Νέα

Εμεις κι οι πουτανες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tnt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πολλοι λενε στο εξωτερικο οι γκομενες ειναι ευκολες και βρισκεις σεξ ευκολα.
Εγω εχω μεταναστευσει σε φιλαδελφεια ηπα ενα χρονο δουβλινο και ντοχα.
Λοιπον στη ντοχα λογο θρησκειας δεν μπορεις να πηδηξεις ντοπια μονο αν εισαι μουσουλμανος μιας και ολες παντρεύονται παρθενες εκει,οποτε απιαστο ονειρο για εκει

Στο δουβλινο οι γκομενες τα ιδια σκατα με την ελλαδα ηταν σνομπ λιγο ψυχρες και γενικα ηθελαν ψηστηρι και λιγοτερο σπονσοριλικι οπως θελουν οι ελληνιδες αλλα ευκολες οι ιρλανδες δεν θα τις ελεγα .

Στη φιλαδελφεια επισης δυσκολο να ρηξεις γκομενα,εκει οι γκομενες εχουν αλλο επιπεδο και παλι δεν το δινουν ευκολα εκτος και αν εχει πιει η γκομενα.η διαφορα ειναι οτι στην αμερικη μπορεις να παιξεις παιχνιδι παντου χωρις να περιοριζεσαι στο κοινωνικο κυκλο της κοπελας οπως συμβαινει στην ελλαδα αλλα το ασχημο ειναι οτι εκει οι γκομενες εχουν απαιτησεις καο το σπονσοριλικι παλι ειναι σε μικροτερο βαθμο.

Βαθμος δυσκολιας να ρηξει γκομενα καποιος στις χωρες αυτες σε σχεση με ελλαδα.
Ντοχα 9.5/10 δεν βρίσκεις γκομενες ντοπιες και δεν ανοιγονται

Δουβλινο 7/10 ψυχρες σνομπ και δεν ανοίγονται ευκολα,σπονσοριλικι ομως δεν το αναζητουν

Φιλαδελφεια 6/10 πιο ανοιχτομυαλες αλλα με απαιτησεις πολλες και δεν το δινουν ευκολα,δεν αναζητουν σπονσοριλικι οπως και δεν περιοριζονται μονο στο κοινωνικο κυκλο.

Ελλαδα 7/10 τα ξερετε δεν χρειαζεται να αναφερθω

Αμερικη και να μην γαμησεις λιγο δυσκολο τυπε.Κατι εκανες λαθος.Οσους γνωστους και φιλους εχω στην Αμερικη γαμουσαν αβερτα κουβερτα.Απο λατινες,μαυρες και ιταλιανες.Και δεν μου ελεγαν ψεμματα διοτι εβλεπα βινετακια που μου εστελναν και πικς.Ιδιως ανατολικη ακτη γινεται του μουνιου το πανηγύρι ιδιως στις περιοχες με unis.:confused:
οι μαυρες στην αμερικη θεωρουνται οι πιο ευκολες αν και εγω ποτε δεν την επεσα σε μαυρη γτ δεν μου αρεσουν.
Οι λατινες επισης θεωρουνται πιο ευκολες απο τις λευκές αλλα εγω παντοτε σε λευκες επαιζα παιχνιδι.
Και εγω ανατολικη ακτη ημουν στη φιλαδελφεια.
Δεν ειναι ευκολο να ρηξεις αμερικανα λευκη αν και εδωσα 6/10 σε σχεση με ελλαδα που ειναι 7/10 αλλα και παλι υπαρχει δυσκολια

Iσως να εχεις δικαιο ως προς τις λευκες διοτι οι δικοι μου γαμουσαν μαυρουλες,λατινες,ιταλιανες και mixed καταστασεις.Εγω παντως βλεπω οτι στις αμερικανικες τσοντες οι περισσοτερες ειναι λευκες με ευρωπαικη καταγωγη.Κανω λαθος?Πως γινεται να παιζουν σε τσοντες κλπ και να μην γαμιουνται ευκολα?Μιλαμε για την πιο απελευθερωμενη μαζι με UK,Australia,Canada στο θεμα του σεξ κλπ.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι μιλφάρες την πέφτουν αβέρτα στην Αμερική ή είναι μύθος;

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στο θεμα τσοντας παιζει ο παράγοντας χρημα στη μεση.
Οι αμερικανες δεν αναζητουν σπονσοριλικι ευκολα αλλα ειναι φιλοχρηματες και η εργασια γ αυτες παιζει καθοριστικο ρολο να εχουν οικονομικη ανεξαρτησια.
Επισης αν καποιος ειναι ανεργος δεν σταυρωνει γκομενα γτ θεωρουν την εργασια σημαντικο παραγοντα.
Στις τσοντες παιρνουν πολλα λεφτα και μπορει η καθε μια να παει να γυρισει για διαφορετικους λογους τσοντα.
Δεν ειναι τοσο απελευθερωμενες οι αμερικανες οσο νομιζεις,ειδικα στα νοτια και μεσοδυτικα ειναι πολυ συντηρητικες μοντερνες ειναι στα βορειοανατολικα στη φλοριντα και μετα σε ολη την δυτικη ακτη με επικεντρο την καλιφορνια.

• Like

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Οι αμερικανες δεν αναζητουν σπονσοριλικι ευκολα αλλα ειναι φιλοχρηματες και η εργασια γ αυτες παιζει καθοριστικο ρολο να εχουν οικονομικη ανεξαρτησια.
Επισης αν καποιος ειναι ανεργος δεν σταυρωνει γκομενα γτ θεωρουν την εργασια σημαντικο παραγοντα.
Στις τσοντες παιρνουν πολλα λεφτα και μπορει η καθε μια να παει να γυρισει για διαφορετικους λογους τσοντα.
Δεν ειναι τοσο απελευθερωμενες οι αμερικανες οσο νομιζεις,ειδικα στα νοτια και μεσοδυτικα ειναι πολυ συντηρητικες μοντερνες ειναι στα βορειοανατολικα στη φλοριντα και μετα σε ολη την δυτικη ακτη με επικεντρο την καλιφορνια.

Αυτο λεω για ανατολικη ακτη μιλαω.Που ειναι τα κεντρα των liberals.Καλα για δυτικη ακτη δεν μιλαω καν.Ειναι και η βιομηχανια του πορνο και γενικοτερα ολες οι πουτανες του πλανητη την εχουν κανει εκει.Νομιζω οτι το πιο ευκολο μερος για να γαμησεις ειναι το Ηνωμενο Βασιλειο.Δεν ξερω γιατι σου φανηκαν δυσκολες οι Ιρλανδες.Πρεπει να παιζει ρολο ο καθολικισμος εκει,

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Αυτο λεω για ανατολικη ακτη μιλαω.Που ειναι τα κεντρα των liberals.Καλα για δυτικη ακτη δεν μιλαω καν.Ειναι και η βιομηχανια του πορνο και γενικοτερα ολες οι πουτανες του πλανητη την εχουν κανει εκει.Νομιζω οτι το πιο ευκολο μερος για να γαμησεις ειναι το Ηνωμενο Βασιλειο.Δεν ξερω γιατι σου φανηκαν δυσκολες οι Ιρλανδες.Πρεπει να παιζει ρολο ο καθολικισμος εκει,
αγγλια δεν εχω σφαιρικη αποψη γιατι δεν εχω μεινει.
Ιρλανδια παντως ειναι οπως η ελλαδα,ψυχρες σηντηριτικες το μονο που δεν κοιτανε τοσο το χρημα οπως οι ελληνιδεςπου ψαχνουν σπονσοριλικι

• Like

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Ιρλανδια παντως ειναι οπως η ελλαδα,ψυχρες σηντηριτικες το μονο που δεν κοιτανε τοσο το χρημα οπως οι ελληνιδεςπου ψαχνουν σπονσοριλικι

Για καμμια αλλη χωρα εχεις γνωμη?Εγω η πιο φιλοχρηματη χωρα που εζησα και ειδα ειναι η Ολλανδια.Οι γκομενες εκει ζουνε για τα φραγκα.Οπως και ολη η κοινωνια.Νομιζω εχει να κανει με τον καλβινισμο και την προτεσταντικη τους κουλτουρα...αλλα γενικα οι γκομενες εκει περα απο το οτι ειναι ψυχρες κοιτανε πολυ κοινωνικο στατους,λεφτα κλπ.

• Like

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
[quote author=tnt60 link= ]Δυστυχως πολλοι
(εκτος οσων απλα και μονο θελουν-δηλαδη ολων μας :confused: )
που πηγαινουν σε πουτανες εχουν:

παχος
κοντο υψος
μικρο πεος
στυτικη δυσλειτουργια
προωρη εκσπερματωση
ψυχολογικα προβληματα
ανδρογεννετικη αλωπεκια
αδυναμια ικανοποιησης της γυναικας
εξαγορα ερωτικου συντροφου
παραφιλικα ερωτικα γουστα
εξωτερικες δυσμορφιες
χαμηλη αυτοπεποιθηση
βιωματα απορριψης
κακη υγιεινη
τραυλισμο
ντροπη

κτλ...

:rockon: [/quote]

Τρολλάρεις έτσι;

Στον αγοραίο έρωτα στρέφεσαι για άλλους λόγους. Αυτά που περιγράφεις είναι στο 5%...

• Like

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Γαμάμε ΚΑΙ στα μπουρδελα διοτι ειμαστε αρσενικα. Μας αρεσει και απολαμβανουμε το γαμησι με πολλες γυναικες. Ειμαστε συζυγοι,πατεραδες,συντροφοι, εραστες και γιοι.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει μισος. Η ζωη ειναι μικρη. Δεν ξερεις τι σου ξημερωνει. Σηκωθηκα και διαβαζα τωρα για το παιδι που εμεινε τετραπληγικο απο τη βουτια για το σταυρο. Ο καθ ενας μας μπορει να παθει το οτιδηποτε απο τη μια στιγμη στην αλλη. Το θεμα ειναι να περναμε καλα οταν χαλαρωνουμε. Τι καλυτερο απο σεξ χωρις δεσμευσεις οποτε το θελησεις; Προσωπικα πλεον εχω καταληξει στα μασατζιδικα, οπου υπαρχει ανεση χρονου και μια παραπανω επαφη με τα μιλφακια. Μπουρδελα για πιπα και κανενα στουντιακι αν μου γυαλισει καμια απο εκει. Με γυναικα και γκομενα(ειδικα τωρα στην καραντινα , που ειναι ολα κλειστα ,ηταν οτι πρεπει για την ποικοιλια) και που και που στον αγοραιο νιωθω υπερπληρης.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Για καμμια αλλη χωρα εχεις γνωμη?Εγω η πιο φιλοχρηματη χωρα που εζησα και ειδα ειναι η Ολλανδια.Οι γκομενες εκει ζουνε για τα φραγκα.Οπως και ολη η κοινωνια.Νομιζω εχει να κανει με τον καλβινισμο και την προτεσταντικη τους κουλτουρα...αλλα γενικα οι γκομενες εκει περα απο το οτι ειναι ψυχρες κοιτανε πολυ κοινωνικο στατους,λεφτα κλπ.
Για να καταλαβεις μια χωρα πρεπει να ζησεις τουλαχιστον σ αυτην 6 μηνες για να παρεις μια εικονα και να ερθεις σε επικοινωνια με ντοπιους.
Πολλα θα ακουσεις αλλα αμα πας εκει θα τα δεις εντελως διαφορετικα.

• Like

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.697
Πόντοι
1.446
Τα πουτανακια ειναι lifestyle ...!

Υπαρχουν δυο ειδη:

Αυτα που πληρωνονται με την ωρα.
Αυτα που πληρωνονται με το γαμο.

Διαλεγεις και περνεις.

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τα πουτανακια ειναι lifestyle ...!

Υπαρχουν δυο ειδη:

Αυτα που πληρωνονται με την ωρα.
Αυτα που πληρωνονται με το γαμο.

Διαλεγεις και περνεις.

ρε παιδιά...
όσον αφορά στο "Αυτα που πληρωνονται με το γαμο"

θα συμφωνήσω ότι για κάποιες ισχύει. λίγες, αρκετές πολλές...ο καθείς με τις εμπειρίες του.
αλλά υπάρχουν και πάαααρα πολλές αξιόλογες γυναίκες, αξιοπρεπέστατες, που στον γάμο ψάχνουν απλά έναν σύντροφο ζωής και όχι χορηγό.
μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
ρε προμοτορα σε ποιον αγγελικο κοσμο ζεις??
Μ αρεσει που λες υπαρχουν πααααρα πολλες αξιόλογες, που υπαρχουν αυτες ρε προμοτορα να παμε να ψωνισουμε??
Πες μας προσφορες και τιμες

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το θεμα οπως εχω πει ειναι να ρηξεις μια γυναικα η οποια να αξιζει εμφανησιακα αλλα και απο χαρακτηρα.
Π.χ βλεπω αντρες ωραια παιδια και τα εχουν μπλεξει με κατι πατσαβουρες και σκεφτομαι αυτο το παιδι παντρευτηκε αυτή τη πατσαβουρα και βαση του κατεστημενου δεν μπορει να πηδηξει αλλη γυναικα,μονο αυτη τωρα τη χοντρη και ασχημη,αν ειναι καλη τουλαχιστον στο χαρακτηρα παει και ερχεται αν δεν ειναι όμως ειναι η πληρης αποτυχια.
Και εδω γενναται το ερωτημα αξιζει ενας αντρας να αρκεστει σ αυτη τη γυναικα η να μεινει ελευθερος καλυτερα

• Like

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Τύπε όταν πας για γάμο καλό η κακός βαρύνοντα ρόλο παίζει ο άνθρωπος και όχι η εμφάνιση.
Τουλάχιστον σε εμάς που είμαστε μιας κάποιας ηλικίας και σκεφτόμαστε και με το πάνω κεφάλι.
Τώρα αν τυγχάνει να είναι και ωραίο μουνί προφανώς είναι στα συν.
Αντιθέτως υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γάμων που χάλασα γιατί οι γαμπροί διάλεξαν νύφη μόνο με το κάτω κεφάλι.

Και στην τελική σε αυτή την ηλικία που είμαι ξέρεις τι λέω; Πιστός πλέον δεν μπορώ να είμαι σε καμία. Με την πρώτη ευκαιρία θα τον καρφώσω και σε ξένο μουνί.
Οπότε; Τι μουνάρες και μαλακίες.
Είτε δεν παντρεύεσαι καθόλου, είτε αν θές να παντρευτείς θα διαλέξεις κάποια η οποία να είναι σωστός άνθρωπος, και πρωτίστος ανεκτικός!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.686
Πόντοι
9.297
Στο θεμα "γαμος" ο ανδρας ΠΑΝΤΑ ειναι ο χρηματοδοτης.Εκτος βεβαια απο τις σπανιες περιπτωσεις οπου την χρηματοδοτηση εχει αναλαβει η γυναικα η οι γονεις της.Με αντιτιμο την θυματοποιηση/ "ευνουχισμο" του ανδρα .Αυτο απο περιπτωσεις φιλων μου...
Οι μη παντρεμενοι παλι ειναι οι χρηματοδοτες των κοριτσιων που επιλεγουν για το ξεχαρμανιασμα τους.Ειναι μεγαλη ευθυνη αυτο και στις δυο περιπτωσεις...

• Like

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αυτή η θέληση να υπαγάγουμε όλα τα επιμέρους φαινόμενα σε μια κεντρική αρχή η οποία όλως τυχαίως συμφωνεί με την εμπειρία μας, δεν απέχει πολύ απ’ τον σολιψισμό, στο βαθμό που καθιστά αδύνατη την επικοινωνία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Ίσως η επιμονή κι η αδιαλλαξία μας σχετικά με την αποκλειστική αλήθεια των λεγόμενων μας να συνιστά μια ακόμη απόπειρα να πιστέψουμε κι οι ίδιοι στα όσα λέμε.

Ναι, ίσως να πρόκειται κατά βάθος για ένα είδος κατάφασης του κατακερματισμένου και τελούντος σε αφασία εγώ μας, στην αγωνία του να προσδώσει μια αληθοφάνεια στην ίδια του την ενότητα — εκπυρσοκροτώντας την εκεί έξω.

«Όλες πουτάνες είναι».

Όχι, δεν είναι όλοι τόσο ηλίθιοι ώστε να πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους — γιατί αν ήταν, δεν θα πηγαίνανε εξαρχής στις πουτάνες.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
ρε παιδιά...
όσον αφορά στο "Αυτα που πληρωνονται με το γαμο"

θα συμφωνήσω ότι για κάποιες ισχύει. λίγες, αρκετές πολλές...ο καθείς με τις εμπειρίες του.
αλλά υπάρχουν και πάαααρα πολλές αξιόλογες γυναίκες, αξιοπρεπέστατες, που στον γάμο ψάχνουν απλά έναν σύντροφο ζωής και όχι χορηγό.
μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Μην τους χαλας τον ηλιθιο κοσμο που εχουνε φτιαξει μεσα στο μυαλο τους ορισμένοι που βαζουν τα παντα στην ίδια σακούλα...

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Αυτή η θέληση να υπαγάγουμε όλα τα επιμέρους φαινόμενα σε μια κεντρική αρχή η οποία όλως τυχαίως συμφωνεί με την εμπειρία μας, δεν απέχει πολύ απ’ τον σολιψισμό, στο βαθμό που καθιστά αδύνατη την επικοινωνία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Ίσως η επιμονή κι η αδιαλλαξία μας σχετικά με την αποκλειστική αλήθεια των λεγόμενων μας να συνιστά μια ακόμη απόπειρα να πιστέψουμε κι οι ίδιοι στα όσα λέμε.
Πολύ σωστός, αλλά αυτό ισχύει για όλους.
Όλοι οι άνθρωποι λειτουργούν με το μοτίβο που περιέγραψες.

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το θεμα ειναι οτι για να χτυπήσει καποιος γκομενα εδω πρεπει να εχει κοινωνικο κυκλο για να δικτιονεται,οι ελληνιδες δεν ανοιγονται ευκολα εκτος κυκλου γτ εχουν ταμπου στο κεφαλι τους.
Περα ομως απο τον κοινωνικο κυκλο ο οποίος ειναο η αρχη της γνωριμιας μετα παει το σπονσοριλικι,κερασματα εξόδους κλπ ζημια σε τσεπη σε χρονο και ενεργεια.
Περα οτι μεσα στο κυκλο πέφτει η κατινια της κατινιας αν δεσει το γλυκο η γκομενα θα κραταει στην αρχη αμυνα μεχρι να το δωσει.
Ο μεσος αντρας θα πρωτοπηδηξει την εκαστοτε ελληνιδα σε κανα μηνα μεσο ορο,μετα απο 300 ευρω στο δρομο μετα απο ενα μηνα αναμονη και χειροκινητη μαλακια μεχρι η κυραδα αποφασισει να το δωσει.
Ο μεσος αντρας αφού πηδηξει στο μηνα σχεδον μεσοκοπος απο τις απανωτες χειλοπιτες των προηγούμενων γκομενων αντι να πει τελος παμε για αλλα σκέφτεται την κοπωση που εκανε για να ρηξει αυτη την μια ειτε ωραια ειτε ασχημη ,εφόσον σαν τον βεδουίνο βρηκε νερο στην ερημο μενει εκει και δυστηχως για να πηδηξει και μονο.
Οι επιπτωσεις ομως συνεχιζονται γτ μπορει η κυρα να το παιζε δυσκολη στην αρχη να δωσει το υπερκτιμημενο μουνι της που στο μεταξι πουλιέται με 10 ευρω τωρα θελει ακαποτα πηδηματα ταξιδια και συγκατοίκηση,οποτε ο χρονος τπυ αντρα περιοριζεται η γκομενα τυλίγεται πανω του σαν βδελα διχως να εχει χρονο χρημα ενέργεια να παει για αλλη οσο θα επρεπε.
Οποτε κατάληγει παντρεμενος και οικογενειαρχης χωρις να το παρει χαμπαρι μιας και η τακτικη των γκομενων ειναι να γκάστρωθουν αν δπυν οτι αυτος που βρηκαν ειναι περισσοτερο μαλακας απο τους προηγούμενους ασχετα αν λενε αυτες οτι βρηκαν τον τελιο,τελιος για μια γυναικα ειναο αυτος που τους κανει τα χατίρια.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.697
Πόντοι
1.446
Εκτιμω τις διαφορετικες αποψεις ... ειδικα αν προερχονται απο ατομα με μυαλο ...

Παρολα αυτα ... το συμπερασμα

"Oλες ειναι πουτανες"

δεν ειναι προβλημα για κανενα ...

Ουτε για τους παντρεμενους
Ουτε για τους εργενηδες.

Γινεται προβλημα αν δεν το εχεις καταλαβει, βαση εμπειριων ζωης.

Και επειδη το μουνι θα σου κοστησει
πρεπει απλα να αποφασησεις με ποιο τροπο θα το πληρωσεις ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom