ΝΤP
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Γεια σας
Σκέφτομαι να συναντήσω την κοπέλα. Υπάρχει κάποια προσφατη κριτική; ψάξε προς τα πίσω...ανάμεσα από τους αλληλοσκοτωμους θα βρεις κ κριτικές!!!
Ευχαριστώ πολύ
Γεια σας
Σκέφτομαι να συναντήσω την κοπέλα. Υπάρχει κάποια προσφατη κριτική; ψάξε προς τα πίσω...ανάμεσα από τους αλληλοσκοτωμους θα βρεις κ κριτικές!!!
Ευχαριστώ πολύ
Εσένα όχι σίγουρα και ναι είμαι πολύ άνω του μετρίουΕλαααα εσύ ρε μοντέλο γαμιααα
Μια απορία έχω γαμας καθόλου η μπροστά από μια οθόνη κάθεσαι και σχολιάζεις παντού
Και πόσα δίνεις είπαμε για να κάνουμε το ψυχικό;Xdream ,κινούμαι σε όλη την Αθήνα
Πρώτον και κυριότερο δεν θα σου καθόμουν εγωΕσένα όχι σίγουρα και ναι είμαι πολύ άνω του μετρίου
Τα σέβη μου
Θα προτιμούσα να γράφεις για τις υπηρεσίες μου κι όχι για τα κιλά μου ,helloΟ άλλος 22/12 έκανε εγγραφή και το πρώτο του ποστ να πει καλά λόγια ήταν σε αυτό το νήμα.
Ακόμα φυσικά δεν την έχει πάρει,απλά σαλιαρίζει και το παίζει θεματοφύλακας.
Από την άλλη εύχεται αρρώστιες στους άλλους και η μαλακία πάει σύννεφο εδώ μέσα.
Και η τύπισσα εδώ,εκθέτει εαυτόν γυμνό και δεν θέλει να γράφουμε για τα κιλά της και τον σωματότυπο της.
Αναγράφεται τι θα κοστίσειΚαι πόσα δίνεις είπαμε για να κάνουμε το ψυχικό;
γεια σου βρε μοντέλοπνηχτηδυστυχως. :S :S :S :S
και ειναι πολλοι οι σαβουρογαμιαδες εδω μεσα.
περνα μια βολτα κι απ τη ντακοτα να δεις κι εκει μπαζογαμιαση που τρεχει με 1000.
για να μην πω κι αλλες εδω μεσα :S :S :S
αγάπη ο ντάκος τρώγεται στην Κρήτη. Και ο Ολυμπιακός είναι στον Πειραιά.α παγαινε ρε ντακοτοαγαπουλα που θα μας πεις να μη μιλαμε κιολας. κανε μου μηνυση. μη με διαβαζεις. με κουρασες.
τραβα στην αγκαλια της
δεν είσαι η μόνη.. ρίξε μια ματιά στο νήμα μου και θα καταλάβεις..Όλοι εσείς οι haters απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με μια (χοντρή, με ένα μπάζο, και ότι άλλο έχετε πει)
Εφόσον δεν είμαι του γούστου σας τι θέλετε να καταφέρετε με τόση κακία και αρνητική στάση απέναντι μου !!!!
Οκ μου άρεσε πολύ που με σχολιάζετε και αρνητικά γιατί αυτό δείχνει ότι δεν έχετε με ποια θέλετε να ασχοληθείτε και έχετε βάλει στόχο την Έμιλυ!!!!
Εν τέλη θα σας ενημερώσω ότι και να γράφετε εσείς οι haters δεν με συγκινούν
Όσο και να με κράζετε τόσο Περισσότερο μου φτιάχνεται την διάθεση μου
σε τέτοια περιστατικά δε κάνει να πηγαίνουμε. Οι άνω των 60 θα πρέπει να μπει όρος να φέρουν χαρτί καρδιολόγου. Μη μας μείνουν και στα χέρια κ ψαχνομαστεΠρώτον και κυριότερο δεν θα σου καθόμουν εγω
ρε μπετοστοκε, πραγματικα, αποκλειεται να εχεις iq ανω του μηδενος. Δεν θα κατσω να γραψω τα ιδια πραγματα για χιλιοστη φορα, προσπαθωντας να βρω αλλες λεξεις μπας και γινω κατανοητος. Θα ηταν τσαμπα κοπος για ατομα που παρατησαν το σχολειο στο "Λολα να ενα μηλο". Οχι κορωνοιο, κατι αλλο απο κ χρειαζεσαι. Και δεν θα ειναι καθολου δυσαρεστο για περιστατικα Αννιτας Πανιας σαν και του λογου σου. ΜΠΖΟΦΟΣ ASAP.Ο άλλος 22/12 έκανε εγγραφή και το πρώτο του ποστ να πει καλά λόγια ήταν σε αυτό το νήμα.
Ακόμα φυσικά δεν την έχει πάρει,απλά σαλιαρίζει και το παίζει θεματοφύλακας.
Από την άλλη εύχεται αρρώστιες στους άλλους και η μαλακία πάει σύννεφο εδώ μέσα.
Και η τύπισσα εδώ,εκθέτει εαυτόν γυμνό και δεν θέλει να γράφουμε για τα κιλά της και τον σωματότυπο της.
Οταν το λιπος εχει κανει αποφυσεις και στο λιγοστο μυαλο , τι μπορεις να περιμενεις φιλε Γιαννη ?Αντιεπαγγελματικό...
Τα εχω γραψει και σε άλλα νήματα κοριτσιών, είτε έχετε δίκιο είτε όχι, οι αντιπαραθεσεις και ειδικά η επίθεση και οι γενικευσεις ΔΕΝ ειναι προς όφελός σας...
ρε μαλακα κωλογερε,απο ποτε εγινες κ χουλιγκαν???Και πόσα δίνεις είπαμε για να κάνουμε το ψυχικό;
Ήρωες ή μαλάκες όσοι πληρώνουν για κάτι τέτοιο?
Ιδού η απορία...