Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ASDFTX1

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ακομα και οταν λενε ελληνικα... και το ¨ε¨ ή το ¨ο¨ στο τελος της λεξης το κανουν ουε ,... ή το γ ..γκ κτλ κτλ...μουρο μου....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
δηλαδη δεν θελω να φανταστω τι γινεται το καλοκαιρι στο Μετρο της Μοσχας / εδω δεν την παλευουμαι στην Αθηνα με τα ξεκωλα σκεψου τι γινεται στη Μοσχα / λιτρα σπερματος και ιδρωτα ....

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εσυ τζιμη δεν ειχες καμια σχεση?
και απο τωρα μονιμο θα ηταν ωραιο,να εχεις μια θεα διπλα σου,αυτες τα εχουν ολα,τι να πεις?
θα ειναι θαυμα.
πως ειναι στη μοσχα?

Επισκέπτης
δηλαδη δεν θελω να φανταστω τι γινεται το καλοκαιρι στο Μετρο της Μοσχας / εδω δεν την παλευουμαι στην Αθηνα με τα ξεκωλα σκεψου τι γινεται στη Μοσχα / λιτρα σπερματος και ιδρωτα ....

Υπουργε παμε να φυγουμε απο αυτην την κολοχωρα.Παμε Ρωσια στον παραδεισο ρεεε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργε παμε να φυγουμε απο αυτην την κολοχωρα.Παμε Ρωσια στον παραδεισο ρεεε

ασε με ρε whitey / μην μου βαζεις ιδεες και αφησω πισω οικογενεια,παιδια και δουλειες / ειμαι καλο παιδι και δεν θελω ......

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι λεει ρε whitey σου αρεσει το θεματακι?
ειδες?
εκει κατω δεν παιζει ρωσιδα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
εσυ τζιμη δεν ειχες καμια σχεση?
και απο τωρα μονιμο θα ηταν ωραιο,να εχεις μια θεα διπλα σου,αυτες τα εχουν ολα,τι να πεις?
θα ειναι θαυμα.
πως ειναι στη μοσχα?
Η δικια μου ειναι αλλη ιστορια,φυσικα και εχω,παει χρονια τωρα και η δουλεια παει σοβαρα.Εσυ ομως στα 19 δεν πρεπει να σκεφτεσε τις θεες,οπου τρυπα να το χωνεις να εχεις εμπειριες,μην κολησεις απο τωρα.Κανε ταξιδια να δεις πως ειναι οι ανθρωποι εκτος Ελλαδας,να παρεις μια γευση για το ειναι το μουνι στα περατα της γης.
Πως ειναι στην Μοσχα?  Σκεψου πως ειναι να εισαι σε με περιοχη που εχει ΜΟΝΟ ΡΩΣΙΔΕΣ!!!  :grin: :rockon:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τυχερε..........
και σε ποσο καιρο εμαθες τη γλωσσα?
τωρα ζεις εκει μονιμα?

Επισκέπτης
η ψευτοφιγούρα, βλαχογκλαμουριά, επίδειξη και χαζοκαταναλωτισμός που έχω παρατηρήσει από κάτι νεοπλουτάκια αλλά περιέργως και από "φτωχούς" σε πρώην ανατολικές χώρες, δεν έχει αντίπαλο. Η Ελληνική φιγούρα είναι αμελητέα συγκριτικά.

Γενικά για τις ανατολικές γκόμενες, το ψώνιο με lifestyle κλπ...δεν παλεύεται. Μπορεί να μένουν σε τρώγλες, χωρίς θέρμανση aircon Κλπ, μπορεί οι δικοί τους να πεινάνε, μπορεί να κοιμούνται σε κρεβάτι που το μάζεψαν από το δρόμο, μπορεί να μην έχουν πλυντήριο πιάτων (πραγματικά παραδείγματα).....αλλά η φίρμα στα ρούχα παραμένει πρώτη μόστρα. Και αυτά ισχύουν και για τις μετανάστριες αλλά και όσες έχουν παραμείνει στην πατρίδα τους.

Όσοι έχουν πάρε δώσε με τα πρώην κράτη του συμφώνου, δεν μπορεί να μην έχετε απορήσει με όλη την εμπορική, διαφημιστική και καταναλωτική μανία σε αυτά τα κράτη, σε προϊόντα φιγούρας (κινητά, ρούχα, αυτοκίνητα, γυαλιά  ηλίου κλπ), η οποία δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα που επικρατούν εκεί.

Πέρασα 2 εβδομάδες συνεχόμενες με την τότε αρραβωνιαστικιά μου (τώρα σύζυγο) σε ξενοδοχείο 5* στο Μπαλί που έχει συνεργασία με μεγάλο ελληνικό τουριστικό γραφείο, από το οποίο έκανε κράτηση η γυναίκα μου. Στο ξενοδοχείο είχε κατά συνέπεια πάρα πολλούς έλληνες. Είχε και πολλούς ρώσσους.Όπου έβλεπες γυαλιά ηλίου με μεγάλο σήμα της φίρμας στο πλάι, κραυγαλέων διαστάσεων , ανήκε σε ρωσσίδες . Όλες είχαν ψωνίσει από τα duty free γυαλιά DG , DKNY και δεν συμαζεύεται και τα μόστραραν. Παρομοίως και με τσαντάκια , πορτοφόλια , κινητά κτλ.

Οι ελεεινήδες μπροστά τους ήταν κυριλέ.

Το ίδιο και η εμετική χρήση κινητών. Μπροστά στις ρωσίδες που μιλούσαν συνέχεια τσιρίζοντας σε πισίνες και παραλίες (για να φαίνονται όσο γίνεται περισσότερο) οι ελεεινήδες ήταν φειδωλές!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ωραιο θεμα ανοιξΑτε για ουκρανεζες τι λετε?
εχω  γνωρισει μια 33χρονη ουκρανεζα απο παρεα οχι απο νυχτα
ωραιο κομματι σπεσιαλ
και λεω να της την πεσω
αλλα οταν την ρωτησα τι εκανε πριν και καλα απο δουλεια
τι μου πε...?
μου τα μασαγε οτι ειχε περιστασιακες δουλειες εξαλου ειχε σχεση....
και πανω κατω καταλαβα οτι θελει  γκομενο  χορηγο
οποτε λεω να το αναβαλω γιατι αμα ειναι να την πλερωνω παω και στα ιδρυματα
με τριβουν στο ντιβανι και γαμαω καθε εβδομαδα και αλλη χωρις να μου τα πρηζουν....
πιο φθηνα θα μου ρθει.
τι λετε?

Επισκέπτης
Πήγα προσωπικά στο ακριβότερο σχολείο της Ελλάδας και ήμουν άριστος μαθητής, αλλά έμαθα από τις Ρωσσίδες πάρα πολλά. Οσο για τις γκόμενες του σχολείου μου (Β.Π. και έτσι) ασχολιόντουσταν μόνο με την εσπρέσσο το τσιάο και τους γκόμενους......

Όταν λες "το ακριβότερο" και όχι απλά "ένα ακριβό" είναι σαν να το ονομάζεις. Το ακριβότερο είναι το Κολλέγιο Αθηνών.Το βρίσκω λίγο υπερβολικό να ασχολούνταν ΟΛΕΣ με τα κουτσομπολοπεριοδικά. Εγώ πήγα λύκειο σε "ένα απλώς ακριβό των ΒΠ" , αλλά όχι το ακριβότερο και υπήρχαν αρκετές γκόμενες που ασχολούνται σήμερα με επιχειρήσεις , έχουν γίνει ιατροί , δικηγόροι , συμβολαιογράφοι , οικονομολόγοι , μηχανικοί και τέλος πάντως δεν είναι τελειωμένα τσόκαρα. Βέβαια εγώ τελείωσα το σχολείο το 1990 , δεν ξέρω αν εσύ τέλειωσες το 2000 ή το 2005 , ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα , αλλά και πάλι , όσο κι αν έχει σκατέψει η κατάσταση , δεν νομίζω να έχουμε φτάσει στο επίπεδο στο ακριβότερο σχολείο να είναι όλες τσόλια. Υπάρχουν πάντα -θέλω να πιστεύω- κάποιες κυριλέ. Σίγουρα δεν ειναι προσιτές στο μέσο πελάτη της Φυλής , ειδικά με ... καμάκι στο άσχετο , αλλά τίποτε δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή ...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Λοιπόν, μάγκες σας μιλάει ο πλέον ειδικός...κι αυτό υποδηλώνει και το ψευδώνυμο...ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ...Στο SEX οι Ανατολικοευρωπαίες είναι ΑΠΑΙΧΤΕΣ...έτσι και σε γουστάρουν, τα δίνουν ΟΛΑ...χωρίς ταμπού. Σου ικανοποιούν και το πιο παράξενο βίτσιο χωρίς πρόβλημα (όχι όπως οι ΗΛΙΘΙΕΣ Ελληνίδες). Προσοχή όμως...είναι φοβερά ζηλιάρες. Μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα ακόμη κι αν στραβοκοιτάξεις καμιά άλλη. Το καλύτερο είναι να πληρώνεις και να πηδάς για ναχεις το κεφάλι σου ήσυχο (αυτό ισχύει για ΟΛΕΣ τις γυναίκες)...Συνήθως είναι ζεστές, φιλικές και μορφωμένες, πάντως...άντε τα ξαναλέμε.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν έχεις έρθει από Περιστέρι,Αιγάλεω,Χαϊδάρι,Αγ.Αναργύρους πλευρά...Από τρώγλες "ξεπηδούν" κάτι τρελά μωρά!Με την τελευταία λέξη της μόδας στα ρούχα,με τα επώνυμα καλλυντικά από το παράρτημα του Hondos στο Περιστέρι,με κινητό των 300+ €...Τι και αν έχουν χρεώσει 2 πιστωτικές;

Για μισό μάστορα.
Δηλαδή οι γκόμενες παρόμοιας εμφάνισης που βγαίνουν από διαμερίσματα της Γλυφάδας, της Βούλας, της Αγίας Παρασκευής , του Χαλανδρίου , του Αμαρουσίου είναι φραγκάτες; Ή δεν ψωνίζουν κυλότες με πιστωτικές; Ή έχουν την κυριότητα του αμαξιού τους; (Εδώ γελάμε).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
τυχερε..........
και σε ποσο καιρο εμαθες τη γλωσσα?
τωρα ζεις εκει μονιμα?
ξερω λιγα ρωσικα,ζω στο Ελλαντα.Ο Δημητρακης29 ζει εδω και χρονια στην Αγ.πετρουπολη.
φιλε λακη Συνφωνω οτι ειναι επειδιξιες και παρα μα παρα πολλες ειναι πολυ σπαστικες,σκεψου και οτι φυγανε απο το ψωλοκρυο και πηγαν στο καλοκαιρι ειναι δυνατον να μην κανουν σαν τρελες? Θα σε ρωτησω ομως κατι,ειδες καμια απο αυτες απεριποιητη? καμια να στριβει τσιγαρα? να φτυνει? καποια που σε καθε προταση της να εχει και βρισια μεσα?

Επισκέπτης
Συνφωνω οτι ειναι επειδιξιες και παρα μα παρα πολλες ειναι πολυ σπαστικες,σκεψου και οτι φυγανε απο το ψωλοκρυο και πηγαν στο καλοκαιρι ειναι δυνατον να μην κανουν σαν τρελες? Θα σε ρωτησω ομως κατι,ειδες καμια απο αυτες απεριποιητη? καμια να στριβει τσιγαρα? να φτυνει? καποια που σε καθε προταση της να εχει και βρισια μεσα?

Η συμπεριφορά τους θύμιζε ζώα. Πολύ πιο κάτω από τις ελεεινίδες. Απεριποιητη , με την έννοια της κουρελοντυμένης δεν ήταν καμία γυναίκα στο ξενοδοχείο, γιατί όπως είπα ήταν 5* . Από την άλλη επειδή όλοι έκαναν  θερινές διακοπές, ήταν ντυμένοι σε στυλ παραλίας , οπότε δεν μπορώ να κρίνω πολλά. Οι ρωσίδες γενικά ήταν πολύ ατσούμπαλες. Τα ρούχα τους φαινόταν ότι τα είχαν διαλέξει με κριτήριο να κάνει μπαμ η μάρκα. Το πιθανότερο να διάλεγαν προσφορές από κάθε γνωστή δυτική φίρμα , αρκεί να φαίνεται μεγάλο το lacost, dkny , chanel , gucci κτλ.
Από εκεί και πέρα η ένταση με την οποία μιλούσαν στα κινητά , ήταν η πιο ενοχλητική όλως. Ενοχλητικότερες από ελεεινίδες και από άραβες.ΝΑ φτύνουν ναι είδα και μάλιστα πολλές. Φυσικά όλες κάπνιζαν. Στριφτά όχι δεν κάπνιζαν, γιατί θα το θεωρούν ντεμοντέ ενώ αυτές είναι "μοντέρνες".
Η συμπεριφορά τους απαράδεκτη. Σε πατούσαν στο πρωινό , έσπερναν σαλάμια χαμω χωρίς να τα μαζεύουν , έκαναν τους μπουφέδες μουνί , σου έπαιρναν τη σειρά , έσπρωχναν , πάταγαν κόσμο κτλ.

Αρχική πρόθεση δική μου ήταν να θάψω τις ελεεινίδες, επειδή το ξενοδοχείο είχε πολλές. Οι ρωσίδες όμως μου τη χάλασαν, γιατί ήταν κατά πολύ χειρότερες.Θύμιζαν τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου στις Ελληνικές ταινίες, με κορμί μουνάρας. Για το αν έβριζαν ή όχι δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν ξέρω λέξη ρωσικη. Επειδή ο τόνος της φωνής τους όμως μου θύμιζε διάλογο μεταξύ υπηρετριών μπουρδέλων του '80 φαντάζομαι ότι δεν θα συζητούσαν για φιλοσοφία ή για τις παραστάσεις του Κίροβ , οπότε δεν θεωρώ απίθανο να έβριζαν.
Ειλικρινά μου χάλασαν το θάψιμο που ήθελα να κάνω στις ελληνίδες, γιατί ο πάτος τους ανήκε δικαιωματικά.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μηπως εισαι λιγο υπερβολικος?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν και δεν κατάλαβες τι έγραψα (μπορεί και να φταίω εγώ γιαυτό)....
(keep in mind, εγώ προτιμώ τις δυτικές, όχι Ελληνίδες)

Το αν πληρώνει ή όχι μια γκόμενα το λογαριασμό δεν αποτελεί κριτήριο σχέσης και ποιότητας ανθρώπου κατά τη γνώμη μου.
Το αν πληρώνει ή όχι, δεν δείχνει τίποτα. Το να την κάνει μονίμως για κατούρημα όταν έρχεται ο λογαριασμός, δείχνει πολλά.

Δλδ λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.....
Εμείς έχουμε ως Ελλάδα διακριτή ταυτότητα (που πάμε και ποιοι είμαστε) και έχουμε λύσει τα βιοποριστικά μας θέματα;
Ναι, κολλητέ, εγώ πιστεύω ότι ταυτότητα έχουμε και σε θέματα βιοποριστικά, δεν υπάρχει σύγκριση.
Η σύγκριση όμως δεν είναι Ρωσσίδες vs. Ελληνίδες, εγώ προτιμώ τις δυτικές.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρίση αξιών; Βάλε σταρ κάθε βράδυ..... 15% τηλεθέαση έχει.....
Παντού υπάρχει κρίση αξιών με αυτή την έννοια που το θέτεις. Αλλά από την Ελλάδα και από άλλες δυτικές χώρες, δεν έχει μεταναστεύσει ένα σημαντικό ποσοστό των ωραίων νεαρών γυναικών για να ξεβρακώνονται ή να εδκίδονται. Αυτό κάτι λέει.
Η σύγκριση όμως δεν είναι Ρωσσίδες vs. Ελληνίδες, εγώ προτιμώ τις δυτικές.

Και τουλάχιστον οι πρώην ανατολικές χώρες έχουν και μια δικαιολογία... Χρόνια καταπίεση λέγεται...
Μαζί σου, δικαιολογία έχουν, το γεγονός παραμένει όμως.

Πέρνα μια βόλτα από Παγκράτι.... Εχω δει κέυμαν σε πιλωτή. Στο περιστέρι έχω δει Ferrari σε διπλοκατοικία του 70..........
Να μην παραθέσω πλήρως το άρθρο όπου στην Ελλάδα αντιστοιχούν οι περισσότερες Πόρσε ανά κάτοικο στη Δυτική Ευρώπη, αν και έχουμε από τα χαμηλότερα βιοτικά επίπεδα..... Αυτό παλεύεται;
Μπορώ να σου πω να πας βόλτες σε απίστευτα μέρη στο πρώην ανατολικό μπλοκ και θα δεις τρομερά πράγματα. Δεν μιλάμε για πιλωτή με cayenne, μιλάμε δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν δόντια, αλλά κινητό LG σοκολάτα έχουν. Δες τις στρίπερ και τάνες στην Αθήνα, είναι ή τυφλές ή κουφές ή τα δόντια τους  δεν είναι και για διαφήμιση τσίχλας, σε ένα γιατρό δεν πάνε όμως, αλλά να ντύνονται σαν την Μελίσσα του σωφέρ όταν βγαίνουν έξω και να πληρώνουν για DG κλπ κλπ ξέρουν και θέλουν. Μην συγκρίνεις άσχετα πράγματα.

Ενώ δλδ στην Ελλάδα ισχύει κάτι διαφορετικό; 2 κινητά ανά ελληνα..... Χρηστικότητα ή μαλακία;
Μαλακία. Αλλά ο Έλληνας δεν πεινάει και δεν μένει σε κοτέτσια. Στο πρώην ανατολικό μπλοκ μένουν ακόμη σε μπλοκς. Την γκλαμουριά και την φιγούρα την θέλουν όμως.

Πήγα προσωπικά στο ακριβότερο σχολείο της Ελλάδας και ήμουν άριστος μαθητής, αλλά έμαθα από τις Ρωσσίδες πάρα πολλά. Οσο για τις γκόμενες του σχολείου μου (Β.Π. και έτσι) ασχολιόντουσταν μόνο με την εσπρέσσο το τσιάο και τους γκόμενους......
Εγώ πάντως, στα χρόνια μου, το ακριβότερο σχολείο της Αθήνας, ήταν ένα στο οποίο έπαιρνες εγγυημένα απολυτήριο πάνω από 16,5. Άπειρα μπουμπούκια καταλήγανε εκεί στην Β ή Γ λυκείου. Ελπίζω να μην εννοείες αυτό, γιατί τότε και οι Αλβανές θα μπορούσαν να σου μάθουν πολλά... (να κάνουμε και κανένα αστείο)

Επειδή μάλιστα μεγάλωσα σε πατριαρχική οικογένεια θέλω γυναίκα που να μου μαγειρεύει, ειδάλλως θα πάθω χοληστερίνη από τα φαστφουντάδικα.......
Η οικογένειά μου με έμαθε να είμαι ανεξάρτητος πολύ νωρίς. Μαγειρεύω μόνος μου. Την γυναίκα την θέλω για άλλα πράγματα.

Και να ξερες με πόσες σπουδαγμένες εύπορες ελληνίδες έχω χτυπήσει ντουβάρι μ αυτά που ακούω......
Και εγώ, η προτίμησή μου δεν είναι Ελληνίδες, δυτικές προτιμώ.

Ολα κρίνονται από το σύστημα αναφοράς..... Στο Μονακό για παράδειγμα με 1000 Ευρώ όχι πίπα... Ούτε βλέμμα δεν θα πάρεις.......από πουτάνα.
Η λογική αυτή κατέρρευσε με την παγκοσμιοποίηση, διαδίκτυο κλπ. Στο Μονακό κάνεις fly in μία ξεβράκωτη από Βουκουρέστι π.χ. και την γαμάς 2 ημέρες με 600 Ευρώ. Εάν κυνηγάς δυτική πουτάνα, τότε ναι, τα πράγματα είναι δύσκολα (μπορεί και σπάνια).

Τι να βελτιώσουν ρε φίλε αφού τα έχουν όλα λυμμένα.
Ακριβώς. Και με λυμμένα τα βασικά προβλήματά σου, προφανώς οι επιλογές σου είναι πιο συνειδητές και ξεκάθαρες. Και προφανώς μπορείς να απολαύσεις περισσότερα πράγματα αλλά και να αναπτυχθείς/εξελιχθείς σαν άνθρωπος περισσότερο. Κοινώς, να μην είσαι ντουβάρι.

Συζήτηση κάνουμε για τα συν και πλην. Δεν μπορείς από προσωπικα βιώματα να βγάλεις γενικά συμπεράσματα... Απλά καταθέτεις μια άποψη που μπορεί να προσεγγίζει την πραγματικότητα
In a way yes, απλά είναι πολλά τα βιώματα και οι παρατηρήσεις που έχω μαζέψει από ταξείδια (επαγγελματικά και μη) στο ανατολικό μπλοκ.
Σαφώς και καταθέτω μία άποψη μόνο. Είπαμε, κωλότρυπες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όταν λες "το ακριβότερο" και όχι απλά "ένα ακριβό" είναι σαν να το ονομάζεις. Το ακριβότερο είναι το Κολλέγιο Αθηνών.Το βρίσκω λίγο υπερβολικό να ασχολούνταν ΟΛΕΣ με τα κουτσομπολοπεριοδικά. Εγώ πήγα λύκειο σε "ένα απλώς ακριβό των ΒΠ" , αλλά όχι το ακριβότερο και υπήρχαν αρκετές γκόμενες που ασχολούνται σήμερα με επιχειρήσεις , έχουν γίνει ιατροί , δικηγόροι , συμβολαιογράφοι , οικονομολόγοι , μηχανικοί και τέλος πάντως δεν είναι τελειωμένα τσόκαρα. Βέβαια εγώ τελείωσα το σχολείο το 1990 , δεν ξέρω αν εσύ τέλειωσες το 2000 ή το 2005 , ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα , αλλά και πάλι , όσο κι αν έχει σκατέψει η κατάσταση , δεν νομίζω να έχουμε φτάσει στο επίπεδο στο ακριβότερο σχολείο να είναι όλες τσόλια. Υπάρχουν πάντα -θέλω να πιστεύω- κάποιες κυριλέ. Σίγουρα δεν ειναι προσιτές στο μέσο πελάτη της Φυλής , ειδικά με ... καμάκι στο άσχετο , αλλά τίποτε δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή ...

Παλιοσειρά, και εγώ το 90 τελείωσα. Δεν ήταν το κολλέγιο το ακριβότερο σχολείο τότε στην Αθήνα. Άλλο ήταν, στο οποίο κατέληγαν μπουμπούκια από παντού και τελείωναν όλα με καλό απολυτήριο !

Σήμερα δεν ξέρω τι ισχύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom