celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.887
- Πόντοι
- 6.056
O Επσταιν ειναι τυπε?δωστε σημασια στο παραπανω ποστ....
O Επσταιν ειναι τυπε?δωστε σημασια στο παραπανω ποστ....
Το λιγοτερο..αγαπαμε της πουτανες...
Το λιγοτερο..αγαπαμε της πουτανες...
Τντ με αυτα τα δεδομενα που μας λες ενισχύεις την γυναικεία θεση.
Ξερεις ποιοι μισουν τις πορνες??
Οι γυναικες και η θρησκεια?γιατι? Γιατι οι πρωτες δεν πανε και οι δευτεροι δεν μπορουν να πανε.
Η πορνεια εχει κυνήγηθει πολυ στο περασμα των αιωνων αλλα εχει επιβίωση και συνεχιζει.
Γιατι?γιατι υπαρχουν αντρες και δευτερον υπαρχουν και γυναικες διατεθειμενες.
Τα οφελη της πορνειας ειναι πολλα ιδιαιτερα στον μεσο αντρα.
Φαντάσου εσυ να ησουν μοναγαμικος και να μην μπορουσες να πας με αλλη γυναικα?νομιζεις θα ησουν οπως είσαι τωρα? Οχι θα ησπυν σε χειροτερη μοιρα ψυχολογικα και σωματικα.
Για εναν 50αρη και παντρεμενο ειναο δυσκολο να βρει γκομενα οπως και για εναν 30αρη μπουλη κλπ αυτοι δεν θα βιωναν ποτε ηδονη αν δεν υπηρχε ο αγοραιος ερωτας.
Μην πολιτικοποιουμε το θεμα με τα μπουρδελα.
Πορνεια υπαρχει παντου μεχρι και στη κομμουνιστικη κουβα οπου ειναι η χαρα του μπουρδελιαρη,στο δρομο πολλες πιατσες απο κοπελες και με λιγο χρημα
Οι πιο πολλοί πάνε γιατί δεν έχουν γκόμενα
Αν είχαν,δεν θα πηγαίναν
Που ούτε κι αυτοί πάνε δηλαδή μετά από μια ηλικία γιατί το θεωρούν ξεπεσμό
Μιλάω για τους φυσιολογικής εμφάνισης,όχι παχύσαρκους,δύσμορφους κλπ
Δεν το ευχαριστιέσαι όμως.Τουλάχιστον αν δεν έχεις βρει κάποια στανταράκια που να μην είναι κομοδίνα και σου λένε χύσε να φεύγουμε
Ίδιο είναι να τρως ένα σουβλάκι στο όρθιο με το να τρως τις φαγητάρες στο τραπέζι σου;Και να φας το σουβλάκι,πάλι στο σπίτι σου θα πεινάς
Πολλοι λενε στο εξωτερικο οι γκομενες ειναι ευκολες και βρισκεις σεξ ευκολα.
Εγω εχω μεταναστευσει σε φιλαδελφεια ηπα ενα χρονο δουβλινο και ντοχα.
Λοιπον στη ντοχα λογο θρησκειας δεν μπορεις να πηδηξεις ντοπια μονο αν εισαι μουσουλμανος μιας και ολες παντρεύονται παρθενες εκει,οποτε απιαστο ονειρο για εκει
Στο δουβλινο οι γκομενες τα ιδια σκατα με την ελλαδα ηταν σνομπ λιγο ψυχρες και γενικα ηθελαν ψηστηρι και λιγοτερο σπονσοριλικι οπως θελουν οι ελληνιδες αλλα ευκολες οι ιρλανδες δεν θα τις ελεγα .
Στη φιλαδελφεια επισης δυσκολο να ρηξεις γκομενα,εκει οι γκομενες εχουν αλλο επιπεδο και παλι δεν το δινουν ευκολα εκτος και αν εχει πιει η γκομενα.η διαφορα ειναι οτι στην αμερικη μπορεις να παιξεις παιχνιδι παντου χωρις να περιοριζεσαι στο κοινωνικο κυκλο της κοπελας οπως συμβαινει στην ελλαδα αλλα το ασχημο ειναι οτι εκει οι γκομενες εχουν απαιτησεις καο το σπονσοριλικι παλι ειναι σε μικροτερο βαθμο.
Βαθμος δυσκολιας να ρηξει γκομενα καποιος στις χωρες αυτες σε σχεση με ελλαδα.
Ντοχα 9.5/10 δεν βρίσκεις γκομενες ντοπιες και δεν ανοιγονται
Δουβλινο 7/10 ψυχρες σνομπ και δεν ανοίγονται ευκολα,σπονσοριλικι ομως δεν το αναζητουν
Φιλαδελφεια 6/10 πιο ανοιχτομυαλες αλλα με απαιτησεις πολλες και δεν το δινουν ευκολα,δεν αναζητουν σπονσοριλικι οπως και δεν περιοριζονται μονο στο κοινωνικο κυκλο.
Ελλαδα 7/10 τα ξερετε δεν χρειαζεται να αναφερθω
Σταμάτησα το κλασικό σπόνσορινγκ, και τώρα κάνω mentoring. Οι μεντορέτες είναι πιο cool άτομα, γιατί δεν έρχονται για συμφωνημένα ποσά, αλλά για την επαγγελματική προώθηση ή την καλοπέραση.
οι μαυρες στην αμερικη θεωρουνται οι πιο ευκολες αν και εγω ποτε δεν την επεσα σε μαυρη γτ δεν μου αρεσουν.Πολλοι λενε στο εξωτερικο οι γκομενες ειναι ευκολες και βρισκεις σεξ ευκολα.
Εγω εχω μεταναστευσει σε φιλαδελφεια ηπα ενα χρονο δουβλινο και ντοχα.
Λοιπον στη ντοχα λογο θρησκειας δεν μπορεις να πηδηξεις ντοπια μονο αν εισαι μουσουλμανος μιας και ολες παντρεύονται παρθενες εκει,οποτε απιαστο ονειρο για εκει
Στο δουβλινο οι γκομενες τα ιδια σκατα με την ελλαδα ηταν σνομπ λιγο ψυχρες και γενικα ηθελαν ψηστηρι και λιγοτερο σπονσοριλικι οπως θελουν οι ελληνιδες αλλα ευκολες οι ιρλανδες δεν θα τις ελεγα .
Στη φιλαδελφεια επισης δυσκολο να ρηξεις γκομενα,εκει οι γκομενες εχουν αλλο επιπεδο και παλι δεν το δινουν ευκολα εκτος και αν εχει πιει η γκομενα.η διαφορα ειναι οτι στην αμερικη μπορεις να παιξεις παιχνιδι παντου χωρις να περιοριζεσαι στο κοινωνικο κυκλο της κοπελας οπως συμβαινει στην ελλαδα αλλα το ασχημο ειναι οτι εκει οι γκομενες εχουν απαιτησεις καο το σπονσοριλικι παλι ειναι σε μικροτερο βαθμο.
Βαθμος δυσκολιας να ρηξει γκομενα καποιος στις χωρες αυτες σε σχεση με ελλαδα.
Ντοχα 9.5/10 δεν βρίσκεις γκομενες ντοπιες και δεν ανοιγονται
Δουβλινο 7/10 ψυχρες σνομπ και δεν ανοίγονται ευκολα,σπονσοριλικι ομως δεν το αναζητουν
Φιλαδελφεια 6/10 πιο ανοιχτομυαλες αλλα με απαιτησεις πολλες και δεν το δινουν ευκολα,δεν αναζητουν σπονσοριλικι οπως και δεν περιοριζονται μονο στο κοινωνικο κυκλο.
Ελλαδα 7/10 τα ξερετε δεν χρειαζεται να αναφερθω
Αμερικη και να μην γαμησεις λιγο δυσκολο τυπε.Κατι εκανες λαθος.Οσους γνωστους και φιλους εχω στην Αμερικη γαμουσαν αβερτα κουβερτα.Απο λατινες,μαυρες και ιταλιανες.Και δεν μου ελεγαν ψεμματα διοτι εβλεπα βινετακια που μου εστελναν και πικς.Ιδιως ανατολικη ακτη γινεται του μουνιου το πανηγύρι ιδιως στις περιοχες με unis.