Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.964
Καλησπερα Μωρακι μουΚαλησπερα Εμιλλυ !!!
Ωραιο στησιμο μωρο μου.
Εχις απολιυτω δικηο φηλε μου . Αν τιν κανις φυλη περνασ καληταιραΜου φενεται δεν καταλαβες την γραφω φιλε μου δεν με ενδιαφερει η γνωμη τον αλλον για την εμιλυ όταν λεμε τουμπανο λεμε ότι είναι γυναικα για γουστα, τωρα μερικοι βλεπουν το σαιτ σαν μια μεγαλη κατσαρολα και βαζουν μεσα την κουταλα για να δουν αν το φαγητο είναι καλο , εγω εχω στανταρ φαγητο δεν αλλαζω η εμιλυ μπωρο να την δω και σαν φιλη να παω για ένα καφε όπως και άλλες κοπελες εδώ μεσα , που περα από πελατης υπαρχει και φιλια και ξερουν αυτές πιες είναι δεν χρειαζεται να λεμε.....
κύριε βρετανε ξεχάσατε την ορθογραφία στο u.k.Εχις απολιυτω δικηο φηλε μου . Αν τιν κανις φυλη περνασ καληταιρα
Ή εγώ έπιασα το νόημα ή οι άλλοι, όλοι δεν γίνεταιΕχις απολιυτω δικηο φηλε μου . Αν τιν κανις φυλη περνασ καληταιρα
Χαχαχαχαχαχαχα ναι πολύΝα υποθεσω εμιλυ ότι σου αρεσει πολύ το Footfetish
άν τήν έδινες, αυτή την κωλάρα σού, θα γίνονταν πάρτι μωρό!!!!!Καλο βραδυ σας ευχομαι μωρακια καυλιαρικα
Χαχαχα Μωρακι μου εσυεμιλυ γυναικαρα μου μην ξανα ζεστενεις την κατσαρολα με το ιδιο φαγητο μαναρακι μου βαλε κατι άλλο κουκλαρα μου
Της αρέσουν φαίνεται τα ταξίδια.Πολυταξιδευμενο το κοριτσι και που δεν εχει παει Μπραβο
Να μην μενουμε στα ιδια και στα ιδιαΠολυταξιδευμενο το κοριτσι και που δεν εχει παει Μπραβο