Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
Εμενα μωρο μου τωρα ξεκιναει η μερα μουΤωρα λενε καλησπέρα οι ανθρωποι εμιλυ και το βραδυ καληνυκτα
Εμενα μωρο μου τωρα ξεκιναει η μερα μουΤωρα λενε καλησπέρα οι ανθρωποι εμιλυ και το βραδυ καληνυκτα
Εμενα μωρο μου τωρα ξεκιναει η μερα μου
Για την εμιλυ τωρα είναι πρωι φιλε μου και το βραδυ απόγευμα και το πρωι είναι νυκτα και κοιματε για ξυπνησει μετα με ορεξη για γουστα πολλαοποτε τα πρωινα ραντεβου,ειναι εκτος μενου να υποθεσω? :-( :-(
μια μερα ολο καυλα!!!!!Εμενα μωρο μου τωρα ξεκιναει η μερα μου
Μωρο μου εαν υπαρχει ζητηση εννοειτε πως γινονται και πρωινα ραντεβου :-*οποτε τα πρωινα ραντεβου,ειναι εκτος μενου να υποθεσω? :-( :-(
Χαχαχαχα μωροοοοο μουΓια την εμιλυ τωρα είναι πρωι φιλε μου και το βραδυ απόγευμα και το πρωι είναι νυκτα και κοιματε για ξυπνησει μετα με ορεξη για γουστα πολλα
πριν η μετα μωρο μου?????οποτε και να ειναι εισαι μεγααααλη καυλα!!Φιλακια πολλα απο τον Πριαμο στην Μεταμορφωση
Μωρο μου Καλεσε με διοτι δεν ειμαι παντα ενεργηΚαλησπέρα Έμιλυ.
Στο προγραμμά σου περιλαμβάνετε CIM ?
καυλωμενοι με σενα μωρο μου!!!!τι ωραια ποζα!Πως ειστε μωρακια μου
Πως ειστε μωρακια μου
Παρε μια αποφαση βρε εμιλυ μια μα στο κρυβεις , μια εδώ με την φωτο και άλλες φωτο να φενεται , μην μας μπερδευεις και εμας εδώ από μακρια που ειμαστεΦιλακια πολλα απο τον Πριαμο στην Μεταμορφωση
Παρε μια αποφαση βρε εμιλυ μια μα στο κρυβεις , μια εδώ με την φωτο και άλλες φωτο να φενεται , μην μας μπερδευεις και εμας εδώ από μακρια που ειμαστε
Πως ειστε μωρακια μου
[/quo οι ρωγες σου μωρο μου παντα ετσι καυλωμενες ειναι?πρεπει να τις ρουφηξω αμεσα!!!!
Εσυ μαλλων πρεπει σε εχει φαει η χειρονακτικη εργασια, γιατι αλλιως πρεπει να εισαι λακαμας μεγαλος μωρε αδερφε αλλιος δεν εξηγειται η παθηση σουΥπαρχει ενα διaολεμενο ποστ που να μην υπαρχεις μεσα??? εχω βαρεθει την μαπα σου ... πραγματικα ξερναω... get a life
Εσυ μαλλων πρεπει σε εχει φαει η χειρονακτικη εργασια, γιατι αλλιως πρεπει να εισαι λακαμας μεγαλος μωρε αδερφε αλλιος δεν εξηγειται η παθηση σου