Νέα

Εμεις κι οι πουτανες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tnt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το να πηγαίνεις με χωρισμένες, ειδικά μάλιστα χωρισμένες με παιδιά, αν δεν είσαι και ο ίδιος το αντίστοιχο , πιστεύω ότι σε τοποθετεί στα ναυάγια.

Για το τζων που ρωτάει γα τα μτχ ρολόγια, γενικά μαϊμούδες σε τιμή κανονικού δεν τολμούν πολλοί να πουλήσουν .
Το παραπάνω μαγαζί θεωρείται αξιόπιστο.
Στην αμερική κοντά σε καζίνο στις δύο γνωστές καζινοπόλεις .... παίζει πολύ πράμα !

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ζαν μην ασχολεισαι με νουμερα γιατι θα οδηγηθεις σε αδιεξοδο η σε ατοπο.
Μην φρεναρεις τον εαυτο σου.
Το μονο που χρειαζεται ειναι να ριχνεσαι εκει που θες οταν θες.
Δεν ειναι σωστο να νομιζεις οτι οι πολυ ωραιες ειναι απαγορευμενες.
Το οτι εχουν ζητηση δεν σημαινει απολυτως τιποτα.
Ουτε οτι θα γαμηθουν ωραια. Μην σου πω συνηθως ειναι μετριες.
Εξαρταται τι θες. Ασε το συναισθημα για πολυ αργοτερα.
Μην σε επηρεαζει εξαρχης και μην το φοβασαι αν τυχον.
Λεγεται ενθουσιασμος αρχικα. Αν βαριεσαι ευκολα, κανε οπως νιωθεις.

Καρλ καλα κανεις και εξισορροπεις αλλα μην χασεις το καμακι.
Σε καταλαβαινω πολυ καλα πως νιωθεις στα μπουρδελα.
Χεσε το πως σκεφτονται οι γυναικες.
Πολλοι το κανουν αυτο. Δεν εχει σημασια να τις καταλαβεις
η να τις δικαιολογησεις. Αυτες δεν θα το κανουν.
Εσυ αρκει να πειθεις και να γαμας κι αν βρεθει καμια που να σε αγγιξει
(αν τυχον σε ενδιαφερει) θα το καταλαβεις. Δεν εισαι χαζος.

Καλογερε καλη η ελευθερη σχεση αλλα λειτουργει με συγκεκριμενες γυναικες.
Οχι λιγες απλα με συγκεκριμενες. Συμφωνω σε oσα ειπες.
Προσθετω οτι σαν κεντρικη ιδεα η γυναικα πασχιζει να βρει ανδρα
που να την βαλει στην θεση της. Αυτο ισχυει παντα και δεν εννοω δεσμευση.
Οι της ελευθερης σχεσης ψαχνουν παρεα η λασκα τα πραγματα
αλλα τους αρεσει να σε εχουν. Να σε εμπιστευονται. Να σε βλεπουν ως φιλο
κι οχι ως υποχρεωση. Ακομα κι ετσι δεν σταματουν να σε θεωρουν δικο τους.
Εχουν ξεφυγει ομως απο τα μοτιβα εξ ου και η εκφραση συγκεκριμενες.
Αν μπορεις να εφαρμοζεις αυτον τον τροπο, σου λεω οκ.
Παρατηρησε ομως οτι αν βρεις αλλη, η της ελευθερης σχεσης
θα ενοχληθει. Οι γυναικες δυσκολα μοιραζονται.
Ασε τι λενε.

Εγω που σας τα λεω αυτα εχω απλα μια καλη στατιστικη
αλλα και τεραστια αυτοπεποιθηση. Δεν ειμαι καν στους πολυ καλους.
Απλως ξερω να πεισω και να με πλασαρω τελεια.
Αξιζω ομως. Μετραω ως 7αρακι.
Εκει εξω ομως με βλεπουν για 9. Βλεπουν τα εννιαρια μου
γιατι θαβω τα εφταρια μου. Δεν σας κανω μαθημα λοιπον.

:rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τντ το θεμα ειναι να γινουν οι εξω γκομενες πιο ευκολες και αυτο θα γινει μονο αν σταματήσουν να υπαρχουν αγαπουληδες και λιγουρια.
Π.χ γιατι οσες πάνε στα μπαρ και ντυνονται σαν ιεροδουλες να μην το δινουν και από το πρωτο βραδι?
Αυτη τη στιγμη απο αυτες το δινει το 2% και ουτε,φαντασου να το εδινε το 60%η το 70% .
Να ξερεις οτι θα πας στο μπαρακι κλαμπακι και να ξερεις οτι σημερα θα πηδησεις οπως και η καθε γκομενα οτι θα παει και θα γαμηθει.
Γι αυτο επανερχομαι και σου λεω οτι εχουν μεινει υπολείμματα απο το συντηριτικο παρελθον.
Π.χ στην αμερικη που ημουν σχεδον ενα 10% το δινουν απο το πρωτο βραδι με λιγα λογια πιο ευκολο εκει να πηδηξεις απο εδω σε οne night stand.
Στην αμερικη ομως υπαρχει μια διαφορα εκει οι αγαπουληδες ειναι λιγοτεροι σε σχεση με εδω,υπαρχουν και εκει πολλοι αλλα τα ποσοστα της ελλαδας δεν τα πιανουν.

• Like

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Πάνω στο θέμα των "γυναικών των άλλων χωρών" για τις οποίες γίνεται συχνά συζήτηση, όπως και για την αντίστοιχη συμπεριφορά των ανδρών, εγώ πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές οι συμπεριφορές είναι ίδιες. Κυριαρχία του μουνιού παντού, άντρες όλο και πιο ευνουχισμένοι που ζουν και αναπνέουν για να ρίξουν "το γκομενάκι" .Μεγάλες διαφορές δεν είδα, στη Δυτική Ευρώπη τουλάχιστον. Μέσες άκρες τα ίδια γίνονται στον δυτικό κόσμο.
Βέβαια δεν έχω ζήσει έξω, αλλά έχω ταξιδέψει και έχω συναναστραφεί.

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πάνω στο θέμα των "γυναικών των άλλων χωρών" για τις οποίες γίνεται συχνά συζήτηση, όπως και για την αντίστοιχη συμπεριφορά των ανδρών, εγώ πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές οι συμπεριφορές είναι ίδιες. Κυριαρχία του μουνιού παντού, άντρες όλο και πιο ευνουχισμένοι που ζουν και αναπνέουν για να ρίξουν "το γκομενάκι" .Μεγάλες διαφορές δεν είδα, στη Δυτική Ευρώπη τουλάχιστον. Μέσες άκρες τα ίδια γίνονται στον δυτικό κόσμο.
ισχυει ειδικα για δυτικη ευρωπη και αμερικη,απλα εγω ειδα μια πιο ευκολια στο να το δωσουν οι αμερικανες πιο ευκολα για one night stand
Εμενα ενα χρονο φιλαδελφεια οι μαυρες και οι λατινες ειναι πιο ευκολες οι λευκες πιο δυσκολες.
Η διαφορα ειναι οτι αν στην ελλαδα εχει βαθμο δυσκολιας να ρηξεις γκομενα 7 στην αμερικη εχει 6.

• Like
OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ζαν, αυτα που θες να γινουν ειναι ωραια αλλα δεν ειναι εφικτα.
Ουτε συστρατευση ανδρων γινεται ουτε αυτες θα ξεπερασουν τα κομπλεξ τους.
Ειναι βαθυ το προβλημα.
Χωνεψε το!

:confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το να πηγαίνεις με χωρισμένες, ειδικά μάλιστα χωρισμένες με παιδιά, αν δεν είσαι και ο ίδιος το αντίστοιχο , πιστεύω ότι σε τοποθετεί στα ναυάγια.
Μία χωρισμένη δεν διαφέρει σε τίποτα από μία άλλη γυναίκα και δεν σε κάνει αυτό ναυάγιο. Ναυάγιο σε κάνει να έχεις κάνει το bou δεύτερο σπίτι σου για χρόνια και να ζεις με ψευδαισθήσεις ότι πας στα μπουρδέλα από επιλογή κι όχι επειδή τα απανωτά άκυρα σου έχουν γαμήσει την ψυχολογία σε τέτοιο βαθμό που προτιμάς να ζεις σε μία παράλληλη πραγματικότητα για λόγους ψυχολογικής επιβίωσης.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα, αν δεν υπήρχαν τα μπουρδέλα θα ψάχνατε για Μονσελά.

Αλλά και προβλήματα να έχει η χωρισμένη είναι προτιμότερη επιλογή από την παραίτηση ζωής. Μου αρέσει που προσφωνείτε ο ένας τον άλλον «συναγωνιστή» για να παίρνετε κουράγιο. Συναγωνιστές σε τι; Στο να τα καταφέρνετε να χύνετε στα 10 λεπτά; Ειδικά εσύ θα πρέπει να είσαι και ο πρωταθλητής στο «άθλημα», αφού προσπαθείς να χτυπήσεις τετραψήφιο (με βάση άλλο σου ποστ), λες και με μικρότερα νούμερα θα χάσεις το μετάλιο. Αμα ο άνθρωπος δεν κάνει την αυτοκριτική του....

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οσον αφορα τα 10 λεπτα, θα ηθελα να πω οτι το σωμα μας
δεν πληρωνεται καταλληλα σε αυτον τον αστειο χρονο.
Ποσο μαλλον να μας μεινει και κατι φευγοντας.
Αν ημουν καλυτερα οικονομικα, θα ασχολιομουν παλι με γκομενες (παγιο)
και θα πηγαινα παλι στα μπουρδελα (εχει μια γοητεια)
αλλα με πενταπλασιο και βαλε χρονο. Tωρα μπορω μεχρι διπλασιο, βια τριπλασιο.

Απο την αλλη οι μπουρδελιαρες εχουν εξειδικευτει στο δεκαλεπτο
και δεν μπορουν να ακολουθησουν ευκολα ψηλες στροφες οποτε πιθανον
να κατεληγα στα cg. Εκει ομως δεν ξερω πολλα.

Τζον100 λεει τιποτα το cg ως πιο εμπειρος που εισαι σε αυτο;
κι αν ναι, πεφτει γαμησι αβερτα η οι τσουπρες αποσκοπουν στο σοσιαλ
ως "ανασες" ; δεν θελω πολυ σοσιαλ.
Ενα πεμπτο του συνολου ειναι υπεραρκετο.
Γινεται αυτο η δυσανασχετουν με οσους το αποφευγουν;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Εδώ είναι ένας ενδιαφέρον χάρτης περί "δυσκολιας" εύρεσης γκομενας, η Ελλάδα είναι στο κιτρινο δηλαδή στη μέση, εντύπωση μου κάνει που έβαλαν τις χώρες των βορειοδυτικων Βαλκανίων στις ευκολες (Σερβία Κροατία Βοσνια), αυτές γενικα είναι σκληρές γυναίκες.

Γενικά όμως ο χάρτης θεωρώ ότι είναι σωστός.

Συνημμένα

• c_scale,fl_progressive,q_80,w_800.jpg
    c_scale,fl_progressive,q_80,w_800.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Like

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μία χωρισμένη δεν διαφέρει σε τίποτα από μία άλλη γυναίκα και δεν σε κάνει αυτό ναυάγιο. Ναυάγιο σε κάνει να έχεις κάνει το bou δεύτερο σπίτι σου για χρόνια και να ζεις με ψευδαισθήσεις ότι πας στα μπουρδέλα από επιλογή κι όχι επειδή τα απανωτά άκυρα σου έχουν γαμήσει την ψυχολογία σε τέτοιο βαθμό που προτιμάς να ζεις σε μία παράλληλη πραγματικότητα για λόγους ψυχολογικής επιβίωσης.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα, αν δεν υπήρχαν τα μπουρδέλα θα ψάχνατε για Μονσελά.

Αλλά και προβλήματα να έχει η χωρισμένη είναι προτιμότερη επιλογή από την παραίτηση ζωής. Μου αρέσει που προσφωνείτε ο ένας τον άλλον «συναγωνιστή» για να παίρνετε κουράγιο. Συναγωνιστές σε τι; Στο να τα καταφέρνετε να χύνετε στα 10 λεπτά; Ειδικά εσύ θα πρέπει να είσαι και ο πρωταθλητής στο «άθλημα», αφού προσπαθείς να χτυπήσεις τετραψήφιο (με βάση άλλο σου ποστ), λες και με μικρότερα νούμερα θα χάσεις το μετάλιο. Αμα ο άνθρωπος δεν κάνει την αυτοκριτική του....
Kαλησπέρα, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει κάποια ποστ ή απόψεις αλλά πολλοί από εδώ έχουμε και σχέσεις ή είχαμε και σχέσεις και πάμε και στα μπουρδέλα άρα δε συμφωνώ σχετικά με το 'απανωτά άκυρα' και το 'ψευδαισθήσεις ότι πάτε στα μπουρδέλα από επιλογή'. Από την άλλη συμφωνώ ότι το να πας με οποιαδήποτε γυναίκα γουστάρεις είτε είναι χωρισμένη είτε καραφλή είτε τζογαδόρα δε σε κάνει ναυάγιο, εννοείται.Αυτά!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Εδώ είναι ένας ενδιαφέρον χάρτης περί "δυσκολιας" εύρεσης γκομενας, η Ελλάδα είναι στο κιτρινο δηλαδή στη μέση, εντύπωση μου κάνει που έβαλαν τις χώρες των βορειοδυτικων Βαλκανίων στις ευκολες (Σερβία Κροατία Βοσνια), αυτές γενικα είναι σκληρές γυναίκες.

Γενικά όμως ο χάρτης θεωρώ ότι είναι σωστός.
Η Ελλάδα είναι ξεκάθαρα στο κόκκινο και τι εννοώ κόκκινο: Ακατόρθωτο το να κάνεις σεξ κάθε μέρα για πάντα και με ποικιλία γυναικών.

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ζαν, αυτα που θες να γινουν ειναι ωραια αλλα δεν ειναι εφικτα.
Ουτε συστρατευση ανδρων γινεται ουτε αυτες θα ξεπερασουν τα κομπλεξ τους.
Ειναι βαθυ το προβλημα.
Χωνεψε το!

γι αυτο τντ και δεν θα λυθεί ποτε.
Θα ειναι οι ωραιες που θα καπαρονονται με τους ισχυροτερους σε εισαγωγικα εννοω αυτους που εχουν χρημα εξουσια κλπ οι λοιποι στη μαζα και στη παλη για τις εναπομειναντες.
Μεγαλο μερος αντρων μπακουρια αλλα και ασχημων γυναικων και παντα οι ωραιες και οι μετριες θα εχουν το πανω χερι και τις επιλογες.

• Like

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Μωρέ ας υπήρχαν οίκοι ανοχής πολυτελείας για γυναίκες , όπου θα εκδίδονταν άντρες ανώτερης εμφάνισης από τον μέσο έλληνα και θα σου έλεγα εγώ ...
Ούτε θα μας κοίταγαν ...

• Like

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Kαλησπέρα, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει κάποια ποστ ή απόψεις αλλά πολλοί από εδώ έχουμε και σχέσεις ή είχαμε και σχέσεις και πάμε και στα μπουρδέλα άρα δε συμφωνώ σχετικά με το 'απανωτά άκυρα' και το 'ψευδαισθήσεις ότι πάτε στα μπουρδέλα από επιλογή'. Από την άλλη συμφωνώ ότι το να πας με οποιαδήποτε γυναίκα γουστάρεις είτε είναι χωρισμένη είτε καραφλή είτε τζογαδόρα δε σε κάνει ναυάγιο, εννοείται.Αυτά!
Καλησπέρα. Υπάρχει αγοραίος και αγοραίος. Όταν μπαίνεις στη σειρά με τα πάκια και αποδέχεσαι τον όρο να τελειώνεις σε 10 λεπτά, υπάρχει ένα θέμα που έχει να κάνει με την προσωπικότητα του ατόμου. Δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο απότομος, γαιτί δεν ξέρεις και τι προσωπικό δράμα περνάει ο καθένας και τι αντοχές έχει να το παλέψει. Πάντως για αυτούς που έχουν γκομενικές σχέσεις κι άρα δεν τους έχει πάρει από κάτω, το να πάνε και στα μπουρδέλα είναι κάτι που με ξεπερνάει. Για ποιοτικότερες ερωτικές υπηρεσίες που τις απολαμβάνεις σαν άνθρωπος έχω άλλη άποψη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Η Ελλάδα είναι ξεκάθαρα στο κόκκινο και τι εννοώ κόκκινο: Ακατόρθωτο το να κάνεις σεξ κάθε μέρα για πάντα και με ποικιλία γυναικών.
:new_shocked:

Για ποιο λόγο να κάνεις σεξ κάθε μέρα; Δεν είναι μόνο ο χρόνος που γίνεται το σεξ . Το να ασχολείσαι με γυναίκες συνέχεια απαιτεί πολύ χρόνο σαν σπόρ. Καταλήγεις σε μία ζωή χωρίς ισορροπίες. Έχει κι άλλα ενδιαφέροντα η ζωή. Το να κοιμάται και να ξυπνάει κανείς με τη σκέψη κολλημένη στο μουνί οδηγεί σε μία αρρωστημένη κατάσταση.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μωρέ ας υπήρχαν οίκοι ανοχής πολυτελείας για γυναίκες , όπου θα εκδίδονταν άντρες ανώτερης εμφάνισης από τον μέσο έλληνα και θα σου έλεγα εγώ ...
Ούτε θα μας κοίταγαν ...

Αυτο ειναι αδυνατον μιας που οι ανδρες δεν μπορουν να γαμησουν
με τετοιες απαιτησεις.
Δεν ειναι οπως οι γυναικες που μπορουν να γαμιουνται ακαταπαυστα.
Αν θυμαμαι καλα υπηρξε εποχη που ειχαν εργαστει ανδρες σε στουντιο
για εξυπηρετηση αλλα δεν ξερω αν τον εδιναν η τον επαιρναν.
Το προτζεκτ πηγε απατο οπως και ενα αλλο προτζεκτ που ειχε φερετρο
για ειδικα γουστα. :confused:
Οπως και να εχει οι γυναικες δεν ειναι τοσο ευκολο να γαμηθουν
σε τετοιες συνθηκες τσακ μπαμ.
"Ψεκαζονται" με τον κλασσικο τροπο...

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Δεν ισχύει ότι όποιος πάει στα μπουρδέλα είναι προβληματικός, άσχημος, καμπούρης, δεν μπορεί να βρει γκόμενα κτλ. Στα μπουρδέλα πάει κάθε καρυδιάς καρύδι και όποιος πηγαίνει χρόνια σίγουρα έχει δει όλες τις κατηγορίες: νέους, γέρους, εμφανίσιμους, δύσμορφους, γυμνασμένους, χοντρούς, τα πάντα. Μόνο λεσβίες δεν έχει τύχει να δω αλλά ένας συναγωνιστής εδώ είχε γράψει κριτική όπου είχε πιάσει κουβέντα με μία λεσβία-καλικάτζαρο στο σαλόνι ενός μπουρδέλου, οπότε ακόμα κι αυτό υπάρχει. :grin:
Έχω φίλο 25άρη χώστη που γαμάει αβέρτα και με το πρόσωπο και το σώμα που έχει θα μπορούσε να είναι πορνοστάρ ή μοντέλο αν ήθελε. Μου έχει δείξει μηνύματα όπου μία τύπισσα (γκόμενα άνω του μετρίου που δούλευε σερβιτόρα, όχι καμιά χοντρή ή μπάζο) που γνώρισε στα πεταχτά να του έχει στείλει μνμ και να του προτείνει να πληρώσει εκείνη ξενοδοχείο να την λιώσει στο γαμήσι και εκείνος την προσπέρασε γιατί η συγκεκριμένη δεν τον ενδιέφερε, άλλοι θα την παρακαλάγανε. Κι όμως είναι φανατικός μπουρδελιάρης και έχουμε κάνει αρκετές τσάρκες μαζί. Ίσως γιατί είναι σεξομανής, ίσως γιατί σε κάποιες φάσεις γουστάρει να γαμάει χωρίς την διαδικασία του πεσίματος, γνωριμίας κτλ, δεν τον έχω ρωτήσει σχετικά γιατί δεν το θεωρώ κάτι περίεργο. Άλλωστε προσωπικά ποτέ δεν είδα τα μπουρδέλα σαν λύση ανάγκης ή κάτι τέτοιο, το σεξ στο μπουρδέλο είναι για πολλούς λόγους διαφορετικό από το σεξ εντός σχέσης έτσι κι αλλιώς. Αν σου αρέσει και σε τραβάει η φάση του μπουρδέλου τότε απλά σου αρέσει αυτό το είδος ψυχαγωγίας, έτσι το βλέπω εγώ.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Δεν ισχύει ότι όποιος πάει στα μπουρδέλα είναι προβληματικός, άσχημος, καμπούρης, δεν μπορεί να βρει γκόμενα κτλ. Στα μπουρδέλα πάει κάθε καρυδιάς καρύδι και όποιος πηγαίνει χρόνια σίγουρα έχει δει όλες τις κατηγορίες: νέους, γέρους, εμφανίσιμους, δύσμορφους, γυμνασμένους, χοντρούς, τα πάντα. Μόνο λεσβίες δεν έχει τύχει να δω αλλά ένας συναγωνιστής εδώ είχε γράψει κριτική όπου είχε πιάσει κουβέντα με μία λεσβία-καλικάτζαρο στο σαλόνι ενός μπουρδέλου, οπότε ακόμα κι αυτό υπάρχει. :grin:
Έχω φίλο 25άρη χώστη που γαμάει αβέρτα και με το πρόσωπο και το σώμα που έχει θα μπορούσε να είναι πορνοστάρ ή μοντέλο αν ήθελε. Μου έχει δείξει μηνύματα όπου μία τύπισσα (γκόμενα άνω του μετρίου που δούλευε σερβιτόρα, όχι καμιά χοντρή ή μπάζο) που γνώρισε στα πεταχτά να του έχει στείλει μνμ και να του προτείνει να πληρώσει εκείνη ξενοδοχείο να την λιώσει στο γαμήσι και εκείνος την προσπέρασε γιατί η συγκεκριμένη δεν τον ενδιέφερε, άλλοι θα την παρακαλάγανε. Κι όμως είναι φανατικός μπουρδελιάρης και έχουμε κάνει αρκετές τσάρκες μαζί. Ίσως γιατί είναι σεξομανής, ίσως γιατί σε κάποιες φάσεις γουστάρει να γαμάει χωρίς την διαδικασία του πεσίματος, γνωριμίας κτλ, δεν τον έχω ρωτήσει σχετικά γιατί δεν το θεωρώ κάτι περίεργο. Άλλωστε προσωπικά ποτέ δεν είδα τα μπουρδέλα σαν λύση ανάγκης ή κάτι τέτοιο, το σεξ στο μπουρδέλο είναι για πολλούς λόγους διαφορετικό από το σεξ εντός σχέσης έτσι κι αλλιώς. Αν σου αρέσει και σε τραβάει η φάση του μπουρδέλου τότε απλά σου αρέσει αυτό το είδος ψυχαγωγίας, έτσι το βλέπω εγώ.
[/quote
Συμφωνουμε φιλε!!!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.697
Πόντοι
1.446
Το πουτανακι πρεπει να το βλεπεις σαν δωρο στον εαυτο σου...

Οπως το αλογο κουρσας θελει ζαχαρη... ετσι και ο ανδρας θελει μουνι... τον ανεβαζει ...!

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φιλε Τζον100, παιζει σοβαρο ρολο γιατι πραγματικα παμε οταν παμε.
Προσωπικα οταν εχω γκομενα και την βρισκουμε, παω για βολτα μονος
η αν πετυχω καποιον γνωστο αλλα δεν μπαινω σχεδον ποτε.
Δεν μου λειπει η ηδονη τοτε.
Την θεωρω ανωτερη την γκομενα σαν πακετο.
Τυχον συναισθημστα δεν με εμποδιζουν να τον παρκαρω σε πορνο-τρυπες
η σε αλλες γυναικες αν τυχει και νιωθω οτι αφου εχω σειρα στα θελω μου
δεν βρισκω λογο να εναντιωθω στην καυλα μου ως αντρας.
Εχει πολυ γελιο ακομα κι η ενημερωση που σατυριζω
η κανω προτασεις ντυσιματος.
Αν δεν εχω γκομενα παω παλι αραια εκτος αν με εχει πιασει λυσσα
για το ποσο ευκολα τσιμπαω υπηρεσιες που δεν ανακοινωνονται
και δεν εννοω ακαποτο γαμησι. Τοτε φορτσαρω για κοντινα διαστηματα.
Οπως και να εχει ειναι ενα απο τα χομπυ μου και απο παθος
γουσταρω πολυ το γαμησι.
Για μενα οι πουτανες ειναι επαγγελματιες οποτε αν τις τουμπαρω χαιρομαι.
Δεν νιωθω τιποτα γι αυτες. Ψευδομαι μαζι τους οπως κι αυτες
σε ενα παιχνιδι με γελιο και ειμαι μεγαλος παρτακιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom