τυπε ειμαι γεννημενος για πυρφορος δυστυχως..ασε που αν δεν ειναι θεα η γκομενα δεν λειτουργω με τιποτα!
Αφού έσπρωξες δεν είσαι πυρφόρος, τύπε.
Απλά πλήρωσες πολύ ακριβά το πήδημα.
τυπε ειμαι γεννημενος για πυρφορος δυστυχως..ασε που αν δεν ειναι θεα η γκομενα δεν λειτουργω με τιποτα!
...δεν ηθελα μονο το σωμα της αλλα και την καρδια της..
σωστος μεγαλε! και ξερεις κατι? εμεις οι αντρες ειμαστε πολυ πιο αισθηματιες απο τις γκομενες που ειναι ψυχρες και αποφασισμενες να παιρνουν αυτο που θελουν ειτε λεγεται γαμος (με συμφερον) ειτε λεγεται μετρητο, ειτε θεση εργασιας..ειναι αμειληκτες!βλέπετε ρε, χωρίς αυτό δεν λέει.
είναι ξεροσφύρι σκέτο, ουζάκι χωρίς χταποδάκι.
Ξεκολα με τα λαμογια, ειναι για πολυ ξυλο μιλαμε......εγω το σκεφτομαι αλλοιως τυπε..αγορασα μια εμπειρια που με εκανε πολυ δυνατο..αλλα και αναμνησεις που θαχω να τις θυμαμαι..περασα φινα..εκεινο που δεν μ αρεσε και μου εκανε αλγεινη εντυπωση ηταν η συμπεριφορα των υπαλληλων του στριπ..που φημιζεται και για το καλυτερο στην Αθηνα..και με τις ωραιοτερες(οντως) κοπελες...ντροπη τους..
Μη το λες...για ολα υπαρχει ενα κουμπι που αν το βρεις θα την κανεις να σε κυνηγαει...εκτος αν βρομας σαν χαλασμενο σκορδοστουπι...τοτε δεν εχεις πολλες ελπιδες..σωστος μεγαλε! και ξερεις κατι? εμεις οι αντρες ειμαστε πολυ πιο αισθηματιες απο τις γκομενες που ειναι ψυχρες και αποφασισμενες να παιρνουν αυτο που θελουν ειτε λεγεται γαμος (με συμφερον) ειτε λεγεται μετρητο, ειτε θεση εργασιας..ειναι αμειληκτες!
αλλο αυτο..λεω αν καταλαβει οτι την καψουρευτηκες και δειξεις αδυναμια..εκει την εκατσες την βαρκα..και αυτο δεν ισχυει μονο για τις επαγγελματιες αλλα για ολες!Μη το λες...για ολα υπαρχει ενα κουμπι που αν το βρεις θα την κανεις να σε κυνηγαει...εκτος αν βρομας σαν χαλασμενο σκορδοστουπι...τοτε δεν εχεις πολλες ελπιδες..
Μη το λες...για ολα υπαρχει ενα κουμπι που αν το βρεις θα την κανεις να σε κυνηγαει...εκτος αν βρομας σαν χαλασμενο σκορδοστουπι...τοτε δεν εχεις πολλες ελπιδες..
Στοθς συγκεκριμενους χωρους ισως να πρεπει να ειναι και ετσι, σκεψου μονο τι τυποι μπορει να μπουν σε τετοια μαγαζια και ποιοι ειναι τα αφεντικα.... εχεις αναρωτηθει ποτε μπαινοντας σε ενα στριπ ποσα ατομα εκει μεσα εχουν κανει φονο????? περα απο αυτα η δικια μου απορεια με την περιπτωση σου ειναι αφου εισουν διατεθημενος να χαλασεις τοσα λεφτα και αφου την ειχες καψουρευτει γιατι δεν της εκοψες τον βηχα, του τυπου φυγε απο την δουλεια σε ζω εγω (ειχες καλη δουλεια), στην καλη περιπτωση η γκομενα θα ειχε δεχτει και τωρα μπορει να εισασταν ακομα μαζι συν του οτι θα ειχες γλιτωσει τα λεφτα απο τις βιζιτες και τα στριπ, στην ακραια κακη περιπτωση ομως μπορει να το ελεγε στον νταβα της και να ειχες σοβαρο προβλημα (τοτε οι νταβαδες σκοτωνανε για τετοιες γκομενες βλεπε περιπτωση Ριζαι).......σωστος μεγαλε! και ξερεις κατι? εμεις οι αντρες ειμαστε πολυ πιο αισθηματιες απο τις γκομενες που ειναι ψυχρες και αποφασισμενες να παιρνουν αυτο που θελουν ειτε λεγεται γαμος (με συμφερον) ειτε λεγεται μετρητο, ειτε θεση εργασιας..ειναι αμειληκτες!
αλλο αυτο..λεω αν καταλαβει οτι την καψουρευτηκες και δειξεις αδυναμια..εκει την εκατσες την βαρκα..και αυτο δεν ισχυει μονο για τις επαγγελματιες αλλα για ολες!
Ενω αν τις ριχνεις ενα γερο spanking καθε βδομαδα και της κανεις τον κολο μελιτζανα και δυο καλους πουτσους καθε μερα,δε θα εχει μυαλο για να σε εκμεταλευτειαλλο αυτο..λεω αν καταλαβει οτι την καψουρευτηκες και δειξεις αδυναμια..εκει την εκατσες την βαρκα..και αυτο δεν ισχυει μονο για τις επαγγελματιες αλλα για ολες!
Το κουμπί που πατάς για να ανοίγεις το χρηματοκιβώτιο στην περίπτωση του thread starter.
η κοπελα μου φερθηκε πολυ τιμια και μου ειχε αποκλεισει δεσμο και τετοια..απλα εγω ειχα φαει κολλημα και ηλπιζα..κανενα παραπονο απο την κοπελα που ηρθε μαζι μου και 2 σαβ/κυριακα σε Συρο και ΜυκονοΣτοθς συγκεκριμενους χωρους ισως να πρεπει να ειναι και ετσι, σκεψου μονο τι τυποι μπορει να μπουν σε τετοια μαγαζια και ποιοι ειναι τα αφεντικα.... εχεις αναρωτηθει ποτε μπαινοντας σε ενα στριπ ποσα ατομα εκει μεσα εχουν κανει φονο????? περα απο αυτα η δικια μου απορεια με την περιπτωση σου ειναι αφου εισουν διατεθημενος να χαλασεις τοσα λεφτα και αφου την ειχες καψουρευτει γιατι δεν της εκοψες τον βηχα, του τυπου φυγε απο την δουλεια σε ζω εγω (ειχες καλη δουλεια), στην καλη περιπτωση η γκομενα θα ειχε δεχτει και τωρα μπορει να εισασταν ακομα μαζι συν του οτι θα ειχες γλιτωσει τα λεφτα απο τις βιζιτες και τα στριπ, στην ακραια κακη περιπτωση ομως μπορει να το ελεγε στον νταβα της και να ειχες σοβαρο προβλημα (τοτε οι νταβαδες σκοτωνανε για τετοιες γκομενες βλεπε περιπτωση Ριζαι).......
Αλλο η γκομενα της ταινιας αυτης.Αυτη δεν ανηκει στιν κατηγωρια γυναικες γενικα.Ειναι μια κατηγωρια μονη της!εχετε δει τον λυκο της wolf street? ειδατε τι του εκανε η γυναικα του, του ντι καπριο οτα αυτος καταστραφηκε? ειδατε πως του συμπεριφεροτανε πριν? ε, κατι τετοιο εννοω..
Ενω αν τις ριχνεις ενα γερο spanking καθε βδομαδα και της κανεις τον κολο μελιτζανα και δυο καλους πουτσους καθε μερα,δε θα εχει μυαλο για να σε εκμεταλευτει
ειδες πως την εκανε με ελαφρα μολις καταστραφηκε ο τυπος? οι πιο πολλες ετσικανουν φιλε..Αλλο η γκομενα της ταινιας αυτης.Αυτη δεν ανηκει στιν κατηγωρια γυναικες γενικα.Ειναι μια κατηγωρια μονη της!
Απο την αλλη,αν βρεις γκομενα που εχει συνηθησει τα μεγαλα λουσα...και θες να εισαι κουβαρντας...αν εξεραισεις το στριπτιτζαδικο...για 2 χρονια..το να της κερνας τα παντα και να τη βγαζεις εξω και να της κανεις δωρα κτλπ...βαζω μεσα και τα δικα σου εξωδα...μπορει και να βγαινουν πανω κατω τα ιδια λευτα.η κοπλεα μου φερθηκε πολυ τιμια και μου ειχε αποκλεισει δεσμο και τετοια..απλα εγω ειχα φαει κολλημα και ηλπιζα..κανενα παραπονο απο την κοπελα που ηρθε μαζι μου και 2 σαβ/κυριακα σε Συρο και Μυκονο
Ειναι επειδη ο τυπος απο την αρχη την πιδηξε με τα λευτα του και οχι με το καυλι του.Βεβαια αν θυμαμαι καλα την ταινια της ειχε πριξει και τα αρχιδια με τις καταχρησεις και τις μαλακιες του.ειδες πως την εκανε με ελαφρα μολις καταστραφηκε ο τυπος? οι πιο πολλες ετσι φιλε..
Κακως ηλπιζες, δυστυχως ή ευτυχως αυτες δεν ειναι Ελληνιδες, οτι λεν το εννοουν......η κοπελα μου φερθηκε πολυ τιμια και μου ειχε αποκλεισει δεσμο και τετοια..απλα εγω ειχα φαει κολλημα και ηλπιζα..κανενα παραπονο απο την κοπελα που ηρθε μαζι μου και 2 σαβ/κυριακα σε Συρο και Μυκονο
ενδιαφερεσε?????????Ενω αν τις ριχνεις ενα γερο spanking καθε βδομαδα και της κανεις τον κολο μελιτζανα και δυο καλους πουτσους καθε μερα,δε θα εχει μυαλο για να σε εκμεταλευτει