Νέα

Eμπειρια απο πυρφορικη σχεση με στριπτιζου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βρηκα ενα αλλο που ελεγε οτι ο Μπεος ειναι κατασυκοφαντημενος και τον λασπολογουν κι εκει παραδοθηκα.
γιατι αμφιβαλλεις οτι ο Μπεος ειναι και γαμω τα ατομα? πολυτεκνος επιτυχημενος και πανεξυνπος..δειτε ομως ψαχνουν ολα τα παλια να βρουν κατι εναντιον μου να με ακυρωσουν,πιστυετε θα το εκανε ενας απλος χρηστης αυτο? εγω θα λεω αληθειες κι αν θελετε σβηνετε τα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ειδατε που σας ειπα? καποιοι πανε να με βγαλουν ψευτη γιατι ειπα αληθειες για τα στριπ..οπως οταν ειπα οτι τα νεα τα παιδια δεν πρεπει να ξεκινανε απο μπουρδελα πεσανε να με φανε..τουλαχιστον τωρα ξερουμε ποιοι ειναι οι προμοτορες..
Ποιος ειναι προμοτορες ρε φιδεμπορα της κακιας ωρας;  :2funny: :2funny:
Κοιταξτε τι θεματα εχει ανοιξει  :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ναι ρε...ολοι οι παμπλουτοι ειναι πανεμορφοι.... :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• images (3).jpg
    images (3).jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ελα σκάστε με τα κάτουρα.
Σιχαμένοι.

Γιατί βρε όλα στο παιχνίδι είναι ο τύπος εδώ έχει φαντασίωση να γίνει ανθρώπινο:

https://[URL unfurl="true"]www.farmavalia.com/Portals/1/productimages/2652_06be0.jpg[/img[/URL]]

Μην τον συκοφαντείτε προπαγανδιστές, λαμόγια, λαοπλάνοι!

Επισκέπτης
μαγκες μην μασατε..ενας απλος χρηστης δεν θα καθοτανε να ψαξει ολα μου τα θρεντ..οι τυποι ειναι βαλτοι επειδη ειπα αληθειες πανε να με ακυρωσουν..εχω εμπιστοσυνη στην κριση και την νοημοσυνη των περισσοτερων εδω μεσα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μαγκες μην μασατε..ενας απλος χρηστης δεν θα καθοτανε να ψαξει ολα μου τα θρεντ..οι τυποι ειναι βαλτοι επειδη ειπα αληθειες πανε να με ακυρωσουν..εχω εμπιστοσυνη στην κριση και την νοημοσυνη των περισσοτερων εδω μεσα..

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
και συ τα εψαξες ετσι απλα τυχαια ε? καθησες κι εκανες ολο αυτο γιατι? ελα σε πηραμε χαμπαρι ρε...
|Σιγα το δυσκολο ρε παπαρα!!!Στο προφιλ σου είναι !!!Οπως και στο δικο μου που μπορεις να δεις αν εχω προμοταρει ποτε κάτι στο φορουμ.Παπαρα ε παπαρα!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σημασια δεν εχουν τα γεγωνοτα...αλλα το δειδαγμα!!  :woldman:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
|Σιγα το δυσκολο ρε παπαρα!!!Στο προφιλ σου είναι !!!Οπως και στο δικο μου που μπορεις να δεις αν εχω προμοταρει ποτε κάτι στο φορουμ.Παπαρα ε παπαρα!

Γιατί λες ψέμματα; Παραδέξου ότι δουλεύεις στην ΕΥΠ και τον χακάρεις αυτή τη στιγμή  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι ρε...ολοι οι παμπλουτοι ειναι πανεμορφοι.... :2funny: :2funny:
Αυτος ειναι ο τύπος που σκοτωθηκανε η Τρεμη με την Σταη?

Ρε τύπε, τι μας λες τωρα? Οτι η Σταη εκανε χαρη στον παμπλουτο πανασχημο να την παρει?
Πλακα κανουμε?
Εγω αναρωτιεμαι ειλικρινως, γιατι ο παμπλουτος πανασχημος δεν πηρε κανενα κοριτσακι 20-25 χρονων και πηρε την σαύρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom