Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Για μισό μάστορα.
Δηλαδή οι γκόμενες παρόμοιας εμφάνισης που βγαίνουν από διαμερίσματα της Γλυφάδας, της Βούλας, της Αγίας Παρασκευής , του Χαλανδρίου , του Αμαρουσίου είναι φραγκάτες; Ή δεν ψωνίζουν κυλότες με πιστωτικές; Ή έχουν την κυριότητα του αμαξιού τους; (Εδώ γελάμε).

Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα των γραπτών μου.Απλώς είπα ότι οι "Ρωσίδες" που αναφέρθηκε ο Γιώργος,υπάρχουν και στην Ελλάδα με Ελληνική ιθαγένεια....Ούτε τις περιοχές "κατηγόρησα" διότι στο Περιστέρι ζω εδώ και 34 χρόνια...

Πάντως,οι κοπέλες που μένουν στις περιοχές που ανέφερες μπορεί να ψωνίζουν κιλότες με πιστωτική,αλλά των 50€ και όχι των 15€...Είναι διαφορετική η κάθε κιλότα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
.

Οι κοπρίτες τέλος που έρχονταν κατά εκατοντάδες με μεταγραφή από Ρουμανία/Βουλγαρία/Σερβία σε Ιατρική/Οδοντιατρική Αθήνας τη δεκαετία του '90 , επί πρωθυπουργίας του νάνου Εβραίου , δεν ήταν απόφοιτοι ιδιωτικών , ούτε κάτοικοι Β.Π. , τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους. Απλοί ρουφιάνοι του ΠΑΣΟΚ ήταν ...

Αν και γενικα συμφωνω με την ουσια αυτων που λες (τις λεκτικες υπερβολες τις θεωρω χαριτωμενες) εδω εισαι ακυρος, γιατι ο μεγαλος χαμος (αν το ψαξεις γιατι παιζει να ειμαστε και συναδελφοι) εγινε με τις εξετασεις του ΔΙΚΑΤΣΑ για αναγνωριση, που ο τωρινος τα εκανε πλακακια με τους "ενδιαφερομενους" και περασαν τα τελευταια χρονια οι παντες, που ο προηγουμενος τους ειχε στο παγο για χρονια...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Αν και το θέμα ξεκίνησε για τις Ρωσίδες , το καταλήξαμε κοινωνικό-πολιτικό
Και τελικά που είναι η αλήθεια ?

Ναι υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι ξεκίνησαν τη ζωή τους ίσως λίγο πιο ευνοημένοι από κάποιους άλλους …

Προνομιούχοι
Ο μπαμπάς  φτασμένος Γιατρός η μαμά μεγαλομέτοχος σε εταιρία των ΜME  .
Κάτοικοι ΒΠ
O κανακάρης θα πρέπει καλά και ντε να γίνει γιατρός για να αναλάβει το Ιατρείο και τις μετοχές σε μεγάλο μαιευτήριο της Αθήνας..  Παρά το 19,7 από τον Κωστεα Γείτονα το παλικάρι δεν περνάει Ιατρική στην Ελλάδα … Αλλά πρέπει καλά και ντε να γίνει γιατρός ..
Φευ .. Η ανατομία είναι δύσκολο μάθημα , Κόβεται στην Ιταλία , κόβεται στη Σερβία , Κόβεται στην Βουλγαρία για να περάσει τελικά το μάθημα στην Ρουμανία ( Με το αντίστοιχο    τίμημα  φυσικά ).. Ειδικότητα στη Αγγλία ( Που να περιμένουμε τώρα 14 χρόνια για ειδικότητα στην Ελλάδα )  Στρατό στο πεντάγωνο και το απολυτήριο στο σπίτι
Και τσουπ ένας λαμπρός επιστήμονας ..

Οι λιγότερο προνομιούχοι ..
Γιος ενός εισπράκτορα και μιας καθαρίστριας , κάνει την έκπληξη και περνάει πρώτος σε πρότυπο δημόσιο γυμνάσιο .. Στο χρόνο αποβάλετε γιατί διαφώνησε με τον γιο ενός εφοπλιστή .. Συνεχίζει σε νυχτερινό και δουλεύει τα πρωινά
Δίνει εξετάσεις σε σχολή των ΕΔ περνάει 3ος και κόβεται γιατί ένας μακρινός παππούς διαβάζει κάθε Κυριακή ριζοσπάστη .. Στρατός μόνο 800 μέτρα από την Τουρκία Δουλεύει σκληρά φτιάχνει  οικογένεια , παίρνει στα 36 ΜΒΑ με έπαινο  από το Harvard ( πληρωμένο από την εταιρία )… και όταν χάνει κάποια στιγμή τη δουλειά του, φτάνει να δουλέψει ταξί γιατί  είναι λέει  overqualified  και δεν τον προσλαμβάνει κανείς ( sic )
Συμμαθητής του στο Harvard ( εντελώς τυχαία, γόνος καλής μάλλον επώνυμης οικογένειας) ο οποίος ήταν  ένα κινούμενο κομμάτι κρέας , βρέθηκε , λες και τον περίμενε η θέση τον μπαγάσα , σε γνωστή μεγάλη εταιρία με τίτλο βαρύγδουπο και ανύπαρκτο αντικείμενο και μισθό 15.000 το μήνα

Συγνώμη φιλαράκια μου δεν θέλω να γενικεύσω ουτε να αφορίσω τίποτα και κανένα, αλλά τα παραπάνω είναι γεγονότα. Και όλα τα πρόσωπα ΠΟΛΥ ΥΠΑΡΚΤΑ

Δεν θα πω ότι όλοι και όλες των προνομιούχων οικογενειών είναι κολοπαιδα , όχι υπάρχουν και σοβαρά και προσγειωμένα άτομα και μάλιστα πολλά .. Αλλά De Facto θα έχουν μια πιο εύκολη πορεία στη ζωή από τους μη προνομιούχους

Δυστυχώς το γενεαλογικό δένδρο για άλλους είναι ευχή για άλλους κατάρα

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eπιστρεψτε στο θεμααααααααααααααααααααααααααααααααααα
οχι αλλο καρβουνο..................................................................

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν θα πω ότι όλοι και όλες των προνομιούχων οικογενειών είναι κολοπαιδα , όχι υπάρχουν και σοβαρά και προσγειωμένα άτομα και μάλιστα πολλά .. Αλλά De Facto θα έχουν μια πιο εύκολη πορεία στη ζωή από τους μη προνομιούχους
ΤΟ κακό φίλε δεν είναι αυτό..... Το κακό είναι ότι αυτό αποτελεί εξαίρεση στη Δυτική Ευρώπη αλλά είναι κοινός τόπος στην Ελλάδα.
Ατιμη κενωνία που άλλους τους κατεβάζεις και άλλους τους ανεβάζεις....

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
ΤΟ κακό φίλε δεν είναι αυτό..... Το κακό είναι ότι αυτό αποτελεί εξαίρεση στη Δυτική Ευρώπη αλλά είναι κοινός τόπος στην Ελλάδα.
Ατιμη κενωνία που άλλους τους κατεβάζεις και άλλους τους ανεβάζεις....

Ας γελάσω κινέζικα ..
Άσε ρε φιλαράκο μην το πιάνεις καθόλου αυτό το θέμα .. Και γενικά μην συγκρίνεις το Ελλαδιστάν με καμιά χώρα που έχει . έστω και υποτυπώδες , σύστημα αξιών
Εδώ δεν υπάρχουν αξίες …

Άσε γιατί όσο σκέφτομαι ότι 3 φορές , απέρριψα πρόταση να πάω για δουλειά στην Ευρώπη ( Βέλγιο και Γερμανία ) και προτίμησα να μείνω σε αυτό την κολοχώρα ακόμα κοπανάω το κεφάλι μου σε οποίο τοίχο βρω μπροστά μου

Και για να επανέλθουμε στο θέμα τα καλύτερα μωρά είναι made in Venezuela  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εχτες καλα το πηγαιναμε το θεμα.................
σημερα τιποτα............

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παρεπιπτοντως η ψηφοφορια δε δουλευει.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ωραιο θεμα ανοιξΑτε για ουκρανεζες τι λετε?
εχω  γνωρισει μια 33χρονη ουκρανεζα απο παρεα οχι απο νυχτα
ωραιο κομματι σπεσιαλ
και λεω να της την πεσω
αλλα οταν την ρωτησα τι εκανε πριν και καλα απο δουλεια
τι μου πε...?
μου τα μασαγε οτι ειχε περιστασιακες δουλειες εξαλου ειχε σχεση....
και πανω κατω καταλαβα οτι θελει  γκομενο  χορηγο
οποτε λεω να το αναβαλω γιατι αμα ειναι να την πλερωνω παω και στα ιδρυματα
με τριβουν στο ντιβανι και γαμαω καθε εβδομαδα και αλλη χωρις να μου τα πρηζουν....
πιο φθηνα θα μου ρθει.
τι λετε?
γεια πειτε ρε μαγκες καμια γνωμη
ετσι ειναι ολες οι ρωσιδες γουσταρουν κερασματα
και χορηγιες ειναι φυσικο στη ρωσια να πλερωνει πανατ ο αντρας?

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
βοηθηστε το παλικαρι ρε.......

Επισκέπτης
Ε κάποια στιγμή σ αυτή τη γαμημένη χώρα έπρεπε να φάνε και κάποιοι άλλοι κοπρίτες εκτός των Β.Π.
Εδώ ισχύει η διαδική λογική του "Πας μη Χουντικός, κομμουνιστής". Η αλλιώς οι κοπρίτες των Β.Π. έχουν ασυλία και γαλάζιο αίμα, ενώ οι κοπρίτες πρασινοφρουροί να θανατώνονται πάραυτα. ΟΚ με κάλυψες. 

Μεγάλε εδώ δεν μιλάμε για το να φάνε απλώς.Καλά έκαναν και έτρωγαν.
Αλλά μιλάμε για διώξεις σε βάρος των μη-πρασίνων χειρότερες από αυτές που υπεστησαν οι κομμουνιστές τη δεκαετία του '50 , οι οποίοι ωστόσο είχαν βαμμένα τα χέρια του με αίμα από την περίοδο 1943-1949.

Εγώ στο Πανεπιστήμιο ήμουν σπασίκλας. Δεν μπορούσαν να με ενοχλήσουν , γιατί όπου κι αν έδινα εξετάσεις, όση κι αν ήταν η ύλη , θα κοιμόμουν 2 ώρες το 24ώρο και θα έγραφα για να περάσω. Έτσι αν και βαμμένος φασίστας , δεν μπορούσαν να με καθυστερήσουν στις σχολές. Ήμουν όμως εξαίρεση.
Αυτό που με βαραίνει, είναι ότι έχω έναν ξάδελφο, 2 χρόνια μικρότερο από μένα με το ίδιο ονοματεπώνυμο. Το άτομο είχε την ατυχία να περάσει Οδοντιατρική, από την οποία είχα ξεκινήσει κι εγώ. Από την αρχή στιγματίστηκε ως ο "πρώτος ξάδελφος του φασίστα". Δεν είχαμε σχέσεις, ελάχιστες φορές μιλάγαμε , αλλά ο τύπος κάηκε, επειδή είχε την ατυχία να έχει το ίδιο όνομα με εμένα. Αυτός ήταν νορμάλ φοιτητής και με το νορμάλ διάβασμα τον είχαν καταδικάσει να είναι αιώνιος φοιτητής. Με το ΠΑΣΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ πτυχίο, γιατί ήταν σε μαύρη λίστα , ως "ξάδελφος φασίστα". Αν δεν κάνω λάθος, είχε μπει γύρω στο 93 και μέχρι που έπεσε το ΠΑΣΟΚ το 2004 έδινε μαθήματα και δεν τον άφηναν να πάρει πτυχίο. Μόλις έπεσε , οι γαλάζιοι έσκισαν τις μαύρες λίστες των πράσινων και πηρε πτυχίο , αλλιώς θα ήταν ακόμη φοιτητής.

Ειλικρινά , το έχω βάρος στη συνείδησή μου, αλλά δεν έφταιγα κι εγώ.

Επισκέπτης
ο μεγαλος χαμος (αν το ψαξεις γιατι παιζει να ειμαστε και συναδελφοι) εγινε με τις εξετασεις του ΔΙΚΑΤΣΑ για αναγνωριση, που ο τωρινος τα εκανε πλακακια με τους "ενδιαφερομενους" και περασαν τα τελευταια χρονια οι παντες, που ο προηγουμενος τους ειχε στο παγο για χρονια...

Δεν αναφέρομαι στο ΔΙΚΑΤΣΑ αλλά σε αυτούς που πήραν πτυχία Ιατρικής/Οδοντιατρικής από τις σχολές της Αθήνας , τη δεκαετία του '90.
Από αυτούς το 35% είχε μπει με εισαγωγικές και οι υπόλοιποι είχαν έρθει με μεταγραφή από Ρουμανία/Σερβία/Βουλγαρία σε 3ο - 4ο έτος , με περασμένα εκεί όλα τα αγγούρια μαθήματα των πρώτων ετών και αναγνωρισμένα και εδώ απλά έδιναν τα πτυχιακά και έπαιρναν Ελληνικό πτυχίο. Στην Οδοντιατρική που ήταν η πρώτη σχολή που σπούδασα στην Ελλάδα, είχαμε μπει 100 με τις εισαγωγικές και στο 4ο έτος ήμασταν 350+ με τους λεβέντες που μας ήρθαν απί Τιμισάρες, Ιάσια, Βελιγράδια. Αυτοί πήραν όλοι πτυχίο από Αθήνα, άσχετα αν από τα 50 μαθήματα που ήταν για το πτυχίο , αυτοί τα 30+ τα είχαν περάσει έξω με αντάλλαγμα τσιγάρα και ουίσκια.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν αναφέρομαι στο ΔΙΚΑΤΣΑ αλλά σε αυτούς που πήραν πτυχία Ιατρικής/Οδοντιατρικής από τις σχολές της Αθήνας , τη δεκαετία του '90.
Από αυτούς το 35% είχε μπει με εισαγωγικές και οι υπόλοιποι είχαν έρθει με μεταγραφή από Ρουμανία/Σερβία/Βουλγαρία σε 3ο - 4ο έτος , με περασμένα εκεί όλα τα αγγούρια μαθήματα των πρώτων ετών και αναγνωρισμένα και εδώ απλά έδιναν τα πτυχιακά και έπαιρναν Ελληνικό πτυχίο. Στην Οδοντιατρική που ήταν η πρώτη σχολή που σπούδασα στην Ελλάδα, είχαμε μπει 100 με τις εισαγωγικές και στο 4ο έτος ήμασταν 350+ με τους λεβέντες που μας ήρθαν απί Τιμισάρες, Ιάσια, Βελιγράδια. Αυτοί πήραν όλοι πτυχίο από Αθήνα, άσχετα αν από τα 50 μαθήματα που ήταν για το πτυχίο , αυτοί τα 30+ τα είχαν περάσει έξω με αντάλλαγμα τσιγάρα και ουίσκια.
τελικά πρέπει να είσαι πολύ διεστραμμένος στην ζωή σου τα βλέπεις κόκκινα και μαύρα είσαι ικανός αν ποτέ σου παντρευτείς κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς να ζητάς από την γυναίκα σου πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων... 

Επισκέπτης
τελικά πρέπει να είσαι πολύ διεστραμμένος στην ζωή σου τα βλέπεις κόκκινα και μαύρα είσαι ικανός αν ποτέ σου παντρευτείς κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς να ζητάς από την γυναίκα σου πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων... 

Ε ... βασικά είμαι ήδη παντρεμένος και δεν με ενδιαφέρει τι γνώμη έχει για μένα το κάθε συντρόφι.
Πέρα από τις προσωπικές επιθέσεις, αμφισβητείς κάτι από όσα γράφω;
Αμφισβητείς ότι τη δεκαετία του '90 στις σχολές που αναφέρω (ιατρική&οδοντιατρική) για κάθε 100 που έμπαιναν με εισαγωγικές , έρχονταν άλλοι 200 μέχρι το 3ο & 4ο έτος με μεταγραφή από Ρουμανίες και δεν συμμαζεύεται;

Αυτό είναι ένα γεγονός, χωρίς υποκειμενικά σχόλια.Το αμφισβητείς;
Έχεις άλλα στοιχεία; Τα περιμένω ...

Τη γνώμη σου για μένα , μαντεύεις που την έχω γραμμένη.
Αν ήσουν από αυτούς που ήρθαν με μεταγραφή από την Τιμισάρα και το παίζουν απόφοιτοι Ελληνικού Πανεπιστημίου , να αποφεύγεις να με διαβάζεις , γιατί θα χαλαστείς πολύ.
Με επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο όμως και ύβρεις για άτομα που δεν γνωρίζεις, δεν μπορείς να αντικρούσεις γεγονότα.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ε ... βασικά είμαι ήδη παντρεμένος και δεν με ενδιαφέρει τι γνώμη έχει για μένα το κάθε συντρόφι.
Πέρα από τις προσωπικές επιθέσεις, αμφισβητείς κάτι από όσα γράφω;
Αμφισβητείς ότι τη δεκαετία του '90 στις σχολές που αναφέρω (ιατρική&οδοντιατρική) για κάθε 100 που έμπαιναν με εισαγωγικές , έρχονταν άλλοι 200 μέχρι το 3ο & 4ο έτος με μεταγραφή από Ρουμανίες και δεν συμμαζεύεται;

Αυτό είναι ένα γεγονός, χωρίς υποκειμενικά σχόλια.Το αμφισβητείς;
Έχεις άλλα στοιχεία; Τα περιμένω ...

Τη γνώμη σου για μένα , μαντεύεις που την έχω γραμμένη.
Αν ήσουν από αυτούς που ήρθαν με μεταγραφή από την Τιμισάρα και το παίζουν απόφοιτοι Ελληνικού Πανεπιστημίου , να αποφεύγεις να με διαβάζεις , γιατί θα χαλαστείς πολύ.
Με επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο όμως και ύβρεις για άτομα που δεν γνωρίζεις, δεν μπορείς να αντικρούσεις γεγονότα.
φυσικά και αμφιβάλω για όλα αυτά που λες...
ότι ένα μικρό ποσοστό το έκανε αυτό λέω ναι...
όμως ο τόπος που σπούδασαν αρκετοί Έλληνες δεν δείχνει και τον πολιτικό του προσανατολισμό...
υπάρχουν και φασίστες σαν την πάρτι σου που την έκαναν και σπούδασαν στης χώρες που λες και όχι μόνο αυτό υπήρξαν και φασίστες σαν εσένα που έκρυψαν αυτό που είναι και εντάχθηκαν στην ΚΝΕ για να σπουδάσουν στης χώρες εκείνες και τσάμπα...

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μαγκες διαβαστε..............
μολις τωρα στο ζετεμ στην Αννιτα πηγε ενας φακιρης και εκανε ενα κολπο που επρεπε να τον πατησουν
τα κοριτσια.
οι ρωσιδες χορευτριες ξερετε...
πορωθηκανε μιλαμε να βλεπεις τεσσερις ρωσιδες στη σειρα να βγαζουνε γρηγορα γρηγορα τα πεδιλα τους για να τον πατησουν με τα εκπληκτικα τους ποδια.................
α ρε ποδολαγνα Ρωσια...
μολις ακουσανε για trampling οι Ρωσιδες καυλωσανε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μεγάλε εδώ δεν μιλάμε για το να φάνε απλώς.Καλά έκαναν και έτρωγαν.
Αλλά μιλάμε για διώξεις σε βάρος των μη-πρασίνων χειρότερες από αυτές που υπεστησαν οι κομμουνιστές τη δεκαετία του '50 , οι οποίοι ωστόσο είχαν βαμμένα τα χέρια του με αίμα από την περίοδο 1943-1949.

Εγώ στο Πανεπιστήμιο ήμουν σπασίκλας. Δεν μπορούσαν να με ενοχλήσουν , γιατί όπου κι αν έδινα εξετάσεις, όση κι αν ήταν η ύλη , θα κοιμόμουν 2 ώρες το 24ώρο και θα έγραφα για να περάσω. Έτσι αν και βαμμένος φασίστας , δεν μπορούσαν να με καθυστερήσουν στις σχολές. Ήμουν όμως εξαίρεση.
Αυτό που με βαραίνει, είναι ότι έχω έναν ξάδελφο, 2 χρόνια μικρότερο από μένα με το ίδιο ονοματεπώνυμο. Το άτομο είχε την ατυχία να περάσει Οδοντιατρική, από την οποία είχα ξεκινήσει κι εγώ. Από την αρχή στιγματίστηκε ως ο "πρώτος ξάδελφος του φασίστα". Δεν είχαμε σχέσεις, ελάχιστες φορές μιλάγαμε , αλλά ο τύπος κάηκε, επειδή είχε την ατυχία να έχει το ίδιο όνομα με εμένα. Αυτός ήταν νορμάλ φοιτητής και με το νορμάλ διάβασμα τον είχαν καταδικάσει να είναι αιώνιος φοιτητής. Με το ΠΑΣΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ πτυχίο, γιατί ήταν σε μαύρη λίστα , ως "ξάδελφος φασίστα". Αν δεν κάνω λάθος, είχε μπει γύρω στο 93 και μέχρι που έπεσε το ΠΑΣΟΚ το 2004 έδινε μαθήματα και δεν τον άφηναν να πάρει πτυχίο. Μόλις έπεσε , οι γαλάζιοι έσκισαν τις μαύρες λίστες των πράσινων και πηρε πτυχίο , αλλιώς θα ήταν ακόμη φοιτητής.

Ειλικρινά , το έχω βάρος στη συνείδησή μου, αλλά δεν έφταιγα κι εγώ.

Καλά χαλάρωσε και τον πατέρα μου τον κυνήγησαν ανελέητα επί ΠΑΣΟΚ αλλά δεν το έστειλαν και Γιάρο..... Μη συγκρίνεις ασύγκριτα πράγματα....Μπροστά στο εύρος και τη λύσσα της Επάρατης Δεξιάς οι πρασινοφρουροί ήταν παιδική χαρά.   
Τα δεξιά χέρια την περίοδο του εμφυλίου ήταν καθαρούλικα;
Στα δεκεμβριανά ποιός ακριβώς σκότωσε ποιόν;
Ειλικρινά απορώ πώς ένας εγκέφαλος μορφωμένος μπορεί να είναι τόσο κολλημένος θεωρώντας ότι το νόμισμα έχει μόνο κωρώνα....... Και μιας και μιλάμε για ιστορία..... Εάν τα κομμούνια είχαν όπως εσφαλμένα υποστηρίζεις κατασφαγιάζει τα δεξιά καλόπαιδα, δε θα μιλούσαμε γιοα Εμφύλιο αλλά για γενοκτονία τύπου Καμπότζης........
Οσο για τις ΠΑΣΟΚΙκές διώξεις ήταν αναμενόμενες. Οταν σε ένα σύνολο ανθρώπων του γαμάς το Χριστό και την Παναγία για δεκαετίες περιμένεις όταν πάρει την εξουσία να σου κάνει δώρο μπάρμπυ;
Για τις διώξεις των κλαδικών του ΠΑΣΟΚ ευθύνονται οι διώξεις των προηγούμενων δεξιών καθεστώτων.
Δεν έχει ιδεολογική υπόσταση η έννοια της Χούντας. Η χούντα μπορεί να είναι κομμουνιστική (Κάστρο), μπορεί να είναι ακροδεξιά (Φράνκο). Δεν έχει σημασία τι επικαλείται ιδεολογικά. Σε θεωρώ το ίδιο κατάπτυστο είτε είσαι φασίστας του Παπαδόπουλου, είτε φασίστας του Στάλιν. 

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φυσικά και αμφιβάλω για όλα αυτά που λες...
ότι ένα μικρό ποσοστό το έκανε αυτό λέω ναι...
όμως ο τόπος που σπούδασαν αρκετοί Έλληνες δεν δείχνει και τον πολιτικό του προσανατολισμό...
υπάρχουν και φασίστες σαν την πάρτι σου που την έκαναν και σπούδασαν στης χώρες που λες και όχι μόνο αυτό υπήρξαν και φασίστες σαν εσένα που έκρυψαν αυτό που είναι και εντάχθηκαν στην ΚΝΕ για να σπουδάσουν στης χώρες εκείνες και τσάμπα...

αμφιβαλεις στα λεγομενα του συναγωνιστη γιατι εισαι μαλακας και κολλημενος  απλυτοαριστερος.....
τραβα στα τραβελια που αποτι βλεπω ειναι και κρυφος σου ποθος(!) και ασε να κανουμε καμια σοβαρη συζητηση.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μαγκες διαβαστε..............
μολις τωρα στο ζετεμ στην Αννιτα πηγε ενας φακιρης και εκανε ενα κολπο που επρεπε να τον πατησουν
τα κοριτσια.
οι ρωσιδες χορευτριες ξερετε...
πορωθηκανε μιλαμε να βλεπεις τεσσερις ρωσιδες στη σειρα να βγαζουνε γρηγορα γρηγορα τα πεδιλα τους για να τον πατησουν με τα εκπληκτικα τους ποδια.................
α ρε ποδολαγνα Ρωσια...
μολις ακουσανε για trampling οι Ρωσιδες καυλωσανε.

αν ειναι να τσακωθειτε στειλτε πμ

ας μιλησουμε για τα ομορφα αυτα πλασματα να νιωσουμε λιγο ομορφα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom