Το πουτανακι πρεπει να το βλεπεις σαν δωρο στον εαυτο σου...
Οπως το αλογο κουρσας θελει ζαχαρη... ετσι και ο ανδρας θελει μουνι... τον ανεβαζει ...!
Πολύ όμως
Το πουτανακι πρεπει να το βλεπεις σαν δωρο στον εαυτο σου...
Οπως το αλογο κουρσας θελει ζαχαρη... ετσι και ο ανδρας θελει μουνι... τον ανεβαζει ...!
τα τρια κακα του αντρα προμοτορα ξερεις ποια είναι?Φιλε Τζον100, [b]παιζει σοβαρο ρολο γιατι πραγματικα παμε οταν παμε.[/b]
Προσωπικα οταν εχω γκομενα και την βρισκουμε, παω για βολτα μονος
η αν πετυχω καποιον γνωστο αλλα δεν μπαινω σχεδον ποτε.
Δεν μου λειπει η ηδονη τοτε.
Την θεωρω ανωτερη την γκομενα σαν πακετο.
Τυχον συναισθημστα δεν με εμποδιζουν να τον παρκαρω σε πορνο-τρυπες
η σε αλλες γυναικες αν τυχει και νιωθω οτι αφου εχω σειρα στα θελω μου
δεν βρισκω λογο να εναντιωθω στην καυλα μου ως αντρας.
Εχει πολυ γελιο ακομα κι η ενημερωση που σατυριζω
η κανω προτασεις ντυσιματος.
Αν δεν εχω γκομενα παω παλι αραια εκτος αν με εχει πιασει λυσσα
για το ποσο ευκολα τσιμπαω υπηρεσιες που δεν ανακοινωνονται
και δεν εννοω ακαποτο γαμησι. Τοτε φορτσαρω για κοντινα διαστηματα.
Οπως και να εχει ειναι ενα απο τα χομπυ μου και απο παθος
γουσταρω πολυ το γαμησι.
Για μενα οι πουτανες ειναι επαγγελματιες οποτε αν τις τουμπαρω χαιρομαι.
Δεν νιωθω τιποτα γι αυτες. Ψευδομαι μαζι τους οπως κι αυτες
σε ενα παιχνιδι με γελιο και ειμαι μεγαλος παρτακιας.
ειδικά με τα υπογραμμισμένα συμφωνώ απόλυτα
1.80 δεν έχεις πει ότι είσαι? Το θεωρείς ψηλούλης?τα τρια κακα του αντρα προμοτορα ξερεις ποια είναι?
Αγαπουλης
Μικροτσοτσουνος
Κοντουλης
τντ ξεκιναμε απο μια βαση?Μα ετσι ειναι Τζον. Συνηθως με τις πουτανες κι εξω να βγεις δε μπορουν
να προσαρμοστουν σωστα στις συνθηκες. Θελουν αρκετο χρονο.
Μια μου ειχε πει οταν ειχαμε γνωριστει και βγει καποιο βραδυ
μετα την δουλεια της αφου γδυθηκε επιτοπου
και ανεφερε οτι ειχε κουραστει (ψιλοξενερα τροπος)
να μην κανουμε πολυ ωρα γιατι δεν μπορει συνεχεια γαμησι.
Τοτε μιλησε ειλικρινα και μπραβο της αλλα φερθηκε ντεκαυλε.
Στην πορεια εστρωσε αλλα ηταν ολα πλασματικα.
Μιλησε μου για μενα ελεγε τοτε. Ηθελε αγκαλια. Σαλια δηλαδη.
Τα εδωσα για να την γαμησω. Πως ομως εγω να την δω νορμαλ
αφου κι αυτη καποια στιγμη θα με αμφισβητουσε εκει που με γνωρισε;
δεν θα μου το πει με το δικιο της;
αυτο θα συντροφευει μια ζωη και τα δυο μελη της εξισωσης.
Την εξαιρεση θα ψαξουμε παλι; ας την βρουν αλλοι φιλοι.
Αρα συναλλαγη καναμε λοιπον και εξω απλα χωρις λεφτα.
Φαντασου για να βγαινει εξω να γαμηθει τσαμπα και να λεει ετσι
ενω με γουσταρε τι δουλεμα πεφτει εντος του μπουρδελου με τους πελατες
(αρα και με εμενα, δεν με βγαζω εξω).
Και καλα κανουν ολες τους.
Το γαμησι ωραιο παντως και ανωτερο του μπουρδελου αλλα οχι ακεραιο.
Φυσικα οταν τα γραφεις αυτα γινεσαι κακος.
Αλλα ετσι ειναι. Οι γυναικες λατρευουν να ακουνε μαλακιες και σαλια
και θελουν εναν να τις κοιτα με ενδιαφερον.
Τον φροντιζουν κιολας. Ολες!
Δινουν τα παντα γι αυτο αν τυχον τις αγγιξει η αν πεσουν πρωτες στην λουμπα
της ανασφαλειας και κυνηγουν την επιβεβαιωση τους.
Ενθουσιαζονται κι οταν λεω ολες εννοω ολες.
Ωραια ολα αυτα αλλα μονο στην αληθινη μορφη τους.
Τελος οπως εμας μας μεγαλωνουν με την χαρα να μας δουν με γκομενες
για να χαρουν στον προσδιορισμο μας, αυτες τις μεγαλωνουν με το πιπιλισμα
οτι ειναι οι καλυτερες, αδικηθηκαν κτλ. Δεν εχει γελιο;
Ναι ρε παιδί μου, το ξέρω.Μωρέ ας υπήρχαν οίκοι ανοχής πολυτελείας για γυναίκες , όπου θα εκδίδονταν άντρες ανώτερης εμφάνισης από τον μέσο έλληνα και θα σου έλεγα εγώ ...
Ούτε θα μας κοίταγαν ...
Αυτο ειναι αδυνατον μιας που οι ανδρες δεν μπορουν να γαμησουν
με τετοιες απαιτησεις.
Δεν ειναι οπως οι γυναικες που μπορουν να γαμιουνται ακαταπαυστα.
Αν θυμαμαι καλα υπηρξε εποχη που ειχαν εργαστει ανδρες σε στουντιο
για εξυπηρετηση αλλα δεν ξερω αν τον εδιναν η τον επαιρναν.
Το προτζεκτ πηγε απατο οπως και ενα αλλο προτζεκτ που ειχε φερετρο
για ειδικα γουστα.
Οπως και να εχει οι γυναικες δεν ειναι τοσο ευκολο να γαμηθουν
σε τετοιες συνθηκες τσακ μπαμ.
"Ψεκαζονται" με τον κλασσικο τροπο...
Καλησπέρα. Υπάρχει αγοραίος και αγοραίος. Όταν μπαίνεις στη σειρά με τα πάκια και αποδέχεσαι τον όρο να τελειώνεις σε 10 λεπτά, υπάρχει ένα θέμα που έχει να κάνει με την προσωπικότητα του ατόμου. Δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο απότομος, γαιτί δεν ξέρεις και τι προσωπικό δράμα περνάει ο καθένας και τι αντοχές έχει να το παλέψει. Πάντως για αυτούς που έχουν γκομενικές σχέσεις κι άρα δεν τους έχει πάρει από κάτω, το να πάνε και στα μπουρδέλα είναι κάτι που με ξεπερνάει. Για ποιοτικότερες ερωτικές υπηρεσίες που τις απολαμβάνεις σαν άνθρωπος έχω άλλη άποψη.Kαλησπέρα, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει κάποια ποστ ή απόψεις αλλά πολλοί από εδώ έχουμε και σχέσεις ή είχαμε και σχέσεις και πάμε και στα μπουρδέλα άρα δε συμφωνώ σχετικά με το 'απανωτά άκυρα' και το 'ψευδαισθήσεις ότι πάτε στα μπουρδέλα από επιλογή'. Από την άλλη συμφωνώ ότι το να πας με οποιαδήποτε γυναίκα γουστάρεις είτε είναι χωρισμένη είτε καραφλή είτε τζογαδόρα δε σε κάνει ναυάγιο, εννοείται.Αυτά!
φίλε το πιο σημαντικό ερώτημα (που ο καθένας μας μπορεί να απαντήσει μόνο για τον εαυτό του) είναι το γιατί παει κάποιος με εκδιδόμενες
α. γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κάνει σεξ? (δεν έχει άλλη ερωτική ζωή ή έχει πολύ σπάνια)
β για να βγάλει βίτσια? (που δεν έχει άλλο τρόπο να ικανοποιήσει, είτε έχει είτε δεν έχει προσωπική ερωτική ζωή)
γ. για να κάνει πράγματα που δεν έχει κάνει ποτέ με γυναίκα/σχέση και δεν μπορεί να κάνει?
δ. για ποικιλία? (σε ερωτική ζωή που ήδη διαθέτει)
ε. γιατί είναι "συλλέκτης" (πάλι διαθέτει προσωπική ερωτική ζωή)
στ. συνδυασμοί των ανωτέρω
η απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα, σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα, διαφωτίζει πολλά πράγματα.
επίσης καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πως θα φερθεί στην εργαζόμενη.
τέλος εξηγεί πολλά για το πως βαθμολογούμε τα κορίτσια (μιλάω για τις νορμάλ κριτικές και όχι τις μούφες)
Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι γύρω μας υπάρχει πολυ μοναξιά και σε άντρες και σε γυναίκες. Υπάρχει πολύ μοναξιά και σε ανθρώπους που μένουν στο ίδιο σπιτι με το έτερο ήμισυ.
Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι γύρω μας υπάρχει πολυ μοναξιά και σε άντρες και σε γυναίκες. Υπάρχει πολύ μοναξιά και σε ανθρώπους που μένουν στο ίδιο σπιτι με το έτερο ήμισυ.
Με τη διαφορά ότι οι γυναίκες τη μοναξιά την επιλέγουν,ενώ οι άντρες όχι
Επίσης,άλλη η μοναξιά του άντρα και άλλη της γυναίκας
Η γυναίκα πχ έχει γκόμενο,φίλους και σου λέει...νιώθω μοναξιά.
Άντρας με γκόμενα,φίλους,υπάρχει ποτέ περίπτωση να λέει για μοναξιά;Όχι βέβαια.Βασικά και μόνο γκόμενα να'χει,πάλι δεν θα λέει γιατί οι φίλοι στ'αρχίδια του.Αν λέει για μοναξιά,σημαίνει έχει μείνει σαν την καλαμιά στον κάμπο.
Η χειρότερη μοναξιά είναι αυτή που είσαι με παρέα ή σε σχέση και πάλι νιώθεις μόνος.
Kαι πολύ καλά κάνεις που έχεις άποψη και μάλιστα διαφορετική. Εμένα δε με νοιάζουν τα πάκια που λες γιατί δεν κάνω σεξ με αυτά αλλά με τις πουτάνες. Και συνήθως πάνω από 20λεπτο, όταν θέλω να συνεχίσω της δίνω το 10ευρο στο χέρι και πάμε σερί. Τώρα το υπαρξιακό ζήτημα του τί είναι ποιοτικό για τον καθένα καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι χρειάζεται στομάχι και γαϊδουρινή υπομονή για να το ανοίξουμε και να το κλείσουμε. Και καταρχήν να σού πω στα γήγορα ότι αυτοί που έχουν γκομενικές σχέσεις δεν σημαίνει καθόλου ότι δεν τούς έχει πάρει από κάτω, καθώς δε γνωρίζεις το κόστος που επωμίζονται στην εκάστοτε γνωριμία. Εθίζονται πολλές φορές στην γκομενοθηρία για να γεμίσουν κενά. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο για κανέναν..Οι θλίψεις δίνουν και παίρνουν τόσο για κάποιον με έναν 'ευτυχισμένο γάμο'' όσο και για κάποιον που πάει στα μπουρδέλα. Η θλίψη δεν κάνει διακρίσειςΚαλησπέρα. Υπάρχει αγοραίος και αγοραίος. Όταν μπαίνεις στη σειρά με τα πάκια και αποδέχεσαι τον όρο να τελειώνεις σε 10 λεπτά, υπάρχει ένα θέμα που έχει να κάνει με την προσωπικότητα του ατόμου. Δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο απότομος, γαιτί δεν ξέρεις και τι προσωπικό δράμα περνάει ο καθένας και τι αντοχές έχει να το παλέψει. Πάντως για αυτούς που έχουν γκομενικές σχέσεις κι άρα δεν τους έχει πάρει από κάτω, το να πάνε και στα μπουρδέλα είναι κάτι που με ξεπερνάει. Για ποιοτικότερες ερωτικές υπηρεσίες που τις απολαμβάνεις σαν άνθρωπος έχω άλλη άποψη.Kαλησπέρα, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει κάποια ποστ ή απόψεις αλλά πολλοί από εδώ έχουμε και σχέσεις ή είχαμε και σχέσεις και πάμε και στα μπουρδέλα άρα δε συμφωνώ σχετικά με το 'απανωτά άκυρα' και το 'ψευδαισθήσεις ότι πάτε στα μπουρδέλα από επιλογή'. Από την άλλη συμφωνώ ότι το να πας με οποιαδήποτε γυναίκα γουστάρεις είτε είναι χωρισμένη είτε καραφλή είτε τζογαδόρα δε σε κάνει ναυάγιο, εννοείται.Αυτά!
1.80 καθαρο χωρις παππουτσι.1.80 δεν έχεις πει ότι είσαι? Το θεωρείς ψηλούλης?τα τρια κακα του αντρα προμοτορα ξερεις ποια είναι?
Αγαπουλης
Μικροτσοτσουνος
Κοντουλης
Η χειρότερη μοναξιά είναι αυτή που είσαι με παρέα ή σε σχέση και πάλι νιώθεις μόνος.
Έχεις ακούσει ποτέ άντρα με σχέση (άντρα,όχι γυναίκα),να λέει για μοναξιά;
Μόνο οι γυναίκες το λένε
1.80 καθαρο χωρις παππουτσι.1.80 δεν έχεις πει ότι είσαι? Το θεωρείς ψηλούλης?τα τρια κακα του αντρα προμοτορα ξερεις ποια είναι?
Αγαπουλης
Μικροτσοτσουνος
Κοντουλης
Ειναι μεσαιο υψος.
Εσυ που εισαι 1.68 θεωρεισαι κοντούλης