Νέα

Eμπειρια απο πυρφορικη σχεση με στριπτιζου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
φιλε στρειδακι ειναι αλλα δεν την παρεξηγω δεν εχει που αλλουν να βασισθει..το θεμα ειναι αν λυσει το οικονομικο της προβλημα(λεμε τωρα) θα εκτιμησει οτι την βοηθουσα η θα την κανει με ελαφρα?(οχι οτι θα με νοιαξει και πολυ δλδ)

Ε ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν το εκτιμήσει βιασέ την  :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύπε τό μόνο πεταμένο χρήμα ήταν πού συνέχισες νά τήν γλεντάς στο μαγαζί αφού σού έκανε τίς βίζιτες έτσι καί αλλιώς, καί μαζί μέ τό βασιλικό πότιζες καί τή γλάστρα χωρίς λόγο καί αιτία. Κατά τά άλλα φτηνές οί "μαγκιές" από υπαλληλάκια πού σέ γλύφανε κάποτε γιά πουρμπουάρ, άς ήταν γνήσιοι είρωνες άς στήν λέγανε όταν τά έχωνες. Μετά πού στήν είπανε σίγουρα τρέξανε νά γλύψουν τόν αντικαταστάτη σου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δεν καταλαβες που ειναι το προβλημα..θελω να φυγω αλλα την λυπαμαι..αν και ξερω οτι δεν θα το εκτιμησει ποτε οτι μενω διπλα της μονο γιατι με χρειαζεται..
Μπορεις απλα να τη ''χωρισεις''...και να της πεις οτι σου παραχορω το σπιτι μονο και μονο επειδη εχεις αναγκη.Ντομπρα πραγματα...και ξηγημενα..γιατι δεν κανεις αυτο?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
δεν ειναι αυτες ικανες και καπατσες..απλα ειναι βλακας ο αλλος που τα σπρωχνει..
Γενικα ο Ελληνας τυπε ειναι πανω κατω ετσι, τα σπρωχνει και κανει ολα τα χατηρια στις γκομενες, για αυτο και τωρα με την πτωση του εισοδηματος του εχει παθει πατατρακ στο συγκεκριμενο θεμα, ξερεις ποσες ομορφες και μικρες Πολωνες, Ουκρανες, Μολδαβες, Γεωργιανες κλπ καβατζονωνται πλεον με Αλβανους????? θα παθεις πλακα!!!!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Το θέμα είναι φίλε ότι έχεις τη μαγκιά και το γράφεις. Να το διαβάσουν και κάποιοι νεώτεροι και να αποφύγουν τα ίδια λάθη.
Γνώμη μου. Μεχρι το εστιατόριο καλά έκανες. Ωραία γκόμενα φυσικό να εξηγηθείς έτσι. Μόλις σου ζήτησε 200 για οτέλ έπρεπε να της πεις "μόλις θυμήθηκα ότι έχω μια υποχρέωση με κάτι φίλους, θα σε πάρω..." και να την γράψεις.

Επισκέπτης
Γενικα ο Ελληνας τυπε ειναι πανω κατω ετσι, τα σπρωχνει και κανει ολα τα χατηρια στις γκομενες, για αυτο και τωρα με την πτωση του εισοδηματος του εχει παθει πατατρακ στο συγκεκριμενο θεμα, ξερεις ποσες ομορφες και μικρες Πολωνες, Ουκρανες, Μολδαβες, Γεωργιανες κλπ καβατζονωνται πλεον με Αλβανους????? θα παθεις πλακα!!!!
σωστο..να συμπληρωσω οτι τωρα την πεφτουν σε πολυ γερους ακομα και σε 80χρονους που εχουν ακομα καλη συνταξη..ξερω μια τετοια περιπτωση 80χρονου που παντρευτηκε 38 χρονη

Επισκέπτης
Το θέμα είναι φίλε ότι έχεις τη μαγκιά και το γράφεις. Να το διαβάσουν και κάποιοι νεώτεροι και να αποφύγουν τα ίδια λάθη.
Γνώμη μου. Μεχρι το εστιατόριο καλά έκανες. Ωραία γκόμενα φυσικό να εξηγηθείς έτσι. Μόλις σου ζήτησε 200 για οτέλ έπρεπε να της πεις "μόλις θυμήθηκα ότι έχω μια υποχρέωση με κάτι φίλους, θα σε πάρω..." και να την γράψεις.
δεν γινοτανε αυτο γιατι δεν την ειχα "φαει" ακομα..θα μου εμενε απωθημενο..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εγω ηθελα νταλκα..αυτη ηταν απλα στυγνη επαγγελματιας..δεχτηκα να συνεχισω μια τετοια σχεση απλα για να την εχω που και που διπλα μου...ξεγελουσα τον εαυτο μου..παντως ηταν θεα..απιστευτη ομορφια ρε μαγκες..

αν έβγαζες και έδινες χαρτονομίσματα μετά από κάθε γαμήσι (που είναι ξενερωτικό για δύο χρόνια και δεν αφήνει περιθώρια για νταλκά) δεν βλέπω που υπάρχει παρεξήγηση και heartbreak ή κάτι παρόμοιο.

απλώς τα ΣΚ σε νησιά υποδηλώνουν sponsoring που είναι άλλο σπορ.

ακριβό και αυτό βέβαια αλλά άλλο σπορ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
σωστο..να συμπληρωσω οτι τωρα την πεφτουν σε πολυ γερους ακομα και σε 80χρονους που εχουν ακομα καλη συνταξη..ξερω μια τετοια περιπτωση 80χρονου που παντρευτηκε 38 χρονη
Ξερεις αν η 38νη ξερει να μαγειρευει και να δενει επιδεσμο?????  :2funny: :2funny: :2funny:

Footfet999

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
δεν αμφιβαλω για αυτο που λες, αλλα εγω ομιλω για 20χρονια πιπινια (οχι στριπερ) που το πανε σοβαρα με 35αρηδες Αλβανους, αυτο θα ηταν αδιανοητο για προ κρισης και δειχνει οτι αρκετους Ελληνες τους εχει ευνουχισει η κριση δυστυχως.....

Επισκέπτης
αν έβγαζες και έδινες χαρτονομίσματα μετά από κάθε γαμήσι (που είναι ξενερωτικό για δύο χρόνια και δεν αφήνει περιθώρια για νταλκά) δεν βλέπω που υπάρχει παρεξήγηση και heartbreak ή κάτι παρόμοιο.

οχι μονο μετα απο καθε γαμιση κολλητε αλλα και δωρακια στο ξεκαρφωτο κλπ..ειλικρινα δεν ξερω πως την ειχα δει ετσι..ισως ηταν ενα πεισμα να την ριξω και καλα..λεω ισως..παντως το ξαναλεω δεν το μετανιωσα..απλα δεν θα το ξαναεκανα...

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε τύπε δεν έχω καταλάβει πιστεύεις δηλαδή ότι η Ελληνίδα σου κάθεται επειδή της παραχώρησες το σπίτι; Αν είναι έτσι δώστης πόδι. Μην αφήνεις να σε εκμεταλεύονται ρε τύπε. Η απλά παραχώρησε της το αλλά κόψε τις επαφές μαζί της. Το να πάρεις κάτι και εσύ από αυτό (ότι δηλαδή της κάνεις την παραχώρηση) μπορεί να φαίνεται λογικό σε πολλούς εδώ μέσα αλλά ρε τύπε δεν είναι σωστό και τον εαυτό σου υποβιβάζεις και η κοπέλα "εκπορνεύεται" κατα κάποιο τρόπο αν σου κάθεται μόνο και μόνο επειδή την βοηθάς... και μην ξεχνάς ότι μπορεί στο τέλος να σε ψυρίσει περισσότερο αν δεθείς μαζί της. Ας έχει όση ανάγκη θέλει ή κόψε επαφές ή διώχτην (αποψή μου πάντα).

Επισκέπτης

ξερεις τυπε ποσοι εχουν παντρευτει τετοιες κοπελες..που τις ειχαν αρχικα για cg  και στο τελος τις καψουρευτηκαν..και μιλαμε για μαγκες περπατημενους και με γερο πορτοφολι..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ξερεις τυπε ποσοι εχουν παντρευτει τετοιες κοπελες..που τις ειχαν αρχικα για cg  και στο τελος τις καψουρευτηκαν..και μιλαμε για μαγκες περπατημενους και με γερο πορτοφολι..
Γιαυτο εγω σας λεω...τερμα γκαζι για τις πλουσιες 40αρεςςςςςςς  :knockinb:

Επισκέπτης
Ρε τύπε δεν έχω καταλάβει πιστεύεις δηλαδή ότι η Ελληνίδα σου κάθεται επειδή της παραχώρησες το σπίτι; Αν είναι έτσι δώστης πόδι. Μην αφήνεις να σε εκμεταλεύονται ρε τύπε. Η απλά παραχώρησε της το αλλά κόψε τις επαφές μαζί της. Το να πάρεις κάτι και εσύ από αυτό (ότι δηλαδή της κάνεις την παραχώρηση) μπορεί να φαίνεται λογικό σε πολλούς εδώ μέσα αλλά ρε τύπε δεν είναι σωστό και τον εαυτό σου υποβιβάζεις και η κοπέλα "εκπορνεύεται" κατα κάποιο τρόπο αν σου κάθεται μόνο και μόνο επειδή την βοηθάς... και μην ξεχνάς ότι μπορεί στο τέλος να σε ψυρίσει περισσότερο αν δεθείς μαζί της. Ας έχει όση ανάγκη θέλει ή κόψε επαφές ή διώχτην (αποψή μου πάντα).
πολυ σωστο το σχολιο σου..ομως οταν σου λεει οτι εχει να φαει 2 μερες και οτι ειναι χωρις ρευμα..και απο αυτο το κορμι εχεις παρει πολλες φορες ηδονη αλλα και εχεις ζησει και καποιες στιγμες μαζι τοτε τι κανεις? της λες κατσε και πεινα τι με νοιαζει/ μπορεις να το πεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom