Νέα

Eμπειρια απο πυρφορικη σχεση με στριπτιζου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
τυπε ειμαι γεννημενος για πυρφορος δυστυχως..ασε που αν δεν ειναι θεα η γκομενα δεν λειτουργω με τιποτα!

Αφού έσπρωξες δεν είσαι πυρφόρος, τύπε.  :rockon:
Απλά πλήρωσες πολύ ακριβά το πήδημα.

Επισκέπτης
βλέπετε ρε, χωρίς αυτό δεν λέει.

είναι ξεροσφύρι σκέτο, ουζάκι χωρίς χταποδάκι.
σωστος μεγαλε! και ξερεις κατι? εμεις οι αντρες ειμαστε πολυ πιο αισθηματιες απο τις γκομενες που ειναι ψυχρες και αποφασισμενες να παιρνουν αυτο που θελουν ειτε λεγεται γαμος (με συμφερον) ειτε λεγεται μετρητο, ειτε θεση εργασιας..ειναι αμειληκτες!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
εγω το σκεφτομαι αλλοιως τυπε..αγορασα μια εμπειρια που με εκανε πολυ δυνατο..αλλα και αναμνησεις που θαχω να τις θυμαμαι..περασα φινα..εκεινο που δεν μ αρεσε και μου εκανε αλγεινη εντυπωση ηταν η συμπεριφορα των υπαλληλων του στριπ..που φημιζεται και για το καλυτερο στην Αθηνα..και με τις ωραιοτερες(οντως) κοπελες...ντροπη τους..
Ξεκολα με τα λαμογια, ειναι για πολυ ξυλο μιλαμε......

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
σωστος μεγαλε! και ξερεις κατι? εμεις οι αντρες ειμαστε πολυ πιο αισθηματιες απο τις γκομενες που ειναι ψυχρες και αποφασισμενες να παιρνουν αυτο που θελουν ειτε λεγεται γαμος (με συμφερον) ειτε λεγεται μετρητο, ειτε θεση εργασιας..ειναι αμειληκτες!
Μη το λες...για ολα υπαρχει ενα κουμπι που αν το βρεις θα την κανεις να σε κυνηγαει...εκτος αν βρομας σαν χαλασμενο σκορδοστουπι...τοτε δεν εχεις πολλες ελπιδες..

Επισκέπτης
Μη το λες...για ολα υπαρχει ενα κουμπι που αν το βρεις θα την κανεις να σε κυνηγαει...εκτος αν βρομας σαν χαλασμενο σκορδοστουπι...τοτε δεν εχεις πολλες ελπιδες..
αλλο αυτο..λεω αν καταλαβει οτι την καψουρευτηκες και δειξεις αδυναμια..εκει την εκατσες την βαρκα..και αυτο δεν ισχυει μονο για τις επαγγελματιες αλλα για ολες!

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Το κουμπί που πατάς για να ανοίγεις το χρηματοκιβώτιο στην περίπτωση του thread starter.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Στοθς συγκεκριμενους χωρους ισως να πρεπει να ειναι και ετσι, σκεψου μονο τι τυποι μπορει να μπουν σε τετοια μαγαζια και ποιοι ειναι τα αφεντικα.... εχεις αναρωτηθει ποτε μπαινοντας σε ενα στριπ ποσα ατομα εκει μεσα εχουν κανει φονο????? περα απο αυτα η δικια μου απορεια με την περιπτωση σου ειναι αφου εισουν διατεθημενος να χαλασεις τοσα λεφτα και αφου την ειχες καψουρευτει γιατι δεν της εκοψες τον βηχα, του τυπου φυγε απο την δουλεια σε ζω εγω (ειχες καλη δουλεια), στην καλη περιπτωση η γκομενα θα ειχε δεχτει και τωρα μπορει να εισασταν ακομα μαζι συν του οτι θα ειχες γλιτωσει τα λεφτα απο τις βιζιτες και τα στριπ, στην ακραια κακη περιπτωση ομως μπορει να το ελεγε στον νταβα της και να ειχες σοβαρο προβλημα (τοτε οι νταβαδες σκοτωνανε για τετοιες γκομενες βλεπε περιπτωση Ριζαι).......

Επισκέπτης
εχετε δει τον λυκο της wolf street? ειδατε τι του εκανε η γυναικα του, του ντι καπριο οτα αυτος καταστραφηκε? ειδατε πως του συμπεριφεροτανε πριν? ε, κατι τετοιο εννοω..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αλλο αυτο..λεω αν καταλαβει οτι την καψουρευτηκες και δειξεις αδυναμια..εκει την εκατσες την βαρκα..και αυτο δεν ισχυει μονο για τις επαγγελματιες αλλα για ολες!

τη δαγκωσες τη λαμαρινα που λεμε!!! :grin: παντως φιλε εγω για ολες μου τις γκομενες σχεσεις δν ειχα χαλασει τοσα λεφτα  :grin:
νταξει μπορει για αμαξια να χω δωσει κανα 30χιλ αλλα για μια γκομενα οχι,ισως επειδη δν εχω κολλησει τοσο οσο εσυ με τη συγκεκριμενη  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ενω αν τις ριχνεις ενα γερο spanking  :s&m_1: καθε βδομαδα και της κανεις τον κολο μελιτζανα και δυο καλους πουτσους καθε μερα,δε θα εχει μυαλο για να σε εκμεταλευτει  :grin:

Επισκέπτης
Στοθς συγκεκριμενους χωρους ισως να πρεπει να ειναι και ετσι, σκεψου μονο τι τυποι μπορει να μπουν σε τετοια μαγαζια και ποιοι ειναι τα αφεντικα.... εχεις αναρωτηθει ποτε μπαινοντας σε ενα στριπ ποσα ατομα εκει μεσα εχουν κανει φονο????? περα απο αυτα η δικια μου απορεια με την περιπτωση σου ειναι αφου εισουν διατεθημενος να χαλασεις τοσα λεφτα και αφου την ειχες καψουρευτει γιατι δεν της εκοψες τον βηχα, του τυπου φυγε απο την δουλεια σε ζω εγω (ειχες καλη δουλεια), στην καλη περιπτωση η γκομενα θα ειχε δεχτει και τωρα μπορει να εισασταν ακομα μαζι συν του οτι θα ειχες γλιτωσει τα λεφτα απο τις βιζιτες και τα στριπ, στην ακραια κακη περιπτωση ομως μπορει να το ελεγε στον νταβα της και να ειχες σοβαρο προβλημα (τοτε οι νταβαδες σκοτωνανε για τετοιες γκομενες βλεπε περιπτωση Ριζαι).......
η κοπελα μου φερθηκε πολυ τιμια και μου ειχε αποκλεισει δεσμο και τετοια..απλα εγω ειχα φαει κολλημα και ηλπιζα..κανενα παραπονο απο την κοπελα που ηρθε μαζι μου και 2 σαβ/κυριακα σε Συρο και Μυκονο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εχετε δει τον λυκο της wolf street? ειδατε τι του εκανε η γυναικα του, του ντι καπριο οτα αυτος καταστραφηκε? ειδατε πως του συμπεριφεροτανε πριν? ε, κατι τετοιο εννοω..
Αλλο η γκομενα της ταινιας αυτης.Αυτη δεν ανηκει στιν κατηγωρια γυναικες γενικα.Ειναι μια κατηγωρια μονη της! :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ενω αν τις ριχνεις ενα γερο spanking  :s&m_1: καθε βδομαδα και της κανεις τον κολο μελιτζανα και δυο καλους πουτσους καθε μερα,δε θα εχει μυαλο για να σε εκμεταλευτει  :grin:

η γυναικα ειναι ενα ρολοι...με το σεξ τις κουρδιζεις..... :grin:

Επισκέπτης
Αλλο η γκομενα της ταινιας αυτης.Αυτη δεν ανηκει στιν κατηγωρια γυναικες γενικα.Ειναι μια κατηγωρια μονη της! :rockon:
ειδες πως την εκανε με ελαφρα μολις καταστραφηκε ο τυπος? οι πιο πολλες ετσικανουν  φιλε..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
η κοπλεα μου φερθηκε πολυ τιμια και μου ειχε αποκλεισει δεσμο και τετοια..απλα εγω ειχα φαει κολλημα και ηλπιζα..κανενα παραπονο απο την κοπελα που ηρθε μαζι μου και 2 σαβ/κυριακα σε Συρο και Μυκονο
Απο την αλλη,αν βρεις γκομενα που εχει συνηθησει τα μεγαλα λουσα...και θες να εισαι κουβαρντας...αν εξεραισεις το στριπτιτζαδικο...για 2 χρονια..το να της κερνας τα παντα και να τη βγαζεις εξω και να της κανεις δωρα κτλπ...βαζω μεσα και τα δικα σου εξωδα...μπορει και να βγαινουν πανω κατω τα ιδια λευτα.  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ειδες πως την εκανε με ελαφρα μολις καταστραφηκε ο τυπος? οι πιο πολλες ετσι φιλε..
Ειναι επειδη ο τυπος απο την αρχη την πιδηξε με τα λευτα του και οχι με το καυλι του.Βεβαια αν θυμαμαι καλα την ταινια της ειχε πριξει και τα αρχιδια με τις καταχρησεις και τις μαλακιες του.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
η κοπελα μου φερθηκε πολυ τιμια και μου ειχε αποκλεισει δεσμο και τετοια..απλα εγω ειχα φαει κολλημα και ηλπιζα..κανενα παραπονο απο την κοπελα που ηρθε μαζι μου και 2 σαβ/κυριακα σε Συρο και Μυκονο
Κακως ηλπιζες, δυστυχως ή ευτυχως αυτες δεν ειναι Ελληνιδες, οτι λεν το εννοουν......

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

Stories

Νέο!