Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
οι μαυρες στην αμερικη θεωρουνται οι πιο ευκολες αν και εγω ποτε δεν την επεσα σε μαυρη γτ δεν μου αρεσουν.Πολλοι λενε στο εξωτερικο οι γκομενες ειναι ευκολες και βρισκεις σεξ ευκολα.
Εγω εχω μεταναστευσει σε φιλαδελφεια ηπα ενα χρονο δουβλινο και ντοχα.
Λοιπον στη ντοχα λογο θρησκειας δεν μπορεις να πηδηξεις ντοπια μονο αν εισαι μουσουλμανος μιας και ολες παντρεύονται παρθενες εκει,οποτε απιαστο ονειρο για εκει
Στο δουβλινο οι γκομενες τα ιδια σκατα με την ελλαδα ηταν σνομπ λιγο ψυχρες και γενικα ηθελαν ψηστηρι και λιγοτερο σπονσοριλικι οπως θελουν οι ελληνιδες αλλα ευκολες οι ιρλανδες δεν θα τις ελεγα .
Στη φιλαδελφεια επισης δυσκολο να ρηξεις γκομενα,εκει οι γκομενες εχουν αλλο επιπεδο και παλι δεν το δινουν ευκολα εκτος και αν εχει πιει η γκομενα.η διαφορα ειναι οτι στην αμερικη μπορεις να παιξεις παιχνιδι παντου χωρις να περιοριζεσαι στο κοινωνικο κυκλο της κοπελας οπως συμβαινει στην ελλαδα αλλα το ασχημο ειναι οτι εκει οι γκομενες εχουν απαιτησεις καο το σπονσοριλικι παλι ειναι σε μικροτερο βαθμο.
Βαθμος δυσκολιας να ρηξει γκομενα καποιος στις χωρες αυτες σε σχεση με ελλαδα.
Ντοχα 9.5/10 δεν βρίσκεις γκομενες ντοπιες και δεν ανοιγονται
Δουβλινο 7/10 ψυχρες σνομπ και δεν ανοίγονται ευκολα,σπονσοριλικι ομως δεν το αναζητουν
Φιλαδελφεια 6/10 πιο ανοιχτομυαλες αλλα με απαιτησεις πολλες και δεν το δινουν ευκολα,δεν αναζητουν σπονσοριλικι οπως και δεν περιοριζονται μονο στο κοινωνικο κυκλο.
Ελλαδα 7/10 τα ξερετε δεν χρειαζεται να αναφερθω
Αμερικη και να μην γαμησεις λιγο δυσκολο τυπε.Κατι εκανες λαθος.Οσους γνωστους και φιλους εχω στην Αμερικη γαμουσαν αβερτα κουβερτα.Απο λατινες,μαυρες και ιταλιανες.Και δεν μου ελεγαν ψεμματα διοτι εβλεπα βινετακια που μου εστελναν και πικς.Ιδιως ανατολικη ακτη γινεται του μουνιου το πανηγύρι ιδιως στις περιοχες με unis.
Οι λατινες επισης θεωρουνται πιο ευκολες απο τις λευκές αλλα εγω παντοτε σε λευκες επαιζα παιχνιδι.
Και εγω ανατολικη ακτη ημουν στη φιλαδελφεια.
Δεν ειναι ευκολο να ρηξεις αμερικανα λευκη αν και εδωσα 6/10 σε σχεση με ελλαδα που ειναι 7/10 αλλα και παλι υπαρχει δυσκολια
Iσως να εχεις δικαιο ως προς τις λευκες διοτι οι δικοι μου γαμουσαν μαυρουλες,λατινες,ιταλιανες και mixed καταστασεις.Εγω παντως βλεπω οτι στις αμερικανικες τσοντες οι περισσοτερες ειναι λευκες με ευρωπαικη καταγωγη.Κανω λαθος?Πως γινεται να παιζουν σε τσοντες κλπ και να μην γαμιουνται ευκολα?Μιλαμε για την πιο απελευθερωμενη μαζι με UK,Australia,Canada στο θεμα του σεξ κλπ.