Νέα

Eμπειρια απο πυρφορικη σχεση με στριπτιζου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι τοτε ειχα καλο εισοδημα 2500/μηνα μισθο (λογιστης σε μεγαλη εταιρια) απλα τωρα παιρνω ενα 1200αρι και αυτο με απληρωτες υπερωριες..τοτε τα 45.000 σε 2 χρονια δεν ηταν τπτ το ιδιαιτερο..

άρα άλλαξε τον τίτλο του θρεντ σε:

Ο Βενιζέλος μου κόστησε όσο δύο στριπτιτζούδες  :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πριν αρκετα χρονια το καλοκαιρι του 2007 τοτε που τα οικονομικα ηταν καπως ανθηρα,πηγαινα συχνα σε ενα γνωστο στριπτιζαδικο..εκει γνωρισα μια Ρωσσιδουλα την οποια συχνα πυκνα κερναγα ποτα, ακομα και σαμπανια οτα χορευε στυλο κλπ..της εδωσα τον αριθμο του κινητου και καποια στιγμη πηρε τηλ..μεσ την τρελη χαρα ετοιμαστηκα για να βγω ραντεβου με μια γκομεναρα που ηταν και στριπτιζου..(το μετραγα καπως αυτο)πραγματι βγηκαμε και την πηγα σε ενα πολυ καλο ρεστωραν καπου στα νοτια προαστια..αφου φαγαμε(λογαριασμος 180e)! κατω απο το ημιφως των κεριων της προτεινα να παμε σε οτελ για τα περαιτερω..μωρο μου, μου λεει για σενα επειδη σε συμπαθω μονο 200ε για οση ωρα θες! Αυτοστιγμη ρε μαγκες το ηθικο μου επεσε στο ναδιρ..γιατι ειχα πιστεψει ο χαζος οτι την πηγαινα για σχεση..να μη τα πολυλογω πηγαμε οτελ ηταν πολυ καλη και η σχεση συνεχιστηκε ετσι..το αποτελεσμα? μεσα σε 2 χρονια μου μασησε αυτη και το στριπτιζαδικο μαζι πανω απο 45.000 ευρω..ναι φυσικα η κοπελα δεν εφταιγε σε τπτ εγω ημουν ο  :jerking:..ομως εχει και συνεχεια..οταν πια στεγνωσα οικονομικα και το πηρε πρεφα, αρχισε τα μουρο μου σημερα δεν μπορω να βγουμε θαχω καποιους φιλους σπιτι και τετοιες φτηνες δικαιολογιες..ναταν ομως μονο αυτη? στο συγκεκριμενο στριπ ειχα αφησει τουχαχιστον 20.000(απο τα 45000) γιατι πηγαινα εκει την κερναγα ανοιγα σαμπανιες κλπ..περιττο να σας πω οτι μ0υ εδιναν το καλυτερο τραπεζι ηταν ευγενεστατοικλπ..οταν καταλαβα οτι στεγνωσα μου γυρναγαν περιφρονητικα την πλατη δεν με κερασαν ουτε ενα ποτο ενω δεν ελειψαν και οι ειρωνιες και μαλιστα απο ανθρωπους στους οποιους αφηνα καθε φορα απο 10-20 ε πουρπμπουαρ..για τραπεζι δε ουτε λογος..στο ορθιο την εβγαζα και ας ειχα αφησει πανω απο 20.000ε σε 2 χρονια(απο το 2007-2009) γι αυτο μαγκες προσεξτε τι λεφτα χαλατε σε τετοια μερη, προσοχη στις ρωσσιδες δαγκωνουν ασχημα και δεν εκτιμανε τπτ απολυτως..οσο καλα και να τις φερθειτε..μοναδικο ελαφρυντικο η ηλικια μου αφου τοτε μολις ειχα κλεισει τα 30..υπηρξαν βεβαια και τα θετικα..1.εκανα πολυ και καλο σεξ..2.διασκεδασα αρκετα στο στριπ..και 3 και κυριοτερο ειμαι πια πολυ πιο δυνατος και δεν την ξαναπαταω..
με συγκίνησες μπαγασικο

Επισκέπτης
Αν μετά από 7 χρόνια σου φαίνεται "περίεργο" σαν σκηνικό και βλέπεις σε ανάλογες συμπεριφορές "αχαριστία" με συγχωρείς αλλά τα θέλει ο κώλος σου. Αυτά είναι ο κανόνας στη νύχτα ρε παίχτη.
οχι τυπε..ξυπνησα πια..οπως ξυπνησαμε γενικα ολοι οι Ελληνες λογω της κρισης!

Επισκέπτης
Επαναλμβανω δεν ειναι οτι το μετανιωσα..απλα καπως μου εκατσε η συμπεριφορα των υπαλληλων του στριπ..κατα τα αλλα ηξερα τι εκανα ενηλικος ημουν 30 ετων γαιδουρι..εκεινο που δεν ηξερα οτι λιγο αργοτερα θα ερχοτανε αυτη η καταραμενη κριση οποτε και δεν θα εκανα κατι τετοιο φυσικα..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
τύπε 45.000 από το 2007 μέχρι σήμερα (7χρόνια) δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, τουλάχιστον τα ευχαριστήθηκες

7 χρονια  :think:

επρεπε να σκαρωνε κι ένα κουτσουβελο, θα εφτιαχνε ομορφο σοι από το ρωσιδακι  :rockon:

Επισκέπτης
Επαναλμβανω δεν ειναι οτι το μετανιωσα..απλα καπως μου εκατσε η συμπεριφορα των υπαλληλων του στριπ..κατα τα αλλα ηξερα τι εκανα ενηλικος ημουν 30 ετων γαιδουρι..εκεινο που δεν ηξερα οτι λιγο αργοτερα θα ερχοτανε αυτη η καταραμενη κριση οποτε και δεν θα εκανα κατι τετοιο φυσικα..

τύπε μάθε Γερμανικά και φύγε λογιστής για Βερολίνο (ΑΡΤΕΜΙΣ) η Φρανκφούρτη (ΟΑΣΙΣ)

Είσαι μεγάλο αλάνι και θα πας χαμένος σ αυτή τη χώρα, μην αφήσεις την κρίση να σε φάει...

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
τύπε μάθε Γερμανικά και φύγε λογιστής για Βερολίνο (ΑΡΤΕΜΙΣ) η Φρανκφούρτη (ΟΑΣΙΣ)

Είσαι μεγάλο αλάνι και θα πας χαμένος σ αυτή τη χώρα, μην αφήσεις την κρίση να σε φάει...

:rockon: :rockon: :rockon:
νασαι καλα ρε μαγκα αλλα ωσπου να μαθω Γερμανικα θαχω γερασει! κωλογλωσσα και δυσκολη! ασε που η ξενητεια ειναι σκληρη..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ναι αλλα οι Γερμανιδες τυπε εχουν συγγκεκριμενα...ταλεντα!! Μη το γελας καθολου! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom