σας..ειστε ωραιοι ρε μαγκες..αλλωστε μεταξυ συναγωνιστων αλληλεγγυη και κατανοηση.. :rockon:  :rockon:
Γιατι να σε ειροντευτουμε ρε τυπε? Εγω τουλαχιστον το δηλωνω και  ευθαρσως ρε φιλε θα μπορουσε να συμβει και σε μενα,πανω στην καυλα κανεις μπορει να κανει τις μεγαλυτερες μαλακιες.Εδω ο αλλος για μια πιπα εγινε ρεζιλι σε ολο τον πλανητη (κλιντον) εμεις οι μπατανοβλαχοι απο τη ελλαντα θα τη γλυτωσουμε?

Επισκέπτης
Γιατι να σε ειροντευτουμε ρε τυπε? Εγω τουλαχιστον το δηλωνω και  ευθαρσως ρε φιλε θα μπορουσε να συμβει και σε μενα,πανω στην καυλα κανεις μπορει να κανει τις μεγαλυτερες μαλακιες.Εδω ο αλλος για μια πιπα εγινε ρεζιλι σε ολο τον πλανητη (κλιντον) εμεις οι μπατανοβλαχοι απο τη ελλαντα θα τη γλυτωσουμε?
ετσι ειναι φιλε..αλλα γενικα οταν καποιος πιαστει κοροιδο, συνηθως οι αλλοι τον κραζουν λες και οι αλλοι δεν κανουν λαθη..παντως ο λογος που το εγραψα ειναι για να διδαχτουν και αλλοι απο την εμπειρια μου..τα ατομα αυτα(της νυχτας) δεν εχουν μπεσα και θελει προσοχη..οπου σε πιασουν ειναι..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μπορεις παντα να βρεις καμια πλουσια κυρια και να παρεις το αιμα σου πισω :rockon:

Επισκέπτης
Μπορεις παντα να βρεις καμια πλουσια κυρια και να παρεις το αιμα σου πισω :rockon:
οσο κι αν σου κανει εντυπωση φιλε τα λεφτα δεν τα κλαιω περασα πολυ καλα και η κοπελα πολυ ξηγημενη στο κρεββατι..εγω κατι ειχα παθει και δεν ηθελα μονο το σωμα της αλλα και την καρδια της..υπαρχουν παντως πολυ χειροτερα..αλλοι χασανε λεφτα σε τζογο η σε χρηματιστηριο..τουλαχιστον εγω το ευχαριστηθηκα δεοντως!  :rockon:

Επισκέπτης
οσο κι αν σου κανειεντυπωση φιλε τα λεφτα δεν τα κλαιω περασα πολυ καλα και η κοπελα πολυ ξηγημενη στο κρεββατι..εγω κατι ειχα παθει και δεν ηθελα μονο το σωμα της αλλα και την καρδια της..υπαρχουν παντως πολυ χειροτερα..αλλοι χασανε λεφτα σε τζογο η σε χρηματιστηριο..τουλαχιστον εγω το ευχαριστηθηκα δεοντως!  :rockon:

πες ότι πήρες μια Μερσεντές και την τράκαρες ανεπανόρθωτα τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μη το λες,η καλυτερη δουλεια ειναι το ζιγκολικι!! Σε ταιζει σε πληρωνει και σε μαθαινει και κολπα στο σεξ! Ενταξυ μπορει μεσα στα καθηκοντα σου να ειναι να της θυμιζεις που εβαλε τη μασελα της..αλλα τι σημασια εχει αν εισαι ερωτευμενος...  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πες ότι πήρες μια Μερσεντές και την τράκαρες ανεπανόρθωτα τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:
εγω το σκεφτομαι αλλοιως τυπε..αγορασα μια εμπειρια που με εκανε πολυ δυνατο..αλλα και αναμνησεις που θαχω να τις θυμαμαι..περασα φινα..εκεινο που δεν μ αρεσε και μου εκανε αλγεινη εντυπωση ηταν η συμπεριφορα των υπαλληλων του στριπ..που φημιζεται και για το καλυτερο στην Αθηνα..και με τις ωραιοτερες(οντως) κοπελες...ντροπη τους..

Επισκέπτης
εκεινο που δεν μ αρεσε και μου εκανε αλγεινη εντυπωση ηταν η συμπεριφορα των υπαλληλων του στριπ..που φημιζεται και για το καλυτερο στην Αθηνα..και με τις ωραιοτερες(οντως) κοπελες...ντροπη τους..

καλά κάνεις και το επαναλαμβάνεις τύπε, να μαθαίνουμε όλοι με τι άτομα έχουμε να κάνουμε  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μη το λες,η καλυτερη δουλεια ειναι το ζιγκολικι!! Σε ταιζει σε πληρωνει και σε μαθαινει και κολπα στο σεξ! Ενταξυ μπορει μεσα στα καθηκοντα σου να ειναι να της θυμιζεις που εβαλε τη μασελα της..αλλα τι σημασια εχει αν εισαι ερωτευμενος...  :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ειμαι γεννημενος για πυρφορος δυστυχως..ασε που αν δεν ειναι θεα η γκομενα δεν λειτουργω με τιποτα!

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Άσχετο αλλά ταυτόχρονα πολύ σχετικό, αυτή είναι μία βελγική σειρά που μιλάει για πουτάνες κλπ. και δείχνει λίγο πολύ από που ξεκινούν, τι ψάχνουν, τι περνάνε και πώς σκέφτονται

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
επαθες και εμαθες πιστευω...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πριν αρκετα χρονια το καλοκαιρι του 2007 τοτε που τα οικονομικα ηταν καπως ανθηρα,πηγαινα συχνα σε ενα γνωστο στριπτιζαδικο..εκει γνωρισα μια Ρωσσιδουλα την οποια συχνα πυκνα κερναγα ποτα, ακομα και σαμπανια οτα χορευε στυλο κλπ..της εδωσα τον αριθμο του κινητου και καποια στιγμη πηρε τηλ..μεσ την τρελη χαρα ετοιμαστηκα για να βγω ραντεβου με μια γκομεναρα που ηταν και στριπτιζου..(το μετραγα καπως αυτο)πραγματι βγηκαμε και την πηγα σε ενα πολυ καλο ρεστωραν καπου στα νοτια προαστια..αφου φαγαμε(λογαριασμος 180e)! κατω απο το ημιφως των κεριων της προτεινα να παμε σε οτελ για τα περαιτερω..μωρο μου, μου λεει για σενα επειδη σε συμπαθω μονο 200ε για οση ωρα θες! Αυτοστιγμη ρε μαγκες το ηθικο μου επεσε στο ναδιρ..γιατι ειχα πιστεψει ο χαζος οτι την πηγαινα για σχεση..να μη τα πολυλογω πηγαμε οτελ ηταν πολυ καλη και η σχεση συνεχιστηκε ετσι..το αποτελεσμα? μεσα σε 2 χρονια μου μασησε αυτη και το στριπτιζαδικο μαζι πανω απο 45.000 ευρω..ναι φυσικα η κοπελα δεν εφταιγε σε τπτ εγω ημουν ο  :jerking:..ομως εχει και συνεχεια..οταν πια στεγνωσα οικονομικα και το πηρε πρεφα, αρχισε τα μουρο μου σημερα δεν μπορω να βγουμε θαχω καποιους φιλους σπιτι και τετοιες φτηνες δικαιολογιες..ναταν ομως μονο αυτη? στο συγκεκριμενο στριπ ειχα αφησει τουχαχιστον 20.000(απο τα 45000) γιατι πηγαινα εκει την κερναγα ανοιγα σαμπανιες κλπ..περιττο να σας πω οτι μ0υ εδιναν το καλυτερο τραπεζι ηταν ευγενεστατοικλπ..οταν καταλαβα οτι στεγνωσα μου γυρναγαν περιφρονητικα την πλατη δεν με κερασαν ουτε ενα ποτο ενω δεν ελειψαν και οι ειρωνιες και μαλιστα απο ανθρωπους στους οποιους αφηνα καθε φορα απο 10-20 ε πουρπμπουαρ..για τραπεζι δε ουτε λογος..στο ορθιο την εβγαζα και ας ειχα αφησει πανω απο 20.000ε σε 2 χρονια(απο το 2007-2009) γι αυτο μαγκες προσεξτε τι λεφτα χαλατε σε τετοια μερη, προσοχη στις ρωσσιδες δαγκωνουν ασχημα και δεν εκτιμανε τπτ απολυτως..οσο καλα και να τις φερθειτε..μοναδικο ελαφρυντικο η ηλικια μου αφου τοτε μολις ειχα κλεισει τα 30..υπηρξαν βεβαια και τα θετικα..1.εκανα πολυ και καλο σεξ..2.διασκεδασα αρκετα στο στριπ..και 3 και κυριοτερο ειμαι πια πολυ πιο δυνατος και δεν την ξαναπαταω..

Καλα ρε φιλε 45000 για μια γκομενα?τι δουλεια κανεις ρε τυπε?εγω τοσα δν εχω φαει για ολες μαζι   :rolleyes: :rolleyes:  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom