Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Υπαρχουν πιο ομορφες κοπελες να παιξετε μπαλιτσα γιατι ασχολειστε μαζι της?
Το χάλασες εντελώς εδώ ενώ το πήγαινες καλά!!!!
Υπαρχουν πιο ομορφες κοπελες να παιξετε μπαλιτσα γιατι ασχολειστε μαζι της?
Συγνώμη επανορθωνω γρήγοραΤο χάλασες εντελώς εδώ ενώ το πήγαινες καλά!!!!
Τα αναιτια βρισιδια τα καναμε στο Δημοτικο που ημασταν ανωριμοι. Τα μικρα παιδια προσπαθουν να δημιουργησουν κομπλεξ στα αλλα παιδια για να καλυψουν τα δικα τους. "Εχεις μεγαλη μυτη-εχεις πεταχτα αυτια-εισαι χοντρος-εισαι λεπτος-εισαι μαυριδερος" κι αλλες τετοιες μαλακιες. Η επιθεση στις αδυναμιες του αλλου ειναι για οσους εχουν μυαλο 8χρονου. Βεβαια υπαρχουν και εγκεφαλοι 8χρονου σε σωματα ενηλικων. Τετοιοι ειστε κυριοι alpula, gejgi, petergsp, tasosdriver και αλλοι; Ενηλικες με μυαλο 8χρονου, η ξερετε κατι που δεν ξερουμε εμεις;
σ αυτό το κομματι θα συμφωνήσω απόλυτα...Τα αναιτια βρισιδια τα καναμε στο Δημοτικο που ημασταν ανωριμοι. Τα μικρα παιδια προσπαθουν να δημιουργησουν κομπλεξ στα αλλα παιδια για να καλυψουν τα δικα τους. "Εχεις μεγαλη μυτη-εχεις πεταχτα αυτια-εισαι χοντρος-εισαι λεπτος-εισαι μαυριδερος" κι αλλες τετοιες μαλακιες. Η επιθεση στις αδυναμιες του αλλου ειναι για οσους εχουν μυαλο...
δυστυχως. :S :S :S :S
και ειναι πολλοι οι σαβουρογαμιαδες εδω μεσα.
περνα μια βολτα κι απ τη ντακοτα να δεις κι εκει μπαζογαμιαση που τρεχει με 1000.
για να μην πω κι αλλες εδω μεσα :S :S :S
ρε φίλε τι κόλλημα είναι αυτό? Μπαίνεις σε νήματα άλλων γυναικών και αναφέρεσαι στην ντακοτα είσαι εκτός θέματος.δυστυχως. :S :S :S :S
και ειναι πολλοι οι σαβουρογαμιαδες εδω μεσα.
περνα μια βολτα κι απ τη ντακοτα να δεις κι εκει μπαζογαμιαση που τρεχει με 1000.
για να μην πω κι αλλες εδω μεσα :S :S :S
ρε φίλε τι κόλλημα είναι αυτό? Μπαίνεις σε νήματα άλλων γυναικών και αναφέρεσαι στην ντακοτα είσαι εκτός θέματος.
Τέτοιοι και χειρότεροι είμαστε!Εντωμεταξυ οσο πιο πολυ βριζουν την συγκεκριμενη κοπελα, τοσο πιο πολυ με κανουν να την συμπαθησω. Δεν βλεπω καποιο επιχειρημα εναντιον της. Δεν βλεπω να την κατηγορουν οτι τους εξαπατησε η οτι δεν προσφερει καλες υπηρεσιες. Αντιστροφη ψυχολογια μαλλον; Μπορει να πιανει σε μενα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα σκεφτομαι να της ζητησω συναντηση οταν ανεβω Αθηνα. Αν δεν αξιζει, πειτε το μου συναγωνιστες, μην την πατησω και την κανω μαγκισσα.
Τα αναιτια βρισιδια τα καναμε στο Δημοτικο που ημασταν ανωριμοι. Τα μικρα παιδια προσπαθουν να δημιουργησουν κομπλεξ στα αλλα παιδια για να καλυψουν τα δικα τους. "Εχεις μεγαλη μυτη-εχεις πεταχτα αυτια-εισαι χοντρος-εισαι λεπτος-εισαι μαυριδερος" κι αλλες τετοιες μαλακιες. Η επιθεση στις αδυναμιες του αλλου ειναι για οσους εχουν μυαλο 8χρονου. Βεβαια υπαρχουν και εγκεφαλοι 8χρονου σε σωματα ενηλικων. Τετοιοι ειστε κυριοι alpula, gejgi, petergsp, tasosdriver και αλλοι; Ενηλικες με μυαλο 8χρονου, η ξερετε κατι που δεν ξερουμε εμεις;
1) Ημουν σιγουρος οτι ενα ατομο μειωμενης αντιληψης οπως εσυ θα με ελεγε αγαπουλη, ηταν φραγμενο στο στοιχημαΤέτοιοι και χειρότεροι είμαστε!
Κάνε μας την χάρη ρε αγαπούλη,που έχεις μπει εδώ μέσα για να πουλήσεις έρωτα αφου στην προσωπική σου ζωή δεν πιάνεις μια.
Όσο εκτίθεται κάποια μέσα στο bou θα κρίνουμε απο τις επιδόσεις της,την συμπεριφορά της μέχρι την εμφάνιση της.
Το bou για αυτό είχε δημιουργηθεί,τώρα αν μεταλλάχθηκε σε άνδρο αγαπούληδων και νταβατζήδων ποσώς με ενδιαφέρει!
;)... ...
αν δεν εχει παει μαζι της και δεν εχεις τπτ να μας πεις απλα το βουλωνεις..1) Ημουν σιγουρος οτι ενα ατομο μειωμενης αντιληψης οπως εσυ θα με ελεγε αγαπουλη, ηταν φραγμενο στο στοιχημα
2) Ναι το βρηκες, μπηκα να πουλησω ερωτα σε ενα κολ-γκερλ που δεν εχω συναντησει και δεν μενει καν στην πολη μου. Νομιζα οτι βρηκα το τελειο σχεδιο αλλα με ξεμπροστιασες κυριε Φρουντ.
3) Δεν ηξερα οτι το μπου δημηιουργηθηκε για να βγαζει ο καθενας το δηλητηριο του, σε ευχαριστω που με ξεστραβωσες κυριε Αινσταιν
4) Πολλες φορες εχουμε δει απο αλλους συναγωνιστες να λενε οτι καποια κοπελα δεν ειναι εμφανισιμη. Μπορεις να πεις το ιδιο πραγμα με πολλους τροπους
Α παραδειγμα...η κοπελα εμφανισιακα ειναι κατω του μετριου
Β παραδειγμα...η κοπελα ειναι μπαζο/αγελαδα/βουβαλι κτλ κτλ
Οι λεξεις που διαλεγεις δειχνουν οτι απλα εισαι κομπλεξικος. Και αντε να το πεις μια φορα, οι υπολοιπες που χρησιμευουν; Τι γυροφερνεις ενα νημα που σε αηδιαζει; Τι λεει αυτο για την δικη σου προσωπικη ζωη κυρια Λιτσα Πατερα, που ξερεις οτι εγω δεν πιανω μια; Σαν κι εσενα κανουν αυτοι που στην προσωπικη τους ζωη πιανουν παραπανω απο μια;
4) Αφου παραδεχεσαι οτι ο εγκεφαλος σου εμεινε στα 8 χρονια, εγω ειμαι καλυμμενος. Παει ο αλπουλα που με λεει αγαπουλα. ΝΕΧΤ.
Αρα εσυ εχεις παει μαζι της και εχεις το δικαιωμα να μιλας; Καμια αντιρρηση, εγω ρωτησα εαν καποιος εχει να πει κατι αρνητικο για τις υπηρεσιες της, να το πει ωστε να με ξεστραβωσει.αν δεν εχει παει μαζι της και δεν εχεις τπτ να μας πεις απλα το βουλωνεις..
καταλαβες ιπποτη του bou?????
κοιτα ρε έναν τσολια στα παπαρια μας που βαλαμε
Μωράκι μου υπάρχουν κριτικές :-*Αρα εσυ εχεις παει μαζι της και εχεις το δικαιωμα να μιλας; Καμια αντιρρηση, εγω ρωτησα εαν καποιος εχει να πει κατι αρνητικο για τις υπηρεσιες της, να το πει ωστε να με ξεστραβωσει.
Ολοι μας διαλεξαμε εναν ρολο απ'οτι φαινεται, προτιμω να κανω τον ιπποτη παρα αυτο που κανεις εσυ ελεεινε. Και δεν θα μου πεις εσυ αν θα το βουλωσω η οχι....κοιτα εναν τσολια που βαλαμε στα παπαρια μας