Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
Εννοειται οτι μου αρεσουν τα ταξιδια με καλη παρεα πανταΤης αρέσουν φαίνεται τα ταξίδια.
Εννοειται οτι μου αρεσουν τα ταξιδια με καλη παρεα πανταΤης αρέσουν φαίνεται τα ταξίδια.
Τοτε θα σε παρω εγω στον τομεα μου παρε δυναμεις και το καλοκαιρι θα ερθεις μαζι μας να κανεις κρουαζιερα στα νησιακια του αιγαιου με πολεμικο πλοιο και στο καταστρομα της φρεγάτας αν καθεσε μια ωρα την ημερα με μαγιο και κανεις εργασιες θα κανεις και φυσικο μαυρισμα οποτε , και δωρεαν διακοπες , και μαυρισμα ,και λογο της κατασκευης του σκαφους δωρεαν χαμαμΕννοειται οτι μου αρεσουν τα ταξιδια με καλη παρεα παντα
ΧαχαχαΤοτε θα σε παρω εγω στον τομεα μου παρε δυναμεις και το καλοκαιρι θα ερθεις μαζι μας να κανεις κρουαζιερα στα νησιακια του αιγαιου με πολεμικο πλοιο και στο καταστρομα της φρεγάτας αν καθεσε μια ωρα την ημερα με μαγιο και κανεις εργασιες θα κανεις και φυσικο μαυρισμα οποτε , και δωρεαν διακοπες , και μαυρισμα ,και λογο της κατασκευης του σκαφους δωρεαν χαμαμ
Και τι κανεις για αυτο μωρο μου ;)γεια σου Εμιλυ....με τετοια ποζα,πως θελεις να ειμαστε?
εχεις αακουσει την εκφραση....Gentleman-Start Your Engines!.......Και τι κανεις για αυτο μωρο μου ;)
Να το κανεις γιατι υπαρχουν και άλλες από εδώ μεσα που θελουν μια εμπειρια πανο σε ένα πολεμικο πλοιο αλλα εσυ εχεις μια μικρη διαφορα που την ξερεις μονο εσυ και εγω κανεις άλλος γυναικαρα μουΧαχαχα
Αααα τέλεια προταση την επεξεργαζομαι ηδη
Μωροοοο μου εσυ καυλιαρικοΝα το κανεις γιατι υπαρχουν και άλλες από εδώ μεσα που θελουν μια εμπειρια πανο σε ένα πολεμικο πλοιο αλλα εσυ εχεις μια μικρη διαφορα που την ξερεις μονο εσυ και εγω κανεις άλλος γυναικαρα μου
σπέσιαλ φωτογραφία, καί τό κουλούρι αρκετά δουλεμένο, η κάνω λάθος κουκλίτσαΚαλησπερα καυλες μου πως ειστε
φοβερη φωτο !!!!!!!!!!!!!Με το Μωρακι μου σημερα στο αττικη χοτελ Έβανς
Καλημερα Μωρακι μου καλη εβδομαδα να εχειςΚαλημέρα ... εμ πως να μην εχουμε καβλες με τέτοιες πόζες που μας παίρνεις
*μωρακι συντομα θα τα πουμε και εμεις ...
πολυ καυλα φωτο!!!Με το Μωρακι μου σημερα στο αττικη χοτελ Έβανς