Νέα

Eμπειρια απο πυρφορικη σχεση με στριπτιζου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
|Σιγα το δυσκολο ρε παπαρα!!!Στο προφιλ σου είναι !!!Οπως και στο δικο μου που μπορεις να δεις αν εχω προμοταρει ποτε κάτι στο φορουμ.Παπαρα ε παπαρα!
ωραια και τι σου φαινεται απιστευτο απο ολα αυτα? επειδη εσενα ολη σου η ζωη ηταν ο υπολογιστης νομιζεις οτι δεν υπαρχουν και ανθρωποι που εζησαν και απεκτησαν καποιες εμπειριες?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μαγκες μην μασατε..ενας απλος χρηστης δεν θα καθοτανε να ψαξει ολα μου τα θρεντ..οι τυποι ειναι βαλτοι επειδη ειπα αληθειες πανε να με ακυρωσουν..εχω εμπιστοσυνη στην κριση και την νοημοσυνη των περισσοτερων εδω μεσα..
Πες μου οτι ειμαι και κατι παραπανω απο απλος χρηστης επειδη σε κραζω που νομιζεις οτι θα μας δουλευεις παπαρακο!!Λες και δεν εχουμε ξαναδει φιδεμπορους στο φορουμ !!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτος ειναι ο τύπος που σκοτωθηκανε η Τρεμη με την Σταη?

Ρε τύπε, τι μας λες τωρα? Οτι η Σταη εκανε χαρη στον παμπλουτο πανασχημο να την παρει?
Πλακα κανουμε?
Εγω αναρωτιεμαι ειλικρινως, γιατι ο παμπλουτος πανασχημος δεν πηρε κανενα κοριτσακι 20-25 χρονων και πηρε την σαύρα.
Γιατι οταν την πειρε ηταν ωραιο γκομενακι.Γιατι τετειοι γαμοι ειναι και για να φαινοντε.Γιατι η σταη ειχε μελλον ηταν δημοσιογραφος και ειχε επορροη.Και τελος γιατι Τετειοι ανθρωποι παντρευοντε επισημες και διασημες γκομενες.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
μαγκες μην μασατε..ενας απλος χρηστης δεν θα καθοτανε να ψαξει ολα μου τα θρεντ..οι τυποι ειναι βαλτοι επειδη ειπα αληθειες πανε να με ακυρωσουν..εχω εμπιστοσυνη στην κριση και την νοημοσυνη των περισσοτερων εδω μεσα..
Σε πολεμαει το βρωμικο κυκλωμα των νταβατζηδων τυπε

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Γιατι οταν την πειρε ηταν ωραιο γκομενακι.Γιατι τετειοι γαμοι ειναι και για να φαινοντε.Γιατι η σταη ειχε μελλον ηταν δημοσιογραφος και ειχε επορροη.Και τελος γιατι Τετειοι ανθρωποι παντρευοντε επισημες και διασημες γκομενες.
Πριν 5-6 χρόνια την πήρε.Αυτή ήταν ήδη 150 χρονωνε και είχε κάνει ήδη άλλους 3 γάμους. :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τυπε η Σταη ειναι 60 ετων και τον πηρε το 2008, οταν ηταν 54. Τι ωραιο γκομενακι μας λες. Ουτε καν στα πανω της σαν δημοσιογραφος δεν ηταν. Χοντρή μαλακια του τύπου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
(παρολα αυτα οι αλοι λογοι που ανεφερα ειναι πολυ πιο σημαντικοι απο την ομορφια της)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τυπε η Σταη ειναι 60 ετων και τον πηρε το 2008, οταν ηταν 54. Τι ωραιο γκομενακι μας λες. Ουτε καν στα πανω της σαν δημοσιογραφος δεν ηταν. Χοντρή μαλακια του τύπου.
Εμενα μου αρεσουνε μεγαλες μεγαλες τυπε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom