Νέα

Eμπειρια απο πυρφορικη σχεση με στριπτιζου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ειπα στην αρχη δεν εχει γονεις ουτε αδερφια..και μαλλον λεει αληθεια αφου ουκ ολιγες φορες εχει παει για φαι στον δημο και στα συσσιτια..και ειναι κουκλι ρε φιλε..κριμα ειλικρινα..εμεις ξεκινησαμε να κανουμε σεξ με ανταλλαγματα και αυτο απαγορευει οποιαδηποτε σκεψη για σοβαρη σχεση

Τύπε τι να σου πω από την μια σε καταλαβαίνω και από την άλλη εγώ προσωπικά θα της έδινα πόδι. Αφού της έδινα ένα πούτσο να τον θυμάται για καιρό.

Επισκέπτης
παντως αδερφια η κριση μερικους συνανθρωπους μας τους εχει κτυπησει παρα πολυ..η κοπελα μουχει πει οτι στα συσσιτια γινεται χαμος απο Ελληνες που δεν εχουν να φανε..και επειδη μαλλον κομπλαρατε να το ρωτησετε..θα σας το πω εγω..ναι εχω τυψεις που την εκμεταλλευομαι..αλλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου..να σκεφτειτε δεν μου κοστιζει ουτε το 1/10 απο οσο κοστιζε η ρωσσιδα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ο myrwnas μοιράζει φίδια κάργα.Δεν πιστεύω λέξη.
Θυμάμαι και παλιότερα ποστ. :jerking:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Κάτσε ρε τύπε οικογένεια δεν έχει; Φίλους; Συγγενείς; Ή έχει και την διώξαν-δεν θέλουν επαφή μαζί της (πράγμα ύποπτο για το ποιόν της) ή δεν έχει οπότε σε χει δει σαν εύκολη λύση για να μην κουνήσει την κωλάρα της και βρει καμιά δουλειά. Τώρα αυτή σε έχει δει σαν χορηγό, δεν νομίζω ότι ΔΕΝ θα πληγωθείς όταν βρεί πιο ματσωμένο χορηγό.

Μπορεί νά έχει καί άλλους στή φάμπρικα καί νά τήν βγάζει έτσι... Προτείνω ντεντεκτιβιλίκι στόν Μύρωνα. Άν έχει μόνο αυτόν τότε είναι χαμένη ξέρω γώ άτυχη ότι θές. Αν είναι ή όχι ειλικρινής είναι τό βασικό.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ο myrwnas μοιράζει φίδια κάργα.Δεν πιστεύω λέξη.
Θυμάμαι και παλιότερα ποστ. :jerking:

Εδώ μέσα οι πιο πολλοί δεν θα γαμάγαν την Στικούδη γιατί είναι "μπάζο", γαμάνε κάθε μέρα μουνάρες, είναι τέρμα έμπειροι και εμείς κολλήσαμε στον Μύρωνα και στον κάθε Μύρωνα.

Επισκέπτης
Μπορεί νά έχει καί άλλους στή φάμπρικα καί νά τήν βγάζει έτσι... Προτείνω ντεντεκτιβιλίκι στόν Μύρωνα. Άν έχει μόνο αυτόν τότε είναι χαμένη ξέρω γώ άτυχη ότι θές. Αν είναι ή όχι ειλικρινής είναι τό βασικό.
φιλε εχει κι αλλους αυτο ειναι σιγουρο..δεν το κανει γιατι ειναι πορνη ομως..πρεπει να επιβιωσει..και γι αυτο την λυπαμαι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αν σκετυεις οτι αν δεν την βοηθαγες θα εμενε στο δρομο και αν σκευτεις οτι αν δεν την βοηθαγες θα πληρωνες πουτανες αφου δεν εχεις γκομενα θα ελεγα οτι ειναι καπως δικαιο ανταλλαγη.Απλα καλυτερα θα ηταν να το συμφωνουσατε.Τεσπα δεν ειναι για να το κρινουμε γιατι οταν πηγαινουμε με πουτανες μπορει να εκμεταλευομαστε την αναγκη τους με πολυ χειρωτερο τροπο.Γενικοτερα παντος πιστευω οτι σαν κοινωνια θα επρεπε να βοηθαμε περισσοτερο τους ανυμπορους ετσι και αλλιως.Ειναι απαραδεκτο σε μια κοινωνια το 2014 να υπαρχουν ανθρωποι που ζουνσ το δρομο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ενα μονο ρε τυπε? εδω πηδιομαστε 2,5 χρονια τωρα..
Καλα ρε μαν μεχρι προχθες δηλωνες οτι εχεις γκομενα σημερα μας λες οτι εδω και καιρο δεν εχεις τελικα τι ισχυει
ειχες η δεν ειχες γκομενα;

Επισκέπτης
Αν σκετυεις οτι αν δεν την βοηθαγες θα εμενε στο δρομο και αν σκευτεις οτι αν δεν την βοηθαγες θα πληρωνες πουτανες αφου δεν εχεις γκομενα θα ελεγα οτι ειναι καπως δικαιο ανταλλαγη.Απλα καλυτερα θα ηταν να το συμφωνουσατε.Τεσπα δεν ειναι για να το κρινουμε γιατι οταν πηγαινουμε με πουτανες μπορει να εκμεταλευομαστε την αναγκη τους με πολυ χειρωτερο τροπο.Γενικοτερα παντος πιστευω οτι σαν κοινωνια θα επρεπε να βοηθαμε περισσοτερο τους ανυμπορους ετσι και αλλιως.Ειναι απαραδεκτο σε μια κοινωνια το 2014 να υπαρχουν ανθρωποι που ζουνσ το δρομο...
ξερεις τι με στεναχωρει φιλε? οτι ειναι πολυ ωραιο κοριτσι και ειναι αδικο που αλλοι τα βρισκουν ολα ετοιμα και αυτη δεν εχει βρει τπτ..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εδώ μέσα οι πιο πολλοί δεν θα γαμάγαν την Στικούδη γιατί είναι "μπάζο", γαμάνε κάθε μέρα μουνάρες, είναι τέρμα έμπειροι και εμείς κολλήσαμε στον Μύρωνα και στον κάθε Μύρωνα.

σωστό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ξερεις τι με στεναχωρει φιλε? οτι ειναι πολυ ωραιο κοριτσι και ειναι αδικο που αλλοι τα βρισκουν ολα ετοιμα και αυτη δεν εχει βρει τπτ..
Δηλαδη αν ηταν ασχημο κοριτσι θα ηταν δικαιο να ψοφησει στην πεινα. Καλοοοοοο

Επισκέπτης
Καλα ρε μαν μεχρι προχθες δηλωνες οτι εχεις γκομενα σημερα μας λες οτι εδω και καιρο δεν εχεις τελικα τι ισχυει
αυτην εννοουσα τυπε την ελευθερη σχεση...θα τα εκανα αυτα με μια που θα την πηγαινα σοβαρα? γι αυτο ειπα οτι εχω τυψεις

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
και τον κατούραγε και στο στόμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom