1) Ημουν σιγουρος οτι ενα ατομο μειωμενης αντιληψης οπως εσυ θα με ελεγε αγαπουλη, ηταν φραγμενο στο στοιχημα
2) Ναι το βρηκες, μπηκα να πουλησω ερωτα σε ενα κολ-γκερλ που δεν εχω συναντησει και δεν μενει καν στην πολη μου. Νομιζα οτι βρηκα το τελειο σχεδιο αλλα με ξεμπροστιασες κυριε Φρουντ.
3) Δεν ηξερα οτι το μπου δημηιουργηθηκε για να βγαζει ο καθενας το δηλητηριο του, σε ευχαριστω που με ξεστραβωσες κυριε Αινσταιν
4) Πολλες φορες εχουμε δει απο αλλους συναγωνιστες να λενε οτι καποια κοπελα δεν ειναι εμφανισιμη. Μπορεις να πεις το ιδιο πραγμα με πολλους τροπους
Α παραδειγμα...η κοπελα εμφανισιακα ειναι κατω του μετριου
Β παραδειγμα...η κοπελα ειναι μπαζο/αγελαδα/βουβαλι κτλ κτλ
Οι λεξεις που διαλεγεις δειχνουν οτι απλα εισαι κομπλεξικος. Και αντε να το πεις μια φορα, οι υπολοιπες που χρησιμευουν; Τι γυροφερνεις ενα νημα που σε αηδιαζει; Τι λεει αυτο για την δικη σου προσωπικη ζωη κυρια Λιτσα Πατερα, που ξερεις οτι εγω δεν πιανω μια; Σαν κι εσενα κανουν αυτοι που στην προσωπικη τους ζωη πιανουν παραπανω απο μια;
4) Αφου παραδεχεσαι οτι ο εγκεφαλος σου εμεινε στα 8 χρονια, εγω ειμαι καλυμμενος. Παει ο αλπουλα που με λεει αγαπουλα. ΝΕΧΤ.