Νέα

Εμεις κι οι πουτανες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tnt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

adon013

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
784
Πόντοι
81
Αγοραιος ερωτας ,τροπος ζωης !!!!

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Τντ με αυτα τα δεδομενα που μας λες ενισχύεις την γυναικεία θεση.
Ξερεις ποιοι μισουν τις πορνες??
Οι γυναικες και η θρησκεια?γιατι? Γιατι οι πρωτες δεν πανε και οι δευτεροι δεν μπορουν να πανε.
Η πορνεια εχει κυνήγηθει πολυ στο περασμα των αιωνων αλλα εχει επιβίωση και συνεχιζει.
Γιατι?γιατι υπαρχουν αντρες και δευτερον υπαρχουν και γυναικες διατεθειμενες.
Τα οφελη της πορνειας ειναι πολλα ιδιαιτερα στον μεσο αντρα.
Φαντάσου εσυ να ησουν μοναγαμικος και να μην μπορουσες να πας με αλλη γυναικα?νομιζεις θα ησουν οπως είσαι τωρα? Οχι θα ησπυν σε χειροτερη μοιρα ψυχολογικα και σωματικα.
Για εναν 50αρη και παντρεμενο ειναο δυσκολο να βρει γκομενα οπως και για εναν 30αρη μπουλη κλπ αυτοι δεν θα βιωναν ποτε ηδονη αν δεν υπηρχε ο αγοραιος ερωτας.

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εγω δεν θα σπυ μιλησω για τις γκομενες τωρα.
Λες να εισαι ωραιος εξυπνος καλλιεργημενος σωματαρας κλπ νομιζεις οτι μ αυτα τα προσοντα θα ρηξεις γκομενα???αν ρηξεις ενας 2% οι υπόλοιπες δεν νοιαζονται για ολα αυτα που λες.
Οι γυναικες κοίτανε την εξασφαλιση,με λιγα λογια οι γυναικες επενδυουν στους αντρες ενω οι αντρες κοιτανε μουνι κωλο και βυζια.
Μια γυναικα θα δώσει βαρύτητα στο τι δουλεια κανεις ποσα λεφτα βγαζεις τι περιουσια εχεις και μετα θα κοιταξει τα υπολοιπα.
Οι γυναικες ειναι πιο αδυναμες και ανασφαλης απο οτι δειχνουν απλα ειναι ευελικτες και ποτε δεν χανονται

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι περισσοτερες γυναικες ειναι αμυντικες.
Π.χ δεν ειναι τυχαιο οτι εδω στην ελλαδα ιδιατερα οι περισσότερες δεσμευονται εντος φιλικου περιβαλλοντος.
Οι γκομενες εχουν επιλογες ενω οι αντρες επιλέγονται.
Οποιος πει οχι ψευδεται.
Μια ωραια κοπελα σε τραπεζι με 3 αδεσμευτους και με αλλες 2 φιλες της.
Οι 3 αδεσμευτοι θα γουστάρουν την ωραια αρα ποιος θα επιλεξει οι αδεσμευτοι οι 3 η η γκομενα?
Η γκομενα εχει προσφορα μπροστα της και θα επιλεξει τον καλυτερο για αυτην.
Οι λοιποί 2 η θα αλλαξουν κατευθυνση και θα πανε στις αλλες 2 ασχημοτερες η θα μεινουν μπακουρια και θα συνεχισουν το ψαχτηρι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Συμπερασμα οι γκομενες ειναι αμυντικές κοιτανε να γνωρισουν αντρα μεσα απο φιλικο κυκλο και επιλεγουν κατα προτεραιότητα το χρημα και την αποκατασταση και δευτερευοντος τα υπολοιπα χσρακτηριστικα που ειπε ο αστερις.

Παμε τωρα οταν ενας αντρας κανει σχεση με μια γυναίκα τι πρεπει να κανει?
Κερασματα δωρακια κλπ με λιγα λογια γινεται αυτοματως σπονσορας.
Ως σπονσορες αρχικα ξεκινανε οι περισσοτεροι και καταληγουν ως συζηγοι ως σωστοι οικογενειαρχες.

Αυτο ειναι το κατεστημενο της κοινωνιας το οποιο κι ολας το επιβραβευει.

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ευτυχως που υπαρχουν αγαπουληδες και πυρφοροι μονογαμικοι η σχεσογαμηκοι αντρες.
Εμας τους μπουρδελιαριδες μας συμφερει.
Πρωτον γτ η προσφορα πεφτει σε πελατολογιο δευτερον δεν ανεβαινουν οι τιμες και παιζουμε παιχνιδι μονοι μας χωρις πολλους στα ποδια μας.
Εγω εχω κανει σχεσεις και οχι μια η δυο αλλα 5 δεν με γεμιζαν με τιποτα ωσπου κατεληξα στα μπουρδελακια και ευτυχως που εβαλα μυαλο στα 30 γτ αν εβαζα μυαλο στα 50 η 60 θα εκλαιγα τη ζωη που περασε αδικα

• Like

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Τντ με αυτα τα δεδομενα που μας λες ενισχύεις την γυναικεία θεση.
Ξερεις ποιοι μισουν τις πορνες??
Οι γυναικες και η θρησκεια?γιατι? Γιατι οι πρωτες δεν πανε και οι δευτεροι δεν μπορουν να πανε.
Η πορνεια εχει κυνήγηθει πολυ στο περασμα των αιωνων αλλα εχει επιβίωση και συνεχιζει.
Γιατι?γιατι υπαρχουν αντρες και δευτερον υπαρχουν και γυναικες διατεθειμενες.
Τα οφελη της πορνειας ειναι πολλα ιδιαιτερα στον μεσο αντρα.
Φαντάσου εσυ να ησουν μοναγαμικος και να μην μπορουσες να πας με αλλη γυναικα?νομιζεις θα ησουν οπως είσαι τωρα? Οχι θα ησπυν σε χειροτερη μοιρα ψυχολογικα και σωματικα.
Για εναν 50αρη και παντρεμενο ειναο δυσκολο να βρει γκομενα οπως και για εναν 30αρη μπουλη κλπ αυτοι δεν θα βιωναν ποτε ηδονη αν δεν υπηρχε ο αγοραιος ερωτας.

Συντροφε δεν τα γραφεις ασχημα αλλα πρεπει να αποδεχτεις οτι την πορνεια και τον αγοραιο ερωτα τον εχουν βαλει στο ματι οι αριστεροι και οι κορεκτιλες σε παγκοσμια κλιμακα.Για ριξε μια ματια στην φεμνιστικη σουηδια και στην γαλλια.Οι γαλλοι πεταγονται στην γερμανια για να γαμησουν....και οι μαλακες οι σκανδιναβοι παιζουν wow και μαλακιζονται ολη μερα με τσοντες.Παντως σηκωνει μεγαλη κουβεντα ποιος εφερε την πορνεια και τα μπουρδελα στο Ελλαντα.:confused::confused::confused:

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μην πολιτικοποιουμε το θεμα με τα μπουρδελα.
Πορνεια υπαρχει παντου μεχρι και στη κομμουνιστικη κουβα οπου ειναι η χαρα του μπουρδελιαρη,στο δρομο πολλες πιατσες απο κοπελες και με λιγο χρημα

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τα σμν μπορει να τα αρπαξει ο καθενας και απο την καθεμια.
Εγω θα μιλησω προσωπικα φοβάμαι περισσοτερο τις εξω γκομενες πρα τις ιεροδουλες.
Οι εξω γκομενες οταν κανουν σχεσεις πηδιουνται ακαποτα,οποτε μετρηστε ποσες σχεσεις ειχε κανει στο παρελθον 2 3 5 10 να ξερετε οτι με αυτους ολους ακαποτα πηδιουνται.
Το ακαποτο εχει κινδυνους και ρισκα πολλα μιας και εκει κολλαει καποιος.
Με τις ιεροδουλες το 99% πηδιομαστε με προφυλαξη οποτε οι κινδυνοι ελαχιστοποιουνται συν οτι οι περισσοτερες κανουν ανα 15μερο εξετασεις η εξω γκομενες αν δεν εμφανίσουν συμπτωμα δεν κανουν ποτέ.
Γνωστος μου δερματολογος αφροδισιολογος μου λεει οτι σχεδον το 70% των κοριτσιων απο 18 εως 30 ερχονται με αφροδισια σμν απο τα 30 και πανω η συχνοτητα μειωνεται

• Like

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μην πολιτικοποιουμε το θεμα με τα μπουρδελα.
Πορνεια υπαρχει παντου μεχρι και στη κομμουνιστικη κουβα οπου ειναι η χαρα του μπουρδελιαρη,στο δρομο πολλες πιατσες απο κοπελες και με λιγο χρημα

Λες να μην πολιτικοποιουμε το θεμα αλλα αγαπητε η αριστερα σου εχει βαλει στο ματι τους μπουρδελιαρηδες.Σε οσες αριστερες η αριστερους εχω πει οτι πρωτη φορα γαμησα σε μπουρδελο η οτι την βρισκω με ιεροδουλες με κραζανε...:confused:

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι θα υπαρχουν πουτανες οσο θα υπαρχουν κοινωνικες ανισοτητες αυτο οφειλω να το παραδεχτω.Ομως κατα την γνωμη μου οι σημερινες πουτανες απλα ψαχνουν ευκολο και γρηγορο χρημα.Πανε εκεινες οι εποχες που το επαιζαν αδικημενες κλπ μαλακιες περι φτωχειας.Σημερα οσες ειναι στην πορνεια και στην βιζιτα ψαχνουν πολλα και γρηγορα φραγκα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πολλοι λενε στο εξωτερικο οι γκομενες ειναι ευκολες και βρισκεις σεξ ευκολα.
Εγω εχω μεταναστευσει σε φιλαδελφεια ηπα ενα χρονο δουβλινο και ντοχα.
Λοιπον στη ντοχα λογο θρησκειας δεν μπορεις να πηδηξεις ντοπια μονο αν εισαι μουσουλμανος μιας και ολες παντρεύονται παρθενες εκει,οποτε απιαστο ονειρο για εκει

Στο δουβλινο οι γκομενες τα ιδια σκατα με την ελλαδα ηταν σνομπ λιγο ψυχρες και γενικα ηθελαν ψηστηρι και λιγοτερο σπονσοριλικι οπως θελουν οι ελληνιδες αλλα ευκολες οι ιρλανδες δεν θα τις ελεγα .

Στη φιλαδελφεια επισης δυσκολο να ρηξεις γκομενα,εκει οι γκομενες εχουν αλλο επιπεδο και παλι δεν το δινουν ευκολα εκτος και αν εχει πιει η γκομενα.η διαφορα ειναι οτι στην αμερικη μπορεις να παιξεις παιχνιδι παντου χωρις να περιοριζεσαι στο κοινωνικο κυκλο της κοπελας οπως συμβαινει στην ελλαδα αλλα το ασχημο ειναι οτι εκει οι γκομενες εχουν απαιτησεις καο το σπονσοριλικι παλι ειναι σε μικροτερο βαθμο.

Βαθμος δυσκολιας να ρηξει γκομενα καποιος στις χωρες αυτες σε σχεση με ελλαδα.
Ντοχα 9.5/10 δεν βρίσκεις γκομενες ντοπιες και δεν ανοιγονται

Δουβλινο 7/10 ψυχρες σνομπ και δεν ανοίγονται ευκολα,σπονσοριλικι ομως δεν το αναζητουν

Φιλαδελφεια 6/10 πιο ανοιχτομυαλες αλλα με απαιτησεις πολλες και δεν το δινουν ευκολα,δεν αναζητουν σπονσοριλικι οπως και δεν περιοριζονται μονο στο κοινωνικο κυκλο.

Ελλαδα 7/10 τα ξερετε δεν χρειαζεται να αναφερθω

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι πιο πολλοί πάνε γιατί δεν έχουν γκόμενα

Αν είχαν,δεν θα πηγαίναν

Που ούτε κι αυτοί πάνε δηλαδή μετά από μια ηλικία γιατί το θεωρούν ξεπεσμό

Μιλάω για τους φυσιολογικής εμφάνισης,όχι παχύσαρκους,δύσμορφους κλπ

Πάλι λες μαλακίες.
Κρίνεις υπό το προσωπικά σου πρίσμα, του παρθένου στα 35, που το πάει για να είναι παρθένος και στα 75.

Οι πουτάνες προσφέρουν ποικιλία.
Εφόσον κάποιος δεν είναι τραγουδιστής , πολίστας ή μπαρμαν , δεν μπορεί να έχει πηδήξει 3000 γυναίκες μέχρι τα 40 , αν δεν πάει με πουτάνες.

Αν λοιπόν δεν θέλει μέχρι τα 40 , να έχει πάει με 4-5 ελλεηνίδες ... πες 20 στην καλύτερη ... ΠΕΣ 40 ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ....

ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ 3000 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ... ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Και αν φάει χαρτί, θα φάει και μουνάρες πουτάνες.
Δείτε τι τρώει ο Κμαν .

Αν δηλαδή ο κμαν είχε μέχρι τώρα 3-4 σχέσεις με φασόλες, την πιο ψηλή 1.64 και την πιο λεπτή 72 κιλά
και τις ακολουθούσε στα σκυλάδικα της αθήνας και χόρευε ... τον καπετανάκη και τον πότε βούδα πότε κούδα,
θα ήταν καλύτερος ;;;;;;;;

για το ματθαίο θα ήταν

• Like

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν το ευχαριστιέσαι όμως.Τουλάχιστον αν δεν έχεις βρει κάποια στανταράκια που να μην είναι κομοδίνα και σου λένε χύσε να φεύγουμε

Ίδιο είναι να τρως ένα σουβλάκι στο όρθιο με το να τρως τις φαγητάρες στο τραπέζι σου;Και να φας το σουβλάκι,πάλι στο σπίτι σου θα πεινάς

Εσύ είσαι αυτός που ψοφάει της πείνας στην αφρική και οι μύγες είναι μέσα στα μάτια του και δεν έχει δύναμη να τις διώξει !!!!!!
ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ... ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ;;;;;;;;;;;;;

Τι λέει ρε φίλε ....

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Λοιπον στη ντοχα λογο θρησκειας δεν μπορεις να πηδηξεις ντοπια μονο αν εισαι μουσουλμανος μιας και ολες παντρεύονται παρθενες εκει,οποτε απιαστο ονειρο για εκει

Στο δουβλινο οι γκομενες τα ιδια σκατα με την ελλαδα ηταν σνομπ λιγο ψυχρες και γενικα ηθελαν ψηστηρι και λιγοτερο σπονσοριλικι οπως θελουν οι ελληνιδες αλλα ευκολες οι ιρλανδες δεν θα τις ελεγα .

Στη φιλαδελφεια επισης δυσκολο να ρηξεις γκομενα,εκει οι γκομενες εχουν αλλο επιπεδο και παλι δεν το δινουν ευκολα εκτος και αν εχει πιει η γκομενα.η διαφορα ειναι οτι στην αμερικη μπορεις να παιξεις παιχνιδι παντου χωρις να περιοριζεσαι στο κοινωνικο κυκλο της κοπελας οπως συμβαινει στην ελλαδα αλλα το ασχημο ειναι οτι εκει οι γκομενες εχουν απαιτησεις καο το σπονσοριλικι παλι ειναι σε μικροτερο βαθμο.

Δουβλινο 7/10 ψυχρες σνομπ και δεν ανοίγονται ευκολα,σπονσοριλικι ομως δεν το αναζητουν

Φιλαδελφεια 6/10 πιο ανοιχτομυαλες αλλα με απαιτησεις πολλες και δεν το δινουν ευκολα,δεν αναζητουν σπονσοριλικι οπως και δεν περιοριζονται μονο στο κοινωνικο κυκλο.

Αμερικη και να μην γαμησεις λιγο δυσκολο τυπε.Κατι εκανες λαθος.Οσους γνωστους και φιλους εχω στην Αμερικη γαμουσαν αβερτα κουβερτα.Απο λατινες,μαυρες και ιταλιανες.Και δεν μου ελεγαν ψεμματα διοτι εβλεπα βινετακια που μου εστελναν και πικς.Ιδιως ανατολικη ακτη γινεται του μουνιου το πανηγύρι ιδιως στις περιοχες με unis.:confused:

• Like

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σταμάτησα το κλασικό σπόνσορινγκ, και τώρα κάνω mentoring. Οι μεντορέτες είναι πιο cool άτομα, γιατί δεν έρχονται για συμφωνημένα ποσά, αλλά για την επαγγελματική προώθηση ή την καλοπέραση.

Τύπε τι ογκόλιθος είσαι εσύ ;
Νομίζω πρέπει να ξεκινήσεις θέμα

ΜΕΝΤΟΡΙΝΓΚ ΣΤΟ ΕΛΛΕΗΝΙΔΙΣΤΑΝ.

Το έχουμε τεράστια ανάγκη.

Και είναι και Κυριακή.

Και έχουμε και lockdown !!!!!!!!!

Ξεκίνα τώρα !!!!!!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Αμερικη και να μην γαμησεις λιγο δυσκολο τυπε.Κατι εκανες λαθος.Οσους γνωστους και φιλους εχω στην Αμερικη γαμουσαν αβερτα κουβερτα.Απο λατινες,μαυρες και ιταλιανες.Και δεν μου ελεγαν ψεμματα διοτι εβλεπα βινετακια που μου εστελναν και πικς.Ιδιως ανατολικη ακτη γινεται του μουνιου το πανηγύρι ιδιως στις περιοχες με unis.:confused:
οι μαυρες στην αμερικη θεωρουνται οι πιο ευκολες αν και εγω ποτε δεν την επεσα σε μαυρη γτ δεν μου αρεσουν.
Οι λατινες επισης θεωρουνται πιο ευκολες απο τις λευκές αλλα εγω παντοτε σε λευκες επαιζα παιχνιδι.
Και εγω ανατολικη ακτη ημουν στη φιλαδελφεια.
Δεν ειναι ευκολο να ρηξεις αμερικανα λευκη αν και εδωσα 6/10 σε σχεση με ελλαδα που ειναι 7/10 αλλα και παλι υπαρχει δυσκολια

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom