Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Οχι μαν αφου στα 4 πρεπει να την κρατας απο τα χαλιναρια...αβολο το κοβω ρε μεγαλε! θα τραβιεται μπροστα και δεν θα μπορω να την καρφωσω καλα!![]()
Οχι μαν αφου στα 4 πρεπει να την κρατας απο τα χαλιναρια...αβολο το κοβω ρε μεγαλε! θα τραβιεται μπροστα και δεν θα μπορω να την καρφωσω καλα!![]()
ειπα στην αρχη δεν εχει γονεις ουτε αδερφια..και μαλλον λεει αληθεια αφου ουκ ολιγες φορες εχει παει για φαι στον δημο και στα συσσιτια..και ειναι κουκλι ρε φιλε..κριμα ειλικρινα..εμεις ξεκινησαμε να κανουμε σεξ με ανταλλαγματα και αυτο απαγορευει οποιαδηποτε σκεψη για σοβαρη σχεση
ενα μονο ρε τυπε? εδω πηδιομαστε 2,5 χρονια τωρα..Τύπε τι να σου πω από την μια σε καταλαβαίνω και από την άλλη εγώ προσωπικά θα της έδινα πόδι. Αφού της έδινα ένα πούτσο να τον θυμάται για καιρό.
ελα μωρο μου αν ζηλεψες κατι εχει μεινει και για σενα!Ο myrwnas μοιράζει φίδια κάργα.Δεν πιστεύω λέξη.
Θυμάμαι και παλιότερα ποστ.![]()
Κάτσε ρε τύπε οικογένεια δεν έχει; Φίλους; Συγγενείς; Ή έχει και την διώξαν-δεν θέλουν επαφή μαζί της (πράγμα ύποπτο για το ποιόν της) ή δεν έχει οπότε σε χει δει σαν εύκολη λύση για να μην κουνήσει την κωλάρα της και βρει καμιά δουλειά. Τώρα αυτή σε έχει δει σαν χορηγό, δεν νομίζω ότι ΔΕΝ θα πληγωθείς όταν βρεί πιο ματσωμένο χορηγό.
Ο myrwnas μοιράζει φίδια κάργα.Δεν πιστεύω λέξη.
φιλε εχει κι αλλους αυτο ειναι σιγουρο..δεν το κανει γιατι ειναι πορνη ομως..πρεπει να επιβιωσει..και γι αυτο την λυπαμαιΜπορεί νά έχει καί άλλους στή φάμπρικα καί νά τήν βγάζει έτσι... Προτείνω ντεντεκτιβιλίκι στόν Μύρωνα. Άν έχει μόνο αυτόν τότε είναι χαμένη ξέρω γώ άτυχη ότι θές. Αν είναι ή όχι ειλικρινής είναι τό βασικό.
Ο myrwnas μοιράζει φίδια κάργα.Δεν πιστεύω λέξη.
Καλα ρε μαν μεχρι προχθες δηλωνες οτι εχεις γκομενα σημερα μας λες οτι εδω και καιρο δεν εχεις τελικα τι ισχυειενα μονο ρε τυπε? εδω πηδιομαστε 2,5 χρονια τωρα..
ξερεις τι με στεναχωρει φιλε? οτι ειναι πολυ ωραιο κοριτσι και ειναι αδικο που αλλοι τα βρισκουν ολα ετοιμα και αυτη δεν εχει βρει τπτ..Αν σκετυεις οτι αν δεν την βοηθαγες θα εμενε στο δρομο και αν σκευτεις οτι αν δεν την βοηθαγες θα πληρωνες πουτανες αφου δεν εχεις γκομενα θα ελεγα οτι ειναι καπως δικαιο ανταλλαγη.Απλα καλυτερα θα ηταν να το συμφωνουσατε.Τεσπα δεν ειναι για να το κρινουμε γιατι οταν πηγαινουμε με πουτανες μπορει να εκμεταλευομαστε την αναγκη τους με πολυ χειρωτερο τροπο.Γενικοτερα παντος πιστευω οτι σαν κοινωνια θα επρεπε να βοηθαμε περισσοτερο τους ανυμπορους ετσι και αλλιως.Ειναι απαραδεκτο σε μια κοινωνια το 2014 να υπαρχουν ανθρωποι που ζουνσ το δρομο...
Εδώ μέσα οι πιο πολλοί δεν θα γαμάγαν την Στικούδη γιατί είναι "μπάζο", γαμάνε κάθε μέρα μουνάρες, είναι τέρμα έμπειροι και εμείς κολλήσαμε στον Μύρωνα και στον κάθε Μύρωνα.
Δηλαδη αν ηταν ασχημο κοριτσι θα ηταν δικαιο να ψοφησει στην πεινα. Καλοοοοοοξερεις τι με στεναχωρει φιλε? οτι ειναι πολυ ωραιο κοριτσι και ειναι αδικο που αλλοι τα βρισκουν ολα ετοιμα και αυτη δεν εχει βρει τπτ..
αυτην εννοουσα τυπε την ελευθερη σχεση...θα τα εκανα αυτα με μια που θα την πηγαινα σοβαρα? γι αυτο ειπα οτι εχω τυψειςΚαλα ρε μαν μεχρι προχθες δηλωνες οτι εχεις γκομενα σημερα μας λες οτι εδω και καιρο δεν εχεις τελικα τι ισχυει
ειχες η δεν ειχες γκομενα;
Δηλαδη αν ηταν ασχημο κοριτσι θα ηταν δικαιο να ψοφησει στην πεινα. Καλοοοοοο
Καί έτσι νάναι έχει ωραία σενάρια τουλάχιστο.![]()
και τον κατούραγε και στο στόμα..Καλα ρε μαν μεχρι προχθες δηλωνες οτι εχεις γκομενα σημερα μας λες οτι εδω και καιρο δεν εχεις τελικα τι ισχυει
ειχες η δεν ειχες γκομενα;
Υπαρχει τετοιο ποσταρισμα? Ξεκινω αναζητηση.και τον κατούραγε και στο στόμα..