Νέα

Εμεις κι οι πουτανες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tnt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
ζανούλη έχεις γίνει πολύ μαλθακός.
ντιλίτ, αν δεν σου έχει κάτσει, στα 24 λεπτα και 24 δεύτερα προτείνω....

Γιάννη το καινούργιο Omega Speedmaster Moonwatch Professional 42mm μοντέλο 2021 με τον νέο Co-Axial Calibre 3861 μηχανισμό είναι ένα πολύ όμορφο και ιστορικό ρολόι.

Θα το αγοράσω σε stainless steel περίπου €7,300.

Αυτό που έχεις ανεβάσει εσύ είναι το καινούργιο αλλά σε Sedna rοse gold πάνω από €20,000 ... ενώ το ολόχρυσο έχει €35,000 !!!

:tooth: :tooth:

Συνημμένα

• Omega Speedmaster.jpg
    Omega Speedmaster.jpg
    241 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Omega-Speedmaster.jpg
    Omega-Speedmaster.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 21

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Ξεπερνάω το γεγονός ότι το αρχικό πόστ είναι κατά τι προσβλητικό για τα μέλη του σάιτ. Προχωράμε.

Προσωπικά η σχέση μου με τις πουτάνες ξεκίνησε απλούστατα γιατί σε πολλές φάσεις τις ζωής μου δουλεύω ασταμάτητα, δεν θέλω παρεμβολές στην καθημερινότητα, δεν γουστάρω να σπαταλάω το χρόνο μου με κοπέλες που δεν με γεμίζουν, με άτομα που δεν με κάνουν καλύτερο άνθρωπο και αυτό που θέλω είναι να καλύψω μια βασική ανθρώπινη ανάγκη που θα μου καθαρίσει το μυαλό και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Επισκέπτομαι λοιπόν τους οίκους λαμβάνοντας μια υπηρεσία που παρέχουν και αυτό είναι όλο. Ούτε προβληματικός είμαι, ούτε ελαττωματικός, απλά τυγχάνει να έχω άλλους στόχους στη ζωή μου. Σημειωτέον όταν είμαι σε σχέση, ή όταν προσπαθώ να ξεκινήσω μία, δεν επισκέπτομαι οίκους. Αν ξεκινήσω και πάλι να επισκέπτομαι οίκους, τότε δεν υφίσταται σχέση. Είναι καθαρά κάλυψη της ανάγκης του σεξ. Ωμά. Συν ότι γουστάρω και λίγο την παρακμή αυτή που προσφέρεται όντας άτομο που έχει μεγαλώσει και έχει αγαπήσει το κέντρο των Αθηνών, με τα ωραία και τα άσχημά του. Οι τσάρκες είναι αγχολυτικές.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Γιάννη το καινούργιο Omega Speedmaster Moonwatch Professional 42mm μοντέλο 2021 με τον νέο Co-Axial Calibre 3861 μηχανισμό είναι ένα πολύ όμορφο και ιστορικό ρολόι.

Αυτό που έχεις ανεβάσει εσύ είναι το καινούργιο αλλά σε Sedna rοse gold πάνω από €20,000 ... ενώ το ολόχρυσο έχει €35,000 !!!

7,300 για ατσάλι;
Γιατί τόσα πολλά;
Με 7,300 μπορείς να πάρεις κάτι σε χρυσό, έτσι δεν είναι;

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

o μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι προτιμώ τα δερμάτινα μπρασελέ...

Συμφωνώ.

Το δερμάτινο είναι πολύ κομψό και έρχεται και λίγο πιο οικονομικά αλλά η διαφορά τους είναι μόνο €300.

€7,300 για το stainless steel.
€7,000 με το δερμάτινο λουράκι.

Η διαφορά τους βέβαια είναι μικρή.

Ο καινούργιος μπρασελές είναι πανέμορφος και αξίζει.

Νομίζω ότι στη συσκευασία παίρνεις και ένα ακόμα λουράκι αλλά όχι το δερμάτινο όπως και τα εργαλεία αλλαγής για τα λουράκια.

Σε κάθε περίπτωση το δερμάτινο λουράκι το παίρνεις έξτρα σε ότι χρώμα και υλικό θέλεις.

Πανέμορφο ρολόι που βγαίνει κάθε χρόνο για να υπενθυμίζει το ρολόι που πήγε στο φεγγάρι.

Η Nasa είχε μυστικά επιλέξει αρχικά τρείς μάρκες ρολογιών για την αποστολή στο φεγγάρι.

Rolex, Omega και Longines.

Στα τέστ που έγιναν μόνο η Omega άντεξε.

Το αξιοπερίεργο βέβαια είναι ότι τα Speedmaster αρχικά δημιουργήθηκαν για καταγράφουν ταχύτητες και καμία σχέση με ταξίδια στο διάστημα.

Έκτοτε βέβαια έχουν πάρει την συμπληρωματική ονομασία - the Moonwatch.

Συνημμένα

• Omega-Speedmaster.jpg
    Omega-Speedmaster.jpg
    218,2 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Like

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

7,300 για ατσάλι;
Γιατί τόσα πολλά;

τύπε μην ακους τα κορόιδα. ρολοι 200 ευρω το πληρώνουν 7 χιλιαρικα :confused::confused::confused::confused::confused:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

7,300 για ατσάλι;
Γιατί τόσα πολλά;

τύπε μην ακους τα κορόιδα. ρολοι 200 ευρω το πληρώνουν 7 χιλιαρικα :confused::confused::confused::confused::confused:

Απομιμήσεις υπάρχουν πολλές.

Αν σου αρέσουν τα αντίγραφα τα οποία τα πετάς μετά από λίγο καμία αντίρρηση.

Εγώ αγοράζω μόνο χειροποίητα ρολόγια όπως τα Rolex με μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία.

Μόλις αγόρασα ένα καινούργιο Rolex Submariner €8,950 αρκετά δυσεύρετο καθότι όλα τα Rolex είναι χειροποίητα και το οποίο μάλιστα μπορώ άνετα να το μεταπωλήσω γύρω στις €12,000.

Υπάρχει τρομερή ζήτηση σε κάποια Rolex μοντέλα πολλαπλάσια της προσφοράς που υπάρχει.

:wink:

• Like

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

7,300 για ατσάλι;
Γιατί τόσα πολλά;

Απομιμήσεις υπάρχουν πολλές.

Αν σου αρέσουν τα αντίγραφα τα οποία τα πετάς μετά από λίγο καμία αντίρρηση.

Εγώ αγοράζω μόνο χειροποίητα ρολόγια όπως τα Rolex με μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία.

Μόλις αγόρασα ένα Rolex Submariner €8,950 αρκετά δυσεύρετο καθότι όλα τα Rolex είναι χειροποίητα και το οποίο μπορώ να το μεταπωλήσω γύρω στις €12,000.

Υπάρχει τρομερή ζήτηση σε κάποια Rolex μοντέλα πολλαπλάσια της προσφοράς.

:wink:

εμενα μου λες τύπε. το τελευταιο ρόλεξ μου το αγόρασα 10 ευρω και το πούλησα σε ενα φιλαράκι 30. δες φωτο :confused::confused::confused:

Συνημμένα

• 6A56683C-692F-4377-85D8-0A114D995168.jpeg
    6A56683C-692F-4377-85D8-0A114D995168.jpeg
    121,9 KB · Εμφανίσεις: 33

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ...

Υπάρχουν εποχές που πηδάμε μόνο τη σύντροφό μας.

Εποχές που πηδάμε πουτάνες για διάφορους και ξεχωριστούς λόγους ο καθένας.

Και εποχές που πηδάμε ταυτόχρονα τα πάντα ...

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ξεπερνάω το γεγονός ότι το αρχικό πόστ είναι κατά τι προσβλητικό για τα μέλη του σάιτ. Προχωράμε.

Προσωπικά η σχέση μου με τις πουτάνες ξεκίνησε απλούστατα γιατί σε πολλές φάσεις τις ζωής μου δουλεύω ασταμάτητα, δεν θέλω παρεμβολές στην καθημερινότητα, δεν γουστάρω να σπαταλάω το χρόνο μου με κοπέλες που δεν με γεμίζουν, με άτομα που δεν με κάνουν καλύτερο άνθρωπο και αυτό που θέλω είναι να καλύψω μια βασική ανθρώπινη ανάγκη που θα μου καθαρίσει το μυαλό και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Επισκέπτομαι λοιπόν τους οίκους λαμβάνοντας μια υπηρεσία που παρέχουν και αυτό είναι όλο. Ούτε προβληματικός είμαι, ούτε ελαττωματικός, απλά τυγχάνει να έχω άλλους στόχους στη ζωή μου. Σημειωτέον όταν είμαι σε σχέση, ή όταν προσπαθώ να ξεκινήσω μία, δεν επισκέπτομαι οίκους. Αν ξεκινήσω και πάλι να επισκέπτομαι οίκους, τότε δεν υφίσταται σχέση. Είναι καθαρά κάλυψη της ανάγκης του σεξ. Ωμά. Συν ότι γουστάρω και λίγο την παρακμή αυτή που προσφέρεται όντας άτομο που έχει μεγαλώσει και έχει αγαπήσει το κέντρο των Αθηνών, με τα ωραία και τα άσχημά του. Οι τσάρκες είναι αγχολυτικές.

Σε διαφορα φορουμ και σε συζητησεις μελων (εδω) η μη, ο αγοραιος ερωτας
εχει στιγματιστει, χωρια που λεγονται τα απιστευτα.
Τι να κανουμε αφου ετσι γινεται; εγω δεν ειδα να πω σε κανεναν οτι πας
γι αυτον τον λογο η εισαι ετσι. Μονοι τους αλληλοκατηγορουνται.
Εκανα ενα ποτ-πουρι λοιπον.
Αφου δεν εισαι προβληματικος η ελαττωματικος, στην πουτσα σου.
Ορθως κατεγραψες την πλευρα σου.

:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: AdP

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ...

Υπάρχουν εποχές που πηδάμε μόνο τη σύντροφό μας.

Εποχές που πηδάμε πουτάνες για διάφορους και ξεχωριστούς λόγους ο καθένας.

Και εποχές που πηδάμε ταυτόχρονα τα πάντα ...

Εποχες που δεν πηδαμε δεν υπαρχουν; :embarrased:

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Σε διαφορα φορουμ και σε συζητησεις μελων (εδω) η μη, ο αγοραιος ερωτας
εχει στιγματιστει, χωρια που λεγονται τα απιστευτα.
Τι να κανουμε αφου ετσι γινεται; εγω δεν ειδα να πω σε κανεναν οτι πας
γι αυτον τον λογο η εισαι ετσι. Μονοι τους αλληλοκατηγορουνται.
Εκανα ενα ποτ-πουρι λοιπον.
Αφου δεν εισαι προβληματικος η ελαττωματικος, στην πουτσα σου.
Ορθως κατεγραψες την πλευρα σου.

ο αγοραιος ερωτας ειναι τροπος ζωης και για τα δυο φυλα,οι ιεροδουλες μεν κερδιζουν λεφτα και οι αντρες ικανοποιουν την βιολογικη τους αναγκη.
Η ελλαδα απο την εποχη της απελευθερωσης ηταν μια συντηρητικη χωρα που η θρησκεια ειχε βασικο ρολο στην κοινωνικη ζωη του πληθυσμου οποτε προτυπο ηταν η παρθενια και η μονογαμια.
Μεσα σ αυτον τον συντηριτισμο μεγαλωναν οι ελληνες εκεινη την περιοδο και αυτος ο συντηρητισμος ακομα μεχρι και το 2021 εχει αφησει καποια στιγματα στην ελληνικη κοινωνια.
Ενω ολα εχουν αλλαξει και ολα εχουν απελευθερωθει τα στιγματα αυτα εχουν παραμεινει γιατι μεταφέρονται απο τους παλιοτερους στους νεοτερους.
Οι γυναικες μπορει το βραδι να ντυνονται σαν ιεροδουλες για να πανε στο μπαρακι η το κλαμπακι αλλα τα συντηρητικα στοιχεια τα κουβαλάνε οπως να μην τις πουν ευκολες να μην τις κοροιδευσει ο αντρας να μην τη πει πουτανα η ευκολη αν την φιλησει η χουφτωσει κλπ. Αυτα τα στερεοτυπα ειναι ακομα μεσα στο μυαλο της καθε ελληνιδας ισως και καποιων Ελλήνων και δυσκολευουν τις καταστασεις.
Οι γκομενες γινονται περισσοτερο απαιτητικες ανεβαζουν τον πηχη χωρις να εχουν τα απαιτουμενα προσοντα και οι αντρες γινονται περισσοτερο αγαπουληδες και γλυφτρες και αυτο εχει ως αποτελεσμα να μενουν πολλα μπακουρια και απο τις δυο μεριες αν και οι γυναικες οταν στραπατσαριστουν αλλαζουν σταση και βρισκουν ευκολα ενω οι αντρες ειτε στραπατσαριστουν ειτε οχι η αλλη λυση για να καλύψουν τη βιολογικη τους αναγκη είναι ο αγοραιος ερωτας.
Απο εκει και περα ειναι θεμα επιλογων του καθενος.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ζαν, οι περισσοτεροι Ελληνες θελουν να βρουν μια μουναρα γκομενα, πιστη
νοικοκυρα, που να γαμιεται με παθος κι ερωτα
εχοντας ευαισθησιες μονο για αυτους.
Οι περισσοτερες Ελληνιδες θελουν εναν σουπερ γκομενο, ερασταρα, πιστο
με αφθονα προσοντα, μπολικο χρημα
και ωκεανια συναισθηματα μονο γι αυτες.

Μεχρι να γινει αυτο (πουτσες θα γινει) πεφτει το γαμησι βροχη!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ζαν, οι περισσοτεροι Ελληνες θελουν να βρουν μια μουναρα γκομενα, πιστη
νοικοκυρα, που να γαμιεται με παθος κι ερωτα
εχοντας ευαισθησιες μονο για αυτους.
Οι περισσοτερες Ελληνιδες θελουν εναν σουπερ γκομενο, ερασταρα, πιστο
με αφθονα προσοντα, μπολικο χρημα
και ωκεανια συναισθηματα μονο γι αυτες.

Μεχρι να γινει αυτο (πουτσες θα γινει) πεφτει το γαμησι βροχη!

τντ το εχω ξαναπει και το ξαναλεω δεν φταινε οι γκομενες αλλα οι αγαπουληδες που τις κακομαθαινουν και η οικογενεια που μεγαλωνουν.
Αυτοι οι 2 παραγοντες εχουν διαμορφωσει την σημερινη γυναικα.
Οπως ειπες ολες οι ελληνιδες θελουν ενα σούπερ αλλα λιγες τον βρισκουν οπως και το αντιθετο.
Το θεμα ειναι ποσες ειναι αδεσμευτες και ποσες οχι.
Αν ξεκινήσουμε οτι απο 8ρια και πανω ειναι καπαρω σχεδον το 95%
Και παμε τωρα στις μετριες οι οποιες ειναι καπαρω κατα 50%
Παμε τωρα 8ρια και ανω ποσες ειναι επι του συνολου των γυναικών?
Περιπου το 20%
Μετριες 5-7 ειναι το 50%
Ασχημες 0-4 ειναι το 30%

Το 20% ομορφες ειναι κατα 95% καπαρω
Το 50%μετριες ειναι κατα 60%καπαρω
Το 30% ασχημες ειναι κατα 30% καπαρω.

Αποτελεσμα οι ομορφες ειναι δυσευρετες και ολες σχεδον καπαρομενες εκτος πολυ λιγων αρα οι λιγοτεροι αντρες θα βρουν ομορφες.

Στις μετριες υπαρχει ενα 40% ελευθερων οι οποιες εκει θα παιξουν τα περισσοτερα αρπαχτικα μιας και ενας αντρας αν ρηξει μετρια θα θεωρηθει επιτυχια.

Στις ασχημες κατω του 4 ειναι το πιο ευκολο παιχνιδι βασικα μιας και δεν εχουν πολλεες προτασεις οποτε βολευονται.

Οπότε ευκολο να ρηξεις ασχημη και δυσκολο να ρηξεις ομορφη.

• Like

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Φιλαράκι ... μαλακία να δώσεις 7.5κ για ατσάλινο.
Έχε υπόψη ότι τα ακριβά ρολόγια είναι είδος που πουλάει ... και πουλάει και σε μαλάκες με λεφτά ... πολλά κομμάτια ...
όπως τα ακριβά αμάξια, οπότε μπορείς να χτυπήσεις ευκαιρία σε μεταχειρισμένο ....

Αν βρεθείς σε τζογαδόρικα μέρη στις ΗΠΑ ειδικά .... παίζουν σαράφηδες με τρελές ευκαιρίες, αρκεί να έχεις κάρτες για να σηκώσεις χαρτί !

Γνώμη μου , για ατσάλινο ομέγα, δώσε μέχρι 4 χιλιάρικα σε καινούριο αν το έχεις κάβλα .... αλλά όχι 7 ...

Αν είναι να παίξεις σε 7, βάλε 1-2 ακόμη και πας για μεταχειρισμένο σε πολύτιμο μέταλο .

Κοίτα εδώ σε ελληνικό μαγαζί , σε ομέγα , μτχ τι πουλάει με 8 χιλιάρικα

• Like

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οι περισσοτερες γυναικες ειναι αμυντικες.
Π.χ δεν ειναι τυχαιο οτι εδω στην ελλαδα ιδιατερα οι περισσότερες δεσμευονται εντος φιλικου περιβαλλοντος.
Οι γκομενες εχουν επιλογες ενω οι αντρες επιλέγονται.
Οποιος πει οχι ψευδεται.
Μια ωραια κοπελα σε τραπεζι με 3 αδεσμευτους και με αλλες 2 φιλες της.
Οι 3 αδεσμευτοι θα γουστάρουν την ωραια αρα ποιος θα επιλεξει οι αδεσμευτοι οι 3 η η γκομενα?
Η γκομενα εχει προσφορα μπροστα της και θα επιλεξει τον καλυτερο για αυτην.
Οι λοιποί 2 η θα αλλαξουν κατευθυνση και θα πανε στις αλλες 2 ασχημοτερες η θα μεινουν μπακουρια και θα συνεχισουν το ψαχτηρι.
Άπταιστος

• Like

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Θα πω την προσωπική μου άποψη χωρίς να κοντράρω κάποιον κτλ, είπαμε πολιτισμένα και θα γίνει πολιτισμένα. Τα μπουρδέλα με μαγνητίζουν πέρα από τους γνωστούς λόγους (ποικιλία γυναικών, μη -δέσμευση, όπως θες και ό' τι ώρα θες κτλ) γιατί με φέρνουν σε ένα απίστευτο τετ α τετ με τη φύση μου δηλαδή με τη φύση του αρσενικού που θέλει να εξουσιάσει που θέλει να επιβληθεί στο άλλο φύλο. Ο πολιτισμός έχει βάλει χειρόφρενο -μέσω των ταμπού- στις σεξουαλικές ορμές με αποτέλεσμα να βλέπεις άντρες προκειμένου να γαμήσουν να κάθονται και να δείχνουν σε μια γκόμενα τα CD τους ή να ανοίγουν φιλοσοφικά κοινωνικοπολιτικά γεμάτα prestige ζητήματα. Ακόμα και γι' αυτούς η φύση τους είναι εκεί παρούσα..Δηλαδή θέλουν να γαμήσουν και αυτοί, αυτή τη στιγμή,αλλά το πάνε μέσω Λαμίας διότι τούς κατατρέχει το άγχος ότι οποιοσδήπωτε λάθος χειρισμός θα προκαλέσει την φυγή της κοπέλας και ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξαναξεκινήσουν αυτή τη διαδικασία με μια άλλη υποψήφια, και πότε θα βρεθεί η νέα υποψήφια..(αναμονή=βάρος στην ανθρώπινη καρδιά =έμφραγμα). Και αυτό συμβαίνει πολύ έντονα εδώ στη χώρα μας. Όντως τα κορίτσια εδώ στην Ελλάδα ασφυκτιούν ώστε να διατηρήσουν λευκό το "σεξουαλικό μητρώο τους" διότι αν στιγματιστούν (πουτανάκια) δε θα επιλεχθούν εύκολα για γάμο αργότερα. Και όπως ξέρουμε οι "κατάσκοποι" διαδίδουν πολλοί γρήγορα τις πληροφορίες για δαύτες, δεν γλιτώνουν με τίποτα. Όμως οι θεοί βλέπουν και ασκούν δικαιοσύνη. Από τη μία οι Ελλεεινίδες που σου γαμάνε το πάγκρεας κι από την άλλη η τεράστια ανάπτυξη των μπουρδέλων. Νοιώθω τυχερός μέσα στην ατυχία μου κατά κάποιον τρόπο. Η δυσκολία στο να πάρεις το ναι εξισορροπείται από το πλήθος πιπινιών που γαμάω στα μπουρδέλα. Κι όχι ότι θα παρατήσω για πάντα το άθλημα του καμακιού -ούτε καν- απλώς όπως είπε κι ένας Μύστης -χρησιμοποιώ την ατάκα του- ''Φλερτάρω χωρίς να εκπέμπω απελπισία'' !

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Υπάρχει και η ελεύθερη σχέση, παίδες. Κάποια στιγμή στη ζωή μου κατάλαβα ότι δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει οικογένεια και θα μεγαλώνει παιδιά. Το να έχω μία γυναίκα να ανακατεύεται στα πόδια μου σε καθημερινή βάση είναι κάτι που το βαριέμαι και με φθείρει. Επειδή τα μπουρδέλα δεν ήταν λύση, λόγω του ότι δεν μου αρέσει το περιβάλλον, η ελεύθερη σχέση ήταν μονόδρομος. Είναι επίσης οι γιορτές, κάποια δικά σου γεγονότα που θέλεις να γιορτάσεις, κάποιες δύσκολες στιγμές που θες έναν άνθρωπο δίπλα σου κλπ. Δεν έβγαινε μόνος. Η ελεύθερη σχέση έγινε το στάνταρ μου κι από κει και πέρα ό,τι άλλο έξτρα προκύψει. Τα γράφω αυτά επειδή κάποιοι εδώ φαίνεται να οδηγήθηκαν στον αγοραίο, λόγω των όσων αρνητικών παρουσιάζουν οι κλασικές σχέσεις με γκόμενες, χωρίς να τους έχει περάσει από το μυαλό η ενδιάμεση επιλογή της ελεύθερης σχέσης.

• Like

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Ελεύθερη σχέση αδερφέ "καλόγερο", συμφωνώ. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση συσχέτισης δυο ανθρώπων αντίθετου φύλου χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις και αγωνίες. Θέλω να σε ρωτήσω όμως ελεύθερη σχέση με τι τύπου γυναίκες έκανες? Πώς το δέχτηκαν? Νομίζω ότι οι πιο πολλές προσβάλλονται όταν τους προτείνεις ελεύθερη σχέση. Εσύ πως το πέτυχες να τις κάνεις friends with benefits?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Ελεύθερη σχέση αδερφέ "καλόγερο", συμφωνώ. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση συσχέτισης δυο ανθρώπων αντίθετου φύλου χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις και αγωνίες. Θέλω να σε ρωτήσω όμως ελεύθερη σχέση με τι τύπου γυναίκες έκανες? Πώς το δέχτηκαν? Νομίζω ότι οι πιο πολλές προσβάλλονται όταν τους προτείνεις ελεύθερη σχέση. Εσύ πως το πέτυχες να τις κάνεις friends with benefits?
Πάντα υπάρχουν γυναίκες που θελουν κι αυτές τέτοιο στυλ ζωής, ιδίως αν είναι χωρισμένες. Σήμερα με το ιντερνέτ, δεν έχεις πάρα να το θέσεις ξεκάθαρα τι ψάχνεις. Παλιότερα ήταν δύσκολο, γιατί έπρεπε να κάνεις πολλές συναναστροφές για να βρεις γυναίκες στο ίδιο μήκος κύματος. Εγώ είμαι από τους προ-ιντερνετικούς. Μέσα από τον επαγγελματικό κύκλο κυρίως εύρισκα. Δεν πρότεινα τίποτα. Από τις συζητήσεις κυρίως για το τι σχέδια ζωής έχω πέρναγα το μήνυμα.

Ήταν πολύ πιο εύκολο από το να ψάχνω γκόμενα για δεσμό για τον εξής απλό λόγο: η γκόμενα σε βλέπει σαν μέρος του προγράμματος ζωής της κι άρα πρέπει να πληρείς κάποια στάνταρντς εξαρχής. Αν δεν τα πληρείς 100% κι έχει την πεποίθηση ότι μπορεί να σε προσαρμόσει αρχίζουν τα προβλήματα με τσακωμούς, ενίοτε από την πρώτη στιγμή, επειδή πάντα κάτι θα βρει που θα χρειάζεται διόρθωμα. Επενδύουν ψυχικά και οι δύο και στον χωρισμό, ο ένας ή και οι δύο περνάνε ψυχολογικά. Σε μερικούς έχει γαμηθεί για πάντα η ζωή, αν έχουν πολλές αποτυχίες.

Στη ελεύθερη σχέση δεν χρειάζεται να σε εντάξει σε κανένα πρόγραμμα ζωής. Αρκεί να περνάει καλά. Δεν την εμποδίζεις σε τίποτα, αφού δεν την δεσμεύεις σε κάτι και παράλληλα μπορεί να ψάχνει και τον «πρίγκηπα». Αμα τον βρεί ή θα ξεκόψει ή θα παραμείνετε φίλοι. Η ελεύθερη σχέση έχει κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα ότι μπορείς να μιλάς και να φέρεσαι πιο ελεύθερα, ενώ σε μία γκομενική σχέση πρέπει να «σταθείς στο ύψος», αυτό που απαιτεί ο ένας για τον άλλο.

Η πρώτη μου ελεύθερη σχέση ξεκίνησε από μία φίλη, από την οποία ζήτησα συμβουλές πώς να ρίχνω γυναίκες. Δοκίμαζα και αποτύγχανα χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο οπότε σκέφτηκα ότι μόνο μία γυναίκα θα μπορούσε να με βοηθήσει. Από τις συμβουλές περάσαμε και στο σεξ κι όλα σε ένα κλίμα ευθυμίας, επειδή ήμουνα άγαρμπος και με εκπαίδευε. Και μετά με παρακάλεσε να πηδήξω μία φίλη της που είχε ξεμείνει η κακομοίρα. Τότε είπα «εδώ είμαστε», αυτού του είδους η σχέση μου αρέσει. Κι έγινε τρόπος ζωής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom