Νέα

Εμεις κι οι πουτανες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tnt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το θεμα ειναι οτι για να χτυπήσει καποιος γκομενα εδω πρεπει να εχει κοινωνικο κυκλο για να δικτιονεται,οι ελληνιδες δεν ανοιγονται ευκολα εκτος κυκλου γτ εχουν ταμπου στο κεφαλι τους.
Περα ομως απο τον κοινωνικο κυκλο ο οποίος ειναο η αρχη της γνωριμιας μετα παει το σπονσοριλικι,κερασματα εξόδους κλπ ζημια σε τσεπη σε χρονο και ενεργεια.
Περα οτι μεσα στο κυκλο πέφτει η κατινια της κατινιας αν δεσει το γλυκο η γκομενα θα κραταει στην αρχη αμυνα μεχρι να το δωσει.
Ο μεσος αντρας θα πρωτοπηδηξει την εκαστοτε ελληνιδα σε κανα μηνα μεσο ορο,μετα απο 300 ευρω στο δρομο μετα απο ενα μηνα αναμονη και χειροκινητη μαλακια μεχρι η κυραδα αποφασισει να το δωσει.
Ο μεσος αντρας αφού πηδηξει στο μηνα σχεδον μεσοκοπος απο τις απανωτες χειλοπιτες των προηγούμενων γκομενων αντι να πει τελος παμε για αλλα σκέφτεται την κοπωση που εκανε για να ρηξει αυτη την μια ειτε ωραια ειτε ασχημη ,εφόσον σαν τον βεδουίνο βρηκε νερο στην ερημο μενει εκει και δυστηχως για να πηδηξει και μονο.
Οι επιπτωσεις ομως συνεχιζονται γτ μπορει η κυρα να το παιζε δυσκολη στην αρχη να δωσει το υπερκτιμημενο μουνι της που στο μεταξι πουλιέται με 10 ευρω τωρα θελει ακαποτα πηδηματα ταξιδια και συγκατοίκηση,οποτε ο χρονος τπυ αντρα περιοριζεται η γκομενα τυλίγεται πανω του σαν βδελα διχως να εχει χρονο χρημα ενέργεια να παει για αλλη οσο θα επρεπε.
Οποτε κατάληγει παντρεμενος και οικογενειαρχης χωρις να το παρει χαμπαρι μιας και η τακτικη των γκομενων ειναι να γκάστρωθουν αν δπυν οτι αυτος που βρηκαν ειναι περισσοτερο μαλακας απο τους προηγούμενους ασχετα αν λενε αυτες οτι βρηκαν τον τελιο,τελιος για μια γυναικα ειναο αυτος που τους κανει τα χατίρια.

με bold και υπογραμμισμένους έχω τους λόγους για τους οποίους δεν γαμάς χωρίς δεκάρικο και ούτε θα γαμήσεις ποτέ (τα δεν θέλω κλπ που κατά καιρούς τσαμπουνάς είναι προφάσεις)
το θέμα δεν είναι αν πρέπει να τα λες και αν ισχύουν και και και, όλα εκείνα δλδ τα κοινωνικοηθικά που είναι άλλο θέμα προς συζήτηση, το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα πιάνουν οι γυναίες με τη μία - γιατί είσαι και παπάρας - οπότε πάντα με το πουλί στο χέρι θα μένεις αν δεν πληρώσεις.
αν κατάλαβες κατάλαβες. δεν εξηγώ περαιτέρω...

Οι μεγαλύτεροι βλάκες στο site είναι αυτοί που κράζουν αυτούς που δε γαμάνε γκόμενες, αλλά μόνο πουτάνες.
Σε site για πουτάνες είσαι.
Αλλού αυτά.

κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...

ας κάνει ότι θέλει, μόνο μην το περιτυλίγει με ηλίθιες δικαιολογίες.
αυτό είπα + το γιατί του συμβαίνει.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
το βλάκας το ανταποδίδω...κόραξ

Το διάβασα το post του και την απάντησή σου, και συμφωνώ 100% με αυτά που λέει.
Δε γαμάμε πουτάνες επειδή αποτύχαμε στον έρωτα.
Αλλά από επιλογή.
Δε ζηλεύουμε αυτούς που γαμάνε γκόμενες, αλλά τους λυπόμαστε.
Το βλάκας το είπα γιατί πήρα την επίθεσή σου προσωπικά, γιατί ανήκω κι εγώ στην κατηγορία που έχει απορρίψει τις γκόμενες και γαμάει πουτάνες από επιλογή.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ενας νεος γυμνασμενος με εμφανιση με τροπους δεν μπορει?
Χαχαχαχαχαχα
Χαζουλη ειπα επιλογη μου να ασχολούμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα,ξενερωνω ρε με τις γκομενες τις εξω,αγοραιος ερωτας και ξερω ψωμι

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τρολλάρεις έτσι;

Στον αγοραίο έρωτα στρέφεσαι για άλλους λόγους. Αυτά που περιγράφεις είναι στο 5%...

Δεν τρολαρω. Εχω βαλει πολλα μεσα. Εστω τα πιο (αληθινα) αρνητικα.

Δεν ειναι 5%.

Λογοι οπως χομπυ, ποικιλια κτλ τους γραφουμε μονοι μας (τοσο καιρο)

και φυσικα ειναι δεκτοι κι αυτοι.

:rockon:

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το φερατε απο εδω το φερατε απο εκει, φτασατε παλι στις γκομενες.
Σωνει και καλα μια διαμαχη γκομενες vs πουτανες.
Γιατι δεν δεχεστε οτι ολα εχουν την χαρη τους;

Αλλο ειναι το θεμα μας!

Παω ομως να μεταφερω ενα ποστ απο την ενημερωση
γιατι ο Ζαν Κλωντ εχει βαλθει
να μας πεισει να πηγαινουμε μονο σε πουτανες.
Εγω το βιολι μου. Να πηγαινετε οπου σας αρεσει!

Λαικ παιρνετε ολοι αφου βοηθατε να βγει ακρη.

(αν βγει)

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ζαν οι γκομενες γαμιουνται ακαποτα εδω και παρα πολλα χρονια
γιατι οταν γουσταρεις και σε γουσταρουν παει μονο του το πραγμα.
Ασε τι λενε στα ελληνικα φορουμ οι πολιτικα ορθοι,
οι ευγενοφατσες κι οι αγαμητες.
Ορθως το αποδεχεσαι (επιτελους) οτι συμβαινει αν κι ο λογος που το κανεις
ειναι για να βγαλεις τις πουτανες λιγοτερο επικινδυνες.
Δηλαδη αφου καταλαβες (το ηξερες μπαγασα) οτι δεν υπαρχει
καμια απολυτως περιπτωση να συγκριθει το ενα γαμησι με το αλλο
προχωρας στην υγεια. Ετσι ναι, ετσι συμφωνω μαζι σου φυσικα.
Οδηγηθηκαμε εκει για να μπορεσουμε να συνυπαρξουμε
αφου ολοι εδω μεσα ειμαστε μπουρδελιαρηδες.
Τις προτεραιοτητες γκομενες η πουτανες αστες γιατι εκει παιζει θεμα γουστου.
Οσο λιγοτερα κανεις με μια γυναικα τοσο λιγοτερο κινδυνευετε
κι οι δυο. Χαιρω πολυ. Η συζητηση προχωρα γονιμα λοιπον.
Δεν παροτρυνω κανεναν να γαμαει ακαποτα.
Ισα ισα το αντιθετο αλλα μην λεμε και μαλακιες οτι ο κοσμος προσεχει.
Ολοι θελουν φοβερα ακαποτα γαμησια με χημεια στα ορια.
Κι ολες θελουν το ιδιο.
Με τις γκομενες πρεπει να αποφευγεται αλλα σιγα μην δεν γινει.
Με τις πουτανες επισης πρεπει να αποφευγεται αλλα εκει πιεζουν
οι πελατες (να εισαι σιγουρος) και καμια φορα δεν πιεζει κανεις.
Απλα συμβαινει οταν συμβαινει.
Γκομενες η πουτανες, γκομενοι η πελατες ολες κι ολοι ειναι επικινδυνοι.
Παμε παρακατω.
Το συναισθημα με τις γκομενες ερχεται μετα κι αν τυχον ερθει
οποτε λεγεται ερωτας. Τοτε κανεις ερωτα και καποια στιγμη
ερχεται η αγαπη αν τυχον ερθει.
Δεν γινονται ολα μαζι. Ας μην περναει η εντυπωση
οτι οσοι γαμανε (και) γκομενες ειναι ολοι βλακες και κοροιδα
που τρεχουν σαν ζωα και εκτελουν εντολες.
Σιγουρα υπαρχουν πολλοι τετοιοι οπως και στα μπουρδελα.
Δεν γεννηθηκαμε τωρα για να μην ξερουμε.
Τελoς, δεν πρεπει να μας απασχολουν οι γκομενες
που πανε για φραγκα και τετοιες μαλακιες. Δεν εχει σημασια τι θελουν
και δεν μπορουν να κανουν τιποτα αν δεν τους επιτραπει.
Αν δεν αφησεις την γκομενα η την πουτανα να σε γδαρει
πολυ απλα δεν θα συμβει.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το θεμα ειναι οτι για να χτυπήσει καποιος γκομενα εδω πρεπει να εχει κοινωνικο κυκλο για να δικτιονεται,οι ελληνιδες δεν ανοιγονται ευκολα εκτος κυκλου γτ εχουν ταμπου στο κεφαλι τους.
Περα ομως απο τον κοινωνικο κυκλο ο οποίος ειναο η αρχη της γνωριμιας μετα παει το σπονσοριλικι,κερασματα εξόδους κλπ ζημια σε τσεπη σε χρονο και ενεργεια.
Περα οτι μεσα στο κυκλο πέφτει η κατινια της κατινιας αν δεσει το γλυκο η γκομενα θα κραταει στην αρχη αμυνα μεχρι να το δωσει.
Ο μεσος αντρας θα πρωτοπηδηξει την εκαστοτε ελληνιδα σε κανα μηνα μεσο ορο,μετα απο 300 ευρω στο δρομο μετα απο ενα μηνα αναμονη και χειροκινητη μαλακια μεχρι η κυραδα αποφασισει να το δωσει.
Ο μεσος αντρας αφού πηδηξει στο μηνα σχεδον μεσοκοπος απο τις απανωτες χειλοπιτες των προηγούμενων γκομενων αντι να πει τελος παμε για αλλα σκέφτεται την κοπωση που εκανε για να ρηξει αυτη την μια ειτε ωραια ειτε ασχημη ,εφόσον σαν τον βεδουίνο βρηκε νερο στην ερημο μενει εκει και δυστηχως για να πηδηξει και μονο.
Οι επιπτωσεις ομως συνεχιζονται γτ μπορει η κυρα να το παιζε δυσκολη στην αρχη να δωσει το υπερκτιμημενο μουνι της που στο μεταξι πουλιέται με 10 ευρω τωρα θελει ακαποτα πηδηματα ταξιδια και συγκατοίκηση,οποτε ο χρονος τπυ αντρα περιοριζεται η γκομενα τυλίγεται πανω του σαν βδελα διχως να εχει χρονο χρημα ενέργεια να παει για αλλη οσο θα επρεπε.
Οποτε κατάληγει παντρεμενος και οικογενειαρχης χωρις να το παρει χαμπαρι μιας και η τακτικη των γκομενων ειναι να γκάστρωθουν αν δπυν οτι αυτος που βρηκαν ειναι περισσοτερο μαλακας απο τους προηγούμενους ασχετα αν λενε αυτες οτι βρηκαν τον τελιο,τελιος για μια γυναικα ειναο αυτος που τους κανει τα χατίρια.

με bold και υπογραμμισμένους έχω τους λόγους για τους οποίους δεν γαμάς χωρίς δεκάρικο και ούτε θα γαμήσεις ποτέ (τα δεν θέλω κλπ που κατά καιρούς τσαμπουνάς είναι προφάσεις)
το θέμα δεν είναι αν πρέπει να τα λες και αν ισχύουν και και και, όλα εκείνα δλδ τα κοινωνικοηθικά που είναι άλλο θέμα προς συζήτηση, το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα πιάνουν οι γυναίες με τη μία - γιατί είσαι και παπάρας - οπότε πάντα με το πουλί στο χέρι θα μένεις αν δεν πληρώσεις.
αν κατάλαβες κατάλαβες. δεν εξηγώ περαιτέρω...

Οι μεγαλύτεροι βλάκες στο site είναι αυτοί που κράζουν αυτούς που δε γαμάνε γκόμενες, αλλά μόνο πουτάνες.
Σε site για πουτάνες είσαι.
Αλλού αυτά.

κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...

ας κάνει ότι θέλει, μόνο μην το περιτυλίγει με ηλίθιες δικαιολογίες.
αυτό είπα + το γιατί του συμβαίνει.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
το βλάκας το ανταποδίδω...κόραξ

Αλλά από επιλογή.
Το βλάκας το είπα γιατί πήρα την επίθεσή σου προσωπικά, γιατί ανήκω κι εγώ στην κατηγορία που έχει απορρίψει τις γκόμενες και γαμάει πουτάνες από επιλογή.

τι κάνεις εσύ και γιατί δεν γαμάς γκόμενες δεν ξέρω...
για τον ΖΑΝ όμως (για τον οποίο και μίλησα - όχι για τους αλλους) έχω καταλάβει. απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
άποψή μου φυσικά...
υγ
για το βλάκας νο πρόμπλεμ, σιγά...
κι εγώ το είπα. ξέχνα το

Όλοι μπορούν.
Δεν υπάρχει κανείς που να μη μπορεί.
Απλά κάποιοι δε θέλουν.
Γιατί γλυτώνουν κόπο, χρόνο, χρήμα και κακή ψυχολογία.
Απλά με λίγα λεφτά μπορείς να γαμήσεις φοβερά μουνιά.
Γιατί να μπαίνεις στον κόπο να χαλιέσαι με γκόμενες;
Μόνο επιχείρημα σοβαρό που βρίσκω στο να γαμάς γκόμενες είναι το ακάποτο, αλλά και πάλι δεν αξίζει για μια καπότα τόση ταλαιπωρία.
Άσε που και ο αγοραίος έρωτας έχει τα τυχερά του.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μια ωραια κοπελα σε τραπεζι με 3 αδεσμευτους και με αλλες 2 φιλες της.
Οι 3 αδεσμευτοι θα γουστάρουν την ωραια αρα ποιος θα επιλεξει οι αδεσμευτοι οι 3 η η γκομενα?
Η γκομενα εχει προσφορα μπροστα της και θα επιλεξει τον καλυτερο για αυτην.
Οι λοιποί 2 η θα αλλαξουν κατευθυνση και θα πανε στις αλλες 2 ασχημοτερες η θα μεινουν μπακουρια και θα συνεχισουν το ψαχτηρι.

Αυτοί που δεν θα τους κάτσει η μπάνικη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Αν επιλέξουν να πάνε με τα ... μπάζα ... καλύτερα να πάνε στο ... ματθαίο !

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αλλά από επιλογή.
Tύπε μου για σένα δεν ξέρουμε τι παίζει, αλλά ο Ζανκλώ το έχει δηλώσει πως απέτυχε με τις γυναίκες και τον έρωτα. Είχε πάει και σε ειδικό να ζητήσει βοήθεια, ψυχολόγο νομίζω, είχε ζητήσει και τη βοήθεια του κοινού εδώ. Είχε φτιάξει τόπικ που έλεγε ότι δε γουστάρει τις γυναίκες που είναι μαζί και δε στεριώνει σχέση και τι νομίζουμε εμείς ότι του συμβαίνει. Τόπικ έπος, όπου μέχρι και τον Ωνάση τον έβγαλαν πιρφόρο κάτι μύστες εδώ μέσα, που η Μαντάμ Κλωντ, η μεγαλύτερη τσατσά της Γαλλίας, στο μαγαζί της οποίας είχε πάει παρέα με την Κάλας, δήλωσε πως κοκκίνησε μια φορά στη ζωή της με τις απαιτήσεις πελάτη και ήταν οι απαιτήσεις του Αριστοτέλη. Προς τιμήν του, είναι ειλικρινής στο θέμα ο Ζανκλώ.

• Like

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
θα μιλησω για τον εαυτο μου και νομιζω καλυπτω πολλους εδω μεσα παμε στο αρχικο ποστ..
Δυστυχως πολλοι
(εκτος οσων απλα και μονο θελουν-δηλαδη ολων μας Confused )
που πηγαινουν σε πουτανες εχουν:

παχος-----οχι...και αρκετοι εδω μεσα απο αυτα που βλεπω στα στουντιο η δελα--στην αναμονη--
κοντο υψος--μερικοι....ισως..η πλεοψηφια ειναι ανω του 1,80
μικρο πεος--τι σχεση εχει αυτο?? λες και ΕΞΩ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ...ΜΟΝΟ----ΤΟ γραφει καποιος που ειναι ανω του μ.ο σε εκατ.
στυτικη δυσλειτουργια...οτι γραφω και πανω....
προωρη εκσπερματωση---κανεις δεν θα πηγαινε για να χυσει σε 1 λεπτο...
ψυχολογικα προβληματα----ολοι εχουν...
ανδρογεννετικη αλωπεκια--???
αδυναμια ικανοποιησης της γυναικας---αν πηδαει μια με ζορι η απο ρουτινα....
εξαγορα ερωτικου συντροφου-----οτιδηποτε δεν εχει αμοιβαια συμπεριφορα εξαγορα ειναι.
παραφιλικα ερωτικα γουστα--αυτα αν ψαξεις τα βρισκεις...
εξωτερικες δυσμορφιες----κοιτα γυρω τα ζεευγαρια
χαμηλη αυτοπεποιθηση---αυτο παιζει αλλα προκυπτει και αο αλλους παραγοντες
βιωματα απορριψης----αν ηταν ετσι απο τα 16 θα ειχαμε κοψει το καμακι...
κακη υγιεινη---ακυρο-
τραυλισμο---ημαρτον...
ντροπη--σε τι???
------------------------------------------------
νομιζω η πλειοψηφια παει...
-πηδαει π.χ επιπεδο μοντελου γκομενα και ανω χωρις κανενα ρισκο(οικονομικο-ψυχολογικο) με συγκεκριμενο ποσο εξ αρχης......
και κυριως δεν θελει την γκρινια και την πιεση ΜΕΤΑ.
-δεν συμβιβαζεται με τους "κανονες της κοινωνιας",
-δεν θελει να διαχειριστει το συναισθηματικο κομματι...
-δεν θελει να κοροιδευει το αλλο ατομο με μονογαμια η υποσχεση γαμου κτλ....
και πολλα αλλα.
ο mindreader αναλυσε πολυ σωστα τα θεματα....αν οι γυναικες μισουν την πορνεια ο λογος ειναι¨
ειδικα για τις πολλες ομορφες...οτι ο αντρας ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ να παει να παρει αυτο που προσφερουν αυτες....
σημειωση στην πορνεια δεν πεφτουν ολες λογο φτωχειας ο βασικος λογος ειναι¨-η κακοποιηση πριν την εφηβικη ηλικια ενα 85%...στατιστικα αποδεδειγμενο εξου και η χαμηλη αυτοεκτιμηση.
ΕΝΑΣ πολυ βασικος λογος για οποιον παει ειναι Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ στο να ψαξουν η απλα να προσπαθησουν για μια γκομενα,οποτε πανε στην ευκολη λυση.
απο ολη την "βιομηχανια" εμενα παντοτε μου αρεσε το στριπ, γιατι γεμιζε το μυαλο, οχι οτι περιφρονουσα τα υπολοιπα,μετα οσοι περασαν τα 38+ να πηδας μια 23χρονη ειναι κατι που σε εξιταρει, ενω ακομη και σαν γκομενα εξω και να την εριχνες θα ειχες αλλες σκοτουρες(βαριεμαι την αναλυση)-----
μην τα γαμαμε ολα και καποτε σε ολους μας εχει τυχει σε διαφορες ηλικιες φασεις της ζωης μας ....υπαρχουν ωραιες γκομενες εξω και εμφανισιακα και ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ απλα ειναι και θεμα τυχης, που αξιζει καθε στιγμη νασαι μαζι τους και σε ολους μας εχουν τυχει τετοιες γυναικες ΤΟΤΕ τις χαρακτιριζαμε δεδομενες&βαρετες.....ο χρονος ομως ΜΕΤΑ μας διδαξε αλλα.....οτι οι βαρετες και οι απλες μενουν στα δυσκολα και οι πιο upper level στα δυσκολα εξαφανιζονται-γιατι ολα μερικες φορες δεν ειναι μονο 1 γαμησι.ενα χυσιμο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αλλά από επιλογή.
Tύπε μου για σένα δεν ξέρουμε τι παίζει, αλλά ο Ζανκλώ το έχει δηλώσει πως απέτυχε με τις γυναίκες και τον έρωτα. Είχε πάει και σε ειδικό να ζητήσει βοήθεια, ψυχολόγο νομίζω, είχε ζητήσει και τη βοήθεια του κοινού εδώ. Είχε φτιάξει τόπικ που έλεγε ότι δε γουστάρει τις γυναίκες που είναι μαζί και δε στεριώνει σχέση και τι νομίζουμε εμείς ότι του συμβαίνει. Τόπικ έπος, όπου μέχρι και τον Ωνάση τον έβγαλαν πιρφόρο κάτι μύστες εδώ μέσα, που η Μαντάμ Κλωντ, η μεγαλύτερη τσατσά της Γαλλίας, στο μαγαζί της οποίας είχε πάει παρέα με την Κάλας, δήλωσε πως κοκκίνησε μια φορά στη ζωή της με τις απαιτήσεις πελάτη και ήταν οι απαιτήσεις του Αριστοτέλη. Προς τιμήν του, είναι ειλικρινής στο θέμα ο Ζανκλώ.
στοκε εγω ειχα ανοιξει ενα θεμα γιατι δεν ερωτευομαι τις σχεσεις μου,οντως ισχυε αυτο που ελεγα και οτι μετα απο κανα 2 φορες σεξ μαζι τους δεν τις ηθελα αλλο δεν τις εβλεπα ερωτικα.
Το θεμα δεν λυθηκε και απλα εδωσα λυση στο να ασχοληθω περισσοτερο με τον αγοραιο ερωτα.
Ουτε ψυχολογος μου ελυσε το θεμα ουτε κανεις

• Like
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αλλά από επιλογή.
στοκε εγω ειχα ανοιξει ενα θεμα γιατι δεν ερωτευομαι τις σχεσεις μου,οντως ισχυε αυτο που ελεγα και οτι μετα απο κανα 2 φορες σεξ μαζι τους δεν τις ηθελα αλλο δεν τις εβλεπα ερωτικα.
Το θεμα δεν λυθηκε και απλα εδωσα λυση στο να ασχοληθω περισσοτερο με τον αγοραιο ερωτα.
Μισό γιατί θα με τρελάνεις; Γιατί εγώ τι διαφορετικό έγραψα; :think:
Κι εδώ που τα λέμε αφού δε βρήκε άκρη ο ψυχολόγος, τι βοήθεια να σου προσφέρουν οι απέξω;

• Like

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Για να μη λέμε μαλακίες.

Κάποιος που είναι στο άθλημα , για 30+ χρόνια, ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΚΕΣ.

Θα ήταν αυτό εφικτό χωρίς πουτάνες ;;;;;;

Μόνο αν είσαι ροκ στάρ, στάρ του χόλυγουντ και τέτοιες μαλακίες ....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Δεν μπορώ να φανταστώ να είχα γαμήσει μόνο γκόμενες.

Και το κοντέρ να ήταν σε διψήφια .... όταν μπορεί να είναι βαθιά στα 4ψήφια !!!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αλλά από επιλογή.
Κι εδώ που τα λέμε αφού δε βρήκε άκρη ο ψυχολόγος, τι βοήθεια να σου προσφέρουν οι απέξω;
διαφωνώ που λες οτι απετυχα σε γκομενες και γυναικες,το προβλημα μοθ δεν ηταν οτι δεν εβρισκα αλλα γτ τις βαριομουν ευκολα σεξουαλικα?

• Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.248
Πόντοι
5.506
Για να μη λέμε μαλακίες.

Κάποιος που είναι στο άθλημα , για 30+ χρόνια, ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΚΕΣ.

Θα ήταν αυτό εφικτό χωρίς πουτάνες ;;;;;;

Μόνο αν είσαι ροκ στάρ, στάρ του χόλυγουντ και τέτοιες μαλακίες ....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Δεν μπορώ να φανταστώ να είχα γαμήσει μόνο γκόμενες.

Και το κοντέρ να ήταν σε διψήφια .... όταν μπορεί να είναι βαθιά στα 4ψήφια !!!!!

Ρε το μαλάκα το σπαλιάρα του σαιτ.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.248
Πόντοι
5.506
Αλλά από επιλογή.
διαφωνώ που λες οτι απετυχα σε γκομενες και γυναικες,το προβλημα μοθ δεν ηταν οτι δεν εβρισκα αλλα γτ τις βαριομουν ευκολα σεξουαλικα?

Εδώ βαρέθηκες και την Αχτσιόγλου που σε γλυκοκοίταζε, τι να σου πουν τα γατάκια εδώ μέσα.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όλοι μπορούν.
Δεν υπάρχει κανείς που να μη μπορεί.
Απλά κάποιοι δε θέλουν.
Γιατί γλυτώνουν κόπο, χρόνο, χρήμα και κακή ψυχολογία.
Απλά με λίγα λεφτά μπορείς να γαμήσεις φοβερά μουνιά.
Γιατί να μπαίνεις στον κόπο να χαλιέσαι με γκόμενες;
Μόνο επιχείρημα σοβαρό που βρίσκω στο να γαμάς γκόμενες είναι το ακάποτο, αλλά και πάλι δεν αξίζει για μια καπότα τόση ταλαιπωρία.
Άσε που και ο αγοραίος έρωτας έχει τα τυχερά του.

Πολυ σωστα. Το ακαποτο ειναι πολυ σοβαρο επιχειρημα
για να πηγαινει καποιος με γκομενες. Το φυσιολογικο ετσι ειναι.
Σιγα μην φοραμε καποτα για παντα. Απονευρωση του ανδρα ειναι αυτο.
Μην ξεχνας επισης οτι η γκομενα σε γουσταρει
αλλιως εισαι μαλακας στα τερματα (δεν εννοω εσενα) αν απλως τρεχεις
απο πισω της. Οταν αλληλογουσταρεσαι με μια γκομενα
(κανονας) το γαμησι φτανει στα ουρανια και παιρνει και βελτιωση.
Φοβερη ποιοτητα και απειρος χρονος.
Τουλαχιστον μεχρι να βαρεθειτε η να σας φυγει η αρχικη λυσσα.
Υπαρχει κι η φθορα. Τι θελετε δηλαδη;
δεν ερευνουμε αν θα χωρισει καποιος η θα νιωθει λουλουδοερωτες
κι ολα αυτα που λετε ορισμενοι για να φτασετε ετσιθελιστικα
σε γαμους και πουτσες μπλε ετσι ωστε να απαξιωσετε το γκομενικο γαμησι.
Τρυφερο, σκληρο κι οτι αλλο σε ωραιο πακετο.
Ουτε επιβεβαιωση του ανδρα και θεωριες υπαρχουν.
Παιζουμε με δεδομενα που αφορουν το γαμησι.
Ολοι θελουν να γαμανε σαν ανθρωποι χωρις ορια.
Με τις πουτανες (κι εγω εχω γαμησει παρα πολλες και περισσοτερες
απο γκομενες, σωστος ο φυλοβιος) το γαμησι εχει ορια και μαλιστα στενα.
Ειναι η δουλεια τους αυτη. Γι αυτο υπαρχει και προγραμμα.
Αλλιως μολις μας εβλεπαν, θα δεχονταν τα παντα και θα γαμουσαμε
οπως κι οσο θελαμε. Τωρα το να κατσει κατι τυχερο στο αγοραιο
το δεχομαι αλλα ειναι εξαιρεση.
Επισης αφηστε την καραμελα με τα φραγκα γιατι αν αξιολογησουμε
το γκομενικο γαμησι με φραγκα (που δεν στεκει) τοτε ποσα θα σκαγατε
σε πουτανα για να σας δωσει αληθινο αποτελεσμα με τα παντα μεσα;
πιθανον τον ουρανο με τ αστρα γιατι αφου δεν γουσταρει φαινεται.
Εσεις κανετε λες και η γκομενα σας αναγκαζει να ειστε μαζι της.
Σιγα ρε, αν δεν κανετε χωριζετε. Θα μου πειτε μπορει να υπαρχει αισθημα.
Αν υπαρχει καθεστε η καθεται και βλεπετε. Κι αυτο ωραιο ειναι. Αξιζει αν βγει.
Δυσκολοι καιροι για εμπιστοσυνη αλλα ολα χρειαζονται.
Δεν τολμαει να μιλησει κανεις για γκομενα, τον βγαζετε μαλακα
οτι τον σερνει απο την μυτη.
Πολλοι ολα αυτα τα εχουμε φαει στην μαπα απο εφηβοι
οποτε οτι αισθημα και να τυχει θα μας επηρεασει μεχρι ενα οριο.
Φιλε Κορακιε ανεφερα και γενικοτητες στο ποστ μου εδω.
Δεν σημαινει οτι ολα αυτα πηγαιναν σε εσενα η συγκεκριμενα σε καποιον.
Αλληλεπιδραση υπαρχει αλλωστε.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Θα πω 2 φράσεις- κανόνες που ισχύουν.
1.Το αληθινό γαμήσι με γκόμενα δεν συγκρίνεται με το πληρωμένο με ιερόδουλη
2.Το γαμήσι εντός σχέσης δεν είναι πάντα αληθινό γαμήσι

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αχιλλεα77 εθεσα υπαρκτους λογους που οδηγουν τον ανδρα να πορνιαζει
επειδη του κοβει ποντους αλλου κι οχι για να απαξιωσω ενα συνολο.
Υπαρχουν αυτα, στεκουν και το ξερουμε.
Οπως υπαρχει κι η ποικιλια, η τεμπελια κτλ. Ολο αυτα θα λεμε;
Υπαρχει κι η απονευρωση τυπου γιατι να τρεχει καποιος ετσι κι αλλιως
και δεν τον μουσκευει στο στανταρακι του.
Ε τοτε να μην κανουμε τιποτα παρα μονο τα απολυτως στενα
στην ζωη, μην καψουμε θερμιδες, μην χαλασουμε λεφτα
μην παμε εκτος του τετραγωνου που ζουμε κτλ.
Επισης πολλοι πανε στις πουτανες επειδη εχουν φαει κερατο
και θελουν να τιμωρησουν την ατακτη πουτανιτσα επειδη εκει χεστηκε
η φοραδα στ αλωνι οπως και οτι πανε για να μην νιωθουν δεσμευση.
Κι εγραψα και κατι στο δευτερο σκελος στο σρχικο ποστ.
Ολα γινονται κι ολα υπαρχουν.
Δεν θα λεμε μονο τα soft.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θα πω 2 φράσεις- κανόνες που ισχύουν.
1.Το αληθινό γαμήσι με γκόμενα δεν συγκρίνεται με το πληρωμένο με ιερόδουλη
2.Το γαμήσι εντός σχέσης δεν είναι πάντα αληθινό γαμήσι

Aψογος. Κρινουμε λοιπον απο τις εμπειριες μας.
Αρα πρεπει να εχουμε εμπειριες.
Σε γενικες γραμμες ολοι ξερουμε το 1 και ειμαστε υποχρεωμενοι
να γνωριζουμε πολυ καλα το 2
(γιατι καθεται, γαμιεται, νιωθει, κλανει, ρανει, μαζι μας η καθε γκομενα).

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το θεμα ειναι να σταματησει να υπαρχει η αγαπουλιαση και οι πυρφορισμοι γιατι αυτοι χαλανε τις γκομενες.
Πρεπει ο αντρας που δεν μπορει να βρει γκομενα να μετατραπει σε σκυλι η βοσκος και να γινεται το παιχνιδακι των γυναικων.
Οι γυναίκες ειναι εκ φυσεως εκδικητικες και προσπαθουν ολα τα κομπλεξ τους και τις ανασφαλειες τους να τις περασουν στο αρσενικο θυματακι που θα πετυχουν στο διαβα τους.
Ο αντρας δεν πρεπει να πεσει σ αυτη την παγιδα,γτ αν πεσει η γκομενα και οποιαδηποτε θα τον τσαλαπατησουν.
Πολλοι λενε οι γυναικες θελουν σεβασμο να ειναι ιπποτες να τους κανουν τα χατηρια κλπ αυτοι που τα λενε δεν ενισχυουν το καθε αρσενικο αλλα την θεση της γυναικας να ειναι πιο ισχυρη απο το αρσενικο.
Εγω ειχα πει μια φορα πως μονο αν η γυναικα αισθανθει κατωτερη απο σενα θα σε εκτιμησει αλλιως σε πεταξε σαν τριχα απο το ζυμαρι.
Ολα εχουν να κανουν με το στυλ του αντρα να ειναι ο εαυτος του να μην μετατρέπεται σ αυτο που λεει το κατεστημενο των γυναικων.
Δεν θα αναλυσω τροπους και μεθοδους για να ριξετε γκομενα αλλα θα πω το εξής να ειστε ο εαυτος σας μην δειχνετε κατι αλλο γιατι το αντιλαμβάνονται και να τους φερεστε οπως σε ενα φιλο σας η γνωστο σας.
Και εννοειτε πως το σεξ θα το δείξετε απο την αρχη αν θελετε αν μεσα σε 24 ωρες δσν σας κατσει κανετε ντιλιτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom