alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
2 girls 1 cup?Οι μερακληδες θα καταλαβουν...
2 girls 1 cup?Οι μερακληδες θα καταλαβουν...
γιατι αμφιβαλλεις οτι ο Μπεος ειναι και γαμω τα ατομα? πολυτεκνος επιτυχημενος και πανεξυνπος..δειτε ομως ψαχνουν ολα τα παλια να βρουν κατι εναντιον μου να με ακυρωσουν,πιστυετε θα το εκανε ενας απλος χρηστης αυτο? εγω θα λεω αληθειες κι αν θελετε σβηνετε ταΒρηκα ενα αλλο που ελεγε οτι ο Μπεος ειναι κατασυκοφαντημενος και τον λασπολογουν κι εκει παραδοθηκα.
Ποιος ειναι προμοτορες ρε φιδεμπορα της κακιας ωρας;ειδατε που σας ειπα? καποιοι πανε να με βγαλουν ψευτη γιατι ειπα αληθειες για τα στριπ..οπως οταν ειπα οτι τα νεα τα παιδια δεν πρεπει να ξεκινανε απο μπουρδελα πεσανε να με φανε..τουλαχιστον τωρα ξερουμε ποιοι ειναι οι προμοτορες..
γιατι οταν παιρνεις σπερμα στο στομα ειναι καλυτερο νομιζεις?Ελα σκάστε με τα κάτουρα.
Σιχαμένοι.
Εισαι γνωστης... ;) ;)2 girls 1 cup?
και συ τα εψαξες ετσι απλα τυχαια ε? καθησες κι εκανες ολο αυτο γιατι? ελα σε πηραμε χαμπαρι ρε...Ποιος ειναι προμοτορες ρε φιδεμπορα της κακιας ωρας;
Κοιταξτε τι θεματα εχει ανοιξει
Μην εισαι ξενερωτη ρε αλιντισα δε το βγαλανε τυχαια gloden juice....Ελα σκάστε με τα κάτουρα.
Σιχαμένοι.
Πώς ανακατεψες τωρα πιρφορίαση, καπιταλιστικη κοινωνια, μνημονιο και φιλελευθερισμο, ενας θεος το ξερει...
Ελα σκάστε με τα κάτουρα.
Σιχαμένοι.
Συγνωμη βρε χαρα μου, εσυ δεν ανεφερες για τα κατουρα?Ελα σκάστε με τα κάτουρα.
Σιχαμένοι.
Διαλεκτικός πυρφορισμός τύπε.
Ωχ, εχει δει η Αλιντισσα το θρεντ "τζογαδοροι: αρρωστοι ή ηλιθιοι" για να τον περιποιηθει?Ποιος ειναι προμοτορες ρε φιδεμπορα της κακιας ωρας;
Κοιταξτε τι θεματα εχει ανοιξει
μαγκες μην μασατε..ενας απλος χρηστης δεν θα καθοτανε να ψαξει ολα μου τα θρεντ..οι τυποι ειναι βαλτοι επειδη ειπα αληθειες πανε να με ακυρωσουν..εχω εμπιστοσυνη στην κριση και την νοημοσυνη των περισσοτερων εδω μεσα..
|Σιγα το δυσκολο ρε παπαρα!!!Στο προφιλ σου είναι !!!Οπως και στο δικο μου που μπορεις να δεις αν εχω προμοταρει ποτε κάτι στο φορουμ.Παπαρα ε παπαρα!και συ τα εψαξες ετσι απλα τυχαια ε? καθησες κι εκανες ολο αυτο γιατι? ελα σε πηραμε χαμπαρι ρε...
|Σιγα το δυσκολο ρε παπαρα!!!Στο προφιλ σου είναι !!!Οπως και στο δικο μου που μπορεις να δεις αν εχω προμοταρει ποτε κάτι στο φορουμ.Παπαρα ε παπαρα!
Αυτος ειναι ο τύπος που σκοτωθηκανε η Τρεμη με την Σταη?Ναι ρε...ολοι οι παμπλουτοι ειναι πανεμορφοι....